"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Kac gundur duzenli yaptin yarin dinlenme gunu olur,sakin abartma canim yarin

Yok canım...Akraba ziyaretine gitcez sevgili kv ileStrese girmedigim sürece problem yok.Bu sogukta 3 gündür yürüdüm.Kv cenesini tutarsa rahat bir hafta sonu olur.Bakalım artık son olaydan sonra ne degişti görcem

Gülcan canım ben cıkıyorum.Giyinip,makyaj,sac halledeyim eşim gelene kadar.Ögleden sonra yola cıkcaz.
Kib.Görüşürüz.

Yok canım...Akraba ziyaretine gitcez sevgili kv ileStrese girmedigim sürece problem yok.Bu sogukta 3 gündür yürüdüm.Kv cenesini tutarsa rahat bir hafta sonu olur.Bakalım artık son olaydan sonra ne degişti görcem

Daha yeni gorecen hadi insallah cok iyii gecer guzel vakitleriniz hos sohbetleriniz olur

güzel geçer canım artık ağızlarının payını aldılar iyi olur ,nşallah.. bende bugün soğukta yürüdüm ama güzeldi bayada kişi vardı yağmur çisesine rağmen..

hayırlı akşamalr kızlar..

yoğurt
sabah
2 dilim ekmek
1 tavada yumurta
3 sosis
beyaz peynir
helva

ara
elma

ara fırstık

yoğurt

akşam
fırında patlıcan
salata

3 litre su 1 yeşilçay

vede 1 saat yürüyüş

Slm kızlar
45 dak yürüyüşumu yaptım geldim. Bugün annemlerdeydim öğleden sonra
Sabah çocuklara hazırladığım omletten yedim biraz. Öğlen annemlerde bir dilim ekmek ve ispanak yemeği ve çayın yanında bir kuru pasta akşam da birdilim ekmek ve mercimek çorbası biraz oncede bir mandalina iki litreye yakın da su içtim
Hiç bu kadar umutlu olmamıştım vericez demi bu kilolari

Evet azimliyiz vericez bu kiloları aldığımız gibi inşallah hep burdayız ve takipteyiz....

Günaydın kızlar nerdesiniz?Kimse yok yine!!!
Bugunde yürüyüşümü yaptım 30 dk yürüyüş 40 dk aletler.1 lt su.
Kahvaltı 1 dilim ekmek,4 dilim peynir,1 domates.
ahhh ne güzel bende yürüsem vakit olsa ama akşamları evde yuruyuş yapacağım bugünde sevgili kv le gezmeye gidiyosun galiba önemseme fazla onları keyfine bak
Gunaydin henuz elektrigm gitmedi insallahda gitmez,hic iyi degilim sabaha kadar uyudummu naptim anlamadim kizim agladi cok sik simdide uyandim ama kalkasim gelmiyor 1dede arkadasa gidecem

canım benimde çocuktan dolayı uyku düzenim yok, bu arada sen hamilemisin hamilelik takvimi yazıyor tickerinde

tab,kide vericez canım gidicek bu fazlalıklar yeterki kararlı bir şekilde devam edelim olucak herşey güzel olucak çığ çıtır hatunlar olucaz

tamam canım okadarcıkdan bişey olmaz.. sen hangi şehirdesin??

Ben İzmirliyim canım.

İşteyken pek sorun değil gelebiliyorum da hafta sonu canavarlardan fırsat kalmıyor şimdide uykum kaçınca geleyim dedim

bugün çok hareketliydi

sabah:

1 dl ekmek
peynir 1 yumurta
domates salatalık

öğle:
1 tost sadece kaşar domates (dışardaydım)

akşam:2 dl ekmek
3 köfte ızgara
biraz piyaz

bende güm böyleydi kızlar. yarında fırsat bulursam giricem :44:

Hayir canim 10aylik var kizim gecen senenin takvimi

dinlenme günün olur canım yarın yaparsın..

Ya sorma canim bugun tartildim 200gr vermisim sadece okadarda yurudum dun biber tursusu yemistim tuzu azdi etkisi varmi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…