- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
nyakalarızlar ben kaçar spor yapıcam sonrada dışarı çıkıcam yürüyüş ekmeğim bitmiş ekmek alıcam görüşürüz sonra
Günaydın fıstıklar bugün çok Üşüyorum ben dün akşam da eşim hasta gibiydi.bugun toparladi.
Eda çok sevindim eşinin gelmesine.ben demiştim gelir senden başka siginacak limanı yok diye senin adına çok sevindim.
Evet annem ve gorumcemi baristirdik iyi oldu mutlu oldum ama kalorileri aldım dün
Ilknur kızın nasıl oldu toparladı mı?
Hayalimsi senin gerçek adın ne biz bilmiyoruz :26: biraz uyusaydin toparlardin iyi gelirdi ama alışkanlıklar işte bende erkenden kalktım bu sabah bişey varmış gibi
Detoks yapicam galiba bugün ben hala kararsizim ama
Canım geçmiş olsun hasta olacaksın demekki kuzucugunun doğum günü kutlu olsun sağlıklı nice yaşlara inşallah , annen ve gorumcenin barismasinada çok sevindim çok mutlu olmussundur ne güzel sevaba da girdiniz
çok geçmiş olsun canımCanlar günaydın
Mutlu bir hafta olsun herkese
Benim başımda catliyo benimde eşim görevliydi seçim de onu bekledim geç yattık bide kızım ateşlendi ya disinden yada hasta olacak iki gündür menulerimide yazmadım acayip oldu yediklerim yazmak istemedim ne olur kızmayın :18: bu hafta sonları olmasa
Eda cokkkk sevindim baristigina allah mutlulugunuzu bozmasın canım benim
Hayalimsi yat dinlen bol bol ben görmediğim halde geç yattığım için başım kazan gibi
Ilknur sen çok dikkat ettin bence vermissindir odemden kurtul belli olur canim
Saol canım inşallah.sevindim barismalarina lüzumsuz bir kusluktu iyi oldu baristilar iyi oldu.simdi temizlikte yapıyorum iyice hasta olucam ama yapmadan da olmuyoki
bende 40 dk eliptik yaptım geldim yeşilçayımı içiyorum birazdan dışarı çıkıcam ekmeğimi alıcam yürüyüş yapmış olucam
Canım çok geçmiş olsun hem kızın için hemde senin için.dinlen biraz canım geçer inşallahCanlar günaydın
Benim başımda catliyo benimde eşim görevliydi seçim de onu bekledim geç yattık bide kızım ateşlendi ya disinden yada hasta olacak iki gündür menulerimide yazmadım acayip oldu yediklerim yazmak istemedim ne olur kızmayın :18: bu hafta sonları olmasa
Hayalimsi yat dinlen bol bol ben görmediğim halde geç yattığım için başım kazan gibi
Kızlar hepiniz beni merak etmişsiniz dün cok düşünmemek icin erkenden oyumu kullanıp eve gelip yattım.Eşim geldiginde uyandım.Gelincede 5 dk bırakmadı beni görümce arayınca kendi tlefonunuda benimkinide kapatmamı istedi....Yemek bile yaptırmadı,dısardan söyledik.Dün benimde kalori patlaması oldu.Hepinize dualarınız yorumlarınız icin cook cook tesekkür ederim.
Secil cok sevindim barısmalarına küslük olunca arada sen kalıyorsun.
İlknur canım sütle incir yapsaydın kabızlık için.Kızın nasıl oldu?Kızlar ayran detoksuna mı hazırlanıyorsunuz?
Gülcan cok yorulmuşsun canım benim.
Neslihan sende mi sandık basındaydın?Nasılsın?
iyi yapmışsın canım hazırca eline geçeryine az ekmekli bi menü böyle giderse ilerde kilo vermen zor olabilircanım keşke yavaş yavaş azaltsaydın ekmeği afiyet olsun bide gün kurusu ne çok merak ettim
oh oh doğum günüde kutlanmış barıştırmana sevindim canım iyi olmuş rahatlamışsındır küslük iyi bişey değil zaten afiyet olsun sanada
evet canım ya kaçamak peşindeydim
Her mevsimin ayrı güzelliği var.bizde dün pazara gittik bol bol yeşillik aldık. Hafta içi rahat oluyo salata falan yaparken evde olunca iyi oluyo.kimse yok bu akşam. Bende yarınki yemeğimi yaptım
Evet kizlar bi yerde okumuştum sürekli diyet yapmayın arada kaçamak yapınki diyeti bıraktığınızda kilo almayasiniz yazıyordu ne kadar doğru bilmiyorum zaten bu diyet konusunda her kafadan bir ses çıkıyo iki iki öğün yeyin diyor kimide 6 bazıları da 5 karışık yani.ben bazen kalori hesabı yapıyorum yaptığım sitede bugün 200 gram verdiniz diyo ama bakıyorum almışım. Metabolizma olayı yani.surekli kaçamak yapmicaksin ama uygun saatlerde de metabolizmayı sasirtmak mi gerekiyo acaba
İyi aksamlar kızlar,dualarımız kabul oldu eşim eve döndü.Detayları yarın aktarabilirim.Eşimden 5 dk fırsat bulabildim.Sizi merakta bırakmamak icin girdin.Hepinizi öpüyorun.İyi geceler.
