"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

hoşgeldin canım aramıza

teşekkür ederim .diyet listeme uyuyorum aslında diyet dememek lazım ömür boyu uymam gereken sağlıklı beslenme listesi doktor eksik fazla yeme dediği için dört dörtlük uyuyorum başaracağım inşallah

Kızlar ben yatıyorum bugün baya yoruldum ama hiç uykumda yok.ko vermek için uyku duzenide şart kızlar sizde fazla geçe kalmayın. Öpüyorum hepinizi

bugün yediklerim (diyetisyenim eksik fazla yeme dedi )

sabah 8
2 kk yağsız peynir
5 zeytin
domates
salatalık yeşillik
1 fincan yeşilçay
1/4 ayva
2 i.dilim kepek ekmegi

ara : 2 ceviz ,1 meyve

öğlen : 6 kaşık haşlanmış kuru fasulyeli piyaz
1/2 sb yoğurt
3 i.dilim kepek ekmeği

ara : 1sb ayran ,1 meyve

[/COLOR]akşam : 8 yemek kaşığı taze fasulye
1/2 sb yoğurt
2 i.dilim kepek ekmeği

ara :1 sb süt ,1 meyve

gün içinde 2 lt su ,3 fincan yeşil çay ,yemeklere kişi başı 1 tk yağ ile yapıldı ,yatmadan 2 saat önce yeme içme kesildi ,öğünler yerdegiştirbilir
1kkpeynir =1kk et :=1 haşlanmış yumurta

hoşegeldin aramıza ve çok geçmiş olsun bendede hipo tiroid var 3 tanede nodül tahlillerim iyi çıkıyor diye bana ilaç yazmıyorlar nodülün 1 cm olması gerekiyormuş bakalım nolacak.. geçmiş olsun canım..
Canım bende var ama alalı 2 sene oldu bim markete geldiydi ordan aldım 199.tl ye şu anda hepsi burada comda var 249.00 tl diyorlar

teşekkür ederim canım o siteye bi bakim şimdi.. nasıl bir alet iyi çalıştırıyormu faydasını gördünmü

mecburum vermeye baska caresi yok bunun :S ins metabolizmam hizlidir ve veririm

bakalım salı günü tartı bize ne gösterecek.. bu arada aklıma gelmişken diette yoğurt çok öemli güzel kilo verdiriyor birde göbekten gidiyor bilginize..

benimde başarı hikayeme gelince kızlar bende normal kiloda olup zayıf görünürdüm ama evlilik doğum 80 ni gördüm 58 hamile kaldım nede olsa hamileyim canım cekti diyip en abartılısından ruhumu doldurmaya çalıştımm aslında öyle karışık beslenme düzenim vardıkı önceden anlatsam mideniz alt üst olr çünki doyumsuzluk var ama neye ruha bedene deil ben şişrdim kendimi ve çok çirkinleştim ama herkeze göre iyi veya kötüydüm beni çok kırdılar kilo konusunda benim sorunum sadece tiriodlerimin sürekli bir çıkıp bir düşmesi deildi ende dikkat etmiyodum bahanem çok ama gerçekten engel olan bumuydu hayırrrrr!! ben bahnemide bulmuştum doğum yapıp ye dediler yedik ama gel görki zatende sütümde olmadı bebegim emmdi beni bıraktı bende yolumu çizdim doğum sonrası eve geldim 10 kg gitmiş
73 çıktım sonra 3 kg gitti burayı kendime hedef bildim hırss yaptım :) 70den 62.5 sonra 2 3 hafta düzensizlik gelen giden iş buranın çok faydası oluyo kesinlikle birlikten kuvvet dogar :) 64 oldum neyazıkkı evimede geldim tekrar kaldım yerden devam edicem burdaki herkez çok iyi ve niyetimiz aynı benim vermem gereken 14 kg kaldı :) yaklasık 2 ay gibi verdim bu iloları ben şok diyet yaptım kesinlilke tavsiye etmem dayandım ama hırsdan en saglıklısı kalori takibi ölçülü yemek vucud şaşırtmak ve SUU BOL BOL HAREKET VE KAFYA TAKINCA GECE YİYORUZ TAKMAYIN KARARI VERİP LİSTELİYİN KİLONUZU FOĞRAFLAYIN SPOR PROGRMI YAPINN EN AZINDAN 20 DK İP ATLAYIN EN HIZLISINDAN :)evettt kızlarr bugun birazcık abartılı geçti benim içi ama akşam yemgi yemedim slata yedim :9 böylece kalori hesabıma göre 1800 kl aldım 100 kl faldan 45 dk platesle :) fzlalıgı attım :)

benim biraz midem bulanir niye acaba cok merak ettimm((((((((((((((((((( biraz sıcak seyler içim belki gecer midemimi üsttüm kızlar ben bu sabha biraz omlet yedim yagsız sadece bir damla tavaya sürdüm demetsli peynirli :) cay 5 zeytin bukar öglen kepekli ekmek arası domtes penirli tost cay ve ardından 3 galete daha sonra tavuk gösünden olma mantarlı körili birazda mısırlı kermlı tavuk :) abir çikolata yedim :) akşam bir kap dolusu salta galete bir parça peynir bakalım neler olucak ben birakmaıcam hedefime ulaşna kadar salıya yarım kilodan fazla vericem kızlar sözzzzzzzzzzzzzzzz :)

Son düzenleme:
kuzenim isveç diyetini yapio 6 gününde 5 kg verdi yav ben yapaödım bozdumm nasıl yapior bilmiorum anlamdım en sokundan ayran diyeti yaptım ki oda 2 gün zaten aynı kilodayız suan ounla bakalım o 64 beni sollr belki ama bn saglıklı vericem soklama olmuyor arda bir detokks:) belki yarın bile yaparım :) varmı yapmak isteyen :)

kızlar geçmişi baştan aşa okudum :) çayımıda içtim bakalımmmmm neler olucak salıya hepiniz merak ediyorummm ayhh kim nekadar verecek :) yeni gelen arkadaşlarda başarılar diliyorumm akşam acıktınızda sıcak şekersiz papatya rezene yeşil çay sade kahve tokluk hissi veriyor yada gidip su için tekara istitorsa sıcak içeçcek ıse yariorrr :) bu arda havuçla ilgili bir bilgi çok doyurucu oluyor çigden ama yemkte şekere dönüşüyor bilginize şok oldum en havucu çok seviom çig pek kl değil ama yemğin içinde patetes bezelye havuç piriç salça yap tuz :::::::::::::: şeker oluyorrrrrrrrrmuşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…