- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
işe aracak işallah canım ilk defa gittim bu doktora. Çok emin konuştu Endokrinden de randevu almaya çalışıyom birz zor alınıyo diyetisyenede gidecem işallah. Bu sefer sağlam olsun tam olsun bitsin bu iş istiyorum. Eskiden kendime şişmanım derken o hallerimi bile özledim çünkü şimdi daha şişmanım
puaçayı Çok abartmadım bitane yedim ama sanki büyüktü lorlu maydonozluydu öğlende kaldığım yerden devam ettim zaten. hastanede olduğumdan mecbur kaldım simit midemi yakıyor benim nedense ondan bende puaça aldım
Kızlar yürüyüş yapanlar hergün mu yuruyosunuz ben yürüyüşlere daha yeni başladım bu hafta iki kez cikbilfim sadece Bebis olunca zor oluyo
Canım hergün yaabilirsin haftada 4 de olu xatea 4 günr yaptım bugün cuma diye gitmedim nihat hocayi izlemek için ama yarın gidicem hava yağışlı olmazsa çıkamazsam leslie yaparım diye düşünüyorum sende çıkamazsan evde leslie yaabilirsin çok iyi geliyor vede eğlenceli oluyor
Kızlar bide yürüyüş yapanlar hergün mu yuruyosunuz ben daha yeni başladım bu hafta iki kez oldu daha Bebisle zor olur hergün yürümek...
kız se neden beyaz ekmek yiyorsun o zaman tam buğday çavdar ye beyaz ekmeği terk et yoksa bu böyle gitmez..
canım doktor bana haftada 3gün 45-50 dk yürü yeter dedi .aslında mantık ömür boyu yapabileceğin tarzda bi spor seçmek Allah ömür verirse yaşam boyu haftada 3 gün yürüyüşü çok rahat yaparız demii bence en güzeli böyle
slm kızlar geçmişe bakamadım kusura bakmayın gözlerim ağrıyo zorlamak istemiyorum sonra başıma vuruyo migrenim tutuyor..
bildirimiimi yapıp çıkıyorum
sabah : 2 kkk peynir ,5 zeytin domates salatalık maydanoz 1 mandalina 2 dilim ekmek 1 fincan yeşil çay
ara : 2 ceviz ,1 mandalina
ögle 3 dilim ekmek (kepek ) 1kutu ton balığı
ara : 1 bardak ayran,1 mandalina
akşam : 6 yk barbunya yemeği ,1 kase yoğurt 6-7 tane sarma ,(3 gündür bi tencere sarmayı bitiremedik daha yarısı duruyo eskiden olsa yerinde yeller eserdi .
ara :1 mandalina çeyrek havuç
bugün 3 lt su 4 fincan çok açık yeşilçay içtim 45 dk da açık havada yürüdüm
Iyi aksamlar kizlar cok yorgunum daha yeni eve geldim sabah ev isi ogleden sonra 2saat yuruyus,geldim yemek yap ye sonra hazirlanip umreden gelen arkadasa gittik hosgeldine bugun yedik5erim,
Sabah
4dilim sucuk,azyumurta ,1ck sekerli cay
Ara
1cb sut
ogle
3dlm sucuk,2yk biber kizartma,2dilm ekmek
Aksam
3dilm ekmek,6kasik patates yemegi,2kasik pilav
Ara
4minik susamli hurma,1seker,1cay
Simdi uyuyacm kizlar iyi geceler
merhaba kızlar nasılsınız? Ben çok yoğundum bu aralar misafir davet iş derken bende bittim ama maşallah kilocuklarım yerinde duruyor. OHH BUGÜN BİLGİSAYARIMDAN YAZIYORUM Cepten yazmak ve okumak işkence. Yeni gelen arkadaşlara hosgeldiniz diyorum GÜZELİM kendine gel hemen, ILKNUR azımlisin bravo, diğer arkadaşlar ıyı gidiyosunuz bende gaza gelsem bi atak yapacağım
Carsamba yemiştim makarnayı şimdi tartıldım 71.2 off şişlik mi nedir bilmiyorum.Regl bitti.Ellerim ayaklarım şiş.Damar ilacı alıyorum o mu yaptı acaba???Gecmezsr dr gitmem gerek tekrarcanım zaten youtubeden aldım o linki ordan bir bak 45 dakikalık.. canım ne gün makarna yemiştim o ödem yapmıştır bir iki güne kadar gider birde regelsin onunda şişkinliği var yani kilo yağ değildir sıkma canını...
slm kızlar geçmişe bakamadım kusura bakmayın gözlerim ağrıyo zorlamak istemiyorum sonra başıma vuruyo migrenim tutuyor..
bildirimiimi yapıp çıkıyorum
sabah : 2 kkk peynir ,5 zeytin domates salatalık maydanoz 1 mandalina 2 dilim ekmek 1 fincan yeşil çay
ara : 2 ceviz ,1 mandalina
ögle 3 dilim ekmek (kepek ) 1kutu ton balığı
ara : 1 bardak ayran,1 mandalina
akşam : 6 yk barbunya yemeği ,1 kase yoğurt 6-7 tane sarma ,(3 gündür bi tencere sarmayı bitiremedik daha yarısı duruyo eskiden olsa yerinde yeller eserdi .
ara :1 mandalina çeyrek havuç
bugün 3 lt su 4 fincan çok açık yeşilçay içtim 45 dk da açık havada yürüdüm
canım ben beyaz ekmek yemiyorum diyetisyen kepek ekmeği önerdi onu yiyorum, mecbur yedim dün ..
İlknurun dedigi gibi yürüyüşü yasam bicimi haline getirmek gerekli.Kızlar yürüyüş yapanlar hergün mu yuruyosunuz ben yürüyüşlere daha yeni başladım bu hafta iki kez cikbilfim sadece Bebis olunca zor oluyo
Merhaba kızlar,
benden kurtuldunuz sanmayındoktordaydım sabahtan psikiyatriden destek alıyorum zayıflama konusunda. Çok tatlı bir bayanmış gittiğim çok memnun kaldım. neyse ihtiyacım vardı bu arada bugün diyeti sabah bozdum puaça yedim çok fazla yaramazlık yapar oldum bu aralar. neyse hafta sonu ayran detoksunu yapıcam telefi ederim ama öğlen bozmadım
7 kaşık kuru fasulye
1 dl ekmek
yanına yeşillik
2 salatalık turşusu ve yoğurt yedim.
akşamada tavuk sotem var :)
yarın hafta sonu evdeyim benim yaramazlardan fırsat buldukça girerim. Bu arada geçmişi okuyamadım artık anca yarın bakarım :) şimdi işlerimi toparlamam lazım. :18: çok işim var çok :18:
herkesi öptüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?