"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Seni unutmadım da besteyi unuttum bak.Kızada ayıp olmasın.Ayse,ilknur,hanife,neslihan,guzelim,gülcan,ddem,beste,secil olarak devam ediyoruz.Herkese saygısı olan edepli insanlarla devam ediyoruz...Unutmadım demi????Eksik yok :))))))))

yavrum yaa inşallah biran önce iyi olur..

İNŞALLAH CANIM YA COK SAGOL

Kizlar tek tek alintilayamadim..cok tesekkur ederim..ben yeni basladigim icin bu kadar gitti bence..yoksa ben sizin kadar dikkat edemedim..
Hasta olanlara acil sifalar diliyorum..

ana kralice

TESEKKÜRLER CANIM AMİN İNSALLAH

EWET CANIM BASARMAYADA TAM GAZ DEVAM EDİYORUZ MASALLAH BİZE

SAKIN HA MENÜ GÜZEL KACAMAK FALAN YAPMAYASIN,GRAM GRAMDA OLSA VERİYORSUN CANIM GEC OLSUN GÜÇ OLMASIN DİMİ

canım çok geçmiş olsun tekrar bol bol dinlen vitamin al meyve ye bebişede portakal suyu falan içir
buna rağmen çok iyi devam ediyosun süpersin

SAGOL CANIM MENÜDE YAZMAYI UNUTTUM SABAH İÇMİŞTİM PORTAKAL SUYU KIZADA İÇİRDİM,İŞTAHIM PEK YOK DEVAM ETMEYE CALISIYORUM CANIM

SENDE BAYA Bİ ÖDEM OLMUS CANIM BİR ANDA GİDECEK MERAK ETME SEN

CANIM GÜCENECEK Bİ DURUM YOK SEN YAZDIN KURALLARI VE BİZDE HEPİMİZ ONAY VERDİK 1 KİŞİ HARİÇ DEMEKKİ SORUN ONDA BİZ AMACINI GÖRDÜK BİZİM ZARARIMIZA BİR DURUM OLSA ZATEN HERKES KARSI CIKARDI,TAMAMMI FISTIK

Didem canım kafana taktığında kiloar gitmiyo biliyosun rahat ol önümüzdeki hafta daha farklı olucak emin ol.
Edacım gerekli yorumları yaptık ama yorumların sonu gelmiyo ve iş iyice cigrindan cikmaya başlamıştı artık.o zaman susma kararı aldık. Gitmesi gerekenler gitti.biz birbirimize yeteriz zaten.hepimizin arasında saygı sevgi var ben buna inanıyorum ve hepinizi seviyorum. Biz burda her türlü sorunumuzu paylaşıyoruz.
Bu arada kızlar kullandığım ilacın yan etkileri arasında kilo alma varken ben kilo veriyorum int. falanda araştırdım kullanıp 9 kilo falan alanlar var ben buna rağmen kilo veriyorum ama ilaç yuzunden parmak uçlarım çatlak çatlak ve bazen kanıyor ama yüzüm baya düzeldi

11.04.2014
anetam...........79.5
neslihan........86.1
ayse................66.6
ilknur............71.1
secil.............73.7
gülcan.........60.5
ddem..........60.8
guzelim.......kendine ceza verdi :))))
ilk 3 :)))
1.ilknur......1300
2.anetam.....1200
3.ayse..........1100
Hepinizi tebrik ederim.Ddem bu hafta herkes cok gerildi bu yüzden kg alan yapmadım.Bu sana ödül olsun canımcım.Üzme kendini.Ayse kız kendime ceza yazmasam senle 3 paylascaktık.Hadi iyisin tatlım :)))
01.04.2014
anetam..........80.7
neslihan........86.7
ayse..............67.7
ilknur...........72.4
gülcan........61.4
ddem.........60.2
secil............73.7
guzelim......70.1
kızlar beste yok,gezmekteydi.Ne zaman dönecegini bilemedigimden yazmadım.Dönünce tekrar dahil olur.

maşallah kız nazar değmesin sana ayrıcada katılıyorum söylediklerine
sebze yemegi yogurt falan yemedim ondan demiştim canım neyse aksama yogurt meyve falan yerim sagol canımcım

rica ederim canım evet yoğurdunu meyveni ye yumurta falan vardıya onun için dedim sağlıklı diye

Ddem sakın moralini bozma bak beni örnek al topik acıldıgından beri anca 69 görebildim.Cok kg verince duruyor.Stres ve kg kafayı takınca hic veremiyorsun.Ben astım,sende asacaksın buna inan moralini,motivasyonunu bozma.

