"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Menü cok güzel.Pilav yiyebilirmişsin daha...

benim yediklerim 12 de kahvaltı yaptık misafirim vardı yarımdan az ekmek 3 4 köfte domates şekersiz çay 3te 1 elma akşamda 1 dilim ekmek 1 kase çorba biraz öncede 1 galeta 1 sütlü kahve 20 dk bisiklet 1 bardak yeşilçay

anladım canım allah sana yardım etsin hakkınızda ne hayırsa o olsun.. bazı şeylerde senin üstüne yüklenmelerine bir gerek yok onun anası babasıysa seninde anan baban ne yapabilirsin.. sen kendine dikkat et sağlık bu başka şeye benzemez ayaklarının üzerinde dur güçlü ol..

Amin canim tatsizlik olunca hicbirseyin tadi olmuyor sen kendine telkinlerde bulun pozitif olmaya calis iyi olmaya bak sen degerlisin kendini onemse

Allah yardımcın olsun canım ne desek boş başkaları yüzünden eşinle kötü olmak çok zor bişey iyi bilirim allah sabır versin canım

Sagol canım aminn.Konuşmuyorum eşimle hafta sonu kv gelcek paxartesi cekcekler parayı...Allaha havale ediyorum.
Ddemcim ekmek,corba,galeta biraz ekmek grubu cok olmuş sanki...

Tam kivaminda olmus pilav az bilenem yemissin

süper menü kahvaltıyı kaçta yaptın bilmiyorum ama arada bişeyler yiyebilirdin canım

Menü cok güzel.Pilav yiyebilirmişsin daha...

teşekkür ederim kızlar.. pilavı akşam olduğu için fazla yemek istemedimtadımlık olsun dedim canım çok çekmişti yetti bile.. kahvaltıyı 9.30-10.00 arası yaptım arası fazla olmayınca canım da bişey istemedi zaten bugün temizlik felan vakit nasıl geçti anlamadım...

Ekmek cok az yemissin yogurt metabolizma icin onemli canim

Kızlar ben cıkıyorum.Kusura bakmayın kafanızı şişirdim.Patlamak üzereyim.Kankamın,dostum,kardeşimin annesi rahatsız ona anlatmak istemedim.Kızın derdi başından aşkın.....Sizlere yazdım.Düşünmekten yoruldum bugun.Ama hiçbişey degişmiyor sonumuzu göremiyorum artık.......

Sagol canım aminn.Konuşmuyorum eşimle hafta sonu kv gelcek paxartesi cekcekler parayı...Allaha havale ediyorum.
Ddemcim ekmek,corba,galeta biraz ekmek grubu cok olmuş sanki...

evet canım haklısın ama diyet listem öyle benim çorbanın yanında mutlaka 1 dilim ekmeğim var onun için yiyorum sonra galetada öyle günlük 5 dilim ekmeğim var

ne kusuru canım tabiki yazıcaksın canım birbirimize her konuda destek olmak için burdayız

evet canım haklısın ama diyet listem öyle benim çorbanın yanında mutlaka 1 dilim ekmeğim var onun için yiyorum sonra galetada öyle günlük 5 dilim ekmeğim var

Hmm senin metobolizma ekmegi kaldırıyor o zaman.Diyetisyen verince yiceksin tabi haklısın.Onlar işin uzmanı....

canım canım ekmeyi akşam menülerinde yemezsen daha rahat kilo verirsin ekmeği diğer öğünlerde tüketmeye çalış yoksa menün güzel

estağfurullah öyle şey olurmu canın sıkkın olduğunda her zaman.. canını sıkma sakin olmaya çalış hayırlı geceler..

Son düzenleme:

Canım benim bak hersey olucagina varır dusune dusune kendini hasta ediyosun.akisina birak herşeyi. Biliyorum soylemesi kolay ama senin sağlık sıkıntın var birak cekiyosa ceksin sonra odemediklerinde belki hatasini anlar.bu sefer o utanir yaptığından seni uzdugunden belki hiç bir şey düşünmemeye çalış dertler bitmez.sen iyi ol bizim kafamiz falan sismez merak etme

merhaba arkadaşlar bende 32 yaşındayım kendimi bildim bileli kiloluyum ,denemediğim diyet kalmadı ,ama bu zaman kadar 10 kilo verdim 20 aldım 20 kilo verdim 30 kilo aldım derken 115 kiloya ulaştım ..en büyük hatam tek başıma bişeyler başarmaya çalışmaktı bu düşünce ile salı günü endokrin uzmanına gittim bi sürü tahlilden sonra insülin direncim hipo troidim olduğunu öğrendim yıllardır sürekli kilo almamın nedeni meğer altta yatan rahatsızlıklarmış ..diyetisyenle görüşmemden sonra ilaç + diyete başladım umarım bu sefer başarırım benide aranıza alırsanız çok sevinirim bu süreçte birileri tarafından takip edildiğimi bilmek süper olur

Selam canım çok geçmiş olsun ilaç tedavisi iyi gelir umarım biz seni takip ederiz tabi duzenli katılıp yediklerini yazarsan.her salı kilo bildirimi yapıyoruz saat 10:00 da.kilona takılma sakın yok nda hepsini bir bir verip kurtulucaksin kendine güven ve basaricagini düşün yeter ve asla pes etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…