"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

çok güzel

buda benim menüm bugün geç kaltığımız için öğlende kahvaltı yaptım..

kahvaltı
1 buçuk dilim t. buğday ekmeği
salam
beyaz peynir
çizik zeytin
kaşar
1 haşlama yumurta
azıcık mayonez ketçap

ara
çilek

akşam
ton balıklı salta baya doyurucuymuş bu

3 litre su 3 yeşilçay 1 formçay

afiyet olsun canım yine çok az yediklerin neyse alıştık artık

boyum 162 canım seninki kaç basenlerim var benim ondanmıki

iyiyim canım sen nasılsın

hmm benim 160 canım evet aynen öyle basenlerden başka bişeyden olamaz benim mesela orantılı seçilinde zayıfladıkca orantılı olmuş senin bence basenler için bişey yapman gerekiyor birdahakine dietisyene gdince bi sorsan basenler için ne yapman gerektiğini veya telden arayabiliyorsan bi ara sor bakalım ne dicek.. çünki sen güzel spor yapıyorsun hem kilonda az... ölçülerin nasıldı senin..

kilo verdikçe basenlerimde küçüldü ama hala var bacaklarım kalın işte en çok üstten veriyorum kiloyu kollarım omuzlarım bileklerim göğüsler çok inceldi alt taraf biraz zor eriyo ya leğen kemikleri falan belirginleşti belim inceldi ama bilmiyorum yani yinede daha küçük beden giyinsem hoşuma gider 59 kiloyken 42 beden kuzenimin eteği vardı onu denemiştim olmuştu ama tam istediğim gibi değildi yani pantolon giymiyorum zaten ama onuda denemiştim kuzenimin 32 kot olmuştu

Son düzenleme:

hmm ne güzel üstün zayıf birde bacaklardan basenden kurtulursan olacak bu üstü zaten sen şimdi s m giyniyorsundur.. yürüyüşlere devam başka çare yok..

ilknur nereye kayboldun canım

buradayım canım bacak basen içn ne yapılabilir ona bakıyordum tatlı badem yağını bacaklara bazene sürüp strecleyip ekondisyon bisiklieti çevirmek iyi geliyormuş bacaklar için bisiklet sürün diyor en etkilisi buymuş biyeredede yüzmek yürümek diyor bence o streç olayını yapıp yürüyebilirsin güzel olur belki bir işe yarar ne dersin..

Son düzenleme:
Menum kizlar
Sabah,2d ekmek,menemen,biraz kaymak,1cb portakal suyu
ara,1domates,yogurt
Ogle,1.5d ekmek ,kalan menemen
Ara,1cb cappucino
Aksam,1kase tarhana,1d ekmek,5yk ciger
Birazdan meyve,30dk kosu 2lt su

galiba canım genlde dişten huzursuz oluyor

kızlar ben hiç düğmeli pantolon giymem pratikmıiş sizin giyim işi

yok canım daha bitmedi hergün yapmaya calışıyom yavas yavas

güzel canım menün

didemekatılıyorum canım

şunlara bak yaa nekadar art niyetli insanlar bu adamın kendi aklı fikri yokmu sanki oda görüyor herşeyi allah islah etsin bunları canım iyi demişsin madem çok merak ediyor arayıp ona sorsun

sağol canım eşinle konuşup bi karara varırsınız nasıl davranıcanızla ilgili

bunlar ana kız manyamış eşin seni savundukça iyice fıttırdılar oh iyi olmuş

Sinirlerimi bozmak için birebirler ya!!!Eşim geldi ablan dedim böyle dedi.Onuda aramış baska seylerden konuşmuşlar.Eşim aradı ne diyorsun diye.Ben öyle demedim,hem o beni aradı,sizi mahvetmek icin savascam dedi bana.Kırmış bunlar kafayı.Ayy ben bunlarla nasıl bas etcem?Eşimle o onu dedi,bu bunu dedi yapmak istemiyorum artık.Yalanları cok!!!!

kızlar ilk sayfayı okudumda tam 2 ay önce 68 mişim yaklasık 7 kilo vermişim 2 ayda

gülcan maşallah sana canım çok güzel 2 ayda 7 kilo çok güzel..

edacım aman tatlım sen dikkat et onlar aradıkları zaman eğer kocan yoksa yanında telefonlara felan çıkma eşin yanında olduğu zamnasa telfonun hopörlörünü açkı eşinde duysun mazallah sonra bak sana iftira atıyorlar ne biçim insanlarmış bunlar öteki dünyada nasıl hesap verecekler bunlar senin imtihanın canım benim inşallah üstesinden kalkarsın rabbim yar ve yardımcın olsun..

kızlar ilk sayfayı okudumda tam 2 ay önce 68 mişim yaklasık 7 kilo vermişim 2 ayda

Cok cok iyi vermişsin canım.Masallah.Devam devam.Yarın 1.kim bakalım.Cok merak ediyorum bu haftayı ve hayalimsiyi.....
Ddem eliptikle üst bölge calışması yapma canım.Basen icin en güzel,yürüyüş,eliptik(ayakta)birde evde yan yatıp dizi hafif kırıp yavas yavas kaldırıp indirmek.Zaten ne kadar yandıgını fark edersin.Cok yanıyor.Tv izlerken yap.

hayalimsi nerede acaba birde 2 kilo verecem bu hafta diyordu kaçamaklı birgünmü geçirdi yoksa tam tartılmaya 1 gün kala inşallah böyle olmamıştır..

Sizler bugun cok iyi beslenmişsiniz ben cok yedim.Teyzeme gittim biraz....
Sabah yarım dilim ekmek 1 dilim peynir,1 dilim domates,1 cb adacayı.
Öglen 4 mercimekli sigara böregi,4 sarma,1 mini dilim kek,1 türk kahvesi
aksam 2 yk patlıcan yemegi 2 yk bulgur pilavı,2 kase cacık
Aksam 2 saat tempolu yürüyüş,25 dk aletler.
3 litre su.Eliptik yapcam dizinin baslamasını bekliyorum.Kızlar bakalım tartı ne göstercek.Size bişey sorcam yürüyüşten sonra damarlarınız tık tık atıyor mu?

afiyet olsun öğlenki menü hiç iyi olmamış evet canım atıyor bendede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…