Kp gelince hastahanede yatıyor,hafta sonuna denk geldigi icin pazartesiye kadar orda,sonra cıkarırlar mı bilmiyorum.....Durumu iyi cok sükür.
Kızlar bu kuralı devam ettirmiyorum haberiniz olsun.Nedeni=kimseyi germemek,strese,sıkıntıya sokmamak.Talep olursa tekrar koyarız.
Kp gelince hastahanede yatıyor,hafta sonuna denk geldigi icin pazartesiye kadar orda,sonra cıkarırlar mı bilmiyorum.....Durumu iyi cok sükür.
inşallah hastalanmazsın canım ben salı günü üşütmüştüm dün basladı belirtileri,bebişin burnu akıyo devamlı birazda huzursuz onun dısında iyi çok şükür
bu günki listemi yazayım erkenden sabah yazmıştım şimdi devamını getireyim:
35dk ayırdım spora sabah
kahvaltı :yumurta +1dlm peynir+1/4 avakado+2dlm alman ekmegi aldım değişiklik olsun diye çok sevdim
ara: 1 armut+t.kahvesi+yeşilçay
öğle: 8 kaşık türlü+4 kş. bulgur pilav+salata+2 kaşık yoğurt+1 dlm kepek ekmeği
ara: 1 elma+ yeşilçay+1 galeta + t.kahvesi
akşam: dünden yaptığım türlü yemeğim var+salata+ayran+2 dlm alman ekmeği
kaçamak olursa( işallah olmaz) yada spora gidebilirsem akşam yada sabah yazarım
bu arada dün akşam taş devri diyeti adında bi beslenme profesörünün kitabına başladım. başlıkta diyet diyor ama rejim anlamında değil taş devrindeki beslenmeyi anlatıyor orada insilün direnci ve metabolik sendromu anlatmış vücudun neden böle tepki verdiğini felan gözüm korktu benim işim çok zor
bedenim kilo vermek yerine yağ bağlamaya uğraşıyormuş habire şimdi bununlada savaşmam gerekecek benim o yuzdenmi gram gram veriyorum ben acaba hiç memnun değilim bu durumdan
tebrik ediyorum canımkızlarrrr bildirim zamanı
geçen hafta 67.7
bu hafta 66.6
bence süper ben uzun zamandır görmemiştim 66 yı umarım kalıcı olur
çok geçmiş olsun canımgünaydın kızlar nerelerdesiniz ben geceyi cok kötü gecirdim zangır zangır titremek tuuttu mide bulantısı,halsizlik hat safada
gecmiş olsun dilekleriniz için tesekkür ederim gecmişi inşallah toparlanırsam okucam
maşallah canım çok tebrik ediyorum çok güzel vermişsinbildirim
geçen hafta 72,400
bu hafta 71,100
giden 1,300
tebrik ediyorum gülcan süpersin canımsagol ayse tebrik ederim güzel vermissin
İLKNUR senin yavrucugada gecmiş olsun ,benim kızımda rahatsız bildirim yapıp cıkayım uyutucam gene gelirim
giden,-900
gecen hafta,61,4
bu hafta.60.5
aayy ebru şallı zayıfta göğüs kalça yerinde maşallah pilates yapıyorumda hepben 66 da ebru şallı olurum onunda fiziğini hiç sevmem çöp gibi ne o öyle bana 69-70 yeter 76 da idare eder şu an ilk hedefe 10 kilo kaldı kızlar
son hedefede 16 kilo
geçmiş olsun canımKızlar merhabalar hepinizi tebrik ediyorum.Masallah sizlere.Liste dısı diye birsey yok artık secilcim.Baksana ne laflar duydum.Hep beraber alınan bir karardan.....
Bana gelince kp ameliyat oluyor,acil ameliyata aldılar.Bu yüzden giremedim.
aynen katılıyorum canımEDA gecmiş olsun canım senin kilo kac tartıldınmı bugün,ayrıca saçma sapan laflara canını sıkmaya degmez biz sürekli burada olan sürekli takip eden kişiler olarak senin iyi niyetini motivasyon için cok paylasımlarda bulundugunu,bi fikir sunuyorsan hep motive için oldugunu biliyoruz seni seviyoruz bosver gerisini tatlım
bu arada kızlar ben gecen hafta 61,2 miydimki o zaman 700 vermiş oluyorum hatırlayamadım:26:
didem neden gelmedin canım
İLKNUR naptın dün ıslanmak iyi olmamıs canım gercekten tam hasta olma havası benim sporlarda yok toparlanırsam bi kaç güne yaparım
gram gram veriyosun ama kalıcı veriyorsun bence
artı çıktığını hatırlamıyorum senin onun için takılma öyle şeylere
İyi aksamlar kızlar.Bugun tartıldım sabah gitmedim yine dün gibi 69 cıktım.Gecmişe dönüp okuyayım göz gezdirdim ama ayrıntıya inemedim.Listeyi yaparım.Ayse,hanife,ilknur,secil,neslihan,gülcan,guzelim olarak devam ediyoruz.
