- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
evet atabilirsin canım bişey olmaz.. yarına düzelirim inşallah sanırım bişeyler bana ödem yaptı.. sabahları ayaklarım şiş oluyor.. inşallah canım sağolasın..[/QUOTE]ilknur edayı bende merak ediyorum naptı acaba bi ugrasa,senin kesin vermen lazım canım cok az yiyorsun moralini bozma gecmiş olsun insallh kötülemez kızın
Evdeyken dengeleyebiliyorum canım ama disaridayken olmuyo yani topluluğa ayak uydurmak zorunda kalıyorsun pideciye gidipte herkes pide yemek isterken ben açım ama yemicem diyemiyosun bi de corba falanda yoksa.eve gelincede yemedim bende dengelensin diye.
evet atabilirsin canım bişey olmaz.. yarına düzelirim inşallah sanırım bişeyler bana ödem yaptı.. sabahları ayaklarım şiş oluyor.. inşallah canım sağolasın..
Pasta bir dilim bir porsiyon yani.pide de bir porsiyon.bugun kutlam yaptık annem ve gorumcemi baristirdik tabi oğlumun doğum gününü de aile buyuklerimizle kutladik
evet atabilirsin canım bişey olmaz.. yarına düzelirim inşallah sanırım bişeyler bana ödem yaptı.. sabahları ayaklarım şiş oluyor.. inşallah canım sağolasın..[/QUOTE]ilknur edayı bende merak ediyorum naptı acaba bi ugrasa,senin kesin vermen lazım canım cok az yiyorsun moralini bozma gecmiş olsun insallh kötülemez kızın
canım baklava kurabiye olmamış hemde tartılmaya iki gün kala bu hafta senin tatlı krizin vardı sanırım benimde bugün tuttu ama yemedim kendimi tuttum:2:
ooo bugün kaçamaklar havada uçuşmuş ama neyseki akşam yemeyerek dengelemişsin bunu beğendim..
iyi yapmışsın zaten canım kaçamaklar tabiki ara da oluyor kızlar ama bu kaçamakları erken yapıp akşam dengelenirse kilo yapmıyor..
aksam yemeyip dengelemişsin o zaman canım cım ne güzel cok keyifli birgün gecirmişsin
evet atabilirsin canım bişey olmaz.. yarına düzelirim inşallah sanırım bişeyler bana ödem yaptı.. sabahları ayaklarım şiş oluyor.. inşallah canım sağolasın..
Aynen bide bunları yediğim de yani pideyi yedigimde saat 3 falandı sanırım onun üzerine yürüyüşte yaptık bi kısmını eritmisimdir umarım.
canım kriz tutmadı aslında bosa gitmesin diye yedim yarın buzluga atayım ben kalanları iyisi
erimişdir canım merak etme sanırım kilo vermek için arada kaçamak yapmak gerekiyor bir haftadır baya sıkı yapıyorum ama bakalım hayırlısı yaa napim takmicam kafama..
ewet canım vücudu sasırtmak lazım arada bi gün protein agırlıklı beslenmek gibi veya ekmek sayısını degiştirmek gibi metabolizma harekete gecer
aslında ekmeğide sabhaları arttıedım ama neyse bu hafta farklı bişeyler yapim yapacak bişey yok..
ödemdir canım gider salıya merak etmesen kızlar ben cıkıyorum uyucam saatleri unutmayın hayırlı gecelr
ödemdir canım gider salıya merak etmesen kızlar ben cıkıyorum uyucam saatleri unutmayın hayırlı gecelr
aslında ekmeğide sabhaları arttıedım ama neyse bu hafta farklı bişeyler yapim yapacak bişey yok..
Evet kizlar bi yerde okumuştum sürekli diyet yapmayın arada kaçamak yapınki diyeti bıraktığınızda kilo almayasiniz yazıyordu ne kadar doğru bilmiyorum zaten bu diyet konusunda her kafadan bir ses çıkıyo iki iki öğün yeyin diyor kimide 6 bazıları da 5 karışık yani.ben bazen kalori hesabı yapıyorum yaptığım sitede bugün 200 gram verdiniz diyo ama bakıyorum almışım. Metabolizma olayı yani.surekli kaçamak yapmicaksin ama uygun saatlerde de metabolizmayı sasirtmak mi gerekiyo acaba
Ben saliya 73 leri goremezsem ayran detoksu yapicam bir günlüğüne yada maydanoz kürüne devam edicem
aynen öyle canım mesela ben bundan 2-3 hafta öncemi neydi iki gün sabah kavaltısında ağır şeyler yemiştim ama akmaı saltayla dengeleyince ertesi gün 400 vermiştim ondan sonraki günde 200 gr iki günde toplam 600 gr gitmişti yada böyle yapmak gerekiyor arada ben bugün ahtta düşündüm ufak bi kaçamak yapsammiki belkide bundan direniyordur vücüt diye size söz verdiğim için yamadım zaten birgün kaldı yarınıda atlatınca bakalım nolacak.. bende çıkıyorum canım allaha emanet ol öpüyorum seni
hmm iyi aklıma getirdin bendemi yapsamki yarın ayran detoksu iyi olur ne var ne yok gider iyi fikir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?