yavrum yaa inşallah biran önce iyi olur..
Kizlar tek tek alintilayamadim..cok tesekkur ederim..ben yeni basladigim icin bu kadar gitti bence..yoksa ben sizin kadar dikkat edemedim..
Hasta olanlara acil sifalar diliyorum..
ana kralice
Gülcan tesekkür ederim canım.Bende sizi ve buraya olan.icinizdeki saygıyı ve kendinizi sevmenizi seviyorum.....
Kendinizi seviyorsunuz ki ufacık bebeklerinize ragmen giriyorsunuz.Calışan hatunlar öyle.Bize ve kendisine saygısı olan tüm arkadaslarıda gönülden tebrik ediyorum.Siz bu kg işini basardınız,basardık fıstıklar....
bu günki listemi yazayım erkenden sabah yazmıştım şimdi devamını getireyim:
35dk ayırdım spora sabah
kahvaltı :yumurta +1dlm peynir+1/4 avakado+2dlm alman ekmegi aldım değişiklik olsun diye çok sevdim
ara: 1 armut+t.kahvesi+yeşilçay
öğle: 8 kaşık türlü+4 kş. bulgur pilav+salata+2 kaşık yoğurt+1 dlm kepek ekmeği
ara: 1 elma+ yeşilçay+1 galeta + t.kahvesi
akşam: dünden yaptığım türlü yemeğim var+salata+ayran+2 dlm alman ekmeği
kaçamak olursa( işallah olmaz) yada spora gidebilirsem akşam yada sabah yazarım
bu arada dün akşam taş devri diyeti adında bi beslenme profesörünün kitabına başladım. başlıkta diyet diyor ama rejim anlamında değil taş devrindeki beslenmeyi anlatıyor orada insilün direnci ve metabolik sendromu anlatmış vücudun neden böle tepki verdiğini felan gözüm korktu benim işim çok zor
bedenim kilo vermek yerine yağ bağlamaya uğraşıyormuş habire şimdi bununlada savaşmam gerekecek benim o yuzdenmi gram gram veriyorum ben acaba hiç memnun değilim bu durumdan
canım çok geçmiş olsun tekrar bol bol dinlen vitamin al meyve ye bebişede portakal suyu falan içir
buna rağmen çok iyi devam ediyosun süpersin
şimdide benmi alınayım canım benim ismimi yazmamışsın unuttunmu
internetim koptu tamda bildirim saatinde oldu yazamadım zaten kilo veremedim nedense
geçen hafta 60.2
bu hafta 60.8
kaç gündür böyle daha fazlaydım detokstan 1 kilosu gitti niye böyle oldu anlamadım:26:
Tesekkür ederim fıstıklar..Kuralı isterseniz tekrar koyarız.Ama size su konuda cok gücendim.Hayal atıp tutarken bu bizim.ortak kararımız dememişsiniz.Ben kendi kafama göre yapmışım gibi davranmış.Koyun gibi demiş.Bu kuralı kafasına göre koymuş demiş.....demişte demiş.Onun adına gercekten cooook üzülüyorum.İnsan icindeki nefreti bu kadar dısa vurabilir.Topigi acan benim,beni ve burayı begenmiyorsa gitsin kendine topik acsın.....
Kp dilekleriniz icin tesekkürler.....
Hanife bebişe gecmiş olsun.İlknur ve gülcan sizede kızlar.
Ddem kac kg tatlım?Listeyi yapayım?
sağlıklıya canım niye sağlıklı olmasın bugünde böyle oluversin hastasın bide geçmiş olsun canım afiyet olsun
maşallah kız nazar değmesin sana ayrıcada katılıyorum söylediklerineDidem canım kafana taktığında kiloar gitmiyo biliyosun rahat ol önümüzdeki hafta daha farklı olucak emin ol.
Edacım gerekli yorumları yaptık ama yorumların sonu gelmiyo ve iş iyice cigrindan cikmaya başlamıştı artık.o zaman susma kararı aldık. Gitmesi gerekenler gitti.biz birbirimize yeteriz zaten.hepimizin arasında saygı sevgi var ben buna inanıyorum ve hepinizi seviyorum. Biz burda her türlü sorunumuzu paylaşıyoruz.
Bu arada kızlar kullandığım ilacın yan etkileri arasında kilo alma varken ben kilo veriyorum int. falanda araştırdım kullanıp 9 kilo falan alanlar var ben buna rağmen kilo veriyorumama ilaç yuzunden parmak uçlarım çatlak çatlak ve bazen kanıyor ama yüzüm baya düzeldi
sebze yemegi yogurt falan yemedim ondan demiştim canım neyse aksama yogurt meyve falan yerim sagol canımcım
çok sağol canım haklısın napalım moral bozmak yokDdem sakın moralini bozma bak beni örnek al topik acıldıgından beri anca 69 görebildim.Cok kg verince duruyor.Stres ve kg kafayı takınca hic veremiyorsun.Ben astım,sende asacaksın buna inan moralini,motivasyonunu bozma.
kız bana ödül veriyosunda kendine niye ceza veriyosun asıl sen hakettin ödülü uzun bi zamandan sonra 69u gördün ne mutlu sana yapma böyle ama olmazki kaçamak bile yapmadın11.04.2014
anetam...........79.5
neslihan........86.1
ayse................66.6
ilknur............71.1
secil.............73.7
gülcan.........60.5
ddem..........60.8
guzelim.......kendine ceza verdi :))))
ilk 3 :)))
1.ilknur......1300
2.anetam.....1200
3.ayse..........1100
Hepinizi tebrik ederim.Ddem bu hafta herkes cok gerildi bu yüzden kg alan yapmadım.Bu sana ödül olsun canımcım.Üzme kendini.Ayse kız kendime ceza yazmasam senle 3 paylascaktık.Hadi iyisin tatlım :)))
01.04.2014
anetam..........80.7
neslihan........86.7
ayse..............67.7
ilknur...........72.4
gülcan........61.4
ddem.........60.2
secil............73.7
guzelim......70.1
kızlar beste yok,gezmekteydi.Ne zaman dönecegini bilemedigimden yazmadım.Dönünce tekrar dahil olur.