Ddem sakın moralini bozma bak beni örnek al topik acıldıgından beri anca 69 görebildim.Cok kg verince duruyor.Stres ve kg kafayı takınca hic veremiyorsun.Ben astım,sende asacaksın buna inan moralini,motivasyonunu bozma.
çok sağol canım haklısın napalım moral bozmak yok
kız bana ödül veriyosunda kendine niye ceza veriyosun asıl sen hakettin ödülü uzun bi zamandan sonra 69u gördün ne mutlu sana yapma böyle ama olmazki kaçamak bile yapmadın

Maşallah kızlar hepinizi tekrar tebrik ederim çok güzel kilolar verildi.
Edacim eline sağlık liste çok güzel olmuş.

evet 1.nciyi 2.nciyi 3.ncüyü tek tek tebrik ediyorum süpersiniz kızlar

ilknur canım bu sana

Dünkü menümü sinirden yazmamıştım.Ddem dün cook abarttım.
Sabah 1 dilim ekmek,saganda 1 yumurta,3 dilim peynir,1 domates
ögle,ara yok(ev toplama ve yemek yapma ile ugrastım)
aksam 1 kase ezogelin
yarım kase pilav,5 yk et sote,4 yk bakla,mısırlı salata,2 yk yogurt,1 dilim ekmek,2 dilim etimek tatlısı,
ara 1 kase mısır patlagı,1 elma.4 litre su,1.5 saat yürüyüş,25 dk aletler.
Bugun menüm;
sabah yarım acma
ögle tavuklu salata
aksam 1 kase tatsız tuzsuz hastahane corbası.Bol hareket,35 dk yürüyüş.3.5 litre su.Dün yediklerimden bugun hic aclık hissetmedim :)))
...........
Kızlar yorumlarınız icin coook tesekkürler.

gelelim bugünki menüme

kahvaltı
2 dilim ekmek omlet 5 tane zeytin biraz reçel çay

ara
3 tane diyet bisküvi yarım armut yarım portakal

öğle
2 dilim ekmek 1 tabak kabak kavurması 2 yk yoğurt

ara
1 sütlü türk kahvesi 1 çb biberli leblebi

akşam
1 dilim ekmek 1 kase mercimek çorbası

3 litre su 1 yeşilçay spor yok 2 gündür yarında annemlere gidicez yapamam olursa dışarı gezmeye çıkarız
telefonumda internet bitti yarın hiç giremem kızlar ya haftasonu pek giren olmuyo ama yinede aklım burda kalıyo yani

öğle ve ara olmamasından akşam çok yemişsin canım ama olsun yine 69 çıkmışsın tartıda bişey farketmemiş
önümüze bakalım artık sıra 68de hedefe az kaldı canım sabret çok yeme olurmu yinede sporunu yapmışsın olsun

Secil cok iyi cok sevindim canım.Ellerin cok acır ama,el catlagı cok zor oluyor.Bende toprakla oynayınca catlar.
Evet kızlar gidenler gitti,kalanlarla yola devam ediyoruz....Hepinizi tebrik ediyorum.Masallah sizeeee!!!!!!Bende cok mutluyum.Dün o kadar yedim dedim tartı sabah + cıkcaj.Cok şükür 69 gördüm yine.Erken saatte yemenin avantajı.
Kızlar kp uyanırsa hemen cıkabilirim bilginize.Bizim gelin ne yapıyor dicek adam.....Kg topigine üye oldum desem kızar bana.Sen cok zayıfladın kızım yesene biraz deyip duruyor.Bilmiyor ki daha vermem lazım... :))))

bende dün acımdan öldüm eda benim yerimede yemişsin ayran beni aç bıraktı
yinede biz yiyerek kilo veriyoruz arada kaçamaklarımız olsada yinede veriyoruz kilomuzu
amacımız bu

Evet hafta sonu benimde aklım hep burda....Bugun bile sürekli saate bakıyorum kv diyor kızım cok gec oldu demi babanda daha cıkmadı.Bilmiyor ki saat 11:00 oldu,siz bekliyorsunuz beni :))))
Ayy bazen kendime cok gülüyorum bu yüzden.Sanalda olsa dakik olmak zorunda mısın diye....Saatinde gelmedim mi sucluymuşum gibi hissediyorum :))))Bugunde öyle oldu.

Son düzenleme:
bende dün acımdan öldüm eda benim yerimede yemişsin ayran beni aç bıraktı
yinede biz yiyerek kilo veriyoruz arada kaçamaklarımız olsada yinede veriyoruz kilomuzu
amacımız bu

Canım abartmadan yemek lazım zaten.Diyetisyen dönemimdede yiyerek verdin ben.Sunu anladım ben üst üste hamur işi yersem bende kg verme duruyor + geciş oluyor.Arada kacamak olursa bişey olmuyor.Gecen hafta hamur işi yoktu,bu hafta bak - gectim.Sabreden derviş,muradına ermiş!!!Şükür.
Ayranı bende yapmayı düşünüyorumda,baymasından korkuyorum.Baksana cok iyi verdiniz.

evet ya kızlar diyoduda bende işe yaramaz diye düşünüyodum dünden bugüne tam 1 kilo verdirdi ama geçicimi kalıcımı onu bilmiyorum işte ilk defa yaptımya
evet bayıyo biraz ama güzel tadı çok beğendim ben akşama doğru başımı ağrıttı biraz tuzsuzya ondan heralde benimde tansiyonum düşüktür hep eşim gelirse bende çıkarım canım

Daha öncede kızlar yaptı,geri geldi demediler ama insallah bu sefer yapanlardada olmaz.

Hemde nasıl acıyor bi bilsen mesaj yazarken bile denk gelmesin yaralara diye uğraşıyorum.biz bize yeteriz canım en azından birbirimizin dilinden anlıyoruz yanlış anlamalarimiz yok vede elestiriye açığız ayrıca hatalarimizi kabul ediyoruz.
Erken kaçamak yapınca aşırı olmamak kaydıyla etkilemiyo canım ama arada bir tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…