Hemde nasıl acıyor bi bilsen mesaj yazarken bile denk gelmesin yaralara diye uğraşıyorum.biz bize yeteriz canım en azından birbirimizin dilinden anlıyoruz yanlış anlamalarimiz yok vede elestiriye açığız ayrıca hatalarimizi kabul ediyoruz.
Erken kaçamak yapınca aşırı olmamak kaydıyla etkilemiyo canım ama arada bir tabi.
İnşallah bir daha ki kontrolde bıraktırır ilacı canım.Ellerin gecer.Camasır suyuda etkiliyor.....
Evet aynen katılıyorum.Elestiriye acık olmayanın grupla ne işi var???Bu topigin amacı bu zaten.Her zaman poh poh olmaz ki.Kişiyi asagılamadan yorumları yapıyoruz.Kimseye demedik allah cezanı versin...sa....apt.... Demedik.Herkes edepli bir sekilde yorumunu yapıyor.Kimse diyetisyen degil ama kendi dogrularınla yorumluyor.....
Neyse bosverrrrrrrr
Bende cıkayım canım.Tekrar girerim sonra.Bugun kahve icmedim.Cok basım agrıyor.Kantin kapanmış,dısarı cıkıp icip geleyim.
11.04.2014
anetam...........79.5
neslihan........86.1
ayse................66.6
ilknur............71.1
secil.............73.7
gülcan.........60.5
ddem..........60.8
guzelim.......kendine ceza verdi :))))
ilk 3 :)))
1.ilknur......1300
2.anetam.....1200
3.ayse..........1100
Hepinizi tebrik ederim.Ddem bu hafta herkes cok gerildi bu yüzden kg alan yapmadım.Bu sana ödül olsun canımcım.Üzme kendini.Ayse kız kendime ceza yazmasam senle 3 paylascaktık.Hadi iyisin tatlım :)))cu
01.04.2014
anetam..........80.7
neslihan........86.7
ayse..............67.7
ilknur...........72.4
gülcan........61.4
ddem.........60.2
secil............73.7
guzelim......70.1
kızlar beste yok,gezmekteydi.Ne zaman dönecegini bilemedigimden yazmadım.Dönünce tekrar dahil olur.
Kizlar sitedeki bir problemden dolayi alinti yapamadim bu seferde:) yaa cok sasirdim listeyi gorunce..tesekkur ederim motivasyonumu yuksek tuttugunuz ve beni de listeye dahil ettiginiz icin:) umarim hep boyle vermeye devam ederiz..bugun izin gunum erkenden menumu yazayim..
Sabah..2 dilim kepek ekmegi yatim dilim peynir 2 dilim domates..
Oglen..5 kasik pilav..bir kucuk tavuk baget firinda..
Ara..yarim muz..
Ara..turk kahvesi..1 bardak yesil cay..3 kuru kayisi..
Aksam..bir dilim firinda makarnabaska birsey yok..
Firin makarna olmadi biliyorum ama vaktim yoktu esim de onu istedi baska birsey yapamadim..
Edacim kayinpederin en kisa zamanda iyilesir insallah..
Gulcancim sana ve melegine de sifa diliyorum..hemen toparlanirsiniz insallah..
Listedeki herkesi tek tek tebrik ediyorum harikasiniz..
