"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

seçil kaçgün yapacaksınız bence bir gün yapın ikinci gün gecmek bilmiyor ve çokta kiloda fark etmiyor
Aynen canım bir gün bana yetiyo zaten akşama doğru zorlanıyorum tansiyon düşüklüğü de var bende son saatler biraz zor gecmisti en son yaptığımda

günaydın canım bilmiyorumki stresmi yaptım aslında öyle hergün tartılan biri değilimdir fazlalığı görünce üst üste tartıldım baktımki değişmiyo şaşırdım:26:

canım gecen işyerinde konusuyorduk arkadaşlarla stres yapmak ve sürekli tartılmak etkiliyormuş beynimiz bir hormon salgılıyormuş ve vücut depoluyormuş anlattılar ama bende netten araştıracaktım sen bu ara sürekli dertleniyosun çok taktın bu ara bana öyle geldi bilmiyorum

ateşi yoksa çok şükür canım öksürük biraz zor geçiyor toparlar allahın izniyle

günaydın
kızlar ancak geldim ofisi hemen bilrime geçeyim geçmişi okumaya koyulacağım kaldığım yerden
harika hissediyorum 35dk ayırdım spora sabah ve

kahvaltı ettim yumurta +1dlm peynir+1/4 avakado+2dlm alman ekmegi aldım değişiklik olsun diye çok sevdim

bu gün kilom: 86,100 geçen haftayı hatırlayamıyorum ama eksildim eda hesaplar artık
ben bu nun 300-400 gr mının dün ishalle sudan gittiğini sanıyorum ama bakalım c.tesi tekrar tartılacağım
hadi ben okumaya geçiyorum görüşürüz kızlar

afiyet olsun canım inşallah sudan değidir detoksun etkisidir

tebrikler canım belli olmaz ben zannetmiyorum sudan gittiğini neyse yarın belli olur..

bende hiç ishal felan olmadı.. demekki onu bıraz daha farklı etkiledi..

ben detoks akşamıda oldum dünde oldum.sonradan aklıma geldi kızlar sanırım dün akşamkini içtiğim bitkisel çay yaptı :)

evet canım tadı güzel bi sorun yaşamadım sadece aç hissettim kendimi o kadar dünden bugüne 1 kilo gitmiş ama iyi oluyo belki bende yaparım hele bi ogün gelsinde
bende o gün karar veririm kararsızım

Neslihan nasıl oldu acaba ishaldi düzeldi mi neyse gelsinde sorarız merak ettim
ben detoks akşamıda oldum dünde oldum.sonradan aklıma geldi kızlar sanırım dün akşamkini içtiğim bitkisel çay yaptı :)

günaydın canım bilmiyorumki stresmi yaptım aslında öyle hergün tartılan biri değilimdir fazlalığı görünce üst üste tartıldım baktımki değişmiyo şaşırdım:26:
en güzeli 1 gün ve ayda 2 gün bencede

Kizlar gunaydin..disciye gidiyorum..gitmeden yazayim gecen hafta 80.7..bu hafta 79.5..1.200 fark..optum sizi

ana kralice
tebrikler canım

evet canım tekrarladı kara turpuda bulamadım dün ama bugün kesin gelir rüyama bile girdi inanırmısın o turp eşimde baktı bende bulamadık.. neyse bugün gelir..
turp ve bal çok iyi geliyor canım aslında bulunan bişi mevsimi hem. bal olarak ba..p...mak tercih et eğer daha doğalını bulamazsan buda çok önemli tedavisinde geçmiş olsun

geçmişi okudum kimse bildirim yapmamış sadece sohbet var
ayrıca tartışmayıda bırakalım istenende bu zaten
eda cım sende sakın uyma olurmu cevap felan yazma sakinlemeye ihtiyacı var buranın
öptüm sonuçları merak ediyorum

günaydın kızlar hayırlı cumalar inşallah hayırlı bir gün olur hepimiz için bugün tartı günü nerelerdesiniz bakalım hadi gelin

evet kızlar nerelerdesiniz

patronnn önce sen gelmeliydin nerdesin yahu özlettin hadi gelin kızlar bildirime

hadi yeşil çay ısmarladım hepinize

kızlarrrr bildirim zamanı

geçen hafta 67.7

bu hafta 66.6

bence süper ben uzun zamandır görmemiştim 66 yı umarım kalıcı olur

günaydın kızlar nerelerdesiniz ben geceyi cok kötü gecirdim zangır zangır titremek tuuttu mide bulantısı,halsizlik hat safada
gecmiş olsun dilekleriniz için tesekkür ederim gecmişi inşallah toparlanırsam okucam

evet canım bugün alıcam dün buldum ama pörsümüştü ondan almadım hayırlısı bugün çıkıcam sadece öksürüyü kaldı hayırlısı sağolasın..
kızlarrrr bildirim zamanı

geçen hafta 67.7

bu hafta 66.6

bence süper ben uzun zamandır görmemiştim 66 yı umarım kalıcı olur
tebrikler canım çok güzel kilo vermişsin daha dur 65 i göreceksin birdahaki hafta hadi bakalım tam gaz devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…