- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
11.04.2014
anetam...........79.5
neslihan........86.1
ayse................66.6
ilknur............71.1
secil.............73.7
gülcan.........60.5
ddem..........60.8
guzelim.......kendine ceza verdi :))))
ilk 3 :)))
1.ilknur......1300
2.anetam.....1200
3.ayse..........1100
Hepinizi tebrik ederim.Ddem bu hafta herkes cok gerildi bu yüzden kg alan yapmadım.Bu sana ödül olsun canımcım.Üzme kendini.Ayse kız kendime ceza yazmasam senle 3 paylascaktık.Hadi iyisin tatlım :)))
01.04.2014
anetam..........80.7
neslihan........86.7
ayse..............67.7
ilknur...........72.4
gülcan........61.4
ddem.........60.2
secil............73.7
guzelim......70.1
kızlar beste yok,gezmekteydi.Ne zaman dönecegini bilemedigimden yazmadım.Dönünce tekrar dahil olur.
gelelim bugünki menüme
kahvaltı
2 dilim ekmek omlet 5 tane zeytin biraz reçel çay
ara
3 tane diyet bisküvi yarım armut yarım portakal
öğle
2 dilim ekmek 1 tabak kabak kavurması 2 yk yoğurt
ara
1 sütlü türk kahvesi 1 çb biberli leblebi
akşam
1 dilim ekmek 1 kase mercimek çorbası
3 litre su 1 yeşilçay spor yok 2 gündür yarında annemlere gidicez yapamam olursa dışarı gezmeye çıkarız
telefonumda internet bitti yarın hiç giremem kızlar ya haftasonu pek giren olmuyo ama yinede aklım burda kalıyo yani
Hemde nasıl acıyor bi bilsen mesaj yazarken bile denk gelmesin yaralara diye uğraşıyorum.biz bize yeteriz canım en azından birbirimizin dilinden anlıyoruz yanlış anlamalarimiz yok vede elestiriye açığız ayrıca hatalarimizi kabul ediyoruz.
Erken kaçamak yapınca aşırı olmamak kaydıyla etkilemiyo canım ama arada bir tabi.
Kizlar sitedeki bir problemden dolayi alinti yapamadim bu seferde:) yaa cok sasirdim listeyi gorunce..tesekkur ederim motivasyonumu yuksek tuttugunuz ve beni de listeye dahil ettiginiz icin:) umarim hep boyle vermeye devam ederiz..bugun izin gunum erkenden menumu yazayim..
Sabah..2 dilim kepek ekmegi yatim dilim peynir 2 dilim domates..
Oglen..5 kasik pilav..bir kucuk tavuk baget firinda..
Ara..yarim muz..
Ara..turk kahvesi..1 bardak yesil cay..3 kuru kayisi..
Aksam..bir dilim firinda makarnabaska birsey yok..
Firin makarna olmadi biliyorum ama vaktim yoktu esim de onu istedi baska birsey yapamadim..
Edacim kayinpederin en kisa zamanda iyilesir insallah..
Gulcancim sana ve melegine de sifa diliyorum..hemen toparlanirsiniz insallah..
Listedeki herkesi tek tek tebrik ediyorum harikasiniz..
menü ideal canım çok sagol güzel dilegin için
ana kralice
ana kralice
Kızlar geçmişi tam okuyamadım misafirliğe gidicez bugun yediklerim
SABAH
Klasik ekmek arasi kahvaltı bol yeşillik
ARA
salatalık
OGLE
3 kaşık pilav 1tabak bezelye bir kase cacık
ARA
3 kuru incir 2 burçak
AKŞAM
Bir dlm ekmek sucuklu yumurta peynir domates salatalık 2cy kaşığı bal
2 lt su 2 yeşil cay
hayırlı geceler fıstıklar bugün 40 dakika aletler 40 dakika yürüyüş yaptım çok iyi geldi..
menüm
sabah
2 dilim yumurtalı ekmek
7 çizik zeytin
kaşar beyaz peynir
salam
öğlen
3 çilek
2 kaşık bamya yemeği
yoğurt
ara
2 burçak
akşam
fırında tavuk
patates
2 kaşık bulgur pilavı
tavuk patates az yedim
ayran
2-3 çatal salata
3 litre su yeşilçay
Bugun cok basım agrıyor,kahvede ictim ama bana mısın demiyor.Bugun ben kalıyorum,yarın gece eşim kalcak.
