"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Tamam sizi dinliycem

Tamam sizi dinliycem

Sekeri minumuma indir.Cayı,kahveyi az sekerli içmeye calış yada sıfır seker.
Benim hayatımda cıkardıklarım cola,asitli içecekler icmiyorum(1.5 ltre içiyordum)kahveyi sade hayatta içemem diyordum şimdi sıfır seker türk kahvesi içiyorum.
Şeker ihtiyacımı meyve ve tatlıdan,cikolatadan alıyorum.
Yemeklerde tuz oranımı azalttım.
Üzme canını....Bize takıl dikkat et olmayacak diye birşey yok.

hoşgeldin.. aynı kiloda sabit kalabilmek için hedef kiloya geldikten sonrada dikkat etmek gerekiyor özelliklede su tüketimi çok önemli bir faktör oluyor..

inan benim içtiğim suyu kimseler içmez..günde 3 lt içiyorum..ama benim sorunum beyaz ekmek..bakalım neler olacak..bu hafta sürekli toplantılarla geçeceği için spor yapamayabilirim ama hafta sonu başlıcam..
mesela dün akşama kadar çokkk güzeldi herşey..ama akşam eve geldim beyaz ekmeğe saldırdım resmen..ve inanırmısınız 1 ekmeğe yakın yedim..ben bunu azaltmalıyım..sorunum buuu((

1.Gülcan..........1.900 kg
2.ddem............700 gr
3.destina.........500 gr
kızlaaarr süpersiniz tebrikler
Kızlar 40 dk sporumu yaptım.
Kahvaltı olarak 3 dilim börek yedim.
Dısarda hava cok güzel dısarı cıkarım bugun.İş olmadı stres oldum bugun...

bende çıktım bugün ama yarım saat bile olmadı hava çok soğuktu bende 3 tur attım eve geldim..

canım ekmeği çok fazla yiyorsun yeme beyaz ekmek alma eve bir süre alışana kadar tsm buğday çavdar ekmeği al hem dilim olunca şukadar yicem deyip kesersin.. bu arada kolay gelsin

günaydın kızlar kızı okula bıraktım sonra yürüyüşe gittim ama 3 tur attım eve geldim çok soğuk burası..şimdide kahvaltımı yapıyorum..

Kızlar 40 dk sporumu yaptım.
Kahvaltı olarak 3 dilim börek yedim.
Dısarda hava cok güzel dısarı cıkarım bugun.İş olmadı stres oldum bugun...

afiyetolsun canım olsun o iş olmazsa başka iş olur hayırlısı bende 40 dk spor yaptım şimdi yeşilçayımı içiyorum sonrada 1 portakal

Merhaba kızlar,

tebrik ederim sizi ne güzel kilolar verilmiş. azminizi başarınızı kutluyorum. bende herşeyden yiyerek zayıflamaya çalışıyorum bazen bozuyorum ertesi gün devam arada yürüyorum. diyete adapte olmam zaman aldı ikizlerim var çalışıyorum çok yoruluyorum bazen yemeğe saldırıyorum ama ite kaka 10.01.2014 te başladığım diyet maceramda 4 kg verdim. Dikkatli olsam çok daha fazlası olurdu eminim. doğum yaptığımdan beri 1 yıl geçti 92 kg başladım 88 e düştüm ama doğumdan öncede pek zayıf değildim 77 kg ile hamile kaldım öncesinde 69 a kadar düşmüştüm vs.. hayatım hep diyet serüvenleriyle geçti ama elimde koca bir sıfır. Çünkü sağlıklı beslenmedim hızlı verdim hızlı aldım v.s. hayatımın özeti yani hep tombiktim. Bende zayıflayıp çıtır bir ikiz annesi olmak istiyorum. Benide aranıza alırmısınız burada hoşuma giden topik burası oldu çünkü

birde bende hala ödem var ödem atmak için neler yapıyorsunuz yeşil çay içiyorum bol bol ama bir türlü kurtulamadım ikiz gebelikte inanılmaz ödem topladım ve hala tam olarak geçmedi..:26: vücut analizi yaptırmıştım 2,5 kg ödemim varmış hala

