"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

@@@@04.02.2014@@
Melekbade..............69.4
ilknur......................78.1
secil..........................75.3
destina.................112.7
gülcan....................66.1
guzelim..................70
ddem..................64.2

@@@@11.02.2014@
Guzelim....................71
secil..........................76.4
melekbade............68.6
ilknur......................77.4
ddem........ .............64.9
gulcan.....................66.7
destina..................111.4

günaydın arkadaşlar ben hamilelik sırasında 33 kilo almıştım 90 olmuştum şimdi bebeğim 1 yaş 3 aylık hepsini verdim tekrar 58e düştüm üzerime giydiğim hiç birşeyin yakışmaması eşimin uyarıları dahada hızlı vermeme neden oldu . kadınlar kulübündeki kadınların yazılarınıda okudukça gaza geldim:) herşey gerçekten istemekte bitiyor bende herşeyi yedim emzirdiğim için ama elimden geldiğince az yedim sadece.. umarım herkes istediği kilolara ulaşır:)

Guzelim..............70.7
gülcan................64.8
secil....................76
melekbade........69.5
ilknur.................78
destina..............110.9
hayalimsi..........85
secido............ ..80

@@@@04.02.2014@@
Melekbade..............69.4
ilknur......................78.1
secil..........................75.3
destina.................112.7
gülcan....................66.1
guzelim..................70

@@@@11.02.2014@
Guzelim....................71
secil..........................76.4
melekbade............68.6
ilknur......................77.4
ddem........ .............64.9
gulcan.....................66.7
destina..................111.4

#18.02.2014@@@####
Guzelim..............70.7
gülcan................64.8
secil....................76
melekbade........69.5
ilknur.................78
destina..............110.9
hayalimsi..........85
secido............ ..80

...............ilk 3 :)))
1.Gülcan..........1.900 kg
2.ddem............700 gr
3.destina.........500 gr

Tesekkür ederiz ne güzel kilolarınızı vermişsiniz süpersiniz.90 kg 58 kg düşmek basarıdır.Cok cok güzel tebrikler.Kg kalıcı olması dilegiyle.

Gunaudin canim aynen oyle rabbom yardim ediyor bugun 3. Gunum hic acikmiyorum halbuki vucut alisma asamasinda insallah acikmam devam ederim:) beni yoran sekerim 60 lara dusuyor o sadece

Hosgeldin canım.Nasılsın?
Vücut alışıyor zamanla.Diyet öykünü yazar mısın sende?
Senide 1.koltuguna bekliyoruz.

Guzelim nerdesin ilk uc yapsanda mutlu olsam azcik

Aksam gircektim ama eşime etimek tatlısı yaptım,börek actım.Sonrada tv..Giremedim.
Seni tebrik ediyorum canım kg verdin cok güzel.Düzenli yürüyüş cok cok iyi oldu.Hedefe yaklastın.Bende söyle önce 68 kg görsem.Ben bu ara iki gün tatlı,ekmek,pasta falan yesem + cıkıyorum.Vücudumu sasırtcak birşey yapmam lazım.O da sabah yürüyüşü.Sabahta cok soguk cıkamıyorum.Sogukla carpıntım tutuyor.....

Destina menün güzel.Bak ödemin gitti verdin kg.Aynen devam canım....

Hosgeldin canım.Nasılsın?
Vücut alışıyor zamanla.Diyet öykünü yazar mısın sende?
Senide 1.koltuguna bekliyoruz.

İyiyim tesekkurler sen nasilsin canim?
Ben hic korunmadim ve bebgim olmadi bu ayda husran yani ama dedim artik bu fikri atmam lazim hazir fazlaliklarimda var diyet yapayim onla kafam dagilir :)) ben protein agirlikli beslenmeye calisiyorum tam dukan degil ama ekmek poaca borek hepsini cikardim hayatimdan sizede tavsiye ederim bunlar yerine haslanmis 2 yumurta ve kucuk dilim peynir faLasiyla tok tutuyor ve canim hic birsey istemiyor:)) oglen isyerinde ne cikarsa pilav vs haric sebze yemegi salata yogur aksamda haslama tarzi sebzeler veya tavuk et haslama izgara yapiyorum bugun 3. Gunum insallah bunu aliskanlik haline getirebilirim

