"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

heyyy topiğin güzelleri yoksunuz
ben çok mutluyum ishalden korkmuştum ya yalancı eksiden öyle değilmiş sabah tekrar tartıldım ben 85,900 üüü gördüm
daha ne olsun ya ne olsun bayadan giymediğim dar gelen pantolumuda giydim çok rahat oldu valla
ayyy ay sonuna şöyle en azından 82 felan olsam daha çok yolum var ama olsun
sizi seviyorum iyiki burdayım doğru yerdeyim

ilk 3 ü tebrik edrim diger heerkeside cok tebrik edrim ,eda ellerine saglık canım

menü her zamanki gibi iyi gezmeler canım

ay canım insallah hemencik gecerde yan etkilerdende kurtulursun

o incirleri parcalı halde aralarda yesen daha iyi olur canım

harika gidiyor sporun canım menüde güzel

Bugun cok basım agrıyor,kahvede ictim ama bana mısın demiyor.Bugun ben kalıyorum,yarın gece eşim kalcak.

tesekkürler canım bugün dinlen güzelce

zaman durmadıkca kilo vermekte durmaz canım bi bakmıssın aylar gecmıs gitmiş kilolar inan öyle oluyor

günaydın kızlar nasılsınız ben evde yim kızımla bos bos oturuyorum iyiyimde iş yapasım spor yapasım yok napcam böyle bilmiyorum:86:

İlknur olur tabi.Sohbet topigi acarız....Cezayı cok yedigimden vermedim canım.Zaten tartıda aynıydım.... :)))
Sende bu azim varken verirsin canım.
inşallah canım hep birlikte istediğimiz kilolara gelirirz..
Bugun cok basım agrıyor,kahvede ictim ama bana mısın demiyor.Bugun ben kalıyorum,yarın gece eşim kalcak.
geçmiş olsun canım bi ağrı kesici atsaydın..
mersi buda benden sana
hoşgeldin tabiki alırız ama kararlı olman grekiyor vede eleştiriye açık olursan burada hergün menülerini paylaşırsın cuma günleri tartılma günümüz 11 de bildirim yapılıyor.. bıraz kendini anlatırmısın..
maşallah maşallah hadi bakalım bekliyorum birinciliğini.. bak ne güzel pantolonun güle güle giyin canım ne güzel olmuş bak bi 79 gör dahada motive olacaksın..
günaydın kızlar nasılsınız ben evde yim kızımla bos bos oturuyorum iyiyimde iş yapasım spor yapasım yok napcam böyle bilmiyorum:86:

günaydın cancazım nasıl oldunuz bakalım.. sen iyi olda yaparsın canım hasta hasta nasıl yapacaksın.. bu arada o ifadeye çok güldüm çok komik bişey..

Son düzenleme:
hayırlı sabahlar fıstıkla nasılsınız bakalım ben şimdi kahvaltımı yaptım bırazdan evi dip öşe temizlicem eşim çalışıyor bugün.. yemeğimde var birtek ev toparlanacak bıraz daha oturimde öyle kalkarım dedim..

sagol canım daha iyiyiz bende bayılıyorum o ifadelere :111:
kolay gelsin sana canım cok yorma kendini

canım sen merak etme bende herkese yetecekkadar enerji var şimdi canısım ben 26 yasındayım kayseriliyim 6 yıllık evliyim 1 tane kızım var 4 yasında evlenmeden once 68 kılo felandım hamıleligi 80 le biterdim dogumdan sonra baya bi kilom gitmişti emzirme donemınde bayaaaa kilo aldım ve veremedim 1 ay once tartıldıgımda 94 cıkmıstım tartıda artık yeter dedim boyle olmuyor dur tugba senin miden çopluk deil dedim ve yediklerime dikkat etmeye basladım ve 90 kiloya dustum yani 6 gun once tartıldıgımda 90.200 cıkmıştım tam dikkat etmediğim halde 4 kilo vermişim sonra diyete başladım 6 gundur super gidiyorum hergün 45 dk yuruyus yapıyorum kendime ozel menuler yapıyorum ve bugun 88.700 geldim ama acayıp gaza geldim gercekten hergun tartılıyorun gram gram gittigini görünce cok seviniyorum 60 kiloya düsenekadar insallah durmak yok bana artık eşim inanmıyor zayıflayacagıma ama görecek ve gördüklerine inanamıyack

gülcan sıkılmak yok yola devam şöyle bütün fazlalıklardan kurtulman için az daha azim canım hadi kalk dışarı çıkmasanda bi müzik aç dans et zıpla 15-20dk hadi bakalım sana bu şarkıyı yolluyorum ben evde çalar hoplarım :) ** http://www.dailymotion.com/video/x1v819_david-guetta-love-is-gone_music

oh keyfin iyi ozaman temizliğinede yapar yarına oturursun ne güzel. benim bu gün zor anca yarın evdeyken temizlik yaparım sana kolay gelsin

