"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Evet e et aynı azimle devam etmek bu kiloları vermek lazım

Bendd ma..vi den alıyorum canım kalıplarını çok beğeniyorum molly ve mona alıyorum model olarak bide amerika larını. Co..lins markada var ama onu indirimden almıştım 20 liraydi sen hangi modelini aliyosun

Bendd ma..vi den alıyorum canım kalıplarını çok beğeniyorum molly ve mona alıyorum model olarak bide amerika larını. Co..lins markada var ama onu indirimden almıştım 20 liraydi sen hangi modelini aliyosun

ben hoşuma gideni alıyorum bu aldıklarım lindy ve mona sonunda bunları tekrar giyebiliyorum en son geçen yaz giyinmiştim ama şimdi tekrar hahah çok iyi olacak yaa güzel güzel alışverişler yaparız yazın..

Ben istanbul dan alıyorum genelde kotlarimi alışverişe gidiyorum oraya o zaman via....por...t a indirimli oluyo genelde ürünler ama kotlarda indirim falan olmuyo ma...vi de

Kızlar çok yoğunum bu gün
kısaba bildirim yapıp çıkıcam eda ya da bakamadım okuyamadım geçmişi ama ilk fırsatta bakarım
spor yok
kahvaltı benim klasik kahvaltım
ara elma
öğle yoğurt çorba taze fasulye+2 ekmek
ara 1 elma

kendinize iyi bakın yarın büyük gün

Off sükür girebildim.Sabah internet gitti,yeni geldi.Nasılsınız kızlar?

Ben istanbul dan alıyorum genelde kotlarimi alışverişe gidiyorum oraya o zaman via....por...t a indirimli oluyo genelde ürünler ama kotlarda indirim falan olmuyo ma...vi de

şirinevlerdekine gelmen gerekiyor orada indirimleri oluyor en az gene 20 30 lira farklı oluyor fiyatlar.. fiyatları semtine göre değişiyor bazı yerlerde hiç indirim olmuyor ama şirinevlerdekinde indirim yapıyorlar..

menü güzel canım sende kenine iyi bak

canım iyim sen nasılsın bakakalım..

Son düzenleme:

Iyi canım detoksa devam sen nasılsın

Ddem dene bakalım.Denemeden bilemezsin.Bana maydonoz kürü dokundu secile dokunmadı.Senin derdinde benim derdim,anlatınca insan ferahlıyor.Allahım kimseyi yuvasıyla sınamasın.Kv neden var diye düşünüyorum...Allah hepimize sabır versin.Benim bir yöntem geliştitmem lazım.Huyumu degiştirmem.lazım.Benim kızdıgım hemen belli olur suratımdan.....Derdin oldugunda okuyup hep yorumlamaya calışırım canım.Senin işindd zor.Kv
cok fenaymış seninde.
Ayse cankm cok gecmiş olsun.Gülcan temizlik bitti mi?Secil iyiyim canım bugunde kacamaklı oldu benim.Aksam bol eliptik yapacagım.

menü güzel canım sende kenine iyi bak

canım iyim sen nasılsın bakakalım..

İyi olmaya calışıyorum canım.Görümcem aradı 5 dk önce x gitmiş anneme kavga etmiş.Sen mi gönderdin?Daha bir sürü sey....Bende dedim x ile bosanmak için yola cıktık ama x kendi geri geldi.Aksam gelince söylerim seni arar.Ben.mi göndermişim kendin sorarsın dedim.

şunlara bak yaa nekadar art niyetli insanlar bu adamın kendi aklı fikri yokmu sanki oda görüyor herşeyi allah islah etsin bunları canım iyi demişsin madem çok merak ediyor arayıp ona sorsun

Ne enteresanlar ya sanki adamın aklı yok sürekli birileri idare etmek zorunda.kendileri idare etmiyolarsa sen ediyosun sen dolduruyosun sanıyorlar hiç kv hatalidir demiyolar art niyetliler ya.edacim senin yapacağın tek şey eşine sahip çıkmak ve kavgadan uzak durmak esinle tabi.siz kavga ettikçe onlar mutlu oluyolar.senin esinle oturup bazı kesin kararlar almaniz lazım evlilik bu çocuk oyuncağı degilki hep kv yüzünden

sağol canım eşinle konuşup bi karara varırsınız nasıl davranıcanızla ilgili

bunlar ana kız manyamış eşin seni savundukça iyice fıttırdılar oh iyi olmuş

menü güzel afiyet olsun canım
iyiyim canım yeni geldim eve
buldum canım arkaya düşmüş benimde seninle aynı göğüs 98 bel 81 bunu göbek deliğinden 2 cm yukardan ölçtüm basen 103
yahu sizden 10 kilo zayıfım niye beden ölçülerimiz neredeyse aynı kızlar anlamadım ben:44:

olculerim Göğüs:97 Bel:81 Kalça:103 pantolon bedenim artık 42 ama eteklerde 42 bol gelmeye başladı.

bak yine söylüyorum 10 kilo fark var ben 42nin içine giremiyorum diyetisyene söylediğimde o bile şaaşırmıştı senin 38 olman lazım diyodu daha yeni 46 beden etek aldım :44::44::44:

hayret bişey neden öyleki boyun kaçtı canım senin.. aslında o kadar sporda yapıyorsun sıkı olması gerekiyor vücudun aslında..

menüm

kahvaltı

2 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 tane zeytin biraz reçel çay

ara
1 teşilçay 4 tane kuru kayısı

öğle

2 dilim ekmek 1 kase yeşil mercimek 3 yk yoğurt yeşil soğan

ara

1 sütlü türk kahvesi 1 çb biberli leblebi

akşam

1 galeta peynirli salata

aradada yoğurt salatalık yiycem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…