"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

İnşallah bir daha ki kontrolde bıraktırır ilacı canım.Ellerin gecer.Camasır suyuda etkiliyor.....
Evet aynen katılıyorum.Elestiriye acık olmayanın grupla ne işi var???Bu topigin amacı bu zaten.Her zaman poh poh olmaz ki.Kişiyi asagılamadan yorumları yapıyoruz.Kimseye demedik allah cezanı versin...sa....apt.... Demedik.Herkes edepli bir sekilde yorumunu yapıyor.Kimse diyetisyen degil ama kendi dogrularınla yorumluyor.....
Neyse bosverrrrrrrr

Bende cıkayım canım.Tekrar girerim sonra.Bugun kahve icmedim.Cok basım agrıyor.Kantin kapanmış,dısarı cıkıp icip geleyim.

Aynen öyle seviyeli eleştiri yapıyoruz anlayana tabi.bosverdim canım değmez.
Ilacimi kesmez doktor canım kullanmaya başladığımdan beri dudaklarımda kurumalar yüzümde pullanmalar elimde kolumda kızarıklıklar var canım son nokta parmak ucu catlagi yani.dudagimda çatlaklar yüzünden gulemedigimi guldugumde dudaklarimin kanadigini bilirim.ilacin yan etkileri ağır bir ilaç yuzumdeki sivilceler gecsinde canım katlaniyorum.en fenasida bazen sinir yapıyo bende.gecici donem katlaniyorum.2 ay daha kullanicam sonra rahatım bi ara yüz fotomu çekerim yakından bakarsın canım

Kizlar sitedeki bir problemden dolayi alinti yapamadim bu seferde:) yaa cok sasirdim listeyi gorunce..tesekkur ederim motivasyonumu yuksek tuttugunuz ve beni de listeye dahil ettiginiz icin:) umarim hep boyle vermeye devam ederiz..bugun izin gunum erkenden menumu yazayim..
Sabah..2 dilim kepek ekmegi yatim dilim peynir 2 dilim domates..
Oglen..5 kasik pilav..bir kucuk tavuk baget firinda..
Ara..yarim muz..
Ara..turk kahvesi..1 bardak yesil cay..3 kuru kayisi..
Aksam..bir dilim firinda makarna baska birsey yok..
Firin makarna olmadi biliyorum ama vaktim yoktu esim de onu istedi baska birsey yapamadim..
Edacim kayinpederin en kisa zamanda iyilesir insallah..
Gulcancim sana ve melegine de sifa diliyorum..hemen toparlanirsiniz insallah..
Listedeki herkesi tek tek tebrik ediyorum harikasiniz..

ana kralice

ana kralice

Kızlar slm eda eline sağlık evet üçüncü olmuşum çok mutluyum umarım devam eder
Sizler olmasanız ben zor kurtulurdum bu kilolardan
Herkesi cokkk tebrik ediyorum çok güzel kilolar verdik vermeye devam edicez
Eda gucenme canım ben hiç cevap bile vermedim dikkate bile almadım sende takma keyfine bak

Kızlar geçmişi tam okuyamadım misafirliğe gidicez bugun yediklerim
SABAH
Klasik ekmek arasi kahvaltı bol yeşillik
ARA
salatalık
OGLE
3 kaşık pilav 1tabak bezelye bir kase cacık
ARA
3 kuru incir 2 burçak
AKŞAM
Bir dlm ekmek sucuklu yumurta peynir domates salatalık 2cy kaşığı bal
2 lt su 2 yeşil cay

afiyet olsun canım 1 kuru incir 1 porsiyon meyve yerine geçer 1 tane ye menün çok güzel

benim mesaj yine alıntının içine girdi iyi geceler kızlar
yarın yokum evde giripte yazamam görüşmek üzere

Tebrikler kızlar hepinizi alkisliyorum
Haftaya süper olmaz sakin gevşeme yok
Bende 1 saat yürüdüm şimdi geldim meyva yiyorum kaçamak yok çok şükür. Pazar Mangalda iptal oldu bu pazar biyere çıkmam gezme dışında
Haftaya 1. Benim :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

afiyet olsun canım 1 kuru incir 1 porsiyon meyve yerine geçer 1 tane ye menün çok güzel

Dogru soyluyorsun canim dikkat etmem lazim ona..valla.oglen.dunden kalanlari yedim..aksam da makarna yapabildim sadece:)
Haftasonundan korkuyorum asil ben..
ana kralice

Kizlar tek tek alintilayamadim..cok tesekkur ederim..ben yeni basladigim icin bu kadar gitti bence..yoksa ben sizin kadar dikkat edemedim..
Hasta olanlara acil sifalar diliyorum..

ana kralice
çok güzel verdin canım tebrikler.. sağolasın canım..
tebrikler canım en azından aynı kilodasnın..

menü güzel canım
olabilr caım ama lahana olmasın güzel değilmiş tadı..
canım bence sende ödem tuttu yarına oda gider merak etme haftaya bomba gibi gelirsin..
canım biz dicemizi dedik sonrasında zaten daha fazla cevap vermek istemedik böyle daha iyi yoksa iş uzayığ giderdi sende boşver takma kafana tamam.. kayınpedere tekrar çok geçmiş olsun allah acil şifa versin..
hasta olduğun için canım sen iyi olda menünde düzene girer..
))))
ellerine sağlık canım ben mi birinci oldum çok süper olmuş herkesi çok çok tebrik ediyorum kızar..
beste bir hafta yok canım haftaya dönecek sanırım..

