Hosgeldin canımmmmm.Düzenli katılım ve motivasyonla senide bekliyoruz....Zencefilde ödem attırıyor.Hergün düzenli adacayı içersen o da attırıyor...
Hadi bakalım kızlar ekip cogaldı.Herkesten bildirim ve düzenli katılım bekliyorum arada degil....
Canım teşekkür ederim tavsiyen için. Sabah kahvaltılarımda maydonoz dereotu ve tere üçlüsünü mutlaka tüketiyorum valla demet demet yiyorum desem yeridir çünkü çok seviyorum. bunu bildiğim iyi oldu maydonozu daha çok tüketirim öğlen ve akşamada ekleyeceğim bakalım işe yarar işallah o kadar inatçı bir bünyem varki birşeyi uzun süre yapınca ancak sonuç alanlardanım :44:
Daha önce kadınlar klübünde kilo verdim yine ALBÜMLERDE resmim var bakabilirsiniz. Sizlerle yeniden yapacağıma inanıyorum. Çünkü diyetteki başarının yarısı destek bence.
teşekkür ederimadaçayını pek içemiyorum ama zencefil 3 öğün yemeğe başladım yoğurtla işe yarayacağını ümit ediyorum. Bu arada benim dünki kilom 88 di bugün tartılmadım. sanırım tartı günü pazartesi. :) benide haftaya pazartesi listeye eklersiniz artık. düzenli katılım gerçekten motive ediyor tecrübeyle sabittir daha önce çok güzel kilo vermiştim burada
Maydonozun suyunu içersen daha cabuk ödem atarsın canım...
İkiz annesi olmak nasıl bir duygu?Secidonunda iyi haberlerini alırız inşallah.
Bende yesil cayı bir türlü sevemedim.Herkesin içemedigi bir bitki var.....
Her salı tartılıyoruz saat 10:00 bildirim saatimiz.O gün işimiz varsa sabahtan bildirim yapıyoruz...
Salıdan itibaren listedesin.Gecen hafta uygulamaya koydugum ilk 3 var.
Daha cok motive edici oldugunu düşündüm.
Bu hafta 1.GÜLCAN,gecen hafta DESTİNA.
Senide bekliyoruz.Haftaya listedesin.Fotograflarına bakamadım acılmadı.
Tekrar hosgeldin.
hoşgeldin canım bu sefer başarıcaksın ve çıtır bir ikiz annesi olacaksın..teşekkür ederimadaçayını pek içemiyorum ama zencefil 3 öğün yemeğe başladım yoğurtla işe yarayacağını ümit ediyorum. Bu arada benim dünki kilom 88 di bugün tartılmadım. sanırım tartı günü pazartesi. :) benide haftaya pazartesi listeye eklersiniz artık. düzenli katılım gerçekten motive ediyor tecrübeyle sabittir daha önce çok güzel kilo vermiştim burada
Kızlar bana stres yaramıyor bunu iyice anladım.Gözüm dönüyor.Sinir iştahımı kesiyor.Stres yediriyor....işe canımı cok sıktım.Destinanın dedigi gibi cıktım dolasmaya.Annem aradı ona ugradım....Gelsin kaloriler!!!!
Sabah 3 dilim börek
14:00 2 tabak makarna 1 bardak ayran.1 mandalina
1 türk kahvesi
eve geldim dün yaptıgım etimek tatlısından 1 tabak yedim...
Ooo daha ne yicem demi???Aksam yemegi ton balıklı bol yesillik,limon salata.Sıfır ekmek.Böyle dengelerim.
Sabah spor yapmıştım ama aksamda yaparım o kadar makarnaya anca gider.
inan benim içtiğim suyu kimseler içmez..günde 3 lt içiyorum..ama benim sorunum beyaz ekmek..bakalım neler olacak..bu hafta sürekli toplantılarla geçeceği için spor yapamayabilirim ama hafta sonu başlıcam..
mesela dün akşama kadar çokkk güzeldi herşey..ama akşam eve geldim beyaz ekmeğe saldırdım resmen..ve inanırmısınız 1 ekmeğe yakın yedim..ben bunu azaltmalıyım..sorunum buuu((
İkiz annesi olmak çok güzel ve özel bir duygu. çok yorucu ama yoruculuğunu unutturacak kadar mutluluk verici.
