"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Kızlar bu kuralı devam ettirmiyorum haberiniz olsun.Nedeni=kimseyi germemek,strese,sıkıntıya sokmamak.Talep olursa tekrar koyarız.

Evet secil valla kac aydır su rakamı görmek icin cekmedigim kalmadı.Sonunda diyorum tatlım.Sende göreceksin inanıyorum ben buna.

Gülcan tesekkür ederim canım.Bende sizi ve buraya olan.icinizdeki saygıyı ve kendinizi sevmenizi seviyorum.....
Kendinizi seviyorsunuz ki ufacık bebeklerinize ragmen giriyorsunuz.Calışan hatunlar öyle.Bize ve kendisine saygısı olan tüm arkadaslarıda gönülden tebrik ediyorum.Siz bu kg işini basardınız,basardık fıstıklar....

Kp gelince hastahanede yatıyor,hafta sonuna denk geldigi icin pazartesiye kadar orda,sonra cıkarırlar mı bilmiyorum.....Durumu iyi cok sükür.

bu günki listemi yazayım erkenden sabah yazmıştım şimdi devamını getireyim:

35dk ayırdım spora sabah
kahvaltı :yumurta +1dlm peynir+1/4 avakado+2dlm alman ekmegi aldım değişiklik olsun diye çok sevdim
ara: 1 armut+t.kahvesi+yeşilçay
öğle: 8 kaşık türlü+4 kş. bulgur pilav+salata+2 kaşık yoğurt+1 dlm kepek ekmeği
ara: 1 elma+ yeşilçay+1 galeta + t.kahvesi
akşam: dünden yaptığım türlü yemeğim var+salata+ayran+2 dlm alman ekmeği
kaçamak olursa( işallah olmaz) yada spora gidebilirsem akşam yada sabah yazarım
bu arada dün akşam taş devri diyeti adında bi beslenme profesörünün kitabına başladım. başlıkta diyet diyor ama rejim anlamında değil taş devrindeki beslenmeyi anlatıyor orada insilün direnci ve metabolik sendromu anlatmış vücudun neden böle tepki verdiğini felan gözüm korktu benim işim çok zor
bedenim kilo vermek yerine yağ bağlamaya uğraşıyormuş habire şimdi bununlada savaşmam gerekecek benim o yuzdenmi gram gram veriyorum ben acaba hiç memnun değilim bu durumdan

Kp gelince hastahanede yatıyor,hafta sonuna denk geldigi icin pazartesiye kadar orda,sonra cıkarırlar mı bilmiyorum.....Durumu iyi cok sükür.

Kızlar bu kuralı devam ettirmiyorum haberiniz olsun.Nedeni=kimseyi germemek,strese,sıkıntıya sokmamak.Talep olursa tekrar koyarız.

didem eda hoşgeldiniz az takılayım eve gidecem bende

eda tekrar geçmiş olsun canım kurala gelince ben sevmiştim ama kızlar istemiyorlar olmasın madem

inşallah hastalanmazsın canım ben salı günü üşütmüştüm dün basladı belirtileri,bebişin burnu akıyo devamlı birazda huzursuz onun dısında iyi çok şükür

canım çok geçmiş olsun tekrar bol bol dinlen vitamin al meyve ye bebişede portakal suyu falan içir
buna rağmen çok iyi devam ediyosun süpersin

gram gram veriyosun ama kalıcı veriyorsun bence
artı çıktığını hatırlamıyorum senin onun için takılma öyle şeylere

kızlarrrr bildirim zamanı

geçen hafta 67.7

bu hafta 66.6

bence süper ben uzun zamandır görmemiştim 66 yı umarım kalıcı olur
tebrik ediyorum canım
çok geçmiş olsun canım
bildirim

geçen hafta 72,400

bu hafta 71,100

giden 1,300
maşallah canım çok tebrik ediyorum çok güzel vermişsin
sagol ayse tebrik ederim güzel vermissin
İLKNUR senin yavrucugada gecmiş olsun ,benim kızımda rahatsız bildirim yapıp cıkayım uyutucam gene gelirim
giden,-900
gecen hafta,61,4
bu hafta.60.5
tebrik ediyorum gülcan süpersin canım
ben 66 da ebru şallı olurum onunda fiziğini hiç sevmem çöp gibi ne o öyle bana 69-70 yeter 76 da idare eder şu an ilk hedefe 10 kilo kaldı kızlar
son hedefede 16 kilo
aayy ebru şallı zayıfta göğüs kalça yerinde maşallah pilates yapıyorumda hep
geçmiş olsun canım
aynen katılıyorum canım

