"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

en güzeli yürüyüş olacak sanırım senin için bacaklar toparlar çokmu sarkık

toparlarmı gerçekten pek umudum yok ama eskisine göre daha iyi sanki iç üst tarafları sarkık zaten oralarda kilo bacak basen bel pilates çemberim var bütün aletleri bisikletim var yürüyüşe gidiyorum ama yinede öyle işte çok sık kilo alıp veriyorum ondan oldu sanırım

Eşine söyle canım fazla gorusmeyelim falan diye aile huzurunu bozuyolar biri cikmasa öbürü çıkıyo dikkatli ol tehlikeliler bunlar baya en iyisi mümkün olduğunca az görüşmek kv ve gorumcenle her tartismaniz sizi yipratiyo sonra birbirinize sayginiz kalmicak.cok dikkatli olman lazım canım

avatarıma bakın kızlar bu benim siz bakın diye koydum birazdan kaldırıcam buda 62 kiloyum

Kesinlikle toparlar canım beni biliyosun nasıl yürüdüğümü eskiden vardı benim basenler falan ama şimdi baya azaldı hani vücutta fazlalık dururya cikinti şeklinde baya duzeldi bence bisikletten çok yürüyüşe ağırlık ver bu hafta sikilassin basenler toparlansinlar ölçülerini al yarın itibariyle bak faydasını göreceksin

hmm baok o zaman gerçekten öyle bir yerde duymuştum çok sık kilo alıp erme sarkıklık yapıyor diye ama sen pes etme devam et sporuna özelliklede bacak bölgesi için çalış hemen olmaz bugünden yarına ama sporu yaptıkça o zaten sıkılaşır sen merak etme kafanada çok takmamaya çalış rahat ol

sağol canım inşallah ya

senin adına sevindim canım ne güzel tabiki benimkide eskisi kadar değil inceldide sarktı işte

yarın sence kim birinci olur canım varmı bi tahmin sen olabilirmisin varmı bi değişiklik kiloda:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…