- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
günaydın kızlar nerelerdesiniz ben geceyi cok kötü gecirdim zangır zangır titremek tuuttu mide bulantısı,halsizlik hat safada
gecmiş olsun dilekleriniz için tesekkür ederim gecmişi inşallah toparlanırsam okucam
evet canım bugün alıcam dün buldum ama pörsümüştü ondan almadım hayırlısı bugün çıkıcam sadece öksürüyü kaldı hayırlısı sağolasın..
tebrikler canım çok güzel kilo vermişsin daha dur 65 i göreceksin birdahaki hafta hadi bakalım tam gaz devam
inşallah canım yaa umarım detoksla giden gerçek kilodur yaaa ne güzel olur haftayada 65 olsam
ama sende boy varr canım benim bende de o yokk
bildirim
geçen hafta 72,400
bu hafta 71,100
giden 1,300
canım ben dha öncede yaptım detoksu ama geri almadım gerçek sen kafanı takma bunlara süreklide tartılmayın kızlar..
sagol ayse tebrik ederim güzel vermissin
İLKNUR senin yavrucugada gecmiş olsun ,benim kızımda rahatsız bildirim yapıp cıkayım uyutucam gene gelirim
giden,-900
gecen hafta,61,4
bu hafta.60.5
inşallah canım eğer kalıcı olurssa bende ayda 2-3 kez bir gün yaparım diye düşünüyorum
ben 66 da ebru şallı olurum onunda fiziğini hiç sevmem çöp gibi ne o öyle bana 69-70 yeter 76 da idare eder şu an ilk hedefe 10 kilo kaldı kızlar
son hedefede 16 kilo
günaydın
kızlar ancak geldim ofisi hemen bilrime geçeyim geçmişi okumaya koyulacağım kaldığım yerden
harika hissediyorum 35dk ayırdım spora sabah ve
Eki Görüntüle 1063004
kahvaltı ettim yumurta +1dlm peynir+1/4 avakado+2dlm alman ekmegi aldım değişiklik olsun diye çok sevdim
bu gün kilom: 86,100 geçen haftayı hatırlayamıyorum ama eksildim eda hesaplar artık
ben bu nun 300-400 gr mının dün ishalle sudan gittiğini sanıyorum ama bakalım c.tesi tekrar tartılacağım
hadi ben okumaya geçiyorum görüşürüz kızlar
Kizlar gunaydin..disciye gidiyorum..gitmeden yazayim gecen hafta 80.7..bu hafta 79.5..1.200 fark..optum sizi
ana kralice
sagol ilknur masallah sana da
detoks harika sonuc vermiş
evet canım 700 gr detoksla gitti salı günü çok iyi oldu detoksan sonra 1-2 gün kilo verme duruyor sonra devam bakalım haftaya ucundanda olsa 69 görmeliyim çok heycanlıyım eşim durmadan beni süzüyor bii görseniz çok komik bana diyorki bu sefer baya farklı baya kararlısın diyor evet dedim hedefim bu sefer bıraz daha aşağılarda bakalım hayırlısı çok güzel olacak..
hadi secil bildirim vakti canım
didem,eda diger kızlar nerelerdesiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?