"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

hmm bende stres olmuştum belkide bendede bundan oldu ama bugün daha iyiyim canım bakalım yarına ne olacak akşamda saltayla ton balığı yicem arad az çilek vardı onu yerim.. inşallah birde dün duydum eşimin dayısının oğlan okulllar tatil olduktan bir hafta sonra felan sanırım sünnet düğünü yapacaklarmış o güne kadar ne verirsem benim için kar çok güzel bir elbise almak istiyorum kendime.. geçen hafta salı günü sabah ölçülerimi bende almıştım..

Verirsin canım istediğin elbiseyi de alırsın inşallah merak ettim senin ölçülerin kaç

hmm iyi yapmışsın başladınmı yemeğe güzel tadı var aslında ben sevdim onu içine dere otu felanda koyuyordum öylede güzel oluyor..

hmm iyi yapmışsın başladınmı yemeğe güzel tadı var aslında ben sevdim onu içine dere otu felanda koyuyordum öylede güzel oluyor..
Başladım canım ya ben nane koydum kuru nane bi de isot attım içine tadını seviyorum güzel oluyo bakalım yarina en azından artı bir kilomu atsam süper olucak.ah 73 iple çekiyorum valla biraz spor yapsam iyi olucak ama çok yorulmusum yerimden kalkicak halim yok.aksama toplarsam kendimi sporumu yaparım şimdilik yatistayim

canım ayran detoksuda güzel ödem attırıyor ben yapmıştım gene kahvaltım geç olmuştu ama onu yaptım ertesi güne eksi 500 çıkmıştım ondan önce yaptığımda eksi 1i görmüştüm ne var ne yok atıyor iyi bişey..

Napim yapiyim metabolizma sasirsin dedim faydasını gören çok.tek korkum verdiğim kilonun geri gelmesi.faydasi ol ur inşallah

olculerim Göğüs:97 Bel:81 Kalça:103 pantolon bedenim artık 42 ama eteklerde 42 bol gelmeye başladı.

hmm iyi o zaman kottada 31 30 a yaklaşmışsındır canım ben şu yazdım kağıdı bi bulim bende yazarım birdaha bakıcam şimdi acaba başka yereme koydum naptım..

hmm iyi o zaman kottada 31 30 a yaklaşmışsındır canım ben şu yazdım kağıdı bi bulim bende yazarım birdaha bakıcam şimdi acaba başka yereme koydum naptım..

Bi tane 31 beden kotum var bol geliyo ama onun kumaşı biraz farklı esnek kumaşı var co...s marka ama onu baz almıyorum.esimde senin kotlarini yenilemek gerekicek diyo bollastilar artık üstüme bende biraz daha kilo veriyim bi kere de alırız dedim zaten yaz geliyo genelde etek giyerim ben yazın. Ama olur sanirim 31 falan

Napim yapiyim metabolizma sasirsin dedim faydasını gören çok.tek korkum verdiğim kilonun geri gelmesi.faydasi ol ur inşallah
bak canım stres yapma oldumu yarına çok güzel sonuç alacaksın sadece bundan sonra bir kaç gün daha güzelce dikkat etmen gerekiyor verdiğin geri gelmesin diye

bak canım stres yapma oldumu yarına çok güzel sonuç alacaksın sadece bundan sonra bir kaç gün daha güzelce dikkat etmen gerekiyor verdiğin geri gelmesin diye

Evet hafta içi dikkat edebiliyorum canım sıkıntı olmaz benim sıkıntım hafta sonları. Ben bir gün yapicam detoksu eşim kızıyo sonra sağlıksız besleniyorum diye

senin boyun benden uzun o zaman sen rahat 30 giyiyorsun zaten bende geçen hafta giyinmiştim 30 u biliyorsun çokda mutlu oluyor insan 31 olan pantolonumun düğmesini açmadan giyip çıkarabiliyorum çooookkkk güzel olacak yaa çok mutluyum kilo verdiğimiz için.. maşallah bizlere..

Evet hafta içi dikkat edebiliyorum canım sıkıntı olmaz benim sıkıntım hafta sonları. Ben bir gün yapicam detoksu eşim kızıyo sonra sağlıksız besleniyorum diye

evet birgün iyi olur canım bende birgün yapıyorum ikinci gün olmaz çok ağır olur birgün yeterlidir..

buldum canım arkaya düşmüş benimde seninle aynı göğüs 98 bel 81 bunu göbek deliğinden 2 cm yukardan ölçtüm basen 103

Geriye dönüp baktığımda 87.5 kiloydum bi ara ya.dusun şimdi ise 74-75 arası 73 olmaya çalışıyorum kaç kilo vermisim diyorum kendime şimdi hareketlerim bile farklılaşti daha enerjigim artık ve daha rahat hareket ediyorum 65 i düşünemiyorum bile.bende çok mutluyum daha da mutlu olucaz 6 ları görünce

aynen öyle canımcim görücez bunun başka çaresi yok çok güzel kilo verdik heleki sen maşllah ta nerden nereye neredeyse 3 teneke 5 litrelik yağ demek oluyor bu maşallah sana zaten hedefe az kaldı bozmadan aynen devam ediyoruz..

buldum canım arkaya düşmüş benimde seninle aynı göğüs 98 bel 81 bunu göbek deliğinden 2 cm yukardan ölçtüm basen 103

olculerim Göğüs:97 Bel:81 Kalça:103 hemen hemen aynı senin vücudunda orantılı o zaman ben verdiğimde orantılı oluyo vücut sadece kalcadan yada belden falan vermem orantılı veririm.ozaamn bana da 31 beden çok rahat olur

Evet e et aynı azimle devam etmek bu kiloları vermek lazım

evet olur hemde 31 hafif bol bile gelir canım 30 tam olur benim kotlar ma..vi den onların bedenleri çok iyi oluyor alırsan ordan al canım pantolonlarını cuk oturuveriyor insanın üzerine bollaşma felanda yapmıyor çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…