"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Canlar günaydın

Mutlu bir hafta olsun herkese
Benim başımda catliyo benimde eşim görevliydi seçim de onu bekledim geç yattık bide kızım ateşlendi ya disinden yada hasta olacak iki gündür menulerimide yazmadım acayip oldu yediklerim yazmak istemedim ne olur kızmayın :18: bu hafta sonları olmasa

Eda cokkkk sevindim baristigina allah mutlulugunuzu bozmasın canım benim
Hayalimsi yat dinlen bol bol ben görmediğim halde geç yattığım için başım kazan gibi
Ilknur sen çok dikkat ettin bence vermissindir odemden kurtul belli olur canim

Canım geçmiş olsun hasta olacaksın demekki kuzucugunun doğum günü kutlu olsun sağlıklı nice yaşlara inşallah , annen ve gorumcenin barismasinada çok sevindim çok mutlu olmussundur ne güzel sevaba da girdiniz

Saol canım inşallah.sevindim barismalarina lüzumsuz bir kusluktu iyi oldu baristilar iyi oldu.simdi temizlikte yapıyorum iyice hasta olucam ama yapmadan da olmuyoki

çok geçmiş olsun canım
Saol canım inşallah.sevindim barismalarina lüzumsuz bir kusluktu iyi oldu baristilar iyi oldu.simdi temizlikte yapıyorum iyice hasta olucam ama yapmadan da olmuyoki

canım çamaşır suyu kullanma temizlikte iyi olunca kullanırsın geçmiş olsun kolay gelsin tatlım

bende 40 dk eliptik yaptım geldim yeşilçayımı içiyorum birazdan dışarı çıkıcam ekmeğimi alıcam yürüyüş yapmış olucam

bende 40 dk eliptik yaptım geldim yeşilçayımı içiyorum birazdan dışarı çıkıcam ekmeğimi alıcam yürüyüş yapmış olucam

Valla Süpersin canım ben evi fapan anca supurdum çamaşır katladım mutfağı topladım şimdi toz alicam sonra banyo tuvalet çamaşır suyunu çok az kullanicam canım abartmadan.bende işlerimi bittirseydim yürüyüş yapicaktim ama daha ütüler var

Canım çok geçmiş olsun hem kızın için hemde senin için.dinlen biraz canım geçer inşallah

merhaba kızlar musmutlu güzel bir hafta diliyorum hepinize
yarım saat kostum az önce evin içerisinde kızım uyansın birazda yürüyüş yapayım diyorum yarın büyük gün bugün cok dikkat edelim kızlarr yarın güzel sonuçlar alalım

çoooooookkk sevindim canım barışmanıza allah mutluluğunuzu daim etsin canım benim inşallah birdaha böyle olmaz ömür boyu mutlu huzurlu yaşarsınız..
evet aslında ayran detoksuna hazırlanıyorduk ama ben bugün geç uyandım 1 saat oluyor şurada kahvaltımı yapalı bilemiyorumki yapıcakmıyız.. bu saatten sonra bir şe yararmı

iyi yapmışsın canım hazırca eline geçer

afiyet olsun tatlım

sanada afiyet olsun tatlım

geçmiş olsun canım nasıl oldu kızın
ilknur edayı bende merak ediyorum naptı acaba bi ugrasa,senin kesin vermen lazım canım cok az yiyorsun moralini bozma gecmiş olsun insallh kötülemez kızın[/QUOTE]

kızlar bende fazlasıyla abarttım dün ne yediklerimi yazsam sopayla kovalarsınız beni midem bulandı akşam zor yattım yatağa tatlı krizine girdim gözüm döndü adet yaklaştı bide uzun zamandır tatlı yemiyodum tartıdada baya gitmiş diyede gaza geldim sonuç böyle oldu işte ama bugün cezalıyım kendi cezamı kendim vericem 35-40 dk eliptik 30 dk yürüyüş az beslenme bugün cezalıyım[/QUOTE]

aslında ben ekmeği zaten normalde akşamları felan yemezdimki sadece sabahları yiyordum gene sabahları yiyorum aslına bakarsan ilk başladığım ay bile akşamları 1 dilim ekmek yiyordum sonradan akşamki ekmeği bıraktım arada bir yiyorum oda 1 dilim fazla değil.. bence bu birkaç gündür wc olayım olmadğı için böyle oldu yoksa geçen hafta cumaya cumaya kadar güzel rakamlar görmüştüm güzel vermiştim ama ne olduysa oldu herşey değişti birden oda wc olayı yüzünden oldu nyese bakalım yarın ne gösterecek tartı bana.. bugün bıraz daha raatladım

Ben başladım canım detoksa sabah tartı bana çok fena şeyler söyledi yok artık dedim bir gün önce daha azdı kilom bende yapiyim mi yapmiyim mi derken yaptım bakalım sonuçlar ne olucak.bugun temizlik yaptım yürüyüşe de gitmedim

canımcım bana en saglıklısı ara ögünlü beslenme geliyor hiç acıkmıyoruz ayrıca metabolizba devamlı eritmek için calışmak zorunda kalıyor

İyi aksamlar kızlar,dualarımız kabul oldu eşim eve döndü.Detayları yarın aktarabilirim.Eşimden 5 dk fırsat bulabildim.Sizi merakta bırakmamak icin girdin.Hepinizi öpüyorun.İyi geceler.

