Evet canim kismet tanismayi isterim
Sevindim canim senin adina konuyu konusmussunuz ve kapanmis insallah bir daha acilmaz. Burda devlet hastanesine gitmek mumkun degil alistik ozellere artikbenim tahlillerim yapildi endoknoloji uzmanina gittiğimde hormonlar normal insilun direncim vardi belli liste verilmedi iste karbonhidrat tuz sekerli yiyecekleri az tuket vs dedi. Simdi gitmek istiyorum ama sabahciyim öğlen de ise cocuga bakacak kimse yok martta ancak kisaca useniyorum
Aksam yemegim 4 kasık pilav,bol salata,5 parca et.1 kase sehriye corbası
Evet ya bende acıktım şimdi çayın yanında bi avuç kuruyemis yiyecek ama bişey olmaz herhalde
Aksam yemegim 4 kasık pilav,bol salata,5 parca et.1 kase sehriye corbası
Afiyet olsun canim
Afiye t olsun
Ben tutucam kendimi 10taneye gecmese iyi canim
Canım sitenin içinde yürüyorum, o yüzden sıkıntı olmuyor. Yoksa hiç vaktim olmuyor bugün işyerinde öğlen çıkarım dedim çıkamadım spor yapmadanda olmuyor ama leslie ile yürümeyi de deniyecem değişik olsun diye
Kizlar sabah olsa artikk aciktim hemde zaman gecsin istiyorumm
1 türk kahvesi daha eklendi menüye....Yarın hava güzel olursa yürürüm.5 kg kaldı.
Afiyet olsun ama bunlar sana ödem yapmaz inşallah canım
Gunaydinlar kizlar yeni gune dinc uykunuzu almis ve saglikli olarak uyanmanizi dilerim ben kotu uyandim uyumadi gene kizim dun disi gorundu ikimizde perisaniz
Günaydın kızlar oğluşumu okula biraktik esimde işe gitti öğlen yemeğe gelebilir birazdan ona yemek hazirlicam.esim bi enteresan oldu çocuğu okula bıraktık arabayla ben yürüyerek döneyim ben dedim hatta donerim ben sen git dedim olsun olsun ben bırakırım seni dedi.ne güzel yuruyuste yapmış olacaktım şimdi eve geldim mecburen.
Gunaydinlar kizlar yeni gune dinc uykunuzu almis ve saglikli olarak uyanmanizi dilerim ben kotu uyandim uyumadi gene kizim dun disi gorundu ikimizde perisaniz
Günaydın kızlar oğluşumu okula biraktik esimde işe gitti öğlen yemeğe gelebilir birazdan ona yemek hazirlicam.esim bi enteresan oldu çocuğu okula bıraktık arabayla ben yürüyerek döneyim ben dedim hatta donerim ben sen git dedim olsun olsun ben bırakırım seni dedi.ne güzel yuruyuste yapmış olacaktım şimdi eve geldim mecburen.
Geçmiş olsun canım. diş dönemleri çok kötü oluyor benim 2 si birden çıkarıyor birde aynı anda çok sancılı bir dönem Allah kolaylık versin.. Onların canı acıdıkça annelerin 5 kat daha fazla acıyorGunaydinlar kizlar yeni gune dinc uykunuzu almis ve saglikli olarak uyanmanizi dilerim ben kotu uyandim uyumadi gene kizim dun disi gorundu ikimizde perisaniz
günaydın..
zayıflıyorsan ve vücudun şekle giriyorsa kıskanıyordur:))))
kızlar ben geçen hafta başlamıştım..hiç ama hiç spor yapmadım..azıcık dikkat ederek 84 kilo oldum..yani sadece 1 kilocuk..
ilk haftada daha çok verilmesi gerekir aslında ama ben veremedim..
bu arada aranızda izmirde olan varmı..
Geçmiş olsun canım. diş dönemleri çok kötü oluyor benim 2 si birden çıkarıyor birde aynı anda çok sancılı bir dönem Allah kolaylık versin.. Onların canı acıdıkça annelerin 5 kat daha fazla acıyor
ben izmirdeyim canım.. Bayraklı çarşıda oturuyorum. Sen nerdensin ? bu arada 1 kilo hiçte yabana atılacak bir kilo değil bence aynen devam et. Önemli olan hızlı değil yağdan kilo vermek...
kıskançlık seziyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?