leslie nasıl yapılıyo canım kadın olduğu yerde sayıyo öylemi terletiyomu kilo verdiriyomu izledimde hiç denemedim işe yarıyomu ne kadar yapınca işe yarıyo
Leslie evde yuruyus yapan kadin baya videosu var 1mille 2mil,5mile kadar var videosu 1milde 1.8 km yurumus ôluyoruz cok kolay ve eglenceli terletiyor guzel
kio verdiriyormu yani haftalık leslieylemi kilo veriyosun
Ilknurcum istanbulun neresindesin bugun cok kasvetli hava su an işten ceple yazıyorum tam bir işkence :-D
Kizlar ne kusu anlamadim ben,bugun burasida bi gunes bi xagmur evde lesli yapacam,secil bu haft a girersin artik duzene tamammi canim
Faydasi oluyor canim ben bayadir yapmiyordum simdi kizi uyuttum baslicam
kalplerin altındaki civcivler canım mavi..
bitmez canım normaldede ev işi hiç bitmez sen bıraz dinlen yavaş yavaş yaparsın herşeyi bir yapma..3-4 gündür var yorgunluktandir umarım bol bol dinlenmem lazım aslinda ama dinlenemiyorum işler hiç bitmiyo birazdan oglusumu okuldan almaya gidicem mavi kusu çok merak ettim
leslie nasıl yapılıyo canım kadın olduğu yerde sayıyo öylemi terletiyomu kilo verdiriyomu izledimde hiç denemedim işe yarıyomu ne kadar yapınca işe yarıyo
kahvaltı
2dilim ekmek 2 dilim penir 5 tane zeytin biraz reçel şekersiz çay
ara
1 yeşil elma
şimdide yeşilçay içiyorum
Kizlar ne kusu anlamadim ben,bugun burasida bi gunes bi xagmur evde lesli yapacam,secil bu haft a girersin artik duzene tamammi canim
Bende Bahçelievler deyim
iyiyim hamd olsun canım sen nasılsın
kızlarr yarın bizim için güzel olsun yaa güzel haberlerle geliriz inşallah hepimiz...
bende iyiyim canım sağol hava bi karardı yağmur yağacak evin içi kapkaranlık oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?