Son düzenleme:

hoş geldin canım maşallah çok sıkmamana rağmen çok güzel vermişsin bence önemli olanda bu ne kadar çabuk verirsek o kadar çabuk alıyoruz önemli olan her şeyden yiyerek vermek ..benim ödemimi en güzel maydanoz ve yeşilçay çözüyo her öğünde muhakkak maydanoz yiyorum denemeni tavsiye ederim

Son düzenleme:
Guzelim..............70.7
gülcan................64.8
ddem..................64.2
secil....................76
melekbade........69.5
ilknur.................78
destina..............110.9
hayalimsi..........85
secido............ ..80

canım dün sabahki ödeme rağmen benide listeye almışsın çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
Oglen menu : 3 tane izmir kofte kucuk yarim kozlenmis patates havuc salatasi ve cacik nasil

Canım teşekkür ederim tavsiyen için. Sabah kahvaltılarımda maydonoz dereotu ve tere üçlüsünü mutlaka tüketiyorum valla demet demet yiyorum desem yeridir çünkü çok seviyorum. bunu bildiğim iyi oldu maydonozu daha çok tüketirim öğlen ve akşamada ekleyeceğim bakalım işe yarar işallah o kadar inatçı bir bünyem varki birşeyi uzun süre yapınca ancak sonuç alanlardanım :44:

Daha önce kadınlar klübünde kilo verdim yine ALBÜMLERDE resmim var bakabilirsiniz. Sizlerle yeniden yapacağıma inanıyorum. Çünkü diyetteki başarının yarısı destek bence.

http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=22902

bu arada benim eski resimler burda bakabilirsiniz.

bende bugün yediklerimi yazarak başlamak istiyorum bana iyi bir motivasyon kaynağı olur

sabah:
kahvaltıdan önce 2 çk yoğurt kürü ( yeni başladım tarçın+zencefil+zerdaçal karıştırıp yiyorum)
kahvaltı : 2 dl kepekli ekmekle peynir domates zeytin ezmeli soğuk sandviç
yanına tere dere otu bolca
şekersiz çay

yarım saat sonra yeşil çay+phytoslm çay

ara: 1 avuç leblebi ( çok tok tutuyor)

öğlen:
yemekten yarım saat önce yine yoğurt kürü
haşlanmış kuru fasulyeden yağsız sirkeli bol yeşillikli salata
1 dl ekmek
1 bardak ayran
öğle aramda 15 dk yürüyüş.

öğle arası 3 gibi kivim var :)

canım hoşgeldin aramıza menün güzelmiş ancak 15 dk yürüyüş bi işe yaramaz sen bunu çoğaltmaya çalış

öğle yemeğim
2 dilim ekmek arasına 2 dilim peynir domates kıvırcıklı sandviç
1 bardak ayran

canım hoşgeldin aramıza menün güzelmiş ancak 15 dk yürüyüş bi işe yaramaz sen bunu çoğaltmaya çalış

Teşekkür ederim arkadaşım.

ben öğlenleri genelde hava almak için çıkıyorum bütün gün oturduğum için asıl sporumu sabah yada akşam işe gelip giderken 30 dk yürüyerek yapıyorum bazen sabah akşam yürüyorum yaklaşık 1 aydır haftada 3-4 gün yürüyorum :) bana göre hergün yürümeliyim ama bazen işe geç kalıyorum dolmuşa binmek zorunda kalıyorum. işyerim evime 30 dk yürüme mesafesinde bu arada ve parkur da çok güzel spora vaktim yok ikizlerimden bende kendime böyle spor zamanı yarattım

Hosgeldin canımmmmm.Düzenli katılım ve motivasyonla senide bekliyoruz....Zencefilde ödem attırıyor.Hergün düzenli adacayı içersen o da attırıyor...
Hadi bakalım kızlar ekip cogaldı.Herkesten bildirim ve düzenli katılım bekliyorum arada degil....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…