- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
aynen öyle canımcim görücez bunun başka çaresi yok çok güzel kilo verdik heleki sen maşllah ta nerden nereye neredeyse 3 teneke 5 litrelik yağ demek oluyor bu maşallah sana zaten hedefe az kaldı bozmadan aynen devam ediyoruz..
evet olur hemde 31 hafif bol bile gelir canım 30 tam olur benim kotlar ma..vi den onların bedenleri çok iyi oluyor alırsan ordan al canım pantolonlarını cuk oturuveriyor insanın üzerine bollaşma felanda yapmıyor çok iyi
Bendd ma..vi den alıyorum canım kalıplarını çok beğeniyorum molly ve mona alıyorum model olarak bide amerika larını. Co..lins markada var ama onu indirimden almıştım 20 liraydisen hangi modelini aliyosun
ben hoşuma gideni alıyorum bu aldıklarım lindy ve mona sonunda bunları tekrar giyebiliyorum en son geçen yaz giyinmiştim ama şimdi tekrar hahah çok iyi olacak yaa güzel güzel alışverişler yaparız yazın..
seçil canım ben şimdilik bi çıkıyorum sonra gene uğrarım öpüyorum seni
Off sükür girebildim.Sabah internet gitti,yeni geldi.Nasılsınız kızlar?
Ben istanbul dan alıyorum genelde kotlarimi alışverişe gidiyorum oraya o zaman via....por...t a indirimli oluyo genelde ürünler ama kotlarda indirim falan olmuyo ma...vi de
menü güzel canım sende kenine iyi bakKızlar çok yoğunum bu gün
kısaba bildirim yapıp çıkıcam eda ya da bakamadım okuyamadım geçmişi ama ilk fırsatta bakarım
spor yok
kahvaltı benim klasik kahvaltım
ara elma
öğle yoğurt çorba taze fasulye+2 ekmek
ara 1 elma
kendinize iyi bakın yarın büyük gün
Off sükür girebildim.Sabah internet gitti,yeni geldi.Nasılsınız kızlar?
benim tansiyon düşük ya bişey olumuki
geçmiş olsun canım sanada eşinede detoks yerine bol bol yürüyüş yapsan iyi olur canım bugün sporlar bizi bekliyo dün herkes kaçamak yapmış helede ben helede ben:18::18:
Iyi canım detoksa devam sen nasılsın
menü güzel canım sende kenine iyi bak
canım iyim sen nasılsın bakakalım..
İyi olmaya calışıyorum canım.Görümcem aradı 5 dk önce x gitmiş anneme kavga etmiş.Sen mi gönderdin?Daha bir sürü sey....Bende dedim x ile bosanmak için yola cıktık ama x kendi geri geldi.Aksam gelince söylerim seni arar.Ben.mi göndermişim kendin sorarsın dedim.
İyi olmaya calışıyorum canım.Görümcem aradı 5 dk önce x gitmiş anneme kavga etmiş.Sen mi gönderdin?Daha bir sürü sey....Bende dedim x ile bosanmak için yola cıktık ama x kendi geri geldi.Aksam gelince söylerim seni arar.Ben.mi göndermişim kendin sorarsın dedim.
sağol canım eşinle konuşup bi karara varırsınız nasıl davranıcanızla ilgiliDdem dene bakalım.Denemeden bilemezsin.Bana maydonoz kürü dokundu secile dokunmadı.Senin derdinde benim derdim,anlatınca insan ferahlıyor.Allahım kimseyi yuvasıyla sınamasın.Kv neden var diye düşünüyorum...Allah hepimize sabır versin.Benim bir yöntem geliştitmem lazım.Huyumu degiştirmem.lazım.Benim kızdıgım hemen belli olur suratımdan.....Derdin oldugunda okuyup hep yorumlamaya calışırım canım.Senin işindd zor.Kv
cok fenaymış seninde.
Ayse cankm cok gecmiş olsun.Gülcan temizlik bitti mi?Secil iyiyim canım bugunde kacamaklı oldu benim.Aksam bol eliptik yapacagım.
menü güzel afiyet olsun canımKızlar çok yoğunum bu gün
kısaba bildirim yapıp çıkıcam eda ya da bakamadım okuyamadım geçmişi ama ilk fırsatta bakarım
spor yok
kahvaltı benim klasik kahvaltım
ara elma
öğle yoğurt çorba taze fasulye+2 ekmek
ara 1 elma
kendinize iyi bakın yarın büyük gün
iyiyim canım yeni geldim eveOff sükür girebildim.Sabah internet gitti,yeni geldi.Nasılsınız kızlar?
yahu sizden 10 kilo zayıfım niye beden ölçülerimiz neredeyse aynı kızlar anlamadım ben:44:buldum canım arkaya düşmüş benimde seninle aynı göğüs 98 bel 81 bunu göbek deliğinden 2 cm yukardan ölçtüm basen 103
olculerim Göğüs:97 Bel:81 Kalça:103 hemen hemen aynı senin vücudunda orantılı o zaman ben verdiğimde orantılı oluyo vücut sadece kalcadan yada belden falan vermem orantılı veririm.ozaamn bana da 31 beden çok rahat olur
olculerim Göğüs:97 Bel:81 Kalça:103 pantolon bedenim artık 42 ama eteklerde 42 bol gelmeye başladı.
menü güzel afiyet olsun canım
iyiyim canım yeni geldim eve
yahu sizden 10 kilo zayıfım niye beden ölçülerimiz neredeyse aynı kızlar anlamadım ben:44:
bak yine söylüyorum 10 kilo fark var ben 42nin içine giremiyorum diyetisyene söylediğimde o bile şaaşırmıştı senin 38 olman lazım diyodu daha yeni 46 beden etek aldım :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?