Günaydın kızlar nasılsınız?Dün eşim geldi bana cok kızmış,bende ona.Uzun uzun konuştuk.Eşim kv kavga etmeye gitmiş.Eger ondan bosanırsam,bu evede adımımı atmam bunu böyle bil demiş.Biraz aile olmayı sır tutmayı ögren kac yasında kadınsın demiş(babamın kredisini bütün sülalesi biliyor,evime ne maas gectigini,kavgalarımızı....aklınıza gelebilecek hersey.Herseyi kızınada anlatır.Kızıda eşimi arar.Dünde oturuyoruz görümce aradı sorguluyor.Neden?Niye?Eşimde kızdı dedikodudan hic vazgecmiyorsunuz.Ben bu kadını seviyorum,hayatımdanda cıkarmıcam dedi......
Kızlar simdi size sorum.Ben nasıl davranmalıyım?Bu insanlarla nasıl bas etcem?Eşimi üzmek istemiyorum.Bana laf söylediklerinde ne yapmalıyım???
günaydın arkadaşlar..
inanın hayatımın ennnnnnnnn yorucu günüydü..
gece 3 te eve girdim..çokkk zor bir seçimdi..
evde olmadığım için düzenli beslenemedim..neyse hesabımı verdim..bakalım yarın ne olcakk..
sabah erken kalkmaya alışık olunca uyuyamadım..ama yatağa girdiğimde saat 4 dü..8 de uyandımm
yorgunluktan ölüyorum..gün boyu mayışırım artık..
size iyi sohbetler..
canım senin adına çok sevindim eşin seni çok güzel savunmuş çatlamışlardır artık benim fikrim eşin nasıl istiyorsa öyle davran çünkü seni savunmasını biliyor kim haklı kim haksız ayırt ediyor yani bence öyle yoksa yüzüne bakılmıyacak insanlar zamanında benim eşimde beni savunmasını bilseydi bende hiç küsmezdim kvye yinede senin fikrin canım kimse için aranızı bozmaya değmez helede fırsat arayanlar için
sana laf söylediklerinde sus bence eşin gereken cevabı verir böyle olması daha güzel öyle bişey olunca benim hoşuma giderdi ama eşin yokken ağızlarının payını verebilirsin tabiki yinede eşin ne diyorsa onu yap
Metabolik denge sıvısı tarifi: Metabolik denge sıvısı yapmak için gerekli malzemeler:
2 orta boy elma (kırmızı veya yeşil olması fark etmez)
1 adet limon
1 tatlı kaşığı karanfil
1 tatlı kaşığı tane karabiber (toz karabiber kullanmayın)
1 dal rulo tarçın (çubuk tarçın)
3 litre su Metabolik denge sıvısı nasıl hazırlanır?
Metabolik denge sıvısı'nın Hazırlanışı: Elmaları ve limonu bir bıçakla 4′e bölün, 3 lt. su içine tüm malzemeleri koyarak aroması çıkana kadar kaynatın. Elde edilen su en fazla 3 gün kuru zeminde ve karanlık bir ortamda bekletilebilir. Not: Hazırlarken içine yukardaki malzemelerden başka bir şey eklemeyin. Düzenli olarak yemeklerden sonra 1 su bardağı içilebilir. Sıcak veya soğuk içmek farketmez. Kullanımda süre yoktur.Tavsiye edilen miktarı aşmadan süresiz olarak içilebilir Çok önemli uyarı: Düşük tansiyon ve reflü rahatsızlığı olanların bu sıvıyı kullanmaması gerekiyor
Günaydın fıstıklar bugün çok Üşüyorum ben dün akşam da eşim hasta gibiydi.bugun toparladi.
Eda çok sevindim eşinin gelmesine.ben demiştim gelir senden başka siginacak limanı yok diye senin adına çok sevindim.