edacım cok sevindim canım benim birdaha gönül kırgınlıgı olmamasını dilerim ,eşinle konus anlaş ona göre tavrını koy hayatım kv ye

dinlen canım gercekten zor gün bi gün gecirmişsin

benim eşimde annesini kırmaz haksız oldugunu bilir ama birsey söylemez asırı saygıyla büyümüş saygısızlık yapmaz,önceden esimle olan sorunlar sayesinde kv bundan faydalanmak istedi baya üzüldüm benimde hamileligim cok stresli gecmişti bütün kv ler eşimizle aramızın kötü oldugunda tetikte bekliyorlar doldurmak için,neyseki eşimle cogu sorunlarımı cözdüm şimdi annesinin doldurusuna gelmiyor her dediğini yapmıyor hatta kendileri antalyadalar secim için gelecek olmuslar eşimde gelmeyin o kadar yol boşuna gelip gitmeyin demiş cok sevindim daha yeni gittiler eşim benide düşünüptemi dedi neden dedi bilmiyorum ama,,neyse uzatmıyım şimdi eşim bana sevmiyorsan sevme aradıgında konus rol yap gerekirse kapat dedi zaten ayda yılda görüyoruz yüzünü bosver tavır yapma dedi bende onun dediği gibi davranıyorum esimin kalbini kırmıyorum hemde esim yeri geldiginde beni savunuyor en iyisi esle anlaşmak canım

güzelmiş canım tarifte ben sürekli yapamıyorum böyle seyler üşeniyorum

benim esde hasta simdi uyyuyor sende üşüttün galiba aman dikkat et canım

Kızlar olculerimi aldım bu sabah çok sisim tartida öyle diyo.olculerim
Göğüs:97
Bel:81
Kalça:103 çıktı

90 60 90 olacaz inşallah

neyse kızlar ben kaçar spor yapıcam sonrada dışarı çıkıcam yürüyüş ekmeğim bitmiş ekmek alıcam görüşürüz sonra

kolay gelsin canım

Saol canım bugün temizlik yapmam lazım bir sürü çamaşırım var yıka ütüle katla heryer heryerde yani.dun kaçırdım baya bende

benimde var bi sürü camasır hiç bitmiyorki

gecmiş olsun canım benim kızda sürekli uyanır oldu dişmi gelecek bilemedim

çok yorma canım kendini nede olsa yarına toz gene birikiyo

Kızlar olculerimi aldım bu sabah çok sisim tartida öyle diyo.olculerim
Göğüs:97
Bel:81
Kalça:103 çıktı

edacığım bencede ein nasıl istiyorsa öyle davran didemin dediklerine aynen katılıyorum bede öyle dicektim bana tercüman olmuş boşverin onlarıda artık hayatınızı yaşayın hep bunlar yüzünden kavgalar felan allah yadımcınız olsun bundan sonrada hiç ayrılık göstermesin rabbim size.. didem allah seninde yardımcın olsun canım benim allah bunlara fırsat vermesin..

seçil sende benim gibisin bu hafta galiba ödem tuttu bizde ama bu akşam salta yicem tonbalıklı baklaım yarın neler olacak bol da sıvı tüketiri artık bugün evdeyim..

hayırlı günler mutlu bir hafta diliyorum herkese
kızlar hepinize çok teşekkür ederim kızım iyi allaha hamd olsun galiba bal zencefil işe yaradı sadece burnu akıyor o kadar..
bana gelirsek bugün bir uyumuşumki kızda uyanmadı o uyansa erkenciydim ama baya bi yumşuuz kalktığımızda saat on buçuktu ekmek al kahvaltı hazırla felan derken geç oldu kahvaltı evet yarın tartılma günümüz bakalım neler olacak tartı bana bugünde gülmedi aslında geçen hafta öyle değildi neolduysa işte anlattımya ondan sonra oldu neyse hayırlısı sonuçta dikkat ettim ve moralim, bozmak istemiyorum sende moralini bozma seçil yarına kadar bakalım neler olacak inşallah eksileri görürüz.. şuan sadece şişkinliğimiz var..

Evet canım ya çamaşır bizde de hiç ama hiç bitmez sağlık olsunda yapıyoruz işte elimizden geldiğince. Temizlikte öyle yap yap bitmiyo bugün yap yarın öbür gün yine aynı.
Senin kızda diş çıkarıyo o zaman aman hasta olmasında

Odemdir canım yani dünkü kilomlar bu sabahki kilom arasında bir kilo oynuyo nerdeyse vücut direniyo sanırım.ya saliya yaklasinca bişeyler oluyo sanki kaçamak yapmasam bıle kilom artıyor acaba psikolojik mi

Odemdir canım yani dünkü kilomlar bu sabahki kilom arasında bir kilo oynuyo nerdeyse vücut direniyo sanırım.ya saliya yaklasinca bişeyler oluyo sanki kaçamak yapmasam bıle kilom artıyor acaba psikolojik mi

olabilirmiki olabilir canım belkide ondna oluyordur böyle çokmu stres yapıyoruz acaba ama dünle bugünün arasınd 1 kilo varsa kesinlikle dün yediklerin ödem tuttu canım bugünü dikkat ederek geçirirsen yarına o ödem gitmiş olur inşallah bende 72 yi görürüm yarın 70 e az kaldıya kilolar bile bizimle dalga geçiyor sanırım sabrımızı zorluyor..

Yapıyorum beb canım ya stress.yediklerim bir kilo artı cikartmaz beni büyük ihtimalle odemdir diye düşünüyorum. Bide ben stress olduğumda falan bagiraaklarim calismaz eda söylemişti bende öyle oluyor demişti. Kendimde de dikkat ettim hakikaten öyle.hadi gözün aydın inşallah canım 72 yi göreceksin az kaldı valla.birer birer gidiyor kilocuklar maşallah yaza çıtır olucaz.ben olculerimide aldimybakalim bir ayda falan ne kadar farkedicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…