Maşallah kızlar hepinizi tekrar tebrik ederim çok güzel kilolar verildi.
Edacim eline sağlık liste çok güzel olmuş.

evet 1.nciyi 2.nciyi 3.ncüyü tek tek tebrik ediyorum süpersiniz kızlar

ilknur canım bu sana
seçil didem ve öteki kızlar çok teşekkürler
eda canım şimdi anladım neden kendini liste dışı yaptığını ama neyseki kilo almadan günü atlatmışsın tekrar tebrik ediyorum seni ama haftaya bende 69 ları görmek istiyorum hadi hayırlısı..
canım menün güzel olmuş..
bendede öyle oluyor ama burada sanalda olsa alıştık birbirimize hedef kilolara gelince başka bir sohbet topiği açarız olurmuki..
menü güzel canım makarna yemişsin başka bişey yok onun içüüüüünnn iyi diyorum ben

güzel olmuş menü canım..

hayırlı geceler fıstıklar bugün 40 dakika aletler 40 dakika yürüyüş yaptım çok iyi geldi..

menüm

sabah
2 dilim yumurtalı ekmek
7 çizik zeytin
kaşar beyaz peynir
salam

öğlen
3 çilek
2 kaşık bamya yemeği
yoğurt

ara
2 burçak

akşam
fırında tavuk
patates
2 kaşık bulgur pilavı
tavuk patates az yedim
ayran
2-3 çatal salata

3 litre su yeşilçay

İlknur olur tabi.Sohbet topigi acarız....Cezayı cok yedigimden vermedim canım.Zaten tartıda aynıydım.... :)))
Sende bu azim varken verirsin canım.

Bugun cok basım agrıyor,kahvede ictim ama bana mısın demiyor.Bugun ben kalıyorum,yarın gece eşim kalcak.

Hanife canım aramıza,güzel paylasımlara tekrar hosgeldin.Sen topigin amacını kavrayanlardansın.....Listeye her daim dahilsin artık bizim fıstıklar gibi.
:)))) Karsıyakaya tarafına geldigimde tanısmak icin ugruyacagım sana.
Kp dilekleriniz icinde tekrar tesekkürler kızlar.
Neslihan canım 1.icin bekliyorum :)))
Bu arada pztesi detoks kürü olur ama ne mesela?Lahana cok pis kokuyor.Eski topikte paylasmıştım.Evde lahana coktu bozulmasın diye corba olarak degerlendirdim.İcemedim kedicikler güzelce icti.Cok kokuyor,evide cok kokutuyor.
Ayse canım tebrikler,bu senin iraden.Biz sadece yazıyoruz.Sen basarıyorsun fıstık.
Secil insallah gecer canım.İlac baya agırmış o zaman

Kızlar günaydınlarrr hepinize.Ben sabaha kadar uyuyamıycam.Sizler mışıl mışıl uyuyorsunuz
Hepinize mutlu hafta sonları.Bu cicek hepinize.Tebriklerrr....İnşallah eklenmiştir.
Yaaa eklenmemiş avatara koyayım bari ne yapayım

Son düzenleme:
Secil online görünüyorsun?Sende uyumuyormusun kız?Kullanıcı profiline baktın gittin.

Son düzenleme:
canlar benıde alın aranıza bugun 6. gunum dıyete baslayalı kendıme bu yolda yoldaslar arıyorum ilk sabah tertıldıgımda 90.200 2. gunde 89.700 3. gun 89.200 4. gun 89.100 5. gun yanı bugun 88.700 geldimm cooook mutluyum sizce nasıl gidisim

tuğba hoşgeldin tabiki alırız seninde enerjin yüksek birisine benziyorsun bizde öyleyiz. ve aramıza enerjisi düşük negatif insanlar kabul etmicez artık. topik kurallarını okudunmu mesajını kurucu eda okuyunca kuralları hatırlatır sana uyarsan tabiki katılabilirsin.
bende buraya 88,700 le 3 yada 4 hafta önce başladım şimdi bu sabah 85,900 gördüm çoook mutluyum azar azar gidiyor daha ne olsun
bu arada boyunu yaşını ,şimdiki kilonu bildirim şeklinde yazarmısın birazda kendinden bahset eda gelince görsün hazır olsun ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…