"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

evet yağsın yaa iyi olur şöyle güzelce yağsa iyi olacak bu sene kış görmedik sayılır yağzın artık yeter bu yalancı bahar havası.. sendemi istanbuldasın..

hayır canım ben ankaradayım doğma büyüme
ulus cebeci çankaya gardaş deriz kankaya bize her yol paris değil e bizede heryer Ankara

hayır canım ben ankaradayım doğma büyüme
ulus cebeci çankaya gardaş deriz kankaya bize her yol paris değil e bizede heryer Ankara

hee gardaş bizde öyle deriz bende yozgatlıyım ya hey gidi şivem heeeyy çok seviyorum angara şivesini memleketimde memleketim yaaww

Kızlar nasılsınız?Evime geldim.Kv ignelemeye devam etti.Eşim bana laf bırakmadı sagolsun :))
Bugunde arkadasımın bebegine bakıyorum.
Bugun spor yapamadım cok yagmur vardı...
Kahvaltım 4 dilim börek,3 dilim sucuk,1 domates,roka,4 zeytin.2 litre su
1 türk kahvesi,yarım elma,2 dilim mandalina.
Dün yediklerim;
kahvaltı 1 kase corba 2 dilim peynir,1 br adacayı
yarım gözleme,
aksam 4 hamsi,1-2 tane kurupasta.Dün cok karışıktı.1 saat yürüyüş....

Canım bence yapma.Sen bilirsinde geri eski düzene dönersen kg alırsın.Diyetisyen kişiye özel diyet listesi veriyor.Herkesin bünyesi farklı....
Kv eşim verdi cevapları.Bende söyledim içimde tutmadım :)

güzelim hoşgeldin nasılsın?

İyiyim canım sen nasılsın?Bebek baktım bugun?Arkadas şimdi aldı.Ben yokken muhabbetler yapılmış ne güzel...1 gün yoktum ama sanki 1 ay girmedim gibi geldi.Aklım hep sizdeydi.Net bulunca 5 dk girebildim.(cocuklardan fırsat bulup)

iyim hamd olsun canım.. bebek bakmak çok iyi senin için alıştırma olmuş olur..birbirimize alışıyoruz ondan girmeden olmuyor..

şu mavi civcivde neymiş..

Yeni farkettim ne acaba

kalplerin altındaki civcivler canım mavi..

kızlarr yarın bizim için güzel olsun yaa güzel haberlerle geliriz inşallah hepimiz...

güzelimm kayınvalideye gitti ha la gelmedi sanırım bırakmadılar güzelimmi

iyim hamd olsun canım.. bebek bakmak çok iyi senin için alıştırma olmuş olur..birbirimize alışıyoruz ondan girmeden olmuyor..

Oku oku bitiremedim kız gecmişi....Bitti ama :)))
Kv kalsa hic göndermicek yemek,mutfak bende ohh rahat rahat.....
Kızlar ben cepten girdigimden kus falan göremiyorum..!!!!!
İlknur ben cok cocuk baktım.40 cıkana kadar cıktıktan sonra hep kaldım.Tecrübem cok.İşi olan arkadaslarım gözü kapalı bırakıyorlar cocukları :)
melekbade ile aynı sehirde misiniz?Ne güzel görüşürsünüz.

huuu aykınız birbirimize neyse fazla açık adres vermeyelim hahhhahahah
Bencede canim ya belkide karşılaşıyoruz bile
Canım bence yapma.Sen bilirsinde geri eski düzene dönersen kg alırsın.Diyetisyen kişiye özel diyet listesi veriyor.Herkesin bünyesi farklı....
Kv eşim verdi cevapları.Bende söyledim içimde tutmadım :)

Bi deneyeceğim atak yapmam lazim hep ayni gelip gidiyorum aylardir 68-69 aslinda cok yemiyorum ben ama vermiyorum kilo. Biraz fazla yedigimde ise hemen alıyorum. Kv de eenteresan alttan alsa cenesini tutsa ne olacakti neyse rahatlamissin sende icinde tutmayinca. Herseyi unut yeni bir baslangic yaptin

evet aynı yerdeyiz hayırlısı bakalım ne zmaan kısmet olursa..

evet ya olabilir..

Evet tutamadı cenesini yine aglayan kadın gitti....Dedim oglun istemiyorsa ve birşeyler degişmicekse dilekceyi işleme koymak benim için 5 dk.
Anne oldugunu unutma olur mu dedim!!Baska tek kelime etmedim,takmadımda güldüm kahkaha attım.Sinir oldu!!!
Eşim gercekten degişmiş masallahh diyeyim.Ne laflar etti.Diyetisyene gitsene canım.Devlet hast.var.Önce tahlillerin yapılır.Belki hormonlarla ilgili bir durum vardır.

Topigimin fıstıkları....Kızlar yarın büyük gün.Bu hafta neler oldu bakalım vücutlarımızda.Ben dün ve bugun börek ,gözleme yedim onlar beni hüsrana ugratmaz inşallah.

Moral bozmak yok ddem.

evet canımda napıyım bozuluyo işte o hastalıktan sonra çok saldım kendimi bi verdiysem bi aldım hep inşallah bu son olacak eski düzenime dönecem inşallah hep haftasonu annemlere gidiyoruz orda oluyo olan 3 tane erkek kardeş gelsin abur cuburlar ne güzel 62ydim ya dün abimde fark etti kilo aldın sen dedi nasıl bişeysin anlamadım daha geçenlerde zayıfladıydın dedi ne ara geri aldın dedi 1 kilo bile alsam hemen belli oluyo biraz fazla kaçırıyım hemen alıyorum spor yaptığım halde düşünün yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…