- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
seçil naber napıyorsun
evet canım bugün alıcam dün buldum ama pörsümüştü ondan almadım hayırlısı bugün çıkıcam sadece öksürüyü kaldı hayırlısı sağolasın..
tebrikler canım çok güzel kilo vermişsin daha dur 65 i göreceksin birdahaki hafta hadi bakalım tam gaz devam
bende oturuyorum boş boş bırazdan alışverişe gidicem bi bakim dedim bu akşam spora gitmicem sanırım eşimle birlikte yemek yiyelim dedim ne zamandır birlikte oturmadık sofraya hep spora gidicem diye erkenden yiyordum bugünde böyle olsun yarın gene giderim..
kızlar eda nın k.p ameliyattaymış kilo bildirememiş sanırım liste akşama çıkar benimde işlerim var size kolay gelsin
iyi sohbetler
tamam anlaştık.. sana kolay gelsin canım..bende haftaya 85 in dibini görmek istiyorum haftada en az 1 kilo vermezsem kendimi cezalandırıp hafta sonu evden çıkmayacağım . ahada buraya yaazdım
hatırlatın kızlar yüzüme vurun dibe atın sözümü tutamazsam.valla ya hazır 86 nın dibini görmüşken değilmi ama
Ben baya yürüdüm bugün canım alışverişte yaptım şimdi evdeyim işte ufak tefek işlerim kaldı ve birazda ütüm onları tamamlicam yarına iş kalmasın fazla.hafta sonu malum.
Ne güzel canım beraber yemek yersiniz mis gibi.hem değişiklik olur
tamam anlaştık.. sana kolay gelsin canım..
maşallah kızım okulda olsaydı bende giderdim belki bu sabah ama haftaya sabahları gitmeme gerekecek mecburen eşim geceye dönüyor bu hafta yarında belki çalışacak akşam anca giderim yürüyüşe tabi yağmur yağmazsa hiç olmadı evde yaparım.. baktım canım
Ben geçen hafta yapamamistim malum hastayım diye bu hafta başladım yürüyüşlere önümüzdeki hafta daha düzenli olucak tabi.evde Leslie ablayla yurursun canım olmazsa çünkü baya yağmur yağıyo sonra terleyip falan hasta olma
haklsıın zaten dün baya ıslandım eve gelir gelmez banyoya attım kendimi hemen girmeseydim hastalığa davetiye çıkarmış olurdum..
ne kadar verdinki canım tebrikler birde boyun kaç merak ettim
şu an kilom : 86,100 boyum 1,70
diyete başladığımda yaklaşık 40gün önce 91 felandım aranıza katıldığımda son hafta sanırım 86,600 düm bakmadım önceki listeye süpriz bişi yok ya ondan canım
boydan avantajlısın ne güzel yarım kilo vermişsin harika canım
Kızlar nasılsınız?Yemek yemeye cıktık.Kp ameliyatta.Kulagı duymuyor diye kontrol ettirdik.Kulak zarı delinmiş...Acil ameliyata girdi.2 gündür ne stres yasadık topikte.....Süpersiniz kızlar en güzel cevap - yönde kg vermek.Seviyenizi koruyun bosverinnnnnnnn.Nerden nerelere gelmişsiniz kg vermede.İradeniz var.Büyük basarılarınızda,basarılarımızda.
Karar ortak alındı cuma fikri sonra ben kg aldım diye alınmış oldu.Gecmiş okumayı beceremeyen hayal hanımla ve yalanda yok bu sefer söz diyerek topikte benide aranıza alın diyerek geldi.Hayalimsiyi bilenler cok iyi bilir zaten.Bosverin onu bunu begenmeyen girmesin.Forumda topik cok.Elestiriye acık olmayanda gelmesin.Hayalimsi fesatsın demişte kim fesat bunu herkes daha iyi biliyor,arada ki basarı oranı ve kg kaybı kimde var????İradem saglam cok sükür 18 kg verebilmişim....
Haydi kızlar bosver bosver arkadas calış tut bogazını seninde olur.
Kızlar ben dün yazdımya 69 kg.(Hayalimsi 84.2 cıktın cumaya aldın demiş ama pek gecmiş okuyamadıgından GÖREMEMİŞ..Eee benim bos vaktim cok nede olsa,OKUYABİLİYORUM.
bu arada kızlar ben gecen hafta 61,2 miydimki o zaman 700 vermiş oluyorum hatırlayamadım:26:
didem neden gelmedin canım
İLKNUR naptın dün ıslanmak iyi olmamıs canım gercekten tam hasta olma havası benim sporlarda yok toparlanırsam bi kaç güne yaparım
canım sen bi toparlanda sporu yaparsın önce iyi ol yeterki gerisi olur zaten.. evet bende dün ıslandım ama iyiyim allahdan hasta olmadım endişeliydim ama allahdan hasta olmadım.. bebiş nasıl..
inşallah hastalanmazsın canım ben salı günü üşütmüştüm dün basladı belirtileri,bebişin burnu akıyo devamlı birazda huzursuz onun dısında iyi çok şükür
01.04.2014
hayalimsi...........82.4
neslihan.............86.7
ayse...................67.7
ilknur.................72.4
gülcan................61.4
ddem.................60.2
secil...................73.7
beste................87
guzelim..........70.1
@@@ilk 3:)))
1.hayalimsi.....1300 kg
2.ddem...........1100kg
3.beste.............1 kg
İyi aksamlar kızlar.Bugun tartıldım sabah gitmedim yine dün gibi 69 cıktım.Gecmişe dönüp okuyayım göz gezdirdim ama ayrıntıya inemedim.Listeyi yaparım.Ayse,hanife,ilknur,secil,neslihan,gülcan,guzelim olarak devam ediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?