"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

mutlu pazarlar kızlar haftasonu olunca bende ipler kopuyo dikkat edemedim 2 gündür hemen belli oldu tartıda ama yılmak yok tam gaz devam inşallah

şu listeye bakıyorumda 1 ileri 2 geri 64te kaldım gitti napıcam ben ya sadece 1 ayda 1,5 ayda ulaşırım hedefime çok zor değil ama ne oluyor bana bu aralar bilmiyorum kendime hakim olamıyorum

Hayir canim 10aylik var kizim gecen senenin takvimi

Ya sorma canim bugun tartildim 200gr vermisim sadece okadarda yurudum dun biber tursusu yemistim tuzu azdi etkisi varmi bilmiyorum

canım su tutmuştur turşu hep öyle yapar dikkat edersen yarına kalmaz o ödem moral bozmak yok aynen devam

şu listeye bakıyorumda 1 ileri 2 geri 64te kaldım gitti napıcam ben ya sadece 1 ayda 1,5 ayda ulaşırım hedefime çok zor değil ama ne oluyor bana bu aralar bilmiyorum kendime hakim olamıyorum

canım tartılma günümüz 2 gün sonra bu aklına gelsin ve kaçamak yapma

kızar bugün yürüyüşe gitmedim ama evde yürüdüm leslie yaptım sabah kalkınca çok iyi geldi dönüşümlü yapmak istiyorum.. kızlar sizde evde olunca leslie yapın çok eğlenceli hemde hep aynısı olmamış olur değişiklik olur

mutlu pazarlar kızlar haftasonu olunca bende ipler kopuyo dikkat edemedim 2 gündür hemen belli oldu tartıda ama yılmak yok tam gaz devam inşallah

Aynen boyle dusundukce gecte olsa gider canim kilolar

canım su tutmuştur turşu hep öyle yapar dikkat edersen yarına kalmaz o ödem moral bozmak yok aynen devam

Kızlar nasılsınız?Gecmişi okuyamadım.Daha eve gitmedik....

Guzelim tesekkurler ya sen ?
Ilknur insalkah daha cok vermisimdir ya,bende 10gundur falan leslie yapmiyorum arada yapmak lazim

Arkadaşlar merhaba,

04.03.2013 te diyetisyene başladım ve bana bu listeyi verdi. 78.300 ile başlamıştım bugün itibariyle 74.900 kiloyum :)))

ve en önemlisi bunun 2 kilo 100 gr mı yağdan gitti ....

.................................................. ..............................

uyanır uyanmaz 1 bardak ılık su içine 1 tatlı kaşığı elma sirkesi

08:00

su
2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir ( tam yağlıda olabilir ama ben yağsız ve tuzsuz peynir yedim)
( haftada 4 gün haşlanmış yumurta var ama haşlanmış yumurta olduğu günler 1 kimrit kutusu kadar petnir yenecek )
bol yeşillik ( yağsız )
1 tutam maydonoz ( limonlu )
2 ince dilim esmer ekmek ( 1 EL KADAR )

10:00
bir bardak yeşil çay
10:30
su
3 tane kuru kayısı
3 parça ceviz ( 1,5 tane ceviz içi )

13:00

su
4 yemek kaşığı sebze yemeği
4 köfte kadar et/tavuk/balık

( haşlama - fırın - ızgara - sulu yemek içinde olabilir.)

bol salata ( yağsız )

2 ince dilim esmer ekmek ( 1 EL KADAR )

15:00

Bir bardak yeşil çay

15:30

su

1 porsiyon meyve ( 100 gr.)
1 çay bardağı süt

17:00

2 tane kepekli grissini
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir. ( ben yemedim.)

19:00

1 kepçe çorba ( yarım kase ) bazen yiyorum bazen yemiyorum.
6 yemek kaşığı sebze yemeği
bol salata
1 çay bardağı yoğurt
bir ince dilim ekmek ( 1 el kadar )
ve tabiki su

20:00

bir porsiyon meyve ( 100 gr.) ben yemedim.

20:30

bir bardak yeşil çay...

bu diyet hiç aç bırakmıyo yani açlık hissetmiyorsunuz en güzel tarafı :))
ben ayrıca her akşam biberiye ve zeytin yaprağını karıştırıp sıcak sıda 10 dk bekletim içtim.
ve bol bol su en önemlisi....

sizinle paylaşmak istedim.inşallah herkes istediği kiloya gelir...

BUNU BAŞKA Bİ TOPİKTEN KOPYALADIM BANA ÇOK UYGUN GELDİ YARIN BAŞLIYORUM BERABER YAPMAK İSTEYEN OLURSA BERABER DEVAM EDELİM BUNU YAPAN BAŞKA KİŞİLERDE VERMİŞ KİLO HAFTADA 2 YADA 3 KİLO ARASINDA GİTMİŞ

bugünki menüm..

yoğurt

kahvaltı
3 dilim ince minik çavdar ekmeği
menemen
zeytin
beyaz peynir
1 sosis

ara
1 tane 9 kat gofret

yoğurt

akşam
terbiyeli tavuk çorbası
salata

3 litre su 1 yeşilçay

leslie yaptım bugün yürüyüşe gidemedim ama leslie baya iyi oldu arada dönüşümlü yapmaya karar verdim..

canım güzel menü ama bizde zaten herşeyden yiyoruz canımız ne istiyorsa ama dikkat ederek sen yapabilirsin hep bu menüyümü uygulıcaksın yani hep aynısınımı yiceksin..

SABAH..1dlm ekmek,2zeytin,1kk peynir
ARA...1dlm elma
OGLE..2dlm ekmek ,1kk peynir,3zeytn
ARA..1muz,4badem
AKSAM..8yk mercimek ,1kase yogurt,3dlm ekmek
2lt su,yarim saat yuruyus,simdi canim cok tatli istiyor

SABAH..1dlm ekmek,2zeytin,1kk peynir
ARA...1dlm elma
OGLE..2dlm ekmek ,1kk peynir,3zeytn
ARA..1muz,4badem
AKSAM..8yk mercimek ,1kase yogurt,3dlm ekmek
2lt su,yarim saat yuruyus,simdi canim cok tatli istiyor

mneün güzel canım ama tatlı yeme tarcınlı süt veya tarçınlı yeşilçay iç canım tatlı isteğini alır.. unutma iki gün sonra tartılma az kaldı kendine hakim oldu

mneün güzel canım ama tatlı yeme tarcınlı süt veya tarçınlı yeşilçay iç canım tatlı isteğini alır.. unutma iki gün sonra tartılma az kaldı kendine hakim oldu

Gun icinde 1tanede incir yemistim ,canim su sutlu kahveli sekerler oluyorya misbon gibi 1tane ondan yemhs oldum cok degldir kalorisi diye dusunuyorum

canım güzel menü ama bizde zaten herşeyden yiyoruz canımız ne istiyorsa ama dikkat ederek sen yapabilirsin hep bu menüyümü uygulıcaksın yani hep aynısınımı yiceksin..

Evet canim sabahlari ayni sonraki öğünlerde sebze yemeği et ne yaparsan benim böyle bi listeye ihtiyacım vardı.kafama gore duzenli herseyden az yeme işiyle basarisiz oldum. Bugün de basladim aksamlarida yürüyüş ekledim bakalim bi süre yaparim sonrada düzenime geri dönerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…