- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
bende iyiyim çok şükür bacaklarım ağrıyo fena oldum bi an sandım adet oldum bu ay bi halsizlik var akşamları
inşallah canım
en güzeli yürüyüş olacak sanırım senin için bacaklar toparlar çokmu sarkık
Sinirlerimi bozmak için birebirler ya!!!Eşim geldi ablan dedim böyle dedi.Onuda aramış baska seylerden konuşmuşlar.Eşim aradı ne diyorsun diye.Ben öyle demedim,hem o beni aradı,sizi mahvetmek icin savascam dedi bana.Kırmış bunlar kafayı.Ayy ben bunlarla nasıl bas etcem?Eşimle o onu dedi,bu bunu dedi yapmak istemiyorum artık.Yalanl arı cok!!!!
toparlarmı gerçekten pek umudum yok ama eskisine göre daha iyi sanki iç üst tarafları sarkık zaten oralarda kilo bacak basen bel pilates çemberim var bütün aletleri bisikletim var yürüyüşe gidiyorum ama yinede öyle işte çok sık kilo alıp veriyorum ondan oldu sanırım
toparlarmı gerçekten pek umudum yok ama eskisine göre daha iyi sanki iç üst tarafları sarkık zaten oralarda kilo bacak basen bel pilates çemberim var bütün aletleri bisikletim var yürüyüşe gidiyorum ama yinede öyle işte çok sık kilo alıp veriyorum ondan oldu sanırım
avatarıma bakın kızlar bu benim siz bakın diye koydum birazdan kaldırıcam buda 62 kiloyum
sağol canım inşallah yahmm baok o zaman gerçekten öyle bir yerde duymuştum çok sık kilo alıp erme sarkıklık yapıyor diye ama sen pes etme devam et sporuna özelliklede bacak bölgesi için çalış hemen olmaz bugünden yarına ama sporu yaptıkça o zaten sıkılaşır sen merak etme kafanada çok takmamaya çalış rahat ol
Kesinlikle toparlar canım beni biliyosun nasıl yürüdüğümü eskiden vardı benim basenler falan ama şimdi baya azaldı hani vücutta fazlalık dururya cikinti şeklinde baya duzeldi bence bisikletten çok yürüyüşe ağırlık ver bu hafta sikilassin basenler toparlansinlar ölçülerini al yarın itibariyle bak faydasını göreceksin
baya uzak gözükmüyor pek falza
yakın bulamadım canım ya hepsi öyle çıkar heralde senin yokmu bitane sen koysan
şu son halimle yok ama çekince eklerim buraya..
ilknur yinemi bıraktın gittin beni herkes gitmiş ya
yok gitmedim buradayım.. çok güzel çıkmışsın canım fıstık gibisin maşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?