- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
ay inşallah canım yakında beni yakalarsın sen ben böyle kacamakları yaparsambu kararlılıgın daim olsun inşallah
ilknur neden olmadıki orda sagda bi yer var agırlık bel birdaha birsey vardı ortadakini tıklayacaksın
çizelgede birtürlü gramları göstermedi herşeyi denedim olmadı yarım saattir ona uğraşıyorum..
Tebrikler kilo veren fıstıklar maşallah sizeyürüyüşten yeni geldim baya yürüdüm yağmur başladı eve geldik kahve iciccez şimdi
Gülcan çok geçmiş olsun canım sanada fıstığada
Tatlım ben liste dışıyım börek yedim dün
canım bildirimini yap sonra içersin kahveni
börek yedin diye kaç kilo verdiğini merak etmeyelimmi hadi yaz yaz..
Tatlım ben liste dışıyım börek yedim dün
Gram kilo kısmına nokta mı virgül mü koydun canım hatırlamıyorum ama ikisini de bi dene.yanlis yazdiysan gortermiyodur
Gram kilo kısmına nokta mı virgül mü koydun canım hatırlamıyorum ama ikisini de bi dene.yanlis yazdiysan gortermiyodur
Kuralları beraber aldık canım oyunbozanlik yapmak istemedim onun için ama madem merak ettin yazayım salı günkü artık gitti kilom aynı yani ne aldım ne verdim ama haftaya 72ler beni bekliyor
Kuralları beraber aldık canım oyunbozanlik yapmak istemedim onun için ama madem merak ettin yazayım salı günkü artık gitti kilom aynı yani ne aldım ne verdim ama haftaya 72ler beni bekliyor
evet nokta koyman lazım canım,
secil olsun görelim kac kilosun canım
kızlar ben cıkıyom midem fena dinleneyim biraz gene gelirim
Kızlar merhabalar hepinizi tebrik ediyorum.Masallah sizlere.Liste dısı diye birsey yok artık secilcim.Baksana ne laflar duydum.Hep beraber alınan bir karardan.....
Bana gelince kp ameliyat oluyor,acil ameliyata aldılar.Bu yüzden giremedim.
Bizi beğenmeyen arkadaş kendi gizleyip bizi takip etme.alt kısımda ismin çıkmıyor ama bizi takip ediyosun sürekli. Sadece yazılanlara cevap yazıyorum falanda deme kendini gizleyip bizide fakip etme!!!
Kızlar merhabalar hepinizi tebrik ediyorum.Masallah sizlere.Liste dısı diye birsey yok artık secilcim.Baksana ne laflar duydum.Hep beraber alınan bir karardan.....
Bana gelince kp ameliyat oluyor,acil ameliyata aldılar.Bu yüzden giremedim.
seçil naber napıyorsun
Iyiyim tatlım lavabolari temizledim şimdi oturuyorum sen napiyosun. Keyifler nasıl
günaydın kızlar nerelerdesiniz ben geceyi cok kötü gecirdim zangır zangır titremek tuuttu mide bulantısı,halsizlik hat safada
gecmiş olsun dilekleriniz için tesekkür ederim gecmişi inşallah toparlanırsam okucam
ne kadar verdinki canım tebrikler birde boyun kaç merak ettim
şu an kilom : 86,100 boyum 1,70
diyete başladığımda yaklaşık 40gün önce 91 felandım aranıza katıldığımda son hafta sanırım 86,600 düm bakmadım önceki listeye süpriz bişi yok ya ondan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?