"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

tamam canım okadarcıkdan bişey olmaz.. sen hangi şehirdesin??

hayırlı akşamlar hatunlarrr..

menüm

yoğurt

kahvaltı
tost kaşar domatesli
minik bir kare helva

yoğurt

1 sütlü türk kahvesi

fıstık

akşam
tavuk mantar sote (çok acı yapmışım midem yandı azıcık yedim zaten karnım davul gibi oldu)
ayran

3 litre su 1 yeşilçay

komşum geldi öğlen yiyemedim ama aralarım olunca aç da kalmadım

İyi akşamlar herkese... 45 dakika yuruyusunu yaptım geldim kızımı uyutuyorym şimdi.
Bugün öğle yemegi gecistirme oldu eşim işten aldı tam yemek vakti hasta ziyaretine gittik. Eve gecince gorumcem geldi dört gibi kısır kahvaltilik falan oldu cayla birlikte. o yüzden akşam yemeği yemiycem simdi kızım uyuyunca çayla birlikte kuru kaydı ve üzüm yerim...

Kızlar yürüyüş yapanlar hergün mu yuruyosunuz ben yürüyüşlere daha yeni başladım bu hafta iki kez cikbilfim sadece Bebis olunca zor oluyo

Kızlar yürüyüş yapanlar hergün mu yuruyosunuz ben yürüyüşlere daha yeni başladım bu hafta iki kez cikbilfim sadece Bebis olunca zor oluyo

Canım hergün yaabilirsin haftada 4 de olur ben mesela 4 günr yaptım bugün cuma diye gitmedim nihat hocayi izlemek için ama yarın gidicem hava yağışlı olmazsa çıkamazsam leslie yaparım diye düşünüyorum sende çıkamazsan evde leslie yaabilirsin çok iyi geliyor vede eğlenceli oluyor

Kızlar bide yürüyüş yapanlar hergün mu yuruyosunuz ben daha yeni başladım bu hafta iki kez oldu daha Bebisle zor olur hergün yürümek...

kız se neden beyaz ekmek yiyorsun o zaman tam buğday çavdar ye beyaz ekmeği terk et yoksa bu böyle gitmez..[/QUOTE]

canım ben beyaz ekmek yemiyorum diyetisyen kepek ekmeği önerdi onu yiyorum, mecbur yedim dün ..

Evet zaten en fazla dört olur galiba hafta içi işten gel yemek ye cocuklardi derken zaten saat dokuz oluyo o saattede izsan hiç istemiyor

Kızlar bide yürüyüş yapanlar hergün mu yuruyosunuz ben daha yeni başladım bu hafta iki kez oldu daha Bebisle zor olur hergün yürümek...

canım doktor bana haftada 3gün 45-50 dk yürü yeter dedi .aslında mantık ömür boyu yapabileceğin tarzda bi spor seçmek Allah ömür verirse yaşam boyu haftada 3 gün yürüyüşü çok rahat yaparız demii bence en güzeli böyle

slm kızlar geçmişe bakamadım kusura bakmayın gözlerim ağrıyo zorlamak istemiyorum sonra başıma vuruyo migrenim tutuyor..

bildirimiimi yapıp çıkıyorum

sabah : 2 kkk peynir ,5 zeytin domates salatalık maydanoz 1 mandalina 2 dilim ekmek 1 fincan yeşil çay

ara : 2 ceviz ,1 mandalina

ögle 3 dilim ekmek (kepek ) 1kutu ton balığı

ara : 1 bardak ayran,1 mandalina

akşam : 6 yk barbunya yemeği ,1 kase yoğurt 6-7 tane sarma ,(3 gündür bi tencere sarmayı bitiremedik daha yarısı duruyo eskiden olsa yerinde yeller eserdi .