Kızlar günaydınlarrr hepinize.Ben sabaha kadar uyuyamıycam.Sizler mışıl mışıl uyuyorsunuz
Hepinize mutlu hafta sonları.Bu cicek hepinize.Tebriklerrr....İnşallah eklenmiştir.
Yaaa eklenmemiş avatara koyayım bari ne yapayım
heyyy topiğin güzelleri yoksunuz
ben çok mutluyum ishalden korkmuştum ya yalancı eksiden öyle değilmiş sabah tekrar tartıldım ben 85,900 üüü gördüm
daha ne olsun ya ne olsun bayadan giymediğim dar gelen pantolumuda giydim çok rahat oldu valla
ayyy ay sonuna şöyle en azından 82 felan olsamdaha çok yolum var ama olsun
sizi seviyorum iyiki burdayım doğru yerdeyim
inşallah canım hep birlikte istediğimiz kilolara gelirirz..İlknur olur tabi.Sohbet topigi acarız....Cezayı cok yedigimden vermedim canım.Zaten tartıda aynıydım.... :)))
Sende bu azim varken verirsin canım.
geçmiş olsun canım bi ağrı kesici atsaydın..Bugun cok basım agrıyor,kahvede ictim ama bana mısın demiyor.Bugun ben kalıyorum,yarın gece eşim kalcak.
mersi buda benden sanaKızlar günaydınlarrr hepinize.Ben sabaha kadar uyuyamıycam.Sizler mışıl mışıl uyuyorsunuz
Hepinize mutlu hafta sonları.Bu cicek hepinize.Tebriklerrr....İnşallah eklenmiştir.
Yaaa eklenmemiş avatara koyayım bari ne yapayım
hoşgeldin tabiki alırız ama kararlı olman grekiyor vede eleştiriye açık olursan burada hergün menülerini paylaşırsın cuma günleri tartılma günümüz 11 de bildirim yapılıyor.. bıraz kendini anlatırmısın..canlar benıde alın aranıza bugun 6. gunum dıyete baslayalı kendıme bu yolda yoldaslar arıyorum ilk sabah tertıldıgımda 90.200 2. gunde 89.700 3. gun 89.200 4. gun 89.100 5. gun yanı bugun 88.700 geldimm cooook mutluyum sizce nasıl gidisim
maşallah maşallah hadi bakalım bekliyorum birinciliğini.. bak ne güzel pantolonun güle güle giyin canım ne güzel olmuş bak bi 79 gör dahada motive olacaksın..heyyy topiğin güzelleri yoksunuz
ben çok mutluyum ishalden korkmuştum ya yalancı eksiden öyle değilmiş sabah tekrar tartıldım ben 85,900 üüü gördüm
daha ne olsun ya ne olsun bayadan giymediğim dar gelen pantolumuda giydim çok rahat oldu valla
ayyy ay sonuna şöyle en azından 82 felan olsamdaha çok yolum var ama olsun
sizi seviyorum iyiki burdayım doğru yerdeyim
günaydın kızlar nasılsınız ben evde yim kızımla bos bos oturuyorum iyiyimde iş yapasım spor yapasım yok napcam böyle bilmiyorum:86:
hayırlı sabahlar fıstıkla nasılsınız bakalım ben şimdi kahvaltımı yaptım bırazdan evi dip öşe temizlicem eşim çalışıyor bugün.. yemeğimde var birtek ev toparlanacak bıraz daha oturimde öyle kalkarım dedim..
tuğba hoşgeldin tabiki alırız seninde enerjin yüksek birisine benziyorsun bizde öyleyiz. ve aramıza enerjisi düşük negatif insanlar kabul etmicez artık. topik kurallarını okudunmu mesajını kurucu eda okuyunca kuralları hatırlatır sana uyarsan tabiki katılabilirsin.
bende buraya 88,700 le 3 yada 4 hafta önce başladım şimdi bu sabah 85,900 gördüm çoook mutluyum azar azar gidiyor daha ne olsun
bu arada boyunu yaşını ,şimdiki kilonu bildirim şeklinde yazarmısın birazda kendinden bahset eda gelince görsün hazır olsun ona
günaydın kızlar nasılsınız ben evde yim kızımla bos bos oturuyorum iyiyimde iş yapasım spor yapasım yok napcam böyle bilmiyorum:86:
hayırlı sabahlar fıstıkla nasılsınız bakalım ben şimdi kahvaltımı yaptım bırazdan evi dip öşe temizlicem eşim çalışıyor bugün.. yemeğimde var birtek ev toparlanacak bıraz daha oturimde öyle kalkarım dedim..
