"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

evet canım tekrarladı kara turpuda bulamadım dün ama bugün kesin gelir rüyama bile girdi inanırmısın o turp eşimde baktı bende bulamadık.. neyse bugün gelir..

geçmiş olsun canım minik kızımız iyileşmedimi daha Allah şifasını versin yavrucağın
siyah turp bizim pazarlarda çok satılır canım

çok iyi canım belki su tutmuştur belkide kas oluşmuştur biliyorsun sporlar kas yapabiliyor birde biz hergün yapıyoruz..
canım bende sinirlendim ama boşver değmez kalper kırılmasın şu mübarek günde..

geçmiş olsun canım minik kızımız iyileşmedimi daha Allah şifasını versin yavrucağın
siyah turp bizim pazarlarda çok satılır canım

amin allah razı olsun aslında bi yerde gördüm ama pörsüktü ondan amadım bugün taze taze gelir cumaya inidirirm günü alırım hemen yaparım..

Günaydın fıstıklar. Hayırlı cumalar kızlar
Ilknurcum fıstık iyilesmemis daha toparlar inşallah canım bugün çocuklar hasta ola ola büyüyor Allah sifasini versin canım
Didem tatlım su tutmussundur 2 güne toparlarsin gider kilocuklar

sinirden gözüm görmedi canım oğlunada çok geçmiş olsunAllahım en kısa zamanda şifasını versin cümle hastalara canım oğluşunada inşallah
canım eti form şekerli oluyo ya ben mavi yeşil light yiyorum ama sen emziriyosun bişey olmaz afiyet olsun menü güzel
ama aralarda fındık badem ceviz incir kayısı böyle şeyler tercih etsen bebeğin için daha faydalı olur bisküviyi arada yersin bebiş önemli emdiği için

ben senin şu söylediklerini hiç üstüme almıyorum bende çok dikkat eden birisiyim salı günü birtek sen kilo vermedin bende verdim bu arada hayalimside hergün tatlı felan yiyordu ama genede kilo veriyordu demekki kilo vermenin kaçamağın miktarıyla alakalı olan birşey madem birdaha girmiceksin bu topiğe sessiz sakin git neden sorun yapıyorsun ki kalp kırmaya hiç değmez hem buradaki bir çok kişi 90 88lerden 70 e kadar inmiş veya 60 a kadar inmiş demekki arada kaçamak yapsalarda kilo vermişler radikal diet yapıpta bırakmamışlar devam ederek yavaşda olsa kilo vermişler bunu yapamayanlarda var neyse allah senin yolunu açık etsin istediğin kiloya ulaşırsın işallah en kısa zamanda hayırlı cumalar..

hayırlı cumalar canım yok ya su tuttuğumu sanmıyorum 1 haftadır böyle bende su kaybettimde yerine geldi sanıyorum hiç böyle
bişeyle karşılaşmamıştım ama şaşırıyorum eee sende ne var ne yok canım nasılsın
sabah eşim kızdı bana ya heryerin kemik oldu diye
bugün kiloyla birlikte ölçülerimizide yazsak iyi olur

hayılrı cumalar canım benim.. amin inşallah allah razı olsun şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bütün hastalara rabbim şifa versin içleri sırada bizim evlatlarımıza amin..

hayılrı cumalar canım benim.. amin inşallah allah razı olsun şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bütün hastalara rabbim şifa versin içleri sırada bizim evlatlarımıza amin..
amin canım amin
aynen katılıyorum canım
hayırlı cumalar fıstıklar bakalım bugün kimler bilk üçte olacak..

ben sondan birinci eski kiloma gelemedim daha

bana baksana sen yazmami istemiyorsan yazmayacaksin..diyetisyen kuralina gore uyguluyormus oyuzdnmi kilo aldin..kitliktan cikmis gibi yiyen demek senn oluyorsun..diyetin ne oldugunu bilmiyormusum sen cok biliyorsun ya kilo aldin.
.o bogazinizi tutunda biraz kilo verin....ayrica cirkinlesen sensin ben deyil .o laflarina dikkat et..keske topiyin ismi KİLO ALANLAR GURUBU olsaymis:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çekemeyenler çatlasın biliyormuşumki 88den 60a inmişim
zaten bu millete iyilik yaramaz bizde senin böyle olduğunu bilseydik aramıza almazdık

sali gunu hepiniz kilo verdiniz birtek benmi vermedim yuh diyorum baskada birsey demiyorum..oyuzden gun deyistirmedinizmi ..kilo aldik cumya alalim motivasyonumuz yukselsin diyen siz deyilmiydiniz..

zerri salı günü yazdıklarımı oku verdiğim cevaplarıda daha fazla bişey demiyorum allah yolunu açık etsi güle güle...

Bizi beğenmeyen arkadaş kendi gizleyip bizi takip etme.alt kısımda ismin çıkmıyor ama bizi takip ediyosun sürekli. Sadece yazılanlara cevap yazıyorum falanda deme kendini gizleyip bizide fakip etme!!!

kızlar vesveseye düşmeyin bırak cevap vermeyin boşverin mübarek günde siz sakin olun bırakın laf anlatmaya çalışmayalım..

Kizlar gunaydin..disciye gidiyorum..gitmeden yazayim gecen hafta 80.7..bu hafta 79.5..1.200 fark..optum sizi

ana kralice

birdahaki haftaya kadar daha dikkat edersin güzel kilo verirsin birdahaki cuma 59u görürsün belli mi olur sen sıkı tut bakalım bence 59 görürsün..

pilatese başlıcam canım adetim bitsinde iyi kilo verdiriyodu ya bakalım inşallah biraz değişiklik yapmam lazım spor adına hep aynı şeyleri yapınca tıkanıyo bi yerde

çekemeyenler çatlasın biliyormuşumki 88den 60a inmişim
zaten bu millete iyilik yaramaz bizde senin böyle olduğunu bilseydik aramıza almazdık

ne iyiliyi yapmissin sen ya .konusmayi ogrende ..millet derken kadinlar kulubundeki herkesi kastettini farkindamisin .ne mezunusun sen cahill

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…