"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

canım benim çok çok geçmiş olsun allah açil şifa versin sana..

inşallah canım yaa umarım detoksla giden gerçek kilodur yaaa ne güzel olur haftayada 65 olsam

sagol ayse tebrik ederim güzel vermissin
İLKNUR senin yavrucugada gecmiş olsun ,benim kızımda rahatsız bildirim yapıp cıkayım uyutucam gene gelirim
giden,-900
gecen hafta,61,4
bu hafta.60.5

sagol ayse tebrik ederim güzel vermissin
İLKNUR senin yavrucugada gecmiş olsun ,benim kızımda rahatsız bildirim yapıp cıkayım uyutucam gene gelirim
giden,-900
gecen hafta,61,4
bu hafta.60.5

sağolasın canım sizede çok geçmiş olsun rabbim şifanızı versin..
bu arada çok güzel kilo vermisin tebrikler

Tebrikler kilo veren fıstıklar maşallah size yürüyüşten yeni geldim baya yürüdüm yağmur başladı eve geldik kahve iciccez şimdi
Gülcan çok geçmiş olsun canım sanada fıstığada

Son düzenleme:
ben 66 da ebru şallı olurum onunda fiziğini hiç sevmem çöp gibi ne o öyle bana 69-70 yeter 76 da idare eder şu an ilk hedefe 10 kilo kaldı kızlar
son hedefede 16 kilo

ne kadar verdinki canım tebrikler birde boyun kaç merak ettim

Kizlar gunaydin..disciye gidiyorum..gitmeden yazayim gecen hafta 80.7..bu hafta 79.5..1.200 fark..optum sizi

ana kralice

harikasın canım tebriklerr
kızlar saat 11 dedik neden kimse gelmiyor ama olmuyor böylee...topik baya bi gerilmiş kızlar amacları bizim topiği karalamak cekemiyorlar galiba

sagol ilknur masallah sana da
detoks harika sonuc vermiş

evet canım 700 gr detoksla gitti salı günü çok iyi oldu detoksan sonra 1-2 gün kilo verme duruyor sonra devam bakalım haftaya ucundanda olsa 69 görmeliyim çok heycanlıyım eşim durmadan beni süzüyor bii görseniz çok komik bana diyorki bu sefer baya farklı baya kararlısın diyor evet dedim hedefim bu sefer bıraz daha aşağılarda bakalım hayırlısı çok güzel olacak..

ay inşallah canım yakında beni yakalarsın sen ben böyle kacamakları yaparsam bu kararlılıgın daim olsun inşallah

ilknur neden olmadıki orda sagda bi yer var agırlık bel birdaha birsey vardı ortadakini tıklayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…