ana kralice
afiyet olsun canım menün gayet güzel pilavla makarnayı aynı güne getirme canım bugün mecbur kalmışsında olsun onun dışında
ana kralice
Kızlar geçmişi tam okuyamadım misafirliğe gidicez bugun yediklerim
SABAH
Klasik ekmek arasi kahvaltı bol yeşillik
ARA
salatalık
OGLE
3 kaşık pilav 1tabak bezelye bir kase cacık
ARA
3 kuru incir 2 burçak
AKŞAM
Bir dlm ekmek sucuklu yumurta peynir domates salatalık 2cy kaşığı bal
2 lt su 2 yeşil cay
11.04.2014
anetam...........79.5
neslihan........86.1
ayse................66.6
ilknur............71.1
secil.............73.7
gülcan.........60.5
ddem..........60.8
1.ilknur......1300
2.anetam.....1200
3.ayse..........1100
Hepinizi tebrik ederim.Ddem bu hafta herkes cok gerildi bu yüzden kg alan yapmadım.Bu sana ödül olsun canımcım.Üzme kendini.Ayse kız kendime ceza yazmasam senle 3 paylascaktık.Hadi iyisin tatlım :)))
01.04.2014
anetam..........80.7
neslihan........86.7
ayse..............67.7
ilknur...........72.4
gülcan........61.4
ddem.........60.2
secil............73.7
guzelim......70.1
kızlar beste yok,gezmekteydi.Ne zaman dönecegini bilemedigimden yazmadım.Dönünce tekrar dahil olur.
afiyet olsun canım 1 kuru incir 1 porsiyon meyve yerine geçer 1 tane ye menün çok güzel
çok güzel verdin canım tebrikler.. sağolasın canım..Kizlar tek tek alintilayamadim..cok tesekkur ederim..ben yeni basladigim icin bu kadar gitti bence..yoksa ben sizin kadar dikkat edemedim..
Hasta olanlara acil sifalar diliyorum..
ana kralice
tebrikler canım en azından aynı kilodasnın..İyi aksamlar kızlar.Bugun tartıldım sabah gitmedim yine dün gibi 69 cıktım.Gecmişe dönüp okuyayım göz gezdirdim ama ayrıntıya inemedim.Listeyi yaparım.Ayse,hanife,ilknur,secil,neslihan,gülcan,guzelim olarak devam ediyoruz.
Gülcan tesekkür ederim canım.Bende sizi ve buraya olan.icinizdeki saygıyı ve kendinizi sevmenizi seviyorum.....
Kendinizi seviyorsunuz ki ufacık bebeklerinize ragmen giriyorsunuz.Calışan hatunlar öyle.Bize ve kendisine saygısı olan tüm arkadaslarıda gönülden tebrik ediyorum.Siz bu kg işini basardınız,basardık fıstıklar....
menü güzel canımbu günki listemi yazayım erkenden sabah yazmıştım şimdi devamını getireyim:
35dk ayırdım spora sabah
kahvaltı :yumurta +1dlm peynir+1/4 avakado+2dlm alman ekmegi aldım değişiklik olsun diye çok sevdim
ara: 1 armut+t.kahvesi+yeşilçay
öğle: 8 kaşık türlü+4 kş. bulgur pilav+salata+2 kaşık yoğurt+1 dlm kepek ekmeği
ara: 1 elma+ yeşilçay+1 galeta + t.kahvesi
akşam: dünden yaptığım türlü yemeğim var+salata+ayran+2 dlm alman ekmeği
kaçamak olursa( işallah olmaz) yada spora gidebilirsem akşam yada sabah yazarım
bu arada dün akşam taş devri diyeti adında bi beslenme profesörünün kitabına başladım. başlıkta diyet diyor ama rejim anlamında değil taş devrindeki beslenmeyi anlatıyor orada insilün direnci ve metabolik sendromu anlatmış vücudun neden böle tepki verdiğini felan gözüm korktu benim işim çok zor
bedenim kilo vermek yerine yağ bağlamaya uğraşıyormuş habire şimdi bununlada savaşmam gerekecek benim o yuzdenmi gram gram veriyorum ben acaba hiç memnun değilim bu durumdan
olabilr caım ama lahana olmasın güzel değilmiş tadı..evet artı çıkmadım en fazla 0 dım ama salı bildirim olsa +1100 felandım ağlayabilirdim neyseki kilo değilmiş detoks boşalttı atıkları