çok iyi ozaman hoşgeldin bende yeni başladım 4 yada 5 hafta oldu sanırım . anetamla beste daha ilk haftaları. benle senin kilolarda yakın sonuna kadar gideriz ozaman.ama benim hedef 68-69 olmak aşağısı değil boyum 1,70 yaşım 37 , özel bir şirkette muhasebeciyim.memnun oldum. yaşın gençken ver kalmasın üstünde 30 dan sonra veremezsin.ben sen yaştayken ilk hamilelikten sonra hemen evlendiğim kiloya 68 e düştüm ama koruyamadım canım işimde oturarak şimdi çok pişmanım zorla gidiyor kilolar yapıştı bana. burada her hafta motiven tazelenir canlanır.sen dibe düşsende burada olursan yenilenir isteklerin oldumu iyi ki geldin aramıza yeni kan yeni enerji :) olur. listeni mutlaka paylaş kaçamaklarını herşeyini yaz listene eleştiri gelir arkadaşlar gördükleri yanlışları söylerler alınma sakın hepimiz aynısını yapıyoruz kişisel bişi değil bu. sen alınmak yerine kulak asarsan yanlışlarını değiştirirsin azaltır motive olursun. bir iki arkadaş eleştiriye dayanamadı çünki sağlıksız ölümcül diyet yaptıkları için eleştirileri kaldıramadılar yani dicem onlar gibi olma biz az az ama kalıcı sağlıklı yola devam ediyoruz. örnek olacak listeleri görürsün arkadaşlardan yardım istersen yaparız da okey

Melekbade..............69.4
ilknur......................78.1
secil..........................75.3
destina.................112.7
gülcan....................66.1
guzelim..................70
ddem.......................?

kızlar 04/02/2014 listesini buldum paylaşmak istedim

guzelimm kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
11.04.2014
anetam...........79.5
neslihan........86.1
ayse................66.6
ilknur............71.1
secil.............73.7
gülcan.........60.5
ddem..........60.8
guzelim.......kendine ceza verdi :))))
ilk 3 :)))
1.ilknur......1300
2.anetam.....1200
3.ayse..........1100
01.04.2014
anetam..........80.7
neslihan........86.7
ayse..............67.7
ilknur...........72.4
gülcan........61.4
ddem.........60.2
secil............73.7
guzelim......70.1

çok iyi hepiniz yol almışsınız vallahi tebrikler

sağol canım iş bitti bende bittim ama 1-2 saat sonra hooooopp yürüyüşe eşimi bekliyorum..

tekrar hoşgeldin canım verirsin eşinin gözleri aynen böyle olur bakda gör ama pes etmemen gerekiyor kararlı ol devam et verirsin hem kilon fazla olduğu için 70lere daha hızlı inersin hadi bakalım kolay gelsn hergün menülerini paylaş olurmu..

kzılar gene kimsecikler yok brada umarım kaçamak yoktur.. destina geldi aklıma naptı acaba devam ediyorumu devam ediyorsa şuan kaç kilo oldu şu internet olayını halledemedi kızcağız..

menümü yazim napim bende..

sabah
tam b. e. tost
kaşar domates sucuklu
yarım h. yumurta

ara
çilek

akşam
bulgur pilavı bıraz
avuç içi kadar tavuk göğsü
yoğurt

3 litre suyu tamamlıcam 2 yeşilçay

Ben geldim bu sabah eşim geldi gece 2 de istanbul sonra da bursa.butun gece onu bekledim.k.k. da nerdeyse okumadigim konu kalmadı.bazi saçma konular açılmış onları bile okudum.saat 5:30 da eşim evdeydi.siparislerimi de getirmiş tabi bulabildiklerini :ssz

Eda canım eşimi bekliyodum onun için topiklerde geziyodum görmedim seni gorseydim sohbet ederdik iyi olurdu.
Gülcan iyi olmanıza sevindim tatlım kendine çok dikkat et tabi fistigada
Ilknur Berra nasıl canım öksürüğü geçti mi biraz

hadi gözün aydın olsun canım.. almanyanın neresine gitmişdi eşin.. kızım iyi hamd olsun öksürüğüde hafifledi zencefil bal iyi geldi sanırım..

mehabalaar bende zayıflamak istiyorum fazlalıklarım var tabii yan simitler falan burayı buldum katılmak istedim devam ediyormu hala

mehabalaar bende zayıflamak istiyorum fazlalıklarım var tabii yan simitler falan burayı buldum katılmak istedim devam ediyormu hala

devam ediyoruz hoşgeldin kendini anlatırmısın bıraz..

burada hergün en az 1 mesaj yazmalısın cuma 11 de bildirim yapılıyor ve hergün menülerimi paylaşıyoruz olumlu olumsuz eleştiriyoruz eleşiriye açıksan i kararın katti ve ben bırakmam diyorsan tkrar hoşgeldin aramıza..

mesaj yazarım o problem değil tabii bazı istisnai durumlar olabilir onuda anlayışla karşılayacağınızı düşünüyorum:)
cumaları bildirim yaparım bu da okey hergün menü paylaşma biraz doğru gelmesede madem topiğin kuralı uymak gerek dimi
eleştiri her zaman başarıya götürür felsefesindeyim eğer doğru yapılmışsa
kararım net vermem gereken 10 kilo var vermeliyim
tekrar hoş buldum topiğin sahibi sizmisiniz ilknur84

ha bu arada 23 yaşındayım 158 boyum ve 65 kilom var 6 aylık evliyim henüz bebişim yok ( kilo vermeden hamilelik düşünmüyorum )
hemen hemen hergün egzersiz ve yürüyüşümü yapmaya çalışıyorum vücudum haraketsiz kaldı kış boyu
aman aman bi diyet yapmıyorum çünkü vücut yasak olana meylediyor bence yemeğimi kıstım sağlıklı şeyler yemeye dikkat etmeye başladım 2 kilo verdim hala devam ediyorum. böyle grup halinde olunca daha başarılı oluyo ve bence rekabet hız veriyo
herkeze kolay gelsin diyorum aranıza kabul etiiğiniz için teşekkürler
yazmayı unuttuğum bişe lakmışsa yrniden sorarsınız sanırım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…