internet koptu canım ya

gram gram veriyosun ama kalıcı veriyorsun bence
artı çıktığını hatırlamıyorum senin onun için takılma öyle şeylere

evet artı çıkmadım en fazla 0 dım ama salı bildirim olsa +1100 felandım ağlayabilirdim neyseki kilo değilmiş detoks boşalttı atıkları
aslında her hafta aynısı değil ama farklı detoks programı bulup p.tesileri uygulamak lazım bence hafta sonu yenilen fazlalık kalıcı olmadan atmak için
zaten bir çok kişi kilosunu böyle koruyormuş kendince uygulama yaparak. her hafta p.tesi yapsakmı farklı program ne dersiniz

şimdide benmi alınayım canım benim ismimi yazmamışsın unuttunmu
internetim koptu tamda bildirim saatinde oldu yazamadım zaten kilo veremedim nedense

geçen hafta 60.2

bu hafta 60.8

kaç gündür böyle daha fazlaydım detokstan 1 kilosu gitti niye böyle oldu anlamadım:26:

Tesekkür ederim fıstıklar..Kuralı isterseniz tekrar koyarız.Ama size su konuda cok gücendim.Hayal atıp tutarken bu bizim.ortak kararımız dememişsiniz.Ben kendi kafama göre yapmışım gibi davranmış.Koyun gibi demiş.Bu kuralı kafasına göre koymuş demiş.....demişte demiş.Onun adına gercekten cooook üzülüyorum.İnsan icindeki nefreti bu kadar dısa vurabilir.Topigi acan benim,beni ve burayı begenmiyorsa gitsin kendine topik acsın.....
Kp dilekleriniz icin tesekkürler.....
Hanife bebişe gecmiş olsun.İlknur ve gülcan sizede kızlar.
Ddem kac kg tatlım?Listeyi yapayım?

menü güzel canım afiyet olsun kaçamak yapma biraz sabret
didem eda hoşgeldiniz az takılayım eve gidecem bende

eda tekrar geçmiş olsun canım kurala gelince ben sevmiştim ama kızlar istemiyorlar olmasın madem

hoşbuldum canım sağol

canım sen 2 gün detoks yaptın değilmi yoksa 1 günmüydü

boyun kaç bilmiyorum hedefinide bilmiyorum ama kilon çok iyi artık gel gitlerin olur canım üzülecek bişi yok bence acelende olmasın benim halim daha vahim ben üzülmüyom bak
haftaya cuma yı iple çekiyorum bu hafta sonu önceden alınmış sözüm var gene mangal var p.tesi hiç tartılıp moralimi bozmadan bi detoks uygulayasım var benim araştırıyom bulursam paylaşırım aklıma lahana çorbası geldi ama bilemedim neyse

unutmadım seni hic unutur muyum tatlım.Mesajı düzenleme yapmaya calışıyorum ama olmuyor bir türlü.Kp uyandı yemegi geldi,ondan telefonu elimden attım.O da cevap otomatik yüklendi......
Özür dilerim kırılma sakınnnnnnnnnnnnn.Bilerek olmadı.Mesajıda cok zor alıntılıyorum.Kızdın mı sende?????

kız eda söyledik ben hatırlıyorum herkes de söyledi ben patron dedim gönderme bilem yaptım ama bu lafada kızdı koyun dedi güldüm napim
daha cevap yazmaya gerek yoktu takma sende ben herkesi seviyorum sende sev ne olursa olsun öyle sev boşverrr

kızlar menüm saglıklı degil aama canım baska birsey istemedi
sabah
2 d ekmek
2 d peynir
5 zeytin
ARA
6 çagla
ARA
1 CB capucino,1 cb leblebi
AKSAM
1 YUMURTA
2 D EKMEK
1 CK COKOKREM
YARIM LİTRE SU 1 E ANCAK TAMAMLAYACAM

canım 1 gün yaptım ben boyum 1.62 kilom spor haftasında bi anda 59a inmişti çok şaşırmıştım şimdide bi anda 61e çıktı detoksla geri 60.8 oldum
ay eda bende senin gibimi oldum yoksa tıkandımıki sende 69u görmüştün geri 71e çıktın baya bi takıldınya pilatese başlamayı düşünüyorum değişiklik olsun diye

hiç özür dileme canım ne özürü anladım unuttuğunu şaka yaptım ya olabilir bidekafan dalgalı zaten hastane köşelerinde geçmiş olsun tekrardan

sağlıklıya canım niye sağlıklı olmasın bugünde böyle oluversin hastasın bide geçmiş olsun canım afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…