- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
yarın sence kim birinci olur canım varmı bi tahmin sen olabilirmisin varmı bi değişiklik kiloda:44:
hiç zannetmiyorum ama bellide olmaz hayırlısı sen olabilirsin seçil olabilir öteki kızların durumuna bağlı çok kaçamak yapmadılarsa güzel kilolar vermişlerdir
canım benimde çıkmam gerekiyor benim fıstık uyumadı bekliyor onu uyutim bi allaha enamet ol hayırlı gecelr
Bende benim afacani uyutucam şimdi uyumamak için resmen direniyo ama yarın erken kalkıcak uyumasi lazım
Bi garip hissettim kendimi.birden asabi oldum hemen uyumak en iyi diye düşündüm eşim gelince uyudum bende yoksa toplayamazdim hala bile başım dönüyo
bende eşim gelince kapatıyorum anladım zaten akşam üstü olunca eşler çocuklar birden kapatabiliyorum bende..
bende aynı artı bide kızım var tabi kusura bakmayın kızlar arada hemen gidiyorum
afiyet olsun canım gene iyi dayandın
napim canım bende oturdum karadayıyı izliyorum bir yandanda buraya takılıyorum..
hamurişi fazla olmuş canım afiyet olsun hadi bakalım eliptikle eritirsin inşallah çok yoruyo insanı kolay gelsin
sağol canım bilgi için pilates yaparken yapıyodum o hareketi pilatesi bırakınca unuttum işte:26:
inanamıyorum yani ya sizi mahvetmek için uğraşcam ne demekyani bunu diyen kadının yuvası yokmu ya hiçmi düşünmüyo ters teper benim yuvama bişey olur diye
maşallah canım süpersin
sağol canım bilgi için benim bacakların durumu vahim iç bacaklarım sarktı ya
menü güzel canım afiyet olsun
avatarıma bakın kızlar bu benim siz bakın diye koydum birazdan kaldırıcam buda 62 kiloyum
bırakmamıştır sanmıyorum belki bu ay alırlar intbelki olabilirim ama kimsenin kilosunu bilmiyoruz canım inşallah herkes vermiştir destina napıyosa inşallah bırakmanıştır diyeti güzel gidiyodu
benimki henğz bebiş büyüynce napacak bakalım sabah kalkması zor uyusun tabi ufaklık
canım ayran benide carpmıstı zamanında uyu dinlen
o dizide güzelmiş ama ben izlemedim hiç
sagol canım
günaydın fıstıklar secilde uyanmıs slm canım ben bugün uyudummu uyumadımmı anlamadım kızım sürekli kucagımdaydı şimdide eşimi yolladım işe yatmıyım dedim,,bol eksili gün olur inşallah tartıldım ama bi kaç saat sonra bida tartılcam belli mi olur azda gider belkim
günaydın kızlar kimsede yokmuş işlerimi bitirip yürüyüşe gidicem
günaydın arkadaşlar..ilk bildirimi ben yapayım..
82.4
geçen hafta 83.7 idim sanırım..notlarım öyle diyor..giden 1.300..
biliyorum 2 kilo sözüm vardı ama..inanın pazar günü resmen delirdim..bol bol yemek gelince ve 3 gündür de spor falan yok..aman ne yapayım..haftaya inşallah...
günaydın arkadaşlar..ilk bildirimi ben yapayım..
82.4
geçen hafta 83.7 idim sanırım..notlarım öyle diyor..giden 1.300..
biliyorum 2 kilo sözüm vardı ama..inanın pazar günü resmen delirdim..bol bol yemek gelince ve 3 gündür de spor falan yok..aman ne yapayım..haftaya inşallah...
günaydın herkese
gülcan aynı şey bende de mevcut napcaz biz bebişleri yaaaaa
benimki de dün iyice kötüleşti gece baya ateşlendi en son saate baktığımda 3 tü sonra kızın ağlamasına oğlum kalktı yanımıza geldi her gece aynı seromoni kızım ağlıyo oğlum kalkıyo yanımıza geliyo 4 kişi aynı yatakta
bazen kızmla ben oğlanın yatağına geçiyoruz sabah 6.30 kalk işe gitmek için hazırlan hele dün gece bi başkaydı zaten seçim gecesi geç yatmiştım offffff çok yorgunummmm
bugün bide tartı günü eksi gördüm ama çok az paylaşırım birazdan
canım benim çok çok geçmiş olsun allah şifasını versin kaç aylıktı senin minik kuş
amin canım allah sağlık versin çocuklarımıza 15 aylık canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?