"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

İnsallah canım inşallah.Aminnn.Allahım huzurumu bozmasın.Hepimizin.Nisan gibi gelcek ne yapcam onu düşünüyorum!!!

neyse sen bu hafta baya stresteydin san abişey diyemyorum ama bu hafta çok dikkat etmelisin canım yoksa 65 hayal olmasın tamam bu hafta kaçamak yapmadan devam..

Aslında düne kadar hersey cok güzeldi,tartıda cok sevindirdi beni.2 gündür biraz abarttım....Yarın tartıda ne olcak bakalım?Senin wc olayı nasıl?Gecti mi?

İlknurum ben cıkıyorum.Eliptik yapayım.Eee o börekler,kek anca erir.Erir herhalde...:18:

İnsallah canım inşallah.Aminnn.Allahım huzurumu bozmasın.Hepimizin.Nisan gibi gelcek ne yapcam onu düşünüyorum!!!

Aslında düne kadar hersey cok güzeldi,tartıda cok sevindirdi beni.2 gündür biraz abarttım....Yarın tartıda ne olcak bakalım?Senin wc olayı nasıl?Gecti mi?

İlknurum ben cıkıyorum.Eliptik yapayım.Eee o börekler,kek anca erir.Erir herhalde...:18:

amin canım benim.. aslında eşin durumları görüyor size gelmese görüşmeseniz daha iyi olacak sanırım annen birtek oğlunu değil kızınıda dolduruyor bunu görmüyorlar sanırım hayırlısı olsun canım hakkınızda.. aynen öyle anca erir yarına artıda çıkmayalınmda.. bugün wc işi oldu bakalım yarına ne olacak

iyi akşamlar hanımlar napıyosunuz ilknur canım eşim gelmişti kapatmak zorunda kaldım

o kdar alıntı yaptım olmadı
iyiyim ilknurcum kızı uyuttum geldim surviver izliyorum bi yandan sagol canım sen napıyosun bakalım
EDA,niyetlerini fena bozmuslar canım ya Allah onların fenalıklarından korusun seni

iyi akşamlar hanımlar napıyosunuz ilknur canım eşim gelmişti kapatmak zorunda kaldım

çok şükür iyiyiz canım sen nasılsın bakalım

Saol canım iyiyim uyumusum bende ayran çarptı heralde şaka maka ayran bu sefer beni çarptı sanki ya yoruldum ondan olmuş olabilir akşam ayran yerine fındık ve kayısı yedim

evet canım ayran baya sarsıyo ama yarına güzel sonuc verir inşallah uyumakla iyi yapmıssın

Bende benim afacani uyutucam şimdi uyumamak için resmen direniyo ama yarın erken kalkıcak uyumasi lazım

evet canım ayran baya sarsıyo ama yarına güzel sonuc verir inşallah uyumakla iyi yapmıssın

Bi garip hissettim kendimi.birden asabi oldum hemen uyumak en iyi diye düşündüm eşim gelince uyudum bende yoksa toplayamazdim hala bile başım dönüyo

bende eşim gelince kapatıyorum anladım zaten akşam üstü olunca eşler çocuklar birden kapatabiliyorum bende..
Saol canım iyiyim uyumusum bende ayran çarptı heralde şaka maka ayran bu sefer beni çarptı sanki ya yoruldum ondan olmuş olabilir akşam ayran yerine fındık ve kayısı yedim
afiyet olsun canım gene iyi dayandın

napim canım bende oturdum karadayıyı izliyorum bir yandanda buraya takılıyorum..

hamurişi fazla olmuş canım afiyet olsun hadi bakalım eliptikle eritirsin inşallah çok yoruyo insanı kolay gelsin
sağol canım bilgi için pilates yaparken yapıyodum o hareketi pilatesi bırakınca unuttum işte:26:
inanamıyorum yani ya sizi mahvetmek için uğraşcam ne demek yani bunu diyen kadının yuvası yokmu ya hiçmi düşünmüyo ters teper benim yuvama bişey olur diye
kızlar ilk sayfayı okudumda tam 2 ay önce 68 mişim yaklasık 7 kilo vermişim 2 ayda
maşallah canım süpersin
sağol canım bilgi için benim bacakların durumu vahim iç bacaklarım sarktı ya
Menum kizlar
Sabah,2d ekmek,menemen,biraz kaymak,1cb portakal suyu
ara,1domates,yogurt
Ogle,1.5d ekmek ,kalan menemen
Ara,1cb cappucino
Aksam,1kase tarhana,1d ekmek,5yk ciger
Birazdan meyve,30dk kosu 2lt su

menü güzel canım afiyet olsun

en güzeli yürüyüş olacak sanırım senin için bacaklar toparlar çokmu sarkık

Ah bu eşler bende eşim gelince kapatıyorum canım iyiyim sen nasılsın napiyosun
bende iyiyim çok şükür bacaklarım ağrıyo fena oldum bi an sandım adet oldum bu ay bi halsizlik var akşamları

inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…