"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

pilatese başlıcam canım adetim bitsinde iyi kilo verdiriyodu ya bakalım inşallah biraz değişiklik yapmam lazım spor adına hep aynı şeyleri yapınca tıkanıyo bi yerde

Ya bende platese mi başlasam iyi olur aslında haftaya perşembe detokscuyum kizlar aksilik cikmazsa isteyen kızlar olursa beraber yaparız

ne iyiliyi yapmissin sen ya .konusmayi ogrende ..millet derken kadinlar kulubundeki herkesi kastettini farkindamisin .ne mezunusun sen cahill

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hadi bide küfür ette tam yerinde olsun tam sana yakışacak laflar aferin sana

Yapalım tatlım malzemeleri hazirlayalim oh mis gibi seviyorum detoksu bol naneli az acılı mis gibi

evet canım tadı güzel bi sorun yaşamadım sadece aç hissettim kendimi o kadar dünden bugüne 1 kilo gitmiş ama iyi oluyo belki bende yaparım hele bi ogün gelsinde

Kızlar dün yağmur yağdı burda ama bugün hava misss yuruyusteyim hafif esintide var keyfim süper

kızlar günaydın ne biçim iş bu ya boş verin uzatmayın ne olur cevap verdikçe uzuyor baksanıza biz keyfimize bakalım

İLKNUR umarım iyileşir çabucak kuzucuk ateşi yok demi ?

DİDEM bence sen bu ara çok stres yaptın bence oda etkiliyor diye düşünüyorum

ANETAM canım süper kilo vermişsin yavruna da sana dageçmiş olsun allah şifa versin

Son düzenleme:

günaydın canım bilmiyorumki stresmi yaptım aslında öyle hergün tartılan biri değilimdir fazlalığı görünce üst üste tartıldım baktımki değişmiyo şaşırdım:26:

Kızlar dün yağmur yağdı burda ama bugün hava misss yuruyusteyim hafif esintide var keyfim süper
buradada dün akşam ben yürüyüşteyken başladı bugün dema ediyor bereket yağıyor..

yok ateşi geçti canım dün güzelce terlettim onu ondan sonra rahatladı öksürüyü fena bende zencefil bal yedirdim turpu bugün alıcam inşallah bulursam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…