"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

kızlar bugünki menüm ama çok saçma sapan oldu kendimden geçtim sanırım ama bu hafta dhaa böylr bir menü göremiceksniz..

sabah
1 simit arasında azıcık yağ ve kaşar
az bişey patates fırında pişmiş

öğlen
pilav üzerine iki kaşık nohut

sorna sı işte vahim olan bir koca tabak mısır patlamış

5 gibide iki dilim tost arasına helva
baya kötü şeyler oldu bana anlamadım birden uykusuzluktan olabilir

3 litre suyumu tamamlıcam vede iki bardak yeşilçay bir form çay
1 saat yürüyüş

Duzenli beslenme de kilo veremiyordum bi atak yapayim dedim daha beter oldu en iyisi herseyden az az yemek
Melekbade kesin kararli ol canimm once guzel niyetlenmelisin,ilknur tartilamadinmi kiz

Evet cok bozuldum bugün aksam marol yedim bol bol yarin kendime gelirim artik seni de tebrik ediyorum tekrar canım
Ilknur kilo veremeyenleri tebrik ederim demişsin cok saol canim seni de tebrik ederim ::-D

iyi akşamlar hanımlar
kilo veren arkadaşlar tebrikler

yeni gelen arkadaşlarıma hoş geldiniz diyeyim

bugün yediklerim

sabah : 1 kk peynir ,5 zeytin ,domates ,bol maydanoz,2 dilim ekmek

ara: 2ceviz içi 1 mandalina

ögle: 2 kk balık ,salata ,2 dilim ekmek ,1 bardak ayran

ara : 2 kaşık kısır 1 çatal browni (arkadaştaydım tatmak istedim öğlenki balık baya tok tuttu yoksa yerdim hepsini )

akşam : 2 kepçe çorba ,haşlanmış karnabahar salatası ,yarım muz ,1 bardak ayran

ara : 1 bardak ayran ve salatalık yemeyi planlıyorum

bu sabah ki ödemli halimden sonra gün içinde toplam 5 fincan çok açık yeşil çay 2 lt su 45 dk yürüyüş yaptım sabah 112,1 için akşam yemeğinden önce 110,9 u gördüm çok şükür bayaaa çözüldü ödemim

Son düzenleme:
Menum
SABAH,1dilim ekmek,8minik sosis,yarim kk peynir,1zeytin
ARA,5findik,7leblebi,cok az cekirdek
OGLE,yarim ekmek arasi kofte
ARA,yarim elma
AKSAM,1yufka,10yk biber domates ve patlicandan olma kavurma,5yk yogurt,kuru sogan
Bunlar yetmemis gibi 50gr cikolata ( 2lt su

Canim tartiyi kaldirip oynattignda yanlis olcebiliyor hem tok karna olmaz sabah birdaha ac karna tartil bildir canim sen verdin bence

maşallah dışarda yürümek gibisi yok ciğerlerim acıldı artık yoruluyorum bile alıştım birde müzik ooohh değmen keyfime..

Ben cok yorulmusum biraz kafam usudu ondanda carpti,ama cok guzel temiz hava

Evett buradayim merhaba kizlar insallah kisa surede istedigimiz kiloya duseriz ben malatyadan secido bende ekmegi pasta boregi kestim bol yogurtla yasiyorum dukana benzer:))

Hosgeldin canim kilon kac?

bugünki menüm çooookkk fuuuuulllll karbonhidratlı oldu

Al bendende okadar

Haftaya verirsin canim

Kilom 80 canim boyum 170 65 e dusmem gerek

Demistik canim odemdir diye masallah beslenmen guzel gene

teşekkürler canım

hayırlısı bakalım..
canım ben kafama bere takıyorum benimde kafam üşüyünce eşimin beresini taktım kafama sende bere tak iyi oluyor canım haftaya bomba gibi gelmek istiyorum bu hafta daha çok dikkat edicem inşallah..

hay maşallah bak gördünmü çok iyi oldu buu.. tebrikelr canım

Bende takiyorum ama bugun gunese aldandim ,haftaya kadar guzel beslenhriz umarim

İnsallah kuzum 2. Gunum simdilik iyi gidiyor

Hepbirlikte kurtulacaz bu kilolardan canim

Gunaydin kizlar cok sukur erken uyandim gene birazdan kalkip kahvalti icin mutfaga gecerim guzel mutlu kacamaksiz birgun diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…