- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
inşallah canım inşallah kendi açımdan hiç öyle değil ama inşallah sizin için öyle olur iyi olur
evet yağsın yaa iyi olur şöyle güzelce yağsa iyi olacak bu sene kış görmedik sayılır yağzın artık yeter bu yalancı bahar havası.. sendemi istanbuldasın..
öğle yemeğim yeni yedim
2 dilim ekmek 1 tabak kabak kavurması 2 yk yoğurt 2tane salatalık turşusu
akşamada aynı menü var
hayır canım ben ankaradayım doğma büyüme
ulus cebeci çankaya gardaş deriz kankaya bize her yol paris değil e bizede heryer Ankara
fena şimşek çaktı çok korktum kapatıyorum
Beslenmesinede dikkat ettimi teyzen?tamam canim sende kib ay benim hazirlanmamda lazim epey vakit aliyor valla
Evet canim sabahlari ayni sonraki öğünlerde sebze yemeği et ne yaparsan benim böyle bi listeye ihtiyacım vardı.kafama gore duzenli herseyden az yeme işiyle basarisiz oldum. Bugün de basladim aksamlarida yürüyüş ekledim bakalim bi süre yaparim sonrada düzenime geri dönerim
güzelim hoşgeldin nasılsın?
İyiyim canım sen nasılsın?Bebek baktım bugun?Arkadas şimdi aldı.Ben yokken muhabbetler yapılmış ne güzel...1 gün yoktum ama sanki 1 ay girmedim gibi geldi.Aklım hep sizdeydi.Net bulunca 5 dk girebildim.(cocuklardan fırsat bulup)
şu mavi civcivde neymiş..
Yeni farkettim ne acaba
kalplerin altındaki civcivler canım mavi..
kızlarr yarın bizim için güzel olsun yaa güzel haberlerle geliriz inşallah hepimiz...
güzelimm kayınvalideye gitti ha la gelmedi sanırım bırakmadılar güzelimmi
iyim hamd olsun canım.. bebek bakmak çok iyi senin için alıştırma olmuş olur..birbirimize alışıyoruz ondan girmeden olmuyor..
Bencede canim ya belkide karşılaşıyoruz bilehuuu aykınız birbirimize neyse fazla açık adres vermeyelim hahhhahahah
Canım bence yapma.Sen bilirsinde geri eski düzene dönersen kg alırsın.Diyetisyen kişiye özel diyet listesi veriyor.Herkesin bünyesi farklı....
Kv eşim verdi cevapları.Bende söyledim içimde tutmadım :)
evet aynı yerdeyiz hayırlısı bakalım ne zmaan kısmet olursa..Oku oku bitiremedim kız gecmişi....Bitti ama :)))
Kv kalsa hic göndermicek yemek,mutfak bende ohh rahat rahat.....
Kızlar ben cepten girdigimden kus falan göremiyorum..!!!!!
İlknur ben cok cocuk baktım.40 cıkana kadar cıktıktan sonra hep kaldım.Tecrübem cok.İşi olan arkadaslarım gözü kapalı bırakıyorlar cocukları :)
melekbade ile aynı sehirde misiniz?Ne güzel görüşürsünüz.
Bencede canim ya belkide karşılaşıyoruz bile
Bi deneyeceğim atak yapmam lazim hep ayni gelip gidiyorum aylardir 68-69 aslinda cok yemiyorum ben ama vermiyorum kilo. Biraz fazla yedigimde ise hemen alıyorum. Kv de eenteresan alttan alsa cenesini tutsa ne olacakti neyse rahatlamissin sende icinde tutmayinca. Herseyi unut yeni bir baslangic yaptin
Bencede canim ya belkide karşılaşıyoruz bile
Bi deneyeceğim atak yapmam lazim hep ayni gelip gidiyorum aylardir 68-69 aslinda cok yemiyorum ben ama vermiyorum kilo. Biraz fazla yedigimde ise hemen alıyorum. Kv de eenteresan alttan alsa cenesini tutsa ne olacakti neyse rahatlamissin sende icinde tutmayinca. Herseyi unut yeni bir baslangic yaptin
inşallah canım inşallah kendi açımdan hiç öyle değil ama inşallah sizin için öyle olur iyi olur
Moral bozmak yok ddem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?