sabah
kaşarlı domatesli tost
bir yumurta
ara yok
öğlen
tavuklu sebze çorbası
yoğurt
akşam
fırında köfteli patlıcan yemeği
1 yemek kaşığı pilav (çok canım çekmişti yedim)
3 litre su 1 bardak yeşilçay
Vazgecmesi için yapmıyorum zaten....Düşünüyorum ve kulagımın üstüne yatıp bekliycem.2 ay sonra geri ödiceklermiş.Bunun koskoca bir yalan oldugunuda biliyorum.Kv ogluna oglum biz sana kp gibi borc bırakmayız,öderiz dediler.Hangi borcu ödedilerde sanki bunu ödicekler.Allah göstersin bana,eşimin ve ailesinin söylediklerini iade etcem kendilerine.Günlerce agladım ve ezildim.Gittigi yere kadar...Sevgi bir yere kadar.Kalbimin derecesi stresle dogru orantılı.Hep benden gidiyor,hep olan bana oluyor.Sabahtan beri düşünüyorum.Ne yedigimin tadı var,ne yaptıgım işe konsantre olamadım.Çikolatayıda yedim zaten.Hep zarar bana(((
Bundan 1 ay önce bu konu gündemdeydi.Kv eşime çek dedi.Söyledigi söze cok kızdım.Eşim sen benim lafıma bak,ben sana kredi cekmicem onların huyunu bilmiyor musun sen benle evlisin boşver dedi.....Parayı bulamadık diye hergün aradı 1 aydır.Tefeciden alcak baban dedi.Eşim 2 haftadır kıvranıyordu bişeyler sezdim ama bekledim.Dün cekcem dedi.Zordalar dedi.Aynı durum kendi ailemdede var.Onun için birsürü şey dedi....Kafam cok karısık.Allah sonumu hayır etsin.Bebek olmadıgına şükrediyorum.
Allah yardımcın olsun canım ne desek boş başkaları yüzünden eşinle kötü olmak çok zor bişey iyi bilirim allah sabır versin canım
benim yediklerim 12 de kahvaltı yaptık misafirim vardı yarımdan az ekmek 3 4 köfte domates şekersiz çay 3te 1 elma akşamda 1 dilim ekmek 1 kase çorba biraz öncede 1 galeta 1 sütlü kahve 20 dk bisiklet 1 bardak yeşilçay
Vazgecmesi için yapmıyorum zaten....Düşünüyorum ve kulagımın üstüne yatıp bekliycem.2 ay sonra geri ödiceklermiş.Bunun koskoca bir yalan oldugunuda biliyorum.Kv ogluna oglum biz sana kp gibi borc bırakmayız,öderiz dediler.Hangi borcu ödedilerde sanki bunu ödicekler.Allah göstersin bana,eşimin ve ailesinin söylediklerini iade etcem kendilerine.Günlerce agladım ve ezildim.Gittigi yere kadar...Sevgi bir yere kadar.Kalbimin derecesi stresle dogru orantılı.Hep benden gidiyor,hep olan bana oluyor.Sabahtan beri düşünüyorum.Ne yedigimin tadı var,ne yaptıgım işe konsantre olamadım.Çikolatayıda yedim zaten.Hep zarar bana(((
Tam kivaminda olmus pilav az bilenem yemissin
süper menü kahvaltıyı kaçta yaptın bilmiyorum ama arada bişeyler yiyebilirdin canım
Menü cok güzel.Pilav yiyebilirmişsin daha...
benim yediklerim 12 de kahvaltı yaptık misafirim vardı yarımdan az ekmek 3 4 köfte domates şekersiz çay 3te 1 elma akşamda 1 dilim ekmek 1 kase çorba biraz öncede 1 galeta 1 sütlü kahve 20 dk bisiklet 1 bardak yeşilçay
Sagol canım aminn.Konuşmuyorum eşimle hafta sonu kv gelcek paxartesi cekcekler parayı...Allaha havale ediyorum.
Ddemcim ekmek,corba,galeta biraz ekmek grubu cok olmuş sanki...
Kızlar ben cıkıyorum.Kusura bakmayın kafanızı şişirdim.Patlamak üzereyim.Kankamın,dostum,kardeşimin annesi rahatsız ona anlatmak istemedim.Kızın derdi başından aşkın.....Sizlere yazdım.Düşünmekten yoruldum bugun.Ama hiçbişey degişmiyor sonumuzu göremiyorum artık.......
evet canım haklısın ama diyet listem öyle benim çorbanın yanında mutlaka 1 dilim ekmeğim var onun için yiyorum sonra galetada öyle günlük 5 dilim ekmeğim var
Hmm senin metobolizma ekmegi kaldırıyor o zaman.Diyetisyen verince yiceksin tabi haklısın.Onlar işin uzmanı....
ne kusuru canım tabiki yazıcaksın canım birbirimize her konuda destek olmak için burdayız
estağfurullah öyle şey olurmu canın sıkkın olduğunda her zaman.. canını sıkma sakin olmaya çalış hayırlı geceler..Kızlar ben cıkıyorum.Kusura bakmayın kafanızı şişirdim.Patlamak üzereyim.Kankamın,dostum,kardeşimin annesi rahatsız ona anlatmak istemedim.Kızın derdi başından aşkın.....Sizlere yazdım.Düşünmekten yoruldum bugun.Ama hiçbişey degişmiyor sonumuzu göremiyorum artık.......
Kızlar ben cıkıyorum.Kusura bakmayın kafanızı şişirdim.Patlamak üzereyim.Kankamın,dostum,kardeşimin annesi rahatsız ona anlatmak istemedim.Kızın derdi başından aşkın.....Sizlere yazdım.Düşünmekten yoruldum bugun.Ama hiçbişey degişmiyor sonumuzu göremiyorum artık.......
merhaba arkadaşlar bende 32 yaşındayım kendimi bildim bileli kiloluyum ,denemediğim diyet kalmadı ,ama bu zaman kadar 10 kilo verdim 20 aldım 20 kilo verdim 30 kilo aldım derken 115 kiloya ulaştım..en büyük hatam tek başıma bişeyler başarmaya çalışmaktı bu düşünce ile salı günü endokrin uzmanına gittim bi sürü tahlilden sonra insülin direncim hipo troidim olduğunu öğrendim yıllardır sürekli kilo almamın nedeni meğer altta yatan rahatsızlıklarmış ..diyetisyenle görüşmemden sonra ilaç + diyete başladım umarım bu sefer başarırım benide aranıza alırsanız çok sevinirim bu süreçte birileri tarafından takip edildiğimi bilmek süper olu r
kızlar eliptik bisiklet kullanan varmı? varsa hangi marka ve fiyatı ne kadardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?