- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
Duzenli beslenme de kilo veremiyordum bi atak yapayim dedim daha beter oldu en iyisi herseyden az az yemekSabah ac mı tartıldın?Arada bir gelip gitme hergün gir bak biz seni nasıl topluyoruzzz....Afiyet olsun canım.
Ögretmen misin sen?Haftaya 1.olmaya senide bekliyorum.Şimdilik gülcan gibi.İlknur tartının gazabına ugradı onu bekliyoruz.
Dogru diyorsun canım duzenli girsem gayretlenecegim. Haftaya geliyorum bieinci siraya. Evet canim öğretmenim sabahciyim oglene kadar kendimi tutuyorum eve gelince de homini gırtlak yiyorum
Gecen hafta 68.6 kg bu hafta + cıkmışsın canım.Diyet degilde,düzenli beslenmeye gecsene....
Melekbade kesin kararli ol canimm once guzel niyetlenmelisin,ilknur tartilamadinmi kiz
kızlarr tartının azizliğine uğradım biliyorsunuz şimdi tartıldım 78 çıktım anlayamıyorum neden tuhaf değilmi yad dün öğlen yediklerim ödemmi yaptı bana birde tabi karnım tok olması ondanda olabilir ama ben kilo verememişim galiba ama görüntüm kilo aldın demiyor yürüyüşler baya işe yaradı neyse birdahaki hafta benim için daha güzel olacak inşallah..
kilo veren veremeyen arkadaşlarımı tekrar kutluyorum..
maşallah dışarda yürümek gibisi yok ciğerlerim acıldı artık yoruluyorum bile alıştım birde müzik ooohh değmen keyfime..
Evett buradayim merhaba kizlar insallah kisa surede istedigimiz kiloya duseriz ben malatyadan secido bende ekmegi pasta boregi kestim bol yogurtla yasiyorum dukana benzer:))
bugünki menüm çooookkk fuuuuulllll karbonhidratlı oldu
Duzenli beslenme de kilo veremiyordum bi atak yapayim dedim daha beter oldu en iyisi herseyden az az yemek
Evet cok bozuldum bugün aksam marol yedim bol bol yarin kendime gelirim artik seni de tebrik ediyorum tekrar canım
Ilknur kilo veremeyenleri tebrik ederim demişsin cok saol canim seni de tebrik ederim ::-D
Canim tartiyi kaldirip oynattignda yanlis olcebiliyor hem tok karna olmaz sabah birdaha ac karna tartil bildir canim sen verdin bence
Ben cok yorulmusum biraz kafam usudu ondanda carpti,ama cok guzel temiz hava
Hosgeldin canim kilon kac?
Al bendende okadar
Haftaya verirsin canim
iyi akşamlar hanımlar
kilo veren arkadaşlar tebrikler
yeni gelen arkadaşlarıma hoş geldiniz diyeyim
bugün yediklerim
sabah : 1 kk peynir ,5 zeytin ,domates ,bol maydanoz,2 dilim ekmek
ara: 2ceviz içi 1 mandalina
ögle: 2 kk balık ,salata ,2 dilim ekmek ,1 bardak ayran
ara : 2 kaşık kısır 1 çatal browni (arkadaştaydım tatmak istedim öğlenki balık baya tok tuttu yoksa yerdim hepsini )
akşam : 2 kepçe çorba ,haşlanmış karnabahar salatası ,yarım muz ,1 bardak ayran
ara : 1 bardak ayran ve salatalık yemeyi planlıyorum
bu sabah ki ödemli halimden sonra gün içinde toplam 5 fincan çok açık yeşil çay 2 lt su 45 dk yürüyüş yaptım sabah 112,1 için akşam yemeğinden önce 110,9 u gördüm çok şükür bayaaa çözüldü ödemim
Kilom 80 canim boyum 170 65 e dusmem gerek
Duzenli beslenme de kilo veremiyordum bi atak yapayim dedim daha beter oldu en iyisi herseyden az az yemek
Evet cok bozuldum bugün aksam marol yedim bol bol yarin kendime gelirim artik seni de tebrik ediyorum tekrar canım
Ilknur kilo veremeyenleri tebrik ederim demişsin cok saol canim seni de tebrik ederim ::-D
Canim tartiyi kaldirip oynattignda yanlis olcebiliyor hem tok karna olmaz sabah birdaha ac karna tartil bildir canim sen verdin bence
Ben cok yorulmusum biraz kafam usudu ondanda carpti,ama cok guzel temiz hava
Hosgeldin canim kilon kac?
Al bendende okadar
Haftaya verirsin canim
iyi akşamlar hanımlar
kilo veren arkadaşlar tebrikler
yeni gelen arkadaşlarıma hoş geldiniz diyeyim
bugün yediklerim
sabah : 1 kk peynir ,5 zeytin ,domates ,bol maydanoz,2 dilim ekmek
ara: 2ceviz içi 1 mandalina
ögle: 2 kk balık ,salata ,2 dilim ekmek ,1 bardak ayran
ara : 2 kaşık kısır 1 çatal browni (arkadaştaydım tatmak istedim öğlenki balık baya tok tuttu yoksa yerdim hepsini )
akşam : 2 kepçe çorba ,haşlanmış karnabahar salatası ,yarım muz ,1 bardak ayran
ara : 1 bardak ayran ve salatalık yemeyi planlıyorum
bu sabah ki ödemli halimden sonra gün içinde toplam 5 fincan çok açık yeşil çay 2 lt su 45 dk yürüyüş yaptım sabah 112,1 için akşam yemeğinden önce 110,9 u gördüm çok şükür bayaaa çözüldü ödemim
Kilom 80 canim boyum 170 65 e dusmem gerek
Dusersin canim bende 78le baslamistim
hayırlısı bakalım..
canım ben kafama bere takıyorum benimde kafam üşüyünce eşimin beresini taktım kafama sende bere tak iyi oluyor canım haftaya bomba gibi gelmek istiyorum bu hafta daha çok dikkat edicem inşallah..
İnsallah kuzum 2. Gunum simdilik iyi gidiyor
Bende takiyorum ama bugun gunese aldandim ,haftaya kadar guzel beslenhriz umarim
Hepbirlikte kurtulacaz bu kilolardan canim
Soyle 20 kilo versek ne guzel olur ya ama vericem Allahin izniyle
Gunaydin kizlar cok sukur erken uyandim gene birazdan kalkip kahvalti icin mutfaga gecerim guzel mutlu kacamaksiz birgun diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?