aslında her hafta aynısı değil ama farklı detoks programı bulup p.tesileri uygulamak lazım bence hafta sonu yenilen fazlalık kalıcı olmadan atmak için
zaten bir çok kişi kilosunu böyle koruyormuş kendince uygulama yaparak. her hafta p.tesi yapsakmı farklı program ne dersiniz
canım bence sende ödem tuttu yarına oda gider merak etme haftaya bomba gibi gelirsin..şimdide benmi alınayım canım benim ismimi yazmamışsın unuttunmu
internetim koptu tamda bildirim saatinde oldu yazamadım zaten kilo veremedim nedense
geçen hafta 60.2
bu hafta 60.8
kaç gündür böyle daha fazlaydım detokstan 1 kilosu gitti niye böyle oldu anlamadım:26:
canım biz dicemizi dedik sonrasında zaten daha fazla cevap vermek istemedik böyle daha iyi yoksa iş uzayığ giderdi sende boşver takma kafana tamam.. kayınpedere tekrar çok geçmiş olsun allah acil şifa versin..Tesekkür ederim fıstıklar..Kuralı isterseniz tekrar koyarız.Ama size su konuda cok gücendim.Hayal atıp tutarken bu bizim.ortak kararımız dememişsiniz.Ben kendi kafama göre yapmışım gibi davranmış.Koyun gibi demiş.Bu kuralı kafasına göre koymuş demiş.....demişte demiş.Onun adına gercekten cooook üzülüyorum.İnsan icindeki nefreti bu kadar dısa vurabilir.Topigi acan benim,beni ve burayı begenmiyorsa gitsin kendine topik acsın.....
Kp dilekleriniz icin tesekkürler.....
Hanife bebişe gecmiş olsun.İlknur ve gülcan sizede kızlar.
Ddem kac kg tatlım?Listeyi yapayım?
hasta olduğun için canım sen iyi olda menünde düzene girer..kızlar menüm saglıklı degil aama canım baska birsey istemedi
sabah
2 d ekmek
2 d peynir
5 zeytin
ARA
6 çagla
ARA
1 CB capucino,1 cb leblebi
AKSAM
1 YUMURTA
2 D EKMEK
1 CK COKOKREM
YARIM LİTRE SU 1 E ANCAK TAMAMLAYACAM
Seni unutmadım da besteyi unuttum bak.Kızada ayıp olmasın.Ayse,ilknur,hanife,neslihan,guzelim,gülcan,ddem,beste,secil olarak devam ediyoruz.Herkese saygısı olan edepli insanlarla devam ediyoruz...Unutmadım demi????Eksik yok :))))))))
ellerine sağlık canım ben mi birinci oldum çok süper olmuş herkesi çok çok tebrik ediyorum kızar..11.04.2014
anetam...........79.5
neslihan........86.1
ayse................66.6
ilknur............71.1
secil.............73.7
gülcan.........60.5
ddem..........60.8
1.ilknur......1300
2.anetam.....1200
3.ayse..........1100
Hepinizi tebrik ederim.Ddem bu hafta herkes cok gerildi bu yüzden kg alan yapmadım.Bu sana ödül olsun canımcım.Üzme kendini.Ayse kız kendime ceza yazmasam senle 3 paylascaktık.Hadi iyisin tatlım :)))
01.04.2014
anetam..........80.7
neslihan........86.7
ayse..............67.7
ilknur...........72.4
gülcan........61.4
ddem.........60.2
secil............73.7
guzelim......70.1
Maşallah kızlar hepinizi tekrar tebrik ederim çok güzel kilolar verildi.
Edacim eline sağlık liste çok güzel olmuş.
seçil didem ve öteki kızlar çok teşekkürlerevet 1.nciyi 2.nciyi 3.ncüyü tek tek tebrik ediyorum süpersiniz kızlar
ilknur canım bu sana
eda canım şimdi anladım neden kendini liste dışı yaptığınıDünkü menümü sinirden yazmamıştım.Ddem dün cook abarttım.
Sabah 1 dilim ekmek,saganda 1 yumurta,3 dilim peynir,1 domates
ögle,ara yok(ev toplama ve yemek yapma ile ugrastım)
aksam 1 kase ezogelin
yarım kase pilav,5 yk et sote,4 yk bakla,mısırlı salata,2 yk yogurt,1 dilim ekmek,2 dilim etimek tatlısı,
ara 1 kase mısır patlagı,1 elma.4 litre su,1.5 saat yürüyüş,25 dk aletler.
