"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

[öğünden lknur84;34661539]evet yaa edayı bende çok merak ediyorum girmicem demiştiyta aslında bi gelsede nasıl olduğunu söyleip çıksa..
bişey olmaz canım zaten dışardaydın bugünde spor lmuş oldu sana bizde çıktık öğlende dışarı gezdik bıraz eve geld yemek felan derken ancak oturabildim..
aslında ben bu hafta sabah ekmeğide fazla yedim ama şaşırdım canım bence bu hafta neden oldu böyle biliyormusun normalde 3 öğün yiyorumya bu haftada böyle değilde ondan sanırım neyse çilekten sonra düzeleceüine eminim..
[/QUOTE]

Inşallah canım. Bünye sasirmistir o zaman 3 öğünden 2 ye düşünce. Bende cilek yedik az önce mis gibi kokuyolardi valla iyi geldi.baya yürüdükte bugün deniz kenarinda iyi geldi

Inşallah canım. Bünye sasirmistir o zaman 3 öğünden 2 ye düşünce. Bende cilek yedik az önce mis gibi kokuyolardi valla iyi geldi.baya yürüdükte bugün deniz kenarinda iyi geldi[/QUOTE]

evet yaa çilekler çok güzeldi neyseki çilek mevsimine girdik artık güzel çilek marmelatları yapabilirim..

Inşallah canım. Bünye sasirmistir o zaman 3 öğünden 2 ye düşünce. Bende cilek yedik az önce mis gibi kokuyolardi valla iyi geldi.baya yürüdükte bugün deniz kenarinda iyi geldi

evet yaa çilekler çok güzeldi neyseki çilek mevsimine girdik artık güzel çilek marmelatları yapabilirim..[/QUOTE]

Her mevsimin ayrı güzelliği var.bizde dün pazara gittik bol bol yeşillik aldık. Hafta içi rahat oluyo salata falan yaparken evde olunca iyi oluyo.kimse yok bu akşam. Bende yarınki yemeğimi yaptım

evet yaa çilekler çok güzeldi neyseki çilek mevsimine girdik artık güzel çilek marmelatları yapabilirim..

Her mevsimin ayrı güzelliği var.bizde dün pazara gittik bol bol yeşillik aldık. Hafta içi rahat oluyo salata falan yaparken evde olunca iyi oluyo.kimse yok bu akşam. Bende yarınki yemeğimi yaptım[/QUOTE]

benim yemeğim var sadece pilav yapıcam kuru varda.. evde hazır olunca daha iyi oluyor kızımın sesi felan gitmeye başladı bugün hava güneşliyydi ama biz eve gelirken baya bi esti sesi kısılmaya başladı yatmadan ballı zencefil verdim işe yarar umarım..

menüm
sabah,1 d ekmek,2 yk mantarlı yumurta,1 zeytin,2 catal kaymak,1 cb süt
ara,1 baklava
ara,3 kurabiye,1 kase yogurt
aksam,2 d ekmek,6 yk yogurtlu kabak,2yk corba,tere
2 lt su,20 dk yürüyüs dengelemeye calıstım kızlar

Her mevsimin ayrı güzelliği var.bizde dün pazara gittik bol bol yeşillik aldık. Hafta içi rahat oluyo salata falan yaparken evde olunca iyi oluyo.kimse yok bu akşam. Bende yarınki yemeğimi yaptım

benim yemeğim var sadece pilav yapıcam kuru varda.. evde hazır olunca daha iyi oluyor kızımın sesi felan gitmeye başladı bugün hava güneşliyydi ama biz eve gelirken baya bi esti sesi kısılmaya başladı yatmadan ballı zencefil verdim işe yarar umarım..[/QUOTE]

Aynen Bursa'da da hava öyleydi duş aldım çıktım rüzgar ettikçe usudum valla.cok geçmiş olsun iyi gelit inşallah. Zaten bursayla istanbulun havası birbirine çok yakın. Saliya napicaz az kaldı:18: kilo durumun nasıl normale döndü mü yoksa salı gününden arti mısın