menü güzel canım afiyet olsun kaçamak yapma biraz sabretbu günki listemi yazayım erkenden sabah yazmıştım şimdi devamını getireyim:
35dk ayırdım spora sabah
kahvaltı :yumurta +1dlm peynir+1/4 avakado+2dlm alman ekmegi aldım değişiklik olsun diye çok sevdim
ara: 1 armut+t.kahvesi+yeşilçay
öğle: 8 kaşık türlü+4 kş. bulgur pilav+salata+2 kaşık yoğurt+1 dlm kepek ekmeği
ara: 1 elma+ yeşilçay+1 galeta + t.kahvesi
akşam: dünden yaptığım türlü yemeğim var+salata+ayran+2 dlm alman ekmeği
kaçamak olursa( işallah olmaz) yada spora gidebilirsem akşam yada sabah yazarım
bu arada dün akşam taş devri diyeti adında bi beslenme profesörünün kitabına başladım. başlıkta diyet diyor ama rejim anlamında değil taş devrindeki beslenmeyi anlatıyor orada insilün direnci ve metabolik sendromu anlatmış vücudun neden böle tepki verdiğini felan gözüm korktu benim işim çok zor
bedenim kilo vermek yerine yağ bağlamaya uğraşıyormuş habire şimdi bununlada savaşmam gerekecek benim o yuzdenmi gram gram veriyorum ben acaba hiç memnun değilim bu durumdan
didem eda hoşgeldiniz az takılayım eve gidecem bende
eda tekrar geçmiş olsun canım kurala gelince ben sevmiştim ama kızlar istemiyorlar olmasın madem
şimdide benmi alınayım canım benim ismimi yazmamışsın unuttunmu
internetim koptu tamda bildirim saatinde oldu yazamadım zaten kilo veremedim nedense
geçen hafta 60.2
bu hafta 60.8
kaç gündür böyle daha fazlaydım detokstan 1 kilosu gitti niye böyle oldu anlamadım:26:
şimdide benmi alınayım canım benim ismimi yazmamışsın unuttunmu
internetim koptu tamda bildirim saatinde oldu yazamadım zaten kilo veremedim nedense
geçen hafta 60.2
bu hafta 60.8
kaç gündür böyle daha fazlaydım detokstan 1 kilosu gitti niye böyle oldu anlamadım:26:
İyi aksamlar kızlar.Bugun tartıldım sabah gitmedim yine dün gibi 69 cıktım.Gecmişe dönüp okuyayım göz gezdirdim ama ayrıntıya inemedim.Listeyi yaparım.Ayse,hanife,ilknur,secil,neslihan,gülcan,guzelim olarak devam ediyoruz.
Tesekkür ederim fıstıklar..Kuralı isterseniz tekrar koyarız.Ama size su konuda cok gücendim.Hayal atıp tutarken bu bizim.ortak kararımız dememişsiniz.Ben kendi kafama göre yapmışım gibi davranmış.Koyun gibi demiş.Bu kuralı kafasına göre koymuş demiş.....demişte demiş.Onun adına gercekten cooook üzülüyorum.İnsan icindeki nefreti bu kadar dısa vurabilir.Topigi acan benim,beni ve burayı begenmiyorsa gitsin kendine topik acsın.....
Kp dilekleriniz icin tesekkürler.....
Hanife bebişe gecmiş olsun.İlknur ve gülcan sizede kızlar.
Ddem kac kg tatlım?Listeyi yapayım?
canım 1 gün yaptım ben boyum 1.62 kilom spor haftasında bi anda 59a inmişti çok şaşırmıştım şimdide bi anda 61e çıktı detoksla geri 60.8 oldumcanım sen 2 gün detoks yaptın değilmi yoksa 1 günmüydü
boyun kaç bilmiyorum hedefinide bilmiyorum ama kilon çok iyi artık gel gitlerin olur canım üzülecek bişi yok bence acelende olmasın benim halim daha vahim ben üzülmüyom bak
haftaya cuma yı iple çekiyorum bu hafta sonu önceden alınmış sözüm var gene mangal varp.tesi hiç tartılıp moralimi bozmadan bi detoks uygulayasım var benim araştırıyom bulursam paylaşırım aklıma lahana çorbası geldi ama bilemedim neyse
unutmadım seni hic unutur muyum tatlım.Mesajı düzenleme yapmaya calışıyorum ama olmuyor bir türlü.Kp uyandı yemegi geldi,ondan telefonu elimden attım.O da cevap otomatik yüklendi......
Özür dilerim kırılma sakınnnnnnnnnnnnn.Bilerek olmadı.Mesajıda cok zor alıntılıyorum.Kızdın mı sende?????
kızlar menüm saglıklı degil aama canım baska birsey istemedi
sabah
2 d ekmek
2 d peynir
5 zeytin
ARA
6 çagla
ARA
1 CB capucino,1 cb leblebi
AKSAM
1 YUMURTA
2 D EKMEK
1 CK COKOKREM
YARIM LİTRE SU 1 E ANCAK TAMAMLAYACAM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?