"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

ilknur edayı bende merak ediyorum naptı acaba bi ugrasa,senin kesin vermen lazım canım cok az yiyorsun moralini bozma gecmiş olsun insallh kötülemez kızın
evet atabilirsin canım bişey olmaz.. yarına düzelirim inşallah sanırım bişeyler bana ödem yaptı.. sabahları ayaklarım şiş oluyor.. inşallah canım sağolasın..[/QUOTE]

Ödem yapmıştır o zaman vücut canım ayaklarda şişse ondandir kilo alamazsın çünkü bu kadar az yemeyle.

iyi yapmışsın zaten canım kaçamaklar tabiki ara da oluyor kızlar ama bu kaçamakları erken yapıp akşam dengelenirse kilo yapmıyor..

evet atabilirsin canım bişey olmaz.. yarına düzelirim inşallah sanırım bişeyler bana ödem yaptı.. sabahları ayaklarım şiş oluyor.. inşallah canım sağolasın..

Ödem yapmıştır o zaman vücut canım ayaklarda şişse ondandir kilo alamazsın çünkü bu kadar az yemeyle.[/QUOTE]

evet ya doğru dedin bu hafta suyu geç içtim hep ondan olsa gerek fazla idrarada çıkamadım vücüt su tuttu yarın bundan kurtulmam gerekiyor gerçekten bu hafta az yedim öğle yemeklerimde olmadı dışarda olduğum için..

Pasta bir dilim bir porsiyon yani.pide de bir porsiyon.bugun kutlam yaptık annem ve gorumcemi baristirdik tabi oğlumun doğum gününü de aile buyuklerimizle kutladik

aksam yemeyip dengelemişsin o zaman canım cım ne güzel cok keyifli birgün gecirmişsin

ilknur edayı bende merak ediyorum naptı acaba bi ugrasa,senin kesin vermen lazım canım cok az yiyorsun moralini bozma gecmiş olsun insallh kötülemez kızın
evet atabilirsin canım bişey olmaz.. yarına düzelirim inşallah sanırım bişeyler bana ödem yaptı.. sabahları ayaklarım şiş oluyor.. inşallah canım sağolasın..[/QUOTE]

canım kriz tutmadı aslında bosa gitmesin diye yedim yarın buzluga atayım ben kalanları iyisi

iyi yapmışsın zaten canım kaçamaklar tabiki ara da oluyor kızlar ama bu kaçamakları erken yapıp akşam dengelenirse kilo yapmıyor..

Aynen bide bunları yediğim de yani pideyi yedigimde saat 3 falandı sanırım onun üzerine yürüyüşte yaptık bi kısmını eritmisimdir umarım.

canım kriz tutmadı aslında bosa gitmesin diye yedim yarın buzluga atayım ben kalanları iyisi[/QUOTE]

Saol canım. Evet en iyisi buzluğa atmak.kalmasin diye yiyoruz sonra gobisimiz büyüyo kalsın buzlukta misafir gelince hazır olur ikramlık

Aynen bide bunları yediğim de yani pideyi yedigimde saat 3 falandı sanırım onun üzerine yürüyüşte yaptık bi kısmını eritmisimdir umarım.

erimişdir canım merak etme sanırım kilo vermek için arada kaçamak yapmak gerekiyor bir haftadır baya sıkı yapıyorum ama bakalım hayırlısı yaa napim takmicam kafama..

canım kriz tutmadı aslında bosa gitmesin diye yedim yarın buzluga atayım ben kalanları iyisi

Saol canım. Evet en iyisi buzluğa atmak.kalmasin diye yiyoruz sonra gobisimiz büyüyo kalsın buzlukta misafir gelince hazır olur ikramlık[/QUOTE]

göbüş büyüyo moralde bozuluyo tabii ,,kızlar bugün tartıldım eksilmişim biraz sevindim cok hiç vermedim sanıyodum

erimişdir canım merak etme sanırım kilo vermek için arada kaçamak yapmak gerekiyor bir haftadır baya sıkı yapıyorum ama bakalım hayırlısı yaa napim takmicam kafama..

ewet canım vücudu sasırtmak lazım arada bi gün protein agırlıklı beslenmek gibi veya ekmek sayısını degiştirmek gibi metabolizma harekete gecer

Evet kizlar bi yerde okumuştum sürekli diyet yapmayın arada kaçamak yapınki diyeti bıraktığınızda kilo almayasiniz yazıyordu ne kadar doğru bilmiyorum zaten bu diyet konusunda her kafadan bir ses çıkıyo iki iki öğün yeyin diyor kimide 6 bazıları da 5 karışık yani.ben bazen kalori hesabı yapıyorum yaptığım sitede bugün 200 gram verdiniz diyo ama bakıyorum almışım. Metabolizma olayı yani.surekli kaçamak yapmicaksin ama uygun saatlerde de metabolizmayı sasirtmak mi gerekiyo acaba

aynen öyle canım mesela ben bundan 2-3 hafta öncemi neydi iki gün sabah kavaltısında ağır şeyler yemiştim ama akmaı saltayla dengeleyince ertesi gün 400 vermiştim ondan sonraki günde 200 gr iki günde toplam 600 gr gitmişti yada böyle yapmak gerekiyor arada ben bugün ahtta düşündüm ufak bi kaçamak yapsammiki belkide bundan direniyordur vücüt diye size söz verdiğim için yamadım zaten birgün kaldı yarınıda atlatınca bakalım nolacak.. bende çıkıyorum canım allaha emanet ol öpüyorum seni

Metabolizma işte canım. Bende çıkacam canım dökülüyorum resmen yoruldum bugün. Öpüyorum seni

İyi aksamlar kızlar,dualarımız kabul oldu eşim eve döndü.Detayları yarın aktarabilirim.Eşimden 5 dk fırsat bulabildim.Sizi merakta bırakmamak icin girdin.Hepinizi öpüyorun.İyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…