"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Biz seni takip ederiz canım.Cok gecmiş olsun.Düzenli katılım bekliyoruz.

Sekeda hosgeldin gelmesine iyi ettin de.Senin diger topiktede katılımın cok cok azalmıştı.Kk ya girip bize yazmadıgın dönemler oldu.Takip ettim seni....Böyle oldugu sürece yazma tatlım....İsveç diyetinden yada sok diyetlerdende bahsetme canım.Düzenli ve iyi beslenmeyle veriyoruz kalan 4 daim kişiyle....

günaydınn kızlarr npoyosunuz bakimm biz kızımla başbaşa kahvaltı yaptık duruyo öyle kalan gden bi bakiyım dedim

evet canım haklısın ama diyet listem öyle benim çorbanın yanında mutlaka 1 dilim ekmeğim var onun için yiyorum sonra galetada öyle günlük 5 dilim ekmeğim var

bana göre cok degil ekmek diyetisyen bana günde 7 dilim yazmıstı tabi corba icmezsen

hosgeldin canım malesef troid rahatsızlıgında ya vassa cok kilolu hızlıysa zayıf biri olunuyor sen sıkma canını azimli ol katıl bize ver kilolarını tatlım

Kızlar nasılsınız?Ben bugun çöktüm yine kalp beni mahvetti...Eve döndüm.
Kahvaltı 2 dilim ekmek,3 dilim salam.Öglen 1 tabak kızarmış tavuk....

peki nekadar yagli olabilir yogurt en fazla 3.5 bide 1,5 var

hiç fark etmez canım ben yağsız yoğurt hiç kullanmadım normal yoğurt.. birde 6 aydır felan yoğurdu kendim yapıyorum ve çok daha iyi oluyor böyle.. sende normal yoğurt al ben önceki dietimdede hiç yağ oranı düşük olan yoğurdu kullanmadım ve çokta yoğurt tükettim..

tebrikler canım hep birlikte el ele vericez inşallah başka çaresi yok..

bence şok dietler sağlıksız 6 kilo vermişdir ama bunlar yağdanmı kasdanmı sudan mı gitti bilemezsin.. hiç kimseye böyle diettleri tavsiye etmiyorum.. belirli bir saaten sonra yemeği kesip sporlada destekleyince zaten kilolar gider.. ayrıca bazen az kilo verdiğimizde veya hiç veremediğimiz zamanları bunları vücudumuz kasa çeviriyormuş kilo vermesekte daha ince gösteriyor denenmişdir özelliklede yürüyüş yapınca çok faydalı yürüyüş..

Son düzenleme:

kesinlilkle doğru patlamsını yaşıyoruz sonrdan az öz en iyisinden verebilmek :) bakalım napicak ama sanmıyorumben yaptım maf oldum
kesinlikle hataaa

nasıl yani ben kk ya grdm ve hep takıp ettm elmden geldimce bazı şeyler oldu giremedim :S ve bakıp çıktım birkere oluştur ben ençok girenlerdendim sadce 2 3 hafta geride kaldım ve zaten suan herşey yolunda ben devam ediyorum problem olmasın

tebrikler canım hep birlikte el ele vericez inşallah başka çaresi yok..

evet canımm inşallah bakalım salıya neler olucak :) merak ediyorum hepiniziii ben bu sabah kahvemi içtim kahvaltımı yaptım 25 dk ip atladım :)

iki bardak su içtim zorla su kesinlilke su için kızlarr benim yerimedee çayımıda aldımm elime ohh mis gibi kayısılısından

Son düzenleme:
kızlar bugün yediklerim
6 dilim ekmek
1kt peynir
10fındık
1 kayısı
2 köfte,1 tabak pırasa yemegi,1 bardak rezene,1.5 litre su 45 dakikada sporumu yaptımm gel keyfim gel

katılıyorum sana canım 4 gündür yürüyüşüm yaptım düzenli bakalım salıya kadarda yapacam etkisi cok oluyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…