Bende yaziyim
Kahvaltı:simit ve az açma(arabada yedim)
Araasta (doğum günü kutlaması)
Öğleide
Ara:çilek ve bir çatal makarna
Arapatlamış mısır
Akşam:yok

Son düzenleme:
Evet canım ya ne oluyorsa o kalmasın atılmasınlar yüzünden oluyo bende aynısını yapıyorum

ilknurun dediği gibi en iyisi buzluga atalım bizde canım

hazır kurabiye atılırmı canım ?

benim yemeğim var sadece pilav yapıcam kuru varda.. evde hazır olunca daha iyi oluyor kızımın sesi felan gitmeye başladı bugün hava güneşliyydi ama biz eve gelirken baya bi esti sesi kısılmaya başladı yatmadan ballı zencefil verdim işe yarar umarım..[/QUOTE]

ilknur edayı bende merak ediyorum naptı acaba bi ugrasa,senin kesin vermen lazım canım cok az yiyorsun moralini bozma gecmiş olsun insallh kötülemez kızın

Kızlar selam ugrayamadim bende eda dan haber varmı yahu.
Sandık başında ne yedim ne yemegim bilmiyom bu gun ben
Sizde ne var ne yok bi gezim gecmisi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen Bursa'da da hava öyleydi duş aldım çıktım rüzgar ettikçe usudum valla.cok geçmiş olsun iyi gelit inşallah. Zaten bursayla istanbulun havası birbirine çok yakın. Saliya napicaz az kaldı:18: kilo durumun nasıl normale döndü mü yoksa salı gününden arti mısın[/QUOTE]

sağolasın canım inşallah kötülemez cimcime..
canım benim aslında çok güzel vermeye başlamıştım eksileri görnüştüm ama ü. gündür wc olayım olmadı birde suyu vakitli içemedim ondan oldu sanırım suyu hep geç içtim dışarda olunca böyle oldu bilmiyorum çokta dikkat ettim inşallah yarına düzelirim..

ilknur edayı bende merak ediyorum naptı acaba bi ugrasa,senin kesin vermen lazım canım cok az yiyorsun moralini bozma gecmiş olsun insallh kötülemez kızın[/QUOTE]
evet atabilirsin canım bişey olmaz.. yarına düzelirim inşallah sanırım bişeyler bana ödem yaptı.. sabahları ayaklarım şiş oluyor.. inşallah canım sağolasın..

canım baklava kurabiye olmamış hemde tartılmaya iki gün kala bu hafta senin tatlı krizin vardı sanırım benimde bugün tuttu ama yemedim kendimi tuttum:2:
Bende yaziyim
Kahvaltı:simit ve az açma(arabada yedim)
Araasta (doğum günü kutlaması)
Öğleide
Ara:çilek ve bir çatal makarna
Arapatlamış mısır
Akşam:yok

ooo bugün kaçamaklar havada uçuşmuş ama neyseki akşam yemeyerek dengelemişsin bunu beğendim..

sağolasın canım inşallah kötülemez cimcime..
canım benim aslında çok güzel vermeye başlamıştım eksileri görnüştüm ama ü. gündür wc olayım olmadı birde suyu vakitli içemedim ondan oldu sanırım suyu hep geç içtim dışarda olunca böyle oldu bilmiyorum çokta dikkat ettim inşallah yarına düzelirim..
[/QUOTE]

Bağırsak çalışmaması çok fena ya.insan kilo veremiyo o zaman.ama yarına rahatlarsan eksileri görürsün ben bu sabah tartildim iyiydi rakam ama saliya kadar biraz daha veririm diye tahmin ediyorum

bilemiyoruz canım hiç bir haber yok iyi bir haber olsaydı haber verirdi sanırım haklarında ne hayırsa o olsun ne diyelim inşallah barışırlar.. sandık başında abartmamışsındır inşallah..

Evdeyken dengeleyebiliyorum canım ama disaridayken olmuyo yani topluluğa ayak uydurmak zorunda kalıyorsun pideciye gidipte herkes pide yemek isterken ben açım ama yemicem diyemiyosun bi de corba falanda yoksa.eve gelincede yemedim bende dengelensin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…