Kizlar gunaydin..disciye gidiyorum..gitmeden yazayim gecen hafta 80.7..bu hafta 79.5..1.200 fark..optum sizi
ana kralice
pilatese başlıcam canım adetim bitsinde iyi kilo verdiriyodu ya bakalım inşallah biraz değişiklik yapmam lazım spor adına hep aynı şeyleri yapınca tıkanıyo bi yerde
pilatese başlıcam canım adetim bitsinde iyi kilo verdiriyodu ya bakalım inşallah biraz değişiklik yapmam lazım spor adına hep aynı şeyleri yapınca tıkanıyo bi yerde
Kizlar gunaydin..disciye gidiyorum..gitmeden yazayim gecen hafta 80.7..bu hafta 79.5..1.200 fark..optum sizi
ana kralice
ne iyiliyi yapmissin sen ya .konusmayi ogrende ..millet derken kadinlar kulubundeki herkesi kastettini farkindamisin .ne mezunusun sen cahill
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya bende platese mi başlasam iyi olur aslında haftaya perşembe detokscuyum kizlar aksilik cikmazsa isteyen kızlar olursa beraber yaparız
Kızlar cevap vermeyelim arkadaşa
evet bi aksilik olmazsa detoksu yapıyouz..
Yapalım tatlım malzemeleri hazirlayalim oh mis gibi seviyorum detoksu bol naneli az acılı mis gibi
Yapalım tatlım malzemeleri hazirlayalim oh mis gibi seviyorum detoksu bol naneli az acılı mis gibi
evet yaa neslihanda katılacaktı sanırım didemde yapar herhalde öteki kızlar emziriyor onlar yapamaz..
Kızlar dün yağmur yağdı burda ama bugün hava misss yuruyusteyim hafif esintide var keyfim süper
evet canım tadı güzel bi sorun yaşamadım sadece aç hissettim kendimi o kadar dünden bugüne 1 kilo gitmiş ama iyi oluyo belki bende yaparım hele bi ogün gelsinde
kızlar günaydın ne biçim iş bu ya boş verin uzatmayın ne olur cevap verdikçe uzuyor baksanıza biz keyfimize bakalım
İLKNUR umarım iyileşir çabucak kuzucuk ateşi yok demi ?
DİDEM bence sen bu ara çok stres yaptın bence oda etkiliyor diye düşünüyorum
ANETAM canım süper kilo vermişsin yavruna da geçmiş olsun allah şifa versin
buradada dün akşam ben yürüyüşteyken başladı bugün dema ediyor bereket yağıyor..Kızlar dün yağmur yağdı burda ama bugün hava misss yuruyusteyim hafif esintide var keyfim süper
kızlar günaydın ne biçim iş bu ya boş verin uzatmayın ne olur cevap verdikçe uzuyor baksanıza biz keyfimize bakalım
İLKNUR umarım iyileşir çabucak kuzucuk ateşi yok demi ?
DİDEM bence sen bu ara çok stres yaptın bence oda etkiliyor diye düşünüyorum
ANETAM canım süper kilo vermişsin yavruna da geçmiş olsun allah şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?