Şimdi tanıtayım kendimi boşluğum varken.

Adım Aleyna. 26 yaşındayım, 4 yaşında bir oğluşum var. İzmirde yaşıyorum, aslen Balıkesirliyim, eşim de Sivaslı. Şu an annemdeyim eşim şehir dışında çalıştığı için, kendisi iş makinesi operatörü. Bizimde 5 yıl oldu evleneli ama 10 yıldır birlikteyiz. Liseden grafik tasarım mezunuyum, üni de lab vet. İl halk sağlığı laboratuvarında, belediyede tasarım bölümünde, reklamcıda çalışma fırsatım oldu. Tekrar dönmek istiyorum grafikerliğe, ustalık belgesi alıp evden çalışmayı düşünüyorum ya da iş yeri açmayı. Kararsızım

onun dışında özge abla gibi hayatım sporla iç içe geçti. Kaz dağlarının eteklerinde Edremitte büyüdüğüm için çocukluğum sokaklarda geçti, pislik içinde yara bere içinde

bisiklet üzerinden inmezdim ve babamın bisikletini gasp etmiştim. Kocaman bisiklete biniyordum ayaklarım yere ermiyordu da kaldırımlarda binip orda iniyordum, çok düşsem de seviyordum

10 yaşında okulda voleybol kurslarında başladım voleybol oynamaya da 18 yaşına kadar her gün oynadım, lisansım ve bir sürü madalyalarım vardı. Üni de Trabzona gidince kaldı. Hala Ara sıra eşimle oynuyoruz parkta piknikte. Şu an evdeyim dediğim gibi belge almaya çalışacağım yakın zamanda inşallah. Rabbim herkesin istediği hayal ettiği şeyi hakkında hayırlı ve kolayca yapmayı nasip etsin

Bu arada burada aranızda olmaktan çok mutluyum, tabloları yapmaktan, bana mesleğimi hatırlatıyor