Haftada bir yapalım bence rutin olsun yada 15 günde 1.
Haftada bir yapalım bence rutin olsun yada 15 günde 1.
Neslihan nasıl oldu acaba ishaldi düzeldi mi neyse gelsinde sorarız merak ettim
Aynen canım bir gün bana yetiyo zaten akşama doğru zorlanıyorum tansiyon düşüklüğü de var bende son saatler biraz zor gecmisti en son yaptığımdaseçil kaçgün yapacaksınız bence bir gün yapın ikinci gün gecmek bilmiyor ve çokta kiloda fark etmiyor
günaydın canım bilmiyorumki stresmi yaptım aslında öyle hergün tartılan biri değilimdir fazlalığı görünce üst üste tartıldım baktımki değişmiyo şaşırdım:26:
buradada dün akşam ben yürüyüşteyken başladı bugün dema ediyor bereket yağıyor..
yok ateşi geçti canım dün güzelce terlettim onu ondan sonra rahatladı öksürüyü fena bende zencefil bal yedirdim turpu bugün alıcam inşallah bulursam..
günaydın
kızlar ancak geldim ofisi hemen bilrime geçeyim geçmişi okumaya koyulacağım kaldığım yerden
harika hissediyorum 35dk ayırdım spora sabah ve
Eki Görüntüle 1063004
kahvaltı ettim yumurta +1dlm peynir+1/4 avakado+2dlm alman ekmegi aldım değişiklik olsun diye çok sevdim
bu gün kilom: 86,100 geçen haftayı hatırlayamıyorum ama eksildim eda hesaplar artık
ben bu nun 300-400 gr mının dün ishalle sudan gittiğini sanıyorum ama bakalım c.tesi tekrar tartılacağım
hadi ben okumaya geçiyorum görüşürüz kızlar
ateşi yoksa çok şükür canım öksürük biraz zor geçiyor toparlar allahın izniyle
günaydın
kızlar ancak geldim ofisi hemen bilrime geçeyim geçmişi okumaya koyulacağım kaldığım yerden
harika hissediyorum 35dk ayırdım spora sabah ve
Eki Görüntüle 1063004
kahvaltı ettim yumurta +1dlm peynir+1/4 avakado+2dlm alman ekmegi aldım değişiklik olsun diye çok sevdim
bu gün kilom: 86,100 geçen haftayı hatırlayamıyorum ama eksildim eda hesaplar artık
ben bu nun 300-400 gr mının dün ishalle sudan gittiğini sanıyorum ama bakalım c.tesi tekrar tartılacağım
hadi ben okumaya geçiyorum görüşürüz kızlar
bende hiç ishal felan olmadı.. demekki onu bıraz daha farklı etkiledi..
bende o gün karar veririm kararsızımevet canım tadı güzel bi sorun yaşamadım sadece aç hissettim kendimi o kadar dünden bugüne 1 kilo gitmiş ama iyi oluyo belki bende yaparım hele bi ogün gelsinde
ben detoks akşamıda oldum dünde oldum.sonradan aklıma geldi kızlar sanırım dün akşamkini içtiğim bitkisel çay yaptı :)Neslihan nasıl oldu acaba ishaldi düzeldi mi neyse gelsinde sorarız merak ettim
en güzeli 1 gün ve ayda 2 gün bencedegünaydın canım bilmiyorumki stresmi yaptım aslında öyle hergün tartılan biri değilimdir fazlalığı görünce üst üste tartıldım baktımki değişmiyo şaşırdım:26:
tebrikler canımKizlar gunaydin..disciye gidiyorum..gitmeden yazayim gecen hafta 80.7..bu hafta 79.5..1.200 fark..optum sizi
ana kralice
turp ve bal çok iyi geliyor canım aslında bulunan bişi mevsimi hem. bal olarak ba..p...mak tercih et eğer daha doğalını bulamazsan buda çok önemli tedavisinde geçmiş olsunevet canım tekrarladı kara turpuda bulamadım dün ama bugün kesin gelir rüyama bile girdi inanırmısın o turp eşimde baktı bende bulamadık.. neyse bugün gelir..
kızlarrrr bildirim zamanı
geçen hafta 67.7
bu hafta 66.6
bence süper ben uzun zamandır görmemiştim 66 yı umarım kalıcı olur
tebrikler şekerim
aramızda tam 20 kilo varaboooooo
günaydın kızlar nerelerdesiniz ben geceyi cok kötü gecirdim zangır zangır titremek tuuttu mide bulantısı,halsizlik hat safada
gecmiş olsun dilekleriniz için tesekkür ederim gecmişi inşallah toparlanırsam okucam
evet canım bugün alıcam dün buldum ama pörsümüştü ondan almadım hayırlısı bugün çıkıcam sadece öksürüyü kaldı hayırlısı sağolasın..ben detoks akşamıda oldum dünde oldum.sonradan aklıma geldi kızlar sanırım dün akşamkini içtiğim bitkisel çay yaptı :)
bende o gün karar veririm kararsızım
ben detoks akşamıda oldum dünde oldum.sonradan aklıma geldi kızlar sanırım dün akşamkini içtiğim bitkisel çay yaptı :)
en güzeli 1 gün ve ayda 2 gün bencede
tebrikler canım
turp ve bal çok iyi geliyor canım aslında bulunan bişi mevsimi hem. bal olarak ba..p...mak tercih et eğer daha doğalını bulamazsan buda çok önemli tedavisinde geçmiş olsun
tebrikler canım çok güzel kilo vermişsin daha dur 65 i göreceksin birdahaki hafta hadi bakalım tam gaz devamkızlarrrr bildirim zamanı
geçen hafta 67.7
bu hafta 66.6
bence süper ben uzun zamandır görmemiştim 66 yı umarım kalıcı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?