evet canım tekrarladı kara turpuda bulamadım dün ama bugün kesin gelir rüyama bile girdi inanırmısın o turp eşimde baktı bende bulamadık.. neyse bugün gelir..
sanada canım çok sinirlendim zerrinin yazdıklarına dünden bugüne 1 kilo gitmiş ama daha eski kiloma gelemedim nedense acaba geçen hafta su kaybımı olduki sonradan yerine geldi çünkü kilo aldığımı sanmıyorum
okadar çok yemedim yada çok spordan sıkılaşmamı olduki hiç bilemiyorum çok spor yaptığımda spor haftasında yani 59u bile görmüştüm
şimdi anlayamıyorum geri geldi kilo yerine çok acayip:44::44:
geçmiş olsun canım minik kızımız iyileşmedimi daha Allah şifasını versin yavrucağın
siyah turp bizim pazarlarda çok satılır canım
İyi aksamlar diyecegim ama pek de iyi bir aksam olmamis anlasilankizlar ne oluyor ya valla oglum hasta menumu yazayim sizinkilere de bakayim dedim ama menuden cok tartismalara odaklanmak zorunda kaldim..cunku cok uzuldum okuyunca..biz yetiskin insanlariz..ben samimi ve sicak bir ortam var ve herkes birbirinin iyiligini dusunerek yorumlar yapiyor diye katildim size..bu cizgiyi bozmayin bence..hedefimiz ortak sonucta..biraz daha anlayisli olmaliyiz diye dusunuyorum..ayrica her sey bir yana burasi kafamizi dagitip daha da motive olmamizi saglamiyor mu niye boyle gerginliklerle kafanizi mesgul ediyorsunuz ki..hayatta her sey mototot ilerliyor zaten..bazi seylere gulup gecelim..birbirimizi seviyoruz ve DESTEKLİYORUZ..ve ortada verilen bir emek var..evet ben yeni katildim ama goruyorum ki aylardir birliktesiniz..bunun bir hatri olmali.
İnanin cok uzuldum..neyse herkes salim kafayla dusundugunde hayatin zaten yeterince stresli oldugunu en azindan keyif aldigimiz seyleri korumamiz gerektigini gorecek zaten..gulup gecelim bazi seylere..
Umarim sabah eski topik muhabbetlerini okuyor olurum:)
Menum:
Sabah: iki dilim tb ekmegi,5 dilim sucuk..6 zeytin..2 dilim peynir..
Ara..yarim muz bir cay kasigi pekmez...oglen bir kase sute.nesfit..
Ara (is yerinde)..bir eti form limonlu..
Aksam..2 kucuk firinda tavuk..6 kasik pilav..salata..
ana kralice
Biz ortak karar aldik diyosunya hepiniz kilo aldiniz tabi ortak karar alirsiniz .oysa ben kacamak yapmadim hic ..
birde neden katildin aramiza demissinya nerden bilim boyle oldunuzu!!!!!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın fıstıklar. Hayırlı cumalar kızlar
Ilknurcum fıstık iyilesmemis daha toparlar inşallah canım bugün çocuklar hasta ola ola büyüyor Allah sifasini versin canım
Didem tatlım su tutmussundur 2 güne toparlarsin gider kilocuklar
hayılrı cumalar canım benim.. amin inşallah allah razı olsun şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bütün hastalara rabbim şifa versin içleri sırada bizim evlatlarımıza amin..Günaydın fıstıklar. Hayırlı cumalar kızlar
Ilknurcum fıstık iyilesmemis daha toparlar inşallah canım bugün çocuklar hasta ola ola büyüyor Allah sifasini versin canım
Didem tatlım su tutmussundur 2 güne toparlarsin gider kilocuklar
amin canım aminhayılrı cumalar canım benim.. amin inşallah allah razı olsun şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bütün hastalara rabbim şifa versin içleri sırada bizim evlatlarımıza amin..
