Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyi akşamlar 🙏🏻
09.00
2 dilim ekmek
Peynirli sebzeli omlet
5 zeytin

15.00
2 bardak kola
1 çay bardağı cekirdek
1 dilim kek

18.30
1.5 tane tavuk sarma
Söğüş Salata
Ayran
2.5 lt su

Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
Kızlar beni bir takıma alın.

Kızlar ben rejimi keseceğim. Yani aslında rejim yapmıyordum zaten sağlıklı beslenme olarak düşünüyordum ama sanırım kontrollü yemek bile beni strese soktu. Sütümde ciddi azalma farkediyorum. İnşaallah bir an evvel toparlarım yine sütüm artar. Dua edin. Hepinize başarılar diliyorum. İnşaallah her biriniz teker teker arzuladığınız kilolara gelirsiniz. Ben de sanırım bebek 6 aylık olana kadar bir daha rejim kelimesini duymak bile istemiyorum. Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Şimdi tanıtayım kendimi boşluğum varken. 😇
Adım Aleyna. 26 yaşındayım, 4 yaşında bir oğluşum var. İzmirde yaşıyorum, aslen Balıkesirliyim, eşim de Sivaslı. Şu an annemdeyim eşim şehir dışında çalıştığı için, kendisi iş makinesi operatörü. Bizimde 5 yıl oldu evleneli ama 10 yıldır birlikteyiz. Liseden grafik tasarım mezunuyum, üni de lab vet. İl halk sağlığı laboratuvarında, belediyede tasarım bölümünde, reklamcıda çalışma fırsatım oldu. Tekrar dönmek istiyorum grafikerliğe, ustalık belgesi alıp evden çalışmayı düşünüyorum ya da iş yeri açmayı. Kararsızım 🥴 onun dışında özge abla gibi hayatım sporla iç içe geçti. Kaz dağlarının eteklerinde Edremitte büyüdüğüm için çocukluğum sokaklarda geçti, pislik içinde yara bere içinde 😂 bisiklet üzerinden inmezdim ve babamın bisikletini gasp etmiştim. Kocaman bisiklete biniyordum ayaklarım yere ermiyordu da kaldırımlarda binip orda iniyordum, çok düşsem de seviyordum 😂 10 yaşında okulda voleybol kurslarında başladım voleybol oynamaya da 18 yaşına kadar her gün oynadım, lisansım ve bir sürü madalyalarım vardı. Üni de Trabzona gidince kaldı. Hala Ara sıra eşimle oynuyoruz parkta piknikte. Şu an evdeyim dediğim gibi belge almaya çalışacağım yakın zamanda inşallah. Rabbim herkesin istediği hayal ettiği şeyi hakkında hayırlı ve kolayca yapmayı nasip etsin 🌸Bu arada burada aranızda olmaktan çok mutluyum, tabloları yapmaktan, bana mesleğimi hatırlatıyor ❤️
Çok güzel bölümler okumuşsun canım keyifle okudum yazdıklarını umarım hakkında hayırlısı olur 😍

Sabah 10.00 gibi: 1 yumurta ve ceviz ve labne
Öğlen13.00: sezar salata + 2 köfte
Akşam üstü keto kurabiye ve americano

Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa

Eklentiler

• 1000273968.webp
    1000273968.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 1
  • 1000273884.webp
    1000273884.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 1
  • 1000273853.webp