Bugun menüm;
sabah yarım acma
ögle tavuklu salata
aksam 1 kase tatsız tuzsuz hastahane corbası.Bol hareket,35 dk yürüyüş.3.5 litre su.Dün yediklerimden bugun hic aclık hissetmedim :)))
...........
Kızlar yorumlarınız icin coook tesekkürler.
canım menün güzel olmuş..gelelim bugünki menüme
kahvaltı
2 dilim ekmek omlet 5 tane zeytin biraz reçel çay
ara
3 tane diyet bisküvi yarım armut yarım portakal
öğle
2 dilim ekmek 1 tabak kabak kavurması 2 yk yoğurt
ara
1 sütlü türk kahvesi 1 çb biberli leblebi
akşam
1 dilim ekmek 1 kase mercimek çorbası
3 litre su 1 yeşilçay spor yok 2 gündür yarında annemlere gidicez yapamam olursa dışarı gezmeye çıkarız
telefonumda internet bitti yarın hiç giremem kızlar ya haftasonu pek giren olmuyo ama yinede aklım burda kalıyo yani
bendede öyle oluyor ama burada sanalda olsa alıştık birbirimize hedef kilolara gelince başka bir sohbet topiği açarız olurmuki..Evet hafta sonu benimde aklım hep burda....Bugun bile sürekli saate bakıyorum kv diyor kızım cok gec oldu demi babanda daha cıkmadı.Bilmiyor ki saat 11:00 oldu,siz bekliyorsunuz beni :))))
Ayy bazen kendime cok gülüyorum bu yüzden.Sanalda olsa dakik olmak zorunda mısın diye....Saatinde gelmedim mi sucluymuşum gibi hissediyorum :))))Bugunde öyle oldu.
menü güzel canım makarna yemişsin başka bişey yok onun içüüüüünnn iyi diyorum benKizlar sitedeki bir problemden dolayi alinti yapamadim bu seferde:) yaa cok sasirdim listeyi gorunce..tesekkur ederim motivasyonumu yuksek tuttugunuz ve beni de listeye dahil ettiginiz icin:) umarim hep boyle vermeye devam ederiz..bugun izin gunum erkenden menumu yazayim..
Sabah..2 dilim kepek ekmegi yatim dilim peynir 2 dilim domates..
Oglen..5 kasik pilav..bir kucuk tavuk baget firinda..
Ara..yarim muz..
Ara..turk kahvesi..1 bardak yesil cay..3 kuru kayisi..
Aksam..bir dilim firinda makarnabaska birsey yok..
Firin makarna olmadi biliyorum ama vaktim yoktu esim de onu istedi baska birsey yapamadim..
Edacim kayinpederin en kisa zamanda iyilesir insallah..
Gulcancim sana ve melegine de sifa diliyorum..hemen toparlanirsiniz insallah..
Listedeki herkesi tek tek tebrik ediyorum harikasiniz..
ana kralice
ana kralice
Kızlar geçmişi tam okuyamadım misafirliğe gidicez bugun yediklerim
SABAH
Klasik ekmek arasi kahvaltı bol yeşillik
ARA
salatalık
OGLE
3 kaşık pilav 1tabak bezelye bir kase cacık
ARA
3 kuru incir 2 burçak
AKŞAM
Bir dlm ekmek sucuklu yumurta peynir domates salatalık 2cy kaşığı bal
2 lt su 2 yeşil cay
canlar benıde alın aranıza bugun 6. gunum dıyete baslayalı kendıme bu yolda yoldaslar arıyorum ilk sabah tertıldıgımda 90.200 2. gunde 89.700 3. gun 89.200 4. gun 89.100 5. gun yanı bugun 88.700 geldimm cooook mutluyum sizce nasıl gidisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?