Evet annem ve gorumcemi baristirdik iyi oldu mutlu oldum ama kalorileri aldım dün
Hayalimsi senin gerçek adın ne biz bilmiyoruz :26: biraz uyusaydin toparlardin iyi gelirdi ama alışkanlıklar işte bende erkenden kalktım bu sabah bişey varmış gibi
Kızlar olculerimi aldım bu sabah çok sisim tartida öyle diyo.olculerim
Göğüs:97
Bel:81
Kalça:103 çıktı
neyse kızlar ben kaçar spor yapıcam sonrada dışarı çıkıcam yürüyüş ekmeğim bitmiş ekmek alıcam görüşürüz sonra
Saol canım bugün temizlik yapmam lazım bir sürü çamaşırım var yıka ütüle katla heryer heryerde yani.dun kaçırdım baya bende
Canlar günaydın
Valla Süpersin canım ben evi fapan anca supurdum çamaşır katladım mutfağı topladım şimdi toz alicam sonra banyo tuvalet çamaşır suyunu çok az kullanicam canım abartmadan.bende işlerimi bittirseydim yürüyüş yapicaktim ama daha ütüler var
Günaydın kızlar nasılsınız?Dün eşim geldi bana cok kızmış,bende ona.Uzun uzun konuştuk.Eşim kv kavga etmeye gitmiş.Eger ondan bosanırsam,bu evede adımımı atmam bunu böyle bil demiş.Biraz aile olmayı sır tutmayı ögren kac yasında kadınsın demiş(babamın kredisini bütün sülalesi biliyor,evime ne maas gectigini,kavgalarımızı....aklınıza gelebilecek hersey.Herseyi kızınada anlatır.Kızıda eşimi arar.Dünde oturuyoruz görümce aradı sorguluyor.Neden?Niye?Eşimde kızdı dedikodudan hic vazgecmiyorsunuz.Ben bu kadını seviyorum,hayatımdanda cıkarmıcam dedi......
Kızlar simdi size sorum.Ben nasıl davranmalıyım?Bu insanlarla nasıl bas etcem?Eşimi üzmek istemiyorum.Bana laf söylediklerinde ne yapmalıyım???
günaydın arkadaşlar..
inanın hayatımın ennnnnnnnn yorucu günüydü..
gece 3 te eve girdim..çokkk zor bir seçimdi..
evde olmadığım için düzenli beslenemedim..neyse hesabımı verdim..bakalım yarın ne olcakk..
sabah erken kalkmaya alışık olunca uyuyamadım..ama yatağa girdiğimde saat 4 dü..8 de uyandımm
yorgunluktan ölüyorum..gün boyu mayışırım artık..
size iyi sohbetler..
boşver tanıtsınlar segünahını alırlar ancak sen eşine bak canım kimseyi takma eşin senle birlikte olduktan sonra boşver gerisini salla gitsin
benim eşime gelincede benimki değişmez 4 sene oldu resmen anasına tapıyo adam ne derse ord allahtan uzaklaştık ordan önceden onların evinde oyuruyoduk dip dibe ayrıydı ama aynı bahçe iyi hayatı zindan ettiler bana evliliğimin ilk yılları hamileliğim herşey zehir oldu 2 3 kere ayrılmaya kalktık sonrasında barıştık yine çocuk vardı çünkü ordan uzaklaşınca biraz bişeyler değişti zaten öyle olmasa geçinemezdik ailem çok arkamda durdu hiç bırakmadılar beni sağolsunlar eşimde onlardan çekiniyo zaten ama anasını bağlılığı aynı
şimdi ne zaman gider ne yapar hiç haberim bile olmaz biyerlere götürür gezdirir düşün eşim kardeşini nişanlamış haberim bile olmadı karını getirme demiş aynı şekilde düğünede oda karımın olmadığı yerde işim olmaz diyememiş yani anasına tapıyo laf öyletmez ne derse ordadır hiç sözünden çıkmaz kvde çok kinli oğlunu nasıl olsa onunla birlik beni napıcak oda sonuna kadar kullanıyo bu durumu eskisi kadar kavgalarımız olmasada yinede oluyo onlar yüzünden zaten bütün kavgalarımız onlar yüzünden normalde pek yoktur sürekli o ve onun ailesi
zaten eşi ve eşinin ailesi kısmında hep erkek tarafının ailesi yüzünden kavgalar boşanmalar okuyorum hep
NEYSE CANIMYA BENDE DERTLERİMLE SIKMAYIM SENİ senin derdin başından aşkın zaten bende içimi döktüm kusura bakma daha neler var nelerde işte hep şu cadaloz kaynanalar seninki paragöz benimkide oğlunu doldurmakta usta işte herşey kocada bitiyo fırsat vermicekler
Kızlar olculerimi aldım bu sabah çok sisim tartida öyle diyo.olculerim
Göğüs:97
Bel:81
