"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Carsamba yemiştim makarnayı şimdi tartıldım 71.2 off şişlik mi nedir bilmiyorum.Regl bitti.Ellerim ayaklarım şiş.Damar ilacı alıyorum o mu yaptı acaba???Gecmezsr dr gitmem gerek tekrar

Olabilir geçmezse git doktora birde yan etkilerine baksana orada yazar zaten ona göre hemen gidersin..

canımm nerde ne azmi aynen misafir gelince kendimde yemeğe vs gidince dengem bozuldu
Evet canım kendime gelmeyilim.Sen baya yogunsun.Allah kolaylık versin.Senide bekliyoruz...

bende kendime gelmeliyim şubatın sonuna 65 kilo hedefi koymuştum hala tık yok bu hafta halledeceğim ama :18::18:

Olabilir geçmezse git doktora birde yan etkilerine baksana orada yazar zaten ona göre hemen gidersin..

Yan etkilerinde ödem var.Ama yürüyüş yapana kadar yoktu birsey.
Bugun tartıldım 70.3 dün ödem atıcı cay içtim o etki etti herhalde.

Günaydın kızlar nerdesiniz?Kimse yok yine!!!
Bugunde yürüyüşümü yaptım 30 dk yürüyüş 40 dk aletler.1 lt su.
Kahvaltı 1 dilim ekmek,4 dilim peynir,1 domates.

Gunaydin henuz elektrigm gitmedi insallahda gitmez,hic iyi degilim sabaha kadar uyudummu naptim anlamadim kizim agladi cok sik simdide uyandim ama kalkasim gelmiyor 1dede arkadasa gidecem

2014@@
Melekbade..............69.4
ilknur......................78.1
secil..........................75.3
destina.................112.7
gülcan....................66.1
guzelim..................70
ddem..................64.2

@@@@11.02.2014@
Guzelim....................71
secil..........................76.4
melekbade............68.6
ilknur......................77.4
ddem........ .............64.9
gulcan.....................66.7
destina..................111.4

#18.02.2014@@@####
Guzelim..............70.7
gülcan................64.8
ddem..................64.2
secil....................76
melekbade........69.5
ilknur.................78
destina..............110.9
hayalimsi..........85
secido............ ..80

...............ilk 3 :)))
1.Gülcan..........1.900 kg
2.ddem............700 gr
3.destina.........500 gr

HERKES KENDİNE GELSİN.AZMİNİ KAYBETMİŞ HATUNLAR kendinize gelin......Yerinizde saymayın!!!!!! Birseyler yapın.İradeyle baslayın işe.

Canım akşam ekmek fazla olmuş hem patates yemeği pilav hemde ekmek ya ekmek yada da piavdan vazgeçseydin iyi olurdu akşam akşam çok kalorili olmuş sanki

Ara ogun pek yapamadim oyuzden oyle beslendim canim

Yan etkilerinde ödem var.Ama yürüyüş yapana kadar yoktu birsey.
Bugun tartıldım 70.3 dün ödem atıcı cay içtim o etki etti herhalde.

Günaydın kızlar nerdesiniz?Kimse yok yine!!!
Bugunde yürüyüşümü yaptım 30 dk yürüyüş 40 dk aletler.1 lt su.
Kahvaltı 1 dilim ekmek,4 dilim peynir,1 domates.

Harikasin canim sporda yapmissin saliya kadar 6yi kesin gorecekrin fistik

Gunaydin henuz elektrigm gitmedi insallahda gitmez,hic iyi degilim sabaha kadar uyudummu naptim anlamadim kizim agladi cok sik simdide uyandim ama kalkasim gelmiyor 1dede arkadasa gidecem

Hasta mı yavrun?Öyle huzursuzluktan.mı aglıyor?...Türk kahvesi ic canım midede problem yoksa ac karnına,enerjin yerine gelir.

Heyt be tutmasin kimse bizi haydi hanimlar kipirdayin,,listemizede masallah sayimiz artiyor

Ara ogun pek yapamadim oyuzden oyle beslendim canim

Harikasin canim sporda yapmissin saliya kadar 6yi kesin gorecekrin fistik

Ay insallahta 2 günde 300-400 gr gider mi ki???Benim vücut direniyor bu ara.6'lı gördüm mü tam gaz devam ederim zaten.

Heyt be tutmasin kimse bizi haydi hanimlar kipirdayin,,listemizede masallah sayimiz artiyor

Kızlar bu arada yeni gelen fıstıklar derya ve ayse siz bu haftaki listede yer alcaksınız.Bu yüzden bu listede yoksunuz....
Kızlar buraya girmeyi alışkanlık haline getirirseniz cok fayda görürsünüz.Calışıyorum zaman yok demeyin!!!Bende calıştıgım dönem diger kızlar biliyorlar her sabah giriyordum.....Azim,istek ve takip.....Sonuc=BASARI.:13::13:
Yapılamıycak hicbisey yok.İsteyin yeter.

Ayy kıyamam ben ona.Gecmiş olsun....

Sagol canim ,saliyi iple cekiyorum o gun gelince zamanin akip gittigini kilo vermenin farkina variyorum hayaller bir adim daha yaklasiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…