merhaba arkadaşlar bende 32 yaşındayım kendimi bildim bileli kiloluyum ,denemediğim diyet kalmadı ,ama bu zaman kadar 10 kilo verdim 20 aldım 20 kilo verdim 30 kilo aldım derken 115 kiloya ulaştım..en büyük hatam tek başıma bişeyler başarmaya çalışmaktı bu düşünce ile salı günü endokrin uzmanına gittim bi sürü tahlilden sonra insülin direncim hipo troidim olduğunu öğrendim yıllardır sürekli kilo almamın nedeni meğer altta yatan rahatsızlıklarmış ..diyetisyenle görüşmemden sonra ilaç + diyete başladım umarım bu sefer başarırım benide aranıza alırsanız çok sevinirim bu süreçte birileri tarafından takip edildiğimi bilmek süper olu r
Selam canım çok geçmiş olsun ilaç tedavisi iyi gelir umarım biz seni takip ederiz tabi duzenli katılıp yediklerini yazarsan.her salı kilo bildirimi yapıyoruz saat 10:00 da.kilona takılma sakın yok nda hepsini bir bir verip kurtulucaksin kendine güven ve basaricagini düşün yeter ve asla pes etme
teşekkür ederim .diyet listeme uyuyorum aslında diyet dememek lazım ömür boyu uymam gereken sağlıklı beslenme listesi doktor eksik fazla yeme dediği için dört dörtlük uyuyorum başaracağım inşallah
hoşegeldin aramıza ve çok geçmiş olsun bendede hipo tiroid var 3 tanede nodül tahlillerim iyi çıkıyor diye bana ilaç yazmıyorlar nodülün 1 cm olması gerekiyormuş bakalım nolacak.. geçmiş olsun canım..merhaba arkadaşlar bende 32 yaşındayım kendimi bildim bileli kiloluyum ,denemediğim diyet kalmadı ,ama bu zaman kadar 10 kilo verdim 20 aldım 20 kilo verdim 30 kilo aldım derken 115 kiloya ulaştım..en büyük hatam tek başıma bişeyler başarmaya çalışmaktı bu düşünce ile salı günü endokrin uzmanına gittim bi sürü tahlilden sonra insülin direncim hipo troidim olduğunu öğrendim yıllardır sürekli kilo almamın nedeni meğer altta yatan rahatsızlıklarmış ..diyetisyenle görüşmemden sonra ilaç + diyete başladım umarım bu sefer başarırım benide aranıza alırsanız çok sevinirim bu süreçte birileri tarafından takip edildiğimi bilmek süper olu r
Canım bende var ama alalı 2 sene oldu bim markete geldiydi ordan aldım 199.tl ye şu anda hepsi burada comda var 249.00 tl diyorlar
Kızlar ben yatıyorum bugün baya yoruldum ama hiç uykumda yok.ko vermek için uyku duzenide şart kızlar sizde fazla geçe kalmayın. Öpüyorum hepinizi
Menun güzel canım afiyet olsun
canım eğer her saat başı içersen zaten akşama kadar 12 bardak yapmış oluyor su içmeye alışmalısın su kilo vermene en büyük yardımcı.. yarım litrelik pet şişeleri yanından ayırma daha rahat olur sein için..
Evet etrafınızdaki olumsuzlukları duymayın kızlar...Olumluları alın bilinç altınıza.Ben öyle yapıyorum.Kimi çöktün çok çirkin olcan diyor,kimi fıstık gibi olmuşsun diyor.Herkes kendinde ne varsa onu dile getiriyor...
Siz geçin duştan sonra ayna karşısında giyinin.En iyi sizi kendinize getircek yansıyan görüntünüzdür.
PİNGUE
Pıngu92 hosgeldin arkadasım üzme canını verilmeycek kilo degil kilon.Yeter ki azmin daim olsun.Yasın cok genç daha cabuk verirsin.Bol su iç dolaba magnet olarak su iç diye yapıştır...Ne kadar dikkat etsende suyu yetersiz içersen veremezsin.
MEnün cok güzel.Afiyet olsun.
Pingu menu tam diyete uygun canim.
Secil evi mis ettin masallah bi hafifleme olmustur r ben oyle oluyorum..sali gunu beni cok mutlu ediyor iple cekiyorum gitsin kilocuklar
kisin zor oluyor su icmesi ama alisacam baska caresi yok
bakalım salı günü tartı bize ne gösterecek.. bu arada aklıma gelmişken diette yoğurt çok öemli güzel kilo verdiriyor birde göbekten gidiyor bilginize..
kızlar eliptik bisiklet kullanan varmı? varsa hangi marka ve fiyatı ne kadardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?