ikiz annesi olmak demek kalbini 2 ye bölmek demek ,biri kucağında biri paçanda 2 çocuk demek , birini beslerken ağlayan öteki çocuk demek , birbirleriyle oynayan ve kıkırdayan iki afacan demek ,
birini yıkarken öteki heryeri dağıtan yaramazın olması demek . Kollarımı açtığımda bana doğru koşan 2 sırnaşık demek. birini kucakladığında ötekini alamadığın için içinin buruk kalması ve ikisini aynı anda kucağına almak demek. Birini severken ötekine haksızlıkmı yapıyorum hemen onuda sevmeliyim diye düşünmek demek, evden dışarı çıkamamak demek, Biryere gitmek için 3 saat önceden hazırlanmak demek... İkiz annesi olmak heryaptığı şeyi x2 yapmak demek. Zor ama bence dünyanın en güzel şeyi ilk kez anneliği ikizlerimde tattım 1 yaşına geldiler şuan o kadar tatlı oldularki akşam eve koşa koşa gidiyorum onlara kavuşmak için kapıdan içeri girdiğimde bana doğru çığlık çığlığa koşup gelmeleri herşeye bedelAllah herkesin evladını kendine bağışlasın çok ama çok başka bir şey...
İkiz annesi olmak çok güzel ve özel bir duygu. çok yorucu ama yoruculuğunu unutturacak kadar mutluluk verici.
ikiz annesi olmak demek kalbini 2 ye bölmek demek ,biri kucağında biri paçanda 2 çocuk demek , birini beslerken ağlayan öteki çocuk demek , birbirleriyle oynayan ve kıkırdayan iki afacan demek ,
birini yıkarken öteki heryeri dağıtan yaramazın olması demek . Kollarımı açtığımda bana doğru koşan 2 sırnaşık demek. birini kucakladığında ötekini alamadığın için içinin buruk kalması ve ikisini aynı anda kucağına almak demek. Birini severken ötekine haksızlıkmı yapıyorum hemen onuda sevmeliyim diye düşünmek demek, evden dışarı çıkamamak demek, Biryere gitmek için 3 saat önceden hazırlanmak demek... İkiz annesi olmak heryaptığı şeyi x2 yapmak demek. Zor ama bence dünyanın en güzel şeyi ilk kez anneliği ikizlerimde tattım 1 yaşına geldiler şuan o kadar tatlı oldularki akşam eve koşa koşa gidiyorum onlara kavuşmak için kapıdan içeri girdiğimde bana doğru çığlık çığlığa koşup gelmeleri herşeye bedelAllah herkesin evladını kendine bağışlasın çok ama çok başka bir şey...
ooo kızlar muhabbet koyu
hoşgeldin canım bu sefer başarıcaksın ve çıtır bir ikiz annesi olacaksın..
canım afiyet olsunda sen naptın böylr gözün dönmüş canım benim
Göz dönmek ne kelime dolaba koskoca A4 e yemek yemeye devam edersen eski sana dönersin yazdım...
Ya su stres beni bitiriyor.Hoop gelsin kalori.Sürekli yemek yeme istegi.Seker istegi yok ama ne oldugu önemli degil sürekli yemek yeme istegi var bugunlerde.
Cok derin düşüncelere daldım şu iş olayı bitirdi beni.Ama + olmamalıyım.Bir ileri iki geri yapmak istemiyorum.
işini fazla kafana takma canım demekki hayırsızmışki olmamış inşallah hakkında hayırlı olan iyi bi iş bulursun sabret ve YEME
hoşgeldin canım bu sefer başarıcaksın ve çıtır bir ikiz annesi olacaksın..
canım afiyet olsunda sen naptın böylr gözün dönmüş canım benim
maşallah allah bağışlasın canım
Allah bagışlasın canım.
O kadar güzel anlatmışsın ki!!!!!!
Allah isteyen herkese nasip etsin.Ömrü bahtı iyi olsun bebişlerinin.
Agzın bal yesin ddem.
İnşallah rabbim iyi bir iş nasip eder.İş cok ama içerigi boş iş cok....Evli olunca ve bayan olunca cok eleyerek iş bulma yolunda ilerliyorsun.
Şu iş olsaydı benim için ve bizim için iyi olcaktı.Sartları calışma saatleri herseyi cok iyi ve uygundu.
İşe alınan.kişi tepeden inme,sıfır tecrübe torpille gelen personel!!!! Oldu.
Hayırlı degilmiş diyorum ama streste cok oldum.!!!Kızlar + olmamalıyım.En son dr kontrolünde kg vermen gerekli eger alırsan seker hastasısın dedi dr.Şeker sınırda.
Şu an verdigin kg kadar VERMELİSİN DEDİ dr.
inşallah bulursun iyi bir iş okadar stres olma canım kendine yazık önemli olan sağlık
Canım hakkında hayırlısı. bence zaten torpille senden tecrübesiz ve bilgisiz birini işe alan işyerinden zaten hayır gelmez.Profosyonel insanlar değillermiş. boşver gitsin. eninde sonunda iş bulacaksın sonsuza kadar isteyen kimse işsiz kalmaz merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?