Canım bence sen bizim tavsiyelerimize uy.Neden diye sorarsan dukan tarzı diyetler inanılmaz kilo verdiriyor.Bir süre sonra 10 katı geri alıyorsun.
Benim eski iş yerimde dukan yapan arkadaslar vardı.25 kg üstü ve altı verenler oldu.Dukan kitabına göre.1 senedir aynı kg fazlasıyla gere aldılar.Saglık probleride peslerini bırakmadı....Hala ugrasıyorlar.
Bebek istiyorsan börekte herseyde yiyerek DİYET dedil SAGLIKLI BESLENEREK zayıflamayı tercih et bence.Sürekli tavuk,yumurta cok güzel kg verirsin ama saglık gitti mi geri gelmesi zorr.
Tabi kişi kendi bilir işi diye bir laf vardır.Sen bilirsin ama.....bence kendini kısıtlarsan hersey sana bir süre sonra daha cazip gelir....

Haklisin canim benim tesekjur ederim destek oldugun icin ama ben fazla spor yapamiyorum sadece yarim saat yuruyebiliyorum tabiki saglikli beslenmek cok cok onemli belkide sagliksiz beslenirsem bu yuzden bebk olmayabbilir tavsiyeleeiniz varmi

Canım bence sen bizim tavsiyelerimize uy.Neden diye sorarsan dukan tarzı diyetler inanılmaz kilo verdiriyor.Bir süre sonra 10 katı geri alıyorsun.
Benim eski iş yerimde dukan yapan arkadaslar vardı.25 kg üstü ve altı verenler oldu.Dukan kitabına göre.1 senedir aynı kg fazlasıyla geri aldılar.Saglık problemleride peslerini bırakmadı....Hala ugrasıyorlar.
Bebek istiyorsan,börekte herseyde yiyerek DİYET degil SAGLIKLI BESLENEREK zayıflamayı tercih et bence.Sürekli tavuk,yumurta,sebze cok güzel kg verirsin ama saglık gitti mi geri gelmesi zorr.
Tabi kişi kendi bilir işi diye bir laf vardır.Sen bilirsin ama.....bence kendini kısıtlarsan hersey sana bir süre sonra daha cazip gelir....
Bebek hayırlısıyla allah nasip etsin.Stres oluncada olmuyor.Sende bizim fıstıklar gibi hamileyim diyeti bırakıyorum diye yazarsın inşallah

İnsallah akisina biraktim anladimki isteyince olmuyor:)

2 gündür dikkat edemedim annemlerdeydim sporda yapamadım ama gezdik baya yürüyüm bugün toparlicam inşallah kahvaltımı yaptım şimdide sporumu yapıcam 64ten çok sıkıldım artık düşmek istiyorum 60a

Haklisin canim benim tesekjur ederim destek oldugun icin ama ben fazla spor yapamiyorum sadece yarim saat yuruyebiliyorum tabiki saglikli beslenmek cok cok onemli belkide sagliksiz beslenirsem bu yuzden bebk olmayabbilir tavsiyeleeiniz varmi

Benim sana tavsiye edebilecegim;yürüyüş en güzel spor yarım saat yürüyorsan o da senin için +
herseyden ye canım,hicbir seyden kısma cikolatada,börekte,tatlıda....ama herseyden 1 tane.Gündüz yiyorsan aksamı dengele.
Corbayla ekmek yeme mesala.Makarna,pilav,leblebi,......yersen ekmek yersen olmaz mesela...
Çünkü 2 kasık makarna....1 dilim ekmektir.
Bunları kombinleyip ona göre dengeleyip yersen cok güzrl verirsin canım.Stres yok....Verirsin biz sana güveniyoruz.
Günde 3 lt su iç canım.
Herseyi ye az ama.
Ben ve burdaki hatunlar herseyi yiyor.Dikkat ederek ZAYIFLIYORUZ.Sende yaparsın.
Diger kızlarda önerilerini söyler.Sok sok sok ile giden kg sok sok sok sok olarak geri dönüp yerleşiyor.....

günaydın kızlar nasılsınız 2. olmuşum yaşasın

Günaydın canım....2.koltugunada oturdun hadi :)))

Kızlar 40 dk sporumu yaptım.
Kahvaltı olarak 3 dilim börek yedim.
Dısarda hava cok güzel dısarı cıkarım bugun.İş olmadı stres oldum bugun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…