"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

ay inşallah canım yakında beni yakalarsın sen ben böyle kacamakları yaparsam bu kararlılıgın daim olsun inşallah

ilknur neden olmadıki orda sagda bi yer var agırlık bel birdaha birsey vardı ortadakini tıklayacaksın

sağol canım amin bu sefer 60 ı görmek istiyorum bakalım hayırlısı..
tamam öyle yaptım ama olmadı birdaha denicem şimdi..

Tebrikler kilo veren fıstıklar maşallah size yürüyüşten yeni geldim baya yürüdüm yağmur başladı eve geldik kahve iciccez şimdi
Gülcan çok geçmiş olsun canım sanada fıstığada

Tatlım ben liste dışıyım börek yedim dün

canım bildirimini yap sonra içersin kahveni
börek yedin diye kaç kilo verdiğini merak etmeyelimmi hadi yaz yaz..

canım bildirimini yap sonra içersin kahveni
börek yedin diye kaç kilo verdiğini merak etmeyelimmi hadi yaz yaz..

Kuralları beraber aldık canım oyunbozanlik yapmak istemedim onun için ama madem merak ettin yazayım salı günkü artık gitti kilom aynı yani ne aldım ne verdim ama haftaya 72ler beni bekliyor

Kuralları beraber aldık canım oyunbozanlik yapmak istemedim onun için ama madem merak ettin yazayım salı günkü artık gitti kilom aynı yani ne aldım ne verdim ama haftaya 72ler beni bekliyor

su kural iyiki kondu valla 3-4 sey simdiye midemdeydi ama liste dısı olmamak için yemedim degilse coktan almıstım kaloriler

ama kilo yaılmıcak demediki liste dışı dedi unuttunmu yani kilonu yazabilirdin cancazım.. neyseki gelenler gitti haftaya bomba gibi bekliyorum seni..

Kızlar merhabalar hepinizi tebrik ediyorum.Masallah sizlere.Liste dısı diye birsey yok artık secilcim.Baksana ne laflar duydum.Hep beraber alınan bir karardan.....
Bana gelince kp ameliyat oluyor,acil ameliyata aldılar.Bu yüzden giremedim.

sağolasın canım boşver takma cevap bile verme derim ben boşver gitsin biz burada olanlara bakarız hayırlısı sen sıkma canını..
kayınpederine çok geçmiş olsun neden amaliyata aldılar ki hemen ne rahatsızlığı vardı..

Bizi beğenmeyen arkadaş kendi gizleyip bizi takip etme.alt kısımda ismin çıkmıyor ama bizi takip ediyosun sürekli. Sadece yazılanlara cevap yazıyorum falanda deme kendini gizleyip bizide fakip etme!!!

kizim sen hani cvb yazmicaktin ..e tabi tartismak hosinuzza gidiyor ..ayrica bir doktora gorunsen iyi olur iyice hayal goruyosun .sizi neden takil edeyimki ayrica edebilirimde benimle ilgili biseyler soyleniyor sonucta deyilmi ama ..o hayal gormeyede tip dilinde biliyosun artik ne soylediklerini ..birde arkadaslar cvb yazmayalim diyorsun..neden israla cvb yaziyosun sen peki ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin inşallah

Iyiyim tatlım lavabolari temizledim şimdi oturuyorum sen napiyosun. Keyifler nasıl

bende oturuyorum boş boş bırazdan alışverişe gidicem bi bakim dedim bu akşam spora gitmicem sanırım eşimle birlikte yemek yiyelim dedim ne zamandır birlikte oturmadık sofraya hep spora gidicem diye erkenden yiyordum bugünde böyle olsun yarın gene giderim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…