ara :1 mandalina çeyrek havuç

bugün 3 lt su 4 fincan çok açık yeşilçay içtim 45 dk da açık havada yürüdüm

kız se neden beyaz ekmek yiyorsun o zaman tam buğday çavdar ye beyaz ekmeği terk et yoksa bu böyle gitmez..

canım ben beyaz ekmek yemiyorum diyetisyen kepek ekmeği önerdi onu yiyorum, mecbur yedim dün ..[/QUOTE]

Evrt canım kilo verdik herşey bitti bırakalım yok aynen dediğin gübi hayatımıza yürüyüşlere yer açıp hayat biçimi haline getirmemiz gerekiyor.. Yürüyüşler insanın nefes alıp vermesini bile değiştiriyor

Geçmiş olsun canım.. Menün gene çok güxel aaahhh aaaahh benimde canım çok istedi kaç gündür sarma ama yapamam..

Iyi aksamlar kizlar cok yorgunum daha yeni eve geldim sabah ev isi ogleden sonra 2saat yuruyus,geldim yemek yap ye sonra hazirlanip umreden gelen arkadasa gittik hosgeldine bugun yedik5erim,
Sabah
4dilim sucuk,azyumurta ,1ck sekerli cay
Ara
1cb sut
ogle
3dlm sucuk,2yk biber kizartma,2dilm ekmek
Aksam
3dilm ekmek,6kasik patates yemegi,2kasik pilav
Ara
4minik susamli hurma,1seker,1cay
Simdi uyuyacm kizlar iyi geceler

Canım akşam ekmek fazla olmuş hem patates yemeği pilav hemde ekmek ya ekmek yada da piavdan vazgeçseydin iyi olurdu akşam akşam çok kalorili olmuş sanki

Evet canım kendime gelmeyilim.Sen baya yogunsun.Allah kolaylık versin.Senide bekliyoruz...

Carsamba yemiştim makarnayı şimdi tartıldım 71.2 off şişlik mi nedir bilmiyorum.Regl bitti.Ellerim ayaklarım şiş.Damar ilacı alıyorum o mu yaptı acaba???Gecmezsr dr gitmem gerek tekrar

Gecmiş olsun canım.Migren tuttu.mu cok zor.
Afiyet olsun.

canım ben beyaz ekmek yemiyorum diyetisyen kepek ekmeği önerdi onu yiyorum, mecbur yedim dün ..

Evrt canım kilo verdik herşey bitti bırakalım yok aynen dediğin gübi hayatımıza yürüyüşlere yer açıp hayat biçimi haline getirmemiz gerekiyor.. Yürüyüşler insanın nefes alıp vermesini bile değiştiriyor[/QUOTE]

İlknurun dedigi gibi yürüyüşü yasam bicimi haline getirmek gerekli.
Diyetisyene gittigim dönemde dyt.her zaman yapabilecegin en az 30 dk tempolu yürüyüş yapmalısın demişti.
Bir dönem yapıp bırakırsan metobolizman yavaslıyor kabızlık oluyor.Yaz kıs yapabilecegin tarzda bir spor sec canım.
Cocuk olunca,öncelik cocuk olunca vakit ayırmakta zor oluyor.

Dısarda olunca bütün düzen bozuluyor.Sabah pogacada yenebilir bence!!
Sonrasıda iyi.
Diyetisyende veriyor.Benimki vermişti mesala.Yarım simit yada pogaca.KESİNLİKLE iyi bir diyetisyene git cok cok fayda görürsün.Mantıgı ögrendin mi tamam.
Gelelim bana;komsu kahveye cagırdı 1 sütlü kahve 1 dilim bol kremalı pasta bu yüzden aksam ekmek yemedim 2 kasık patlıcan yemegi yedim.Bol limonlu-sirkeli lahana ve marul salatası yedim.
Kaslarım cok agrıyor.Bugun aletlerde 40 mekik cektim.Karnım acıyor cok.Yarında yürürüm...Yarın kiraz sapı alıp içecegim.Cok güzel ödem atıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…