canım sen merak etme bende herkese yetecekkadar enerji varşimdi canısım ben 26 yasındayım kayseriliyim 6 yıllık evliyim 1 tane kızım var 4 yasında evlenmeden once 68 kılo felandım hamıleligi 80 le biterdim dogumdan sonra baya bi kilom gitmişti emzirme donemınde bayaaaa kilo aldım ve veremedim 1 ay once tartıldıgımda 94 cıkmıstım tartıda artık yeter dedim boyle olmuyor dur tugba senin miden çopluk deil dedim ve yediklerime dikkat etmeye basladım ve 90 kiloya dustum yani 6 gun once tartıldıgımda 90.200 cıkmıştım tam dikkat etmediğim halde 4 kilo vermişim sonra diyete başladım 6 gundur super gidiyorum hergün 45 dk yuruyus yapıyorum kendime ozel menuler yapıyorum ve bugun 88.700 geldim ama acayıp gaza geldim gercekten hergun tartılıyorun gram gram gittigini görünce cok seviniyorum 60 kiloya düsenekadar insallah durmak yok bana artık eşim inanmıyor zayıflayacagıma ama görecek ve gördüklerine inanamıyack
Melekbade..............69.4
ilknur......................78.1
secil..........................75.3
destina.................112.7
gülcan....................66.1
guzelim..................70
ddem.......................?
sagol canım daha iyiyiz bende bayılıyorum o ifadelere :111:
kolay gelsin sana canım cok yorma kendini
gülcan sıkılmak yok yola devam şöyle bütün fazlalıklardan kurtulman için az daha azim canım hadi kalk dışarı çıkmasanda bi müzik aç dans et zıpla 15-20dk hadi bakalım sana bu şarkıyı yolluyorum ben evde çalar hoplarım :) ** http://www.dailymotion.com/video/x1v819_david-guetta-love-is-gone_music
oh keyfin iyi ozaman temizliğinede yapar yarına oturursun ne güzel. benim bu gün zor anca yarın evdeyken temizlik yaparım sana kolay gelsin
canım sen merak etme bende herkese yetecekkadar enerji varşimdi canısım ben 26 yasındayım kayseriliyim 6 yıllık evliyim 1 tane kızım var 4 yasında evlenmeden once 68 kılo felandım hamıleligi 80 le biterdim dogumdan sonra baya bi kilom gitmişti emzirme donemınde bayaaaa kilo aldım ve veremedim 1 ay once tartıldıgımda 94 cıkmıstım tartıda artık yeter dedim boyle olmuyor dur tugba senin miden çopluk deil dedim ve yediklerime dikkat etmeye basladım ve 90 kiloya dustum yani 6 gun once tartıldıgımda 90.200 cıkmıştım tam dikkat etmediğim halde 4 kilo vermişim sonra diyete başladım 6 gundur super gidiyorum hergün 45 dk yuruyus yapıyorum kendime ozel menuler yapıyorum ve bugun 88.700 geldim ama acayıp gaza geldim gercekten hergun tartılıyorun gram gram gittigini görünce cok seviniyorum 60 kiloya düsenekadar insallah durmak yok bana artık eşim inanmıyor zayıflayacagıma ama görecek ve gördüklerine inanamıyack
Ben geldimbu sabah eşim geldi gece 2 de istanbul sonra da bursa.butun gece onu bekledim.k.k. da nerdeyse okumadigim konu kalmadı.bazi saçma konular açılmış onları bile okudum.saat 5:30 da eşim evdeydi.siparislerimi de getirmiş tabi bulabildiklerini :ssz
Eda canım eşimi bekliyodum onun için topiklerde geziyodum görmedim seni gorseydim sohbet ederdik iyi olurdu.
Gülcan iyi olmanıza sevindim tatlım kendine çok dikkat et tabi fistigada
Ilknur Berra nasıl canım öksürüğü geçti mi biraz
mehabalaar bende zayıflamak istiyorum fazlalıklarım var tabii yan simitler falan burayı buldum katılmak istedim devam ediyormu hala
devam ediyoruz hoşgeldin kendini anlatırmısın bıraz..
burada hergün en az 1 mesaj yazmalısın cuma 11 de bildirim yapılıyor ve hergün menülerimi paylaşıyoruz olumlu olumsuz eleştiriyoruz eleşiriye açıksan i kararın katti ve ben bırakmam diyorsan tkrar hoşgeldin aramıza..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?