"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

İşte ne oluyorsa o insülin direncinden oluyor.

Bu çok iyi canım site içi gvenilir... Leslieyi dene canım benden sana tavsiye pişman olmıcaksın yarın akşamda onu yap hem geç saate kadar beklememiş olursun..

1 türk kahvesi daha eklendi menüye....Yarın hava güzel olursa yürürüm.5 kg kaldı.

Gunaydinlar kizlar yeni gune dinc uykunuzu almis ve saglikli olarak uyanmanizi dilerim ben kotu uyandim uyumadi gene kizim dun disi gorundu ikimizde perisaniz

Günaydın kızlar oğluşumu okula biraktik esimde işe gitti öğlen yemeğe gelebilir birazdan ona yemek hazirlicam.esim bi enteresan oldu çocuğu okula bıraktık arabayla ben yürüyerek döneyim ben dedim hatta donerim ben sen git dedim olsun olsun ben bırakırım seni dedi.ne güzel yuruyuste yapmış olacaktım şimdi eve geldim mecburen.

Gunaydinlar kizlar yeni gune dinc uykunuzu almis ve saglikli olarak uyanmanizi dilerim ben kotu uyandim uyumadi gene kizim dun disi gorundu ikimizde perisaniz

Günaydın canım diş dönemi zor geçiyo çocukların ama bikac güne geçer merak etme geçmiş olsun

günaydın..
zayıflıyorsan ve vücudun şekle giriyorsa kıskanıyordur:))))
kızlar ben geçen hafta başlamıştım..hiç ama hiç spor yapmadım..azıcık dikkat ederek 84 kilo oldum..yani sadece 1 kilocuk..
ilk haftada daha çok verilmesi gerekir aslında ama ben veremedim..
bu arada aranızda izmirde olan varmı..

merhaba kızlar,

dün toplantılardan başımı kaldıramadım çok yoğun bir pazartesiydi. Öğle yemeğimi bile yiyemedim. Çalıştığım şirketin en yoğun zamanı akşamda çocuklarla birlikte 9 da uyumuşum kafamı koyar koymaz nasıl uyuduğumu bilmiyorum :26:

dün yediklerime gelince saçma sapan oldu birazcık ,

sabah : yarım kepekli simit peynir zeytin çay ile kahvaltımı yaptım

ara: 3 kuru kayısı + yeşilçay

öğlen : saat 4 de 1 dl ekmek domates marul yedim ayak üstü hemen vaktim yoktu

ara öğün: 3 kuru kayısı+7-8 badem yedim

akşam: sahanda 2 yumurta az zeytinyağlı + 2 dl ekmek 2 çay kaşığı krem peynir

akşam yemekten sonra ara yamadım zaten erkenden uyudum.. ama bugün masamda çalışacağım ve sık sık gireceğim işallah

herkesi öpüyorum..

günaydın canım geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsın benim kızımında azılarımı çıkıyo bizde sürekli uyanıyoruz bu aralar

günaydın canım akşam yada öğlen yürürsün olmazsa yada evde hareketler yap biraz:))))

Geçmiş olsun canım. diş dönemleri çok kötü oluyor benim 2 si birden çıkarıyor birde aynı anda çok sancılı bir dönem Allah kolaylık versin.. Onların canı acıdıkça annelerin 5 kat daha fazla acıyor

ben izmirdeyim canım.. Bayraklı çarşıda oturuyorum. Sen nerdensin ? bu arada 1 kilo hiçte yabana atılacak bir kilo değil bence aynen devam et. Önemli olan hızlı değil yağdan kilo vermek...

kıskançlık seziyorummm

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım ..3 gündür yoktum özledim sizleri
kayınvalidemdeydik dün eşimin dersi yoktu oğlanda okulu ekti 3 gün kalmış olduk 3 günlük değişiklik iyi geldi
cumartesi kuzularımın doğum günü vardı bende tüm yiyeceklerden dengeleyek yemeye çalıştım çiğ köfte vardı onu yemek için tüm gün ekmek yemedim mesela pasta yemek içinde meyve yemedim veee sonuç bu haftada kilo vermişim çok şükür sabah baskülüm 109,7 yi gösterdi .ilk hedefime ulaşmış oldum şimdiki hedefim 105 kilo .
4 haftada toplam 4,4 kilo gitti şükürler olsun pazartesi kontrole gideceğim bakalım doktorum ne diyecek

herkese günaydın
sabah sekiz buçukta sucuklu tost ve şekersiz çayla kahvaltımı yaptım şimdi yeşil çayımı içiyorum.

ben bildirimi yapayım belki tekrar gelemem sabah tartıldım 68.7 buraya başladığımda 69.6 idi mutluyum gitsin kilocuklar öpüldünüz.....

deryacım bende bayraklı doğumluyum canım ama aslen Manisalıyız evimiz bayraklıda pazar pazarı civarındaymış şimdi teyzemler kuzenler falan da halen orada yaşıyor çok severim izmirin her bir köşesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…