Kalça:103 çıktı
Evet canım ya çamaşır bizde de hiç ama hiç bitmez sağlık olsunda yapıyoruz işte elimizden geldiğince. Temizlikte öyle yap yap bitmiyo bugün yap yarın öbür gün yine aynı.canımcım bana en saglıklısı ara ögünlü beslenme geliyor hiç acıkmıyoruz ayrıca metabolizba devamlı eritmek için calışmak zorunda kalıyor
edacım cok sevindim canım benim birdaha gönül kırgınlıgı olmamasını dilerim ,eşinle konus anlaş ona göre tavrını koy hayatım kv ye
dinlen canım gercekten zor gün bi gün gecirmişsin
benim eşimde annesini kırmaz haksız oldugunu bilir ama birsey söylemez asırı saygıyla büyümüş saygısızlık yapmaz,önceden esimle olan sorunlar sayesinde kv bundan faydalanmak istedi baya üzüldüm benimde hamileligim cok stresli gecmişti bütün kv ler eşimizle aramızın kötü oldugunda tetikte bekliyorlar doldurmak için,neyseki eşimle cogu sorunlarımı cözdüm şimdi annesinin doldurusuna gelmiyor her dediğini yapmıyor hatta kendileri antalyadalar secim için gelecek olmuslar eşimde gelmeyin o kadar yol boşuna gelip gitmeyin demiş cok sevindim daha yeni gittiler eşim benide düşünüptemi dedi neden dedi bilmiyorum ama,,neyse uzatmıyım şimdi eşim bana sevmiyorsan sevme aradıgında konus rol yap gerekirse kapat dedi zaten ayda yılda görüyoruz yüzünü bosver tavır yapma dedi bende onun dediği gibi davranıyorum esimin kalbini kırmıyorum hemde esim yeri geldiginde beni savunuyor en iyisi esle anlaşmak canım
güzelmiş canım tarifte ben sürekli yapamıyorum böyle seyler üşeniyorum
benim esde hasta simdi uyyuyor sende üşüttün galiba aman dikkat et canım
90 60 90 olacaz inşallah
kolay gelsin canım
benimde var bi sürü camasır hiç bitmiyorki
gecmiş olsun canım benim kızda sürekli uyanır oldu dişmi gelecek bilemedim
çok yorma canım kendini nede olsa yarına toz gene birikiyo
Odemdir canım yani dünkü kilomlar bu sabahki kilom arasında bir kilo oynuyo nerdeysehayırlı günler mutlu bir hafta diliyorum herkese
kızlar hepinize çok teşekkür ederim kızım iyi allaha hamd olsun galiba bal zencefil işe yaradı sadece burnu akıyor o kadar..
bana gelirsek bugün bir uyumuşumki kızda uyanmadı o uyansa erkenciydim ama baya bi yumşuuz kalktığımızda saat on buçuktu ekmek al kahvaltı hazırla felan derken geç oldu kahvaltı evet yarın tartılma günümüz bakalım neler olacak tartı bana bugünde gülmedi aslında geçen hafta öyle değildi neolduysa işte anlattımya ondan sonra oldu neyse hayırlısı sonuçta dikkat ettim ve moralim, bozmak istemiyorum sende moralini bozma seçil yarına kadar bakalım neler olacak inşallah eksileri görürüz.. şuan sadece şişkinliğimiz var..
Odemdir canım yani dünkü kilomlar bu sabahki kilom arasında bir kilo oynuyo nerdeysevücut direniyo sanırım.ya saliya yaklasinca bişeyler oluyo sanki kaçamak yapmasam bıle kilom artıyor acaba psikolojik mi
Yapıyorum beb canım ya stress.yediklerim bir kilo artı cikartmaz beni büyük ihtimalle odemdir diye düşünüyorum. Bide ben stress olduğumda falan bagiraaklarim calismaz eda söylemişti bende öyle oluyor demişti. Kendimde de dikkat ettim hakikaten öyle.hadi gözün aydın inşallah canım 72 yi göreceksin az kaldı valla.birer birer gidiyor kilocuklar maşallah yaza çıtır olucaz.ben olculerimide aldimybakalim bir ayda falan ne kadar farkedicekolabilirmiki olabilir canım belkide ondna oluyordur böyle çokmu stres yapıyoruz acaba ama dünle bugünün arasınd 1 kilo varsa kesinlikle dün yediklerin ödem tuttu canım bugünü dikkat ederek geçirirsen yarına o ödem gitmiş olur inşallah bende 72 yi görürüm yarın 70 e az kaldıya kilolar bile bizimle dalga geçiyor sanırım sabrımızı zorluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?