aynen katılıyorum canımben senin şu söylediklerini hiç üstüme almıyorum bende çok dikkat eden birisiyim salı günü birtek sen kilo vermedin bende verdim bu arada hayalimside hergün tatlı felan yiyordu ama genede kilo veriyordu demekki kilo vermenin kaçamağın miktarıyla alakalı olan birşey madem birdaha girmiceksin bu topiğe sessiz sakin git neden sorun yapıyorsun ki kalp kırmaya hiç değmez hem buradaki bir çok kişi 90 88lerden 70 e kadar inmiş veya 60 a kadar inmiş demekki arada kaçamak yapsalarda kilo vermişler radikal diet yapıpta bırakmamışlar devam ederek yavaşda olsa kilo vermişler bunu yapamayanlarda var neyse allah senin yolunu açık etsin istediğin kiloya ulaşırsın işallah en kısa zamanda hayırlı cumalar..
hayırlı cumalar fıstıklar bakalım bugün kimler bilk üçte olacak..
neyse fazla uzatma yolun açık olsun kendine uygun bi topik bulursun artık biz sana uygun değiliz madem bir arpa boyu yol alamamışız sana güle güle
ayrıca burdaki genelimiz diyetisyen listesine göre yapıyor diyetini demekki sen diyetisyenden daha çok biliyorsun daha 2 gün olmuş diyete başlayalı diyetin ne olduğunu bilmiyosun sonunda kıtlıktan çıkmış gibi yiyeceksin olan sana olacak diye uyardık suçlu olduk arada bir yiyeceksinki canın sürekli istemesin
önemli olan yiyerek kilo vermek
neyse canım herşeyin en iyisini sen bilirsin zaten ayrıca bizde hiçbişey yok nerden biliyim böyle olduğunuzu derken......
ucuz şeyler öylemi bizim yaptıklarımız daha fazla çirkinleşme biz böyle iyiyiz hadi başka topiğe
bana baksana sen yazmami istemiyorsan yazmayacaksin..diyetisyen kuralina gore uyguluyormus oyuzdnmi kilo aldin..kitliktan cikmis gibi yiyen demek senn oluyorsun..diyetin ne oldugunu bilmiyormusum sen cok biliyorsun ya kilo aldin.
.o bogazinizi tutunda biraz kilo verin....ayrica cirkinlesen sensin ben deyil .o laflarina dikkat et..keske topiyin ismi KİLO ALANLAR GURUBU olsaymis:))
amin canım amin
aynen katılıyorum canım
ben sondan birinci eski kiloma gelemedim daha
ben senin şu söylediklerini hiç üstüme almıyorum bende çok dikkat eden birisiyim salı günü birtek sen kilo vermedin bende verdim bu arada hayalimside hergün tatlı felan yiyordu ama genede kilo veriyordu demekki kilo vermenin kaçamağın miktarıyla alakalı olan birşey madem birdaha girmiceksin bu topiğe sessiz sakin git neden sorun yapıyorsun ki kalp kırmaya hiç değmez hem buradaki bir çok kişi 90 88lerden 70 e kadar inmiş veya 60 a kadar inmiş demekki arada kaçamak yapsalarda kilo vermişler radikal diet yapıpta bırakmamışlar devam ederek yavaşda olsa kilo vermişler bunu yapamayanlarda var neyse allah senin yolunu açık etsin istediğin kiloya ulaşırsın işallah en kısa zamanda hayırlı cumalar..
zerri salı günü yazdıklarımı oku verdiğim cevaplarıda daha fazla bişey demiyorum allah yolunu açık etsi güle güle...sali gunu hepiniz kilo verdiniz birtek benmi vermedim yuh diyorum baskada birsey demiyorum..oyuzden gun deyistirmedinizmi ..kilo aldik cumya alalim motivasyonumuz yukselsin diyen siz deyilmiydiniz..
birdahaki haftaya kadar daha dikkat edersin güzel kilo verirsin birdahaki cuma 59u görürsün belli mi olur sen sıkı tut bakalım bence 59 görürsün..
çekemeyenler çatlasın biliyormuşumki 88den 60a inmişim
zaten bu millete iyilik yaramaz bizde senin böyle olduğunu bilseydik aramıza almazdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?