11.04.2014
anetam...........79.5
neslihan........86.1
ayse................66.6
ilknur............71.1
secil.............73.7
gülcan.........60.5
ddem..........60.8
1.ilknur......1300
2.anetam.....1200
3.ayse..........1100
Hepinizi tebrik ederim.Ddem bu hafta herkes cok gerildi bu yüzden kg alan yapmadım.Bu sana ödül olsun canımcım.Üzme kendini.Ayse kız kendime ceza yazmasam senle 3 paylascaktık.Hadi iyisin tatlım :)))
01.04.2014
anetam..........80.7
neslihan........86.7
ayse..............67.7
ilknur...........72.4
gülcan........61.4
ddem.........60.2
secil............73.7
guzelim......70.1
kızlar beste yok,gezmekteydi.Ne zaman dönecegini bilemedigimden yazmadım.Dönünce tekrar dahil olur.
evet 1.nciyi 2.nciyi 3.ncüyü tek tek tebrik ediyorum süpersiniz kızlar11.04.2014
anetam...........79.5
neslihan........86.1
ayse................66.6
ilknur............71.1
secil.............73.7
gülcan.........60.5
ddem..........60.8
1.ilknur......1300
2.anetam.....1200
3.ayse..........1100
01.04.2014
anetam..........80.7
neslihan........86.7
ayse..............67.7
ilknur...........72.4
gülcan........61.4
ddem.........60.2
secil............73.7
guzelim......70.1
Dünkü menümü sinirden yazmamıştım.Ddem dün cook abarttım.
Sabah 1 dilim ekmek,saganda 1 yumurta,3 dilim peynir,1 domates
ögle,ara yok(ev toplama ve yemek yapma ile ugrastım)
aksam 1 kase ezogelin
yarım kase pilav,5 yk et sote,4 yk bakla,mısırlı salata,2 yk yogurt,1 dilim ekmek,2 dilim etimek tatlısı,
ara 1 kase mısır patlagı,1 elma.4 litre su,1.5 saat yürüyüş,25 dk aletler.
Bugun menüm;
sabah yarım acma
ögle tavuklu salata
aksam 1 kase tatsız tuzsuz hastahane corbası.Bol hareket,35 dk yürüyüş.3.5 litre su.Dün yediklerimden bugun hic aclık hissetmedim :)))
...........
Kızlar yorumlarınız icin coook tesekkürler.
gelelim bugünki menüme
kahvaltı
2 dilim ekmek omlet 5 tane zeytin biraz reçel çay
ara
3 tane diyet bisküvi yarım armut yarım portakal
öğle
2 dilim ekmek 1 tabak kabak kavurması 2 yk yoğurt
ara
1 sütlü türk kahvesi 1 çb biberli leblebi
akşam
1 dilim ekmek 1 kase mercimek çorbası
3 litre su 1 yeşilçay spor yok 2 gündür yarında annemlere gidicez yapamam olursa dışarı gezmeye çıkarız
telefonumda internet bitti yarın hiç giremem kızlar ya haftasonu pek giren olmuyo ama yinede aklım burda kalıyo yani
öğle ve ara olmamasından akşam çok yemişsin canım ama olsun yine 69 çıkmışsın tartıda bişey farketmemiş
önümüze bakalım artık sıra 68de hedefe az kaldı canım sabret çok yeme olurmu yinede sporunu yapmışsın olsun
bende dün acımdan öldüm eda benim yerimede yemişsin ayran beni aç bıraktı
yinede biz yiyerek kilo veriyoruz arada kaçamaklarımız olsada yinede veriyoruz kilomuzu
amacımız bu
Canım abartmadan yemek lazım zaten.Diyetisyen dönemimdede yiyerek verdin ben.Sunu anladım ben üst üste hamur işi yersem bende kg verme duruyor + geciş oluyor.Arada kacamak olursa bişey olmuyor.Gecen hafta hamur işi yoktu,bu hafta bak - gectim.Sabreden derviş,muradına ermiş!!!Şükür.
Ayranı bende yapmayı düşünüyorumda,baymasından korkuyorum.Baksana cok iyi verdiniz.
evet ya kızlar diyoduda bende işe yaramaz diye düşünüyodum dünden bugüne tam 1 kilo verdirdi ama geçicimi kalıcımı onu bilmiyorum işte ilk defa yaptımya
evet bayıyo biraz ama güzel tadı çok beğendim ben akşama doğru başımı ağrıttı biraz tuzsuzya ondan heralde benimde tansiyonum düşüktür hep eşim gelirse bende çıkarım canım
Secil cok iyi cok sevindim canım.Ellerin cok acır ama,el catlagı cok zor oluyor.Bende toprakla oynayınca catlar.
Evet kızlar gidenler gitti,kalanlarla yola devam ediyoruz....Hepinizi tebrik ediyorum.Masallah sizeeee!!!!!!Bende cok mutluyum.Dün o kadar yedim dedim tartı sabah + cıkcaj.Cok şükür 69 gördüm yine.Erken saatte yemenin avantajı.
Kızlar kp uyanırsa hemen cıkabilirim bilginize.Bizim gelin ne yapıyor dicek adam.....Kg topigine üye oldum desem kızar bana.Sen cok zayıfladın kızım yesene biraz deyip duruyor.Bilmiyor ki daha vermem lazım... :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?