"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

herkese günaydın cumanız mübarek olsun :16:

evet bu yöntemde uygulanabilir şuan 82.400 kilom canım. inşallah Allah ın izni ve sizlerin desteğiyle önce 80 li rakamlardan sonra da 70 li rakamlardan kurtulup eski kilom 65 e kavuşacağım

canım annem akşam yemeğine çağırdı ben evde fazla bakliyat pişirmiyorum ayıptır söylemesi etli nohut. pilav ve tavuklu patlıcan pişirmiş ben bir tabak nohut yedim ama suyunu süzdüm bir kaç kaşıkta tavuklu patlıcandan yedim salata ve ayran eşliğinde pilavdan almadım tabağıma ekmek hiç yemedim doğum günü olduğundan ince bir dilim pasta ve küçük hazır tatlıdan yarım aldım 1 çatal bişeydi inan ki bu kadarla kalmak bir mucize benim için çünkü ben tam bir tatlı canavarıyım

bende çok mutluyum canım aranızda olduğum için :16:
canım kardeşimin diyetisyeni ödem için sabah kahvaltıdan önce ısırgan otu çayı vermişti bende sütüm bol olsun diye 1 hafta falan içtim gerçekten hafifletiyor ve bağırsakları düzenliyor bi araştır istersen

annemin gözü üzerimde emzirme döneminde olmasam ısrar etmez o kadar ama şu dönem asla bahane kabul etmez

kan şekerini en güzel tarçın düzenliyor birde hamur işi çok aldığınızda yürüyüşte kan şekerini düşürüyor eşim şeker hastası hareket ederek şekerini düşürmeye çalışır

tahlillerinizin normal çıkması çok güzel geçmiş olsun

bence menünüz çok güzel

Bence gayet iyi fenelemissin kendini canım ve yediklerin normal bir davet yemeği icin.bende tatli canavariyimdir seni gayet iyi anlıyorum ama artık canım tatli istediginde bitter cikolatalardan 2kare yiyorum küçük o beni frenliyo baya.boylece hem tatlı yemis oluyorum hemde diyetime devam ediyorum ama günde bir kere yapmaya çalışıyorum yasak değil istersem yerim kendime bu ödülü koydum yasak olunca insanın aklı kaliyo çünkü

Kahvaltım:bir domates bir k.k.kadar peynir bir dilim ekmeğe sürülmüş krem peynir bir dilim ekmek 3zeytin kendimi frenledim.evimi supurdum 40-45 dakika sürdü şimdi keyif kahvesi içiyorum sonra oğlusu almaya okula gidicem biraz yürüyüş olucak bana sonra gelince kalan temizliğimi bitiririm her taraf toz içinde derleyip toparlamam lazım bide yerleri silersem süper olucak:ssz:

Afiyet olsun kolay gelsin canım benim evde aldı başını gidiyo artık hafta sonu yapicam

Yarım saat tempolu yürüyüş daha eklendi bugune.
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu.1 dilim ekmek,3 dilim sucuk,roka,1 domates yedim.
Kızlar mesaj alıntılamada problem mi var cevaplarınız ve alıntılarınız farklı kişilere farklı cevaplar olmuş....

[Allah'tan yse0908;34238591]Afiyet olsun kolay gelsin canım benim aldı başını gidiyo artık hafta sonu yapicam[/QUOTE]

Saol canım valla eve biri gelse ne pis kadın dicekti:ssz: gerçi hala diyebilir sadece etrafı supurdum o kadar daha silme ve toz alma fasli var banyo tuvalet var napalım yavas yavaş artık yemek sonrası girisirim hafta sonu yapamıyorum canım ben eşim evde olunca olmuyo bide gezmeye falan gidiliyo kaliyo bugün bitiririm inşallah

Yarım saat tempolu yürüyüş daha eklendi bugune.
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu.1 dilim ekmek,3 dilim sucuk,roka,1 domates yedim.
Kızlar mesaj alıntılamada problem mi var cevaplarınız ve alıntılarınız farklı kişilere farklı cevaplar olmuş....

Oh oh iyi yurumussun canım siskinligin nasıl doktoru aradin mi

Kızlar bunu yapmayın bosuna kendinizi kandırmayın...Hatırlıyorsanızz diger topikte sizden alıp bizim bir tanıdıga vermiştim.Tüp bebek icin kg vermesi gerekliydi.Bu karısım vücuttan su atıyormuş birkac gün sonra kg geri geliyormuş.İceeigindeki malzemeler bagırsakta dolgunluk yapıp dıskılamayı kolaylastırıyormuş.:5:

Hatırlıyorum canım tanıdık verdi mi kilolarını detoksla değil tabide diyetle.detoks biraz sıkıntılı ben yapmıyorum sadece merak ettiği i in arkadaş bilgi verdim ben artık sadece yediklerime dikkat ederek ve sporla vermeye çalışıyorum

Olur canım olur tabi.Meyve ile mısır arasında cok büyük enerji farkı var.Meyve sana yararlı,mısır kg baska bişey degil!!!:20:Bugun senden 1 saatlik eliptik yada spor bekliyoruz tatlım.Kg cevirmesin.Kg + devam etcek yoksa.
Kız 1 kase yeseydin bari.
Sporu bekliyorum canım senden.Ac müzigi eliptik yap.:4::20::19::20:

tüh ya demek aldırıyo 1 porsiyon çorba kasesiyle 3 kase yedim çok olmuştu dökecektim kıyamadım keşke dökseymişim:5: neyse artık akşam sporu fazla yaparım:8: yarım saat yapıyodum 4o 45 dk yaparım 1 saate dayanamam yarım saati bile zor yapıyorum bilgisayardan dizi açıyorum ancak öyle zaman çabuk geçiyo:37:

slm komşu topiğin kızları, ben yaza kadar 15 kilo vermek isteyenler başlığındayım. amacımız aynı olduğu için sizi de ara ara takip ediyorum. umarım hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız.

Kızlar öğle yemegim 1kase yarmali nohutlu yoğurt çorbası fırında hindi fileto 4_5 patates kızartması ve çok üzgünum ama aldım ve yemekten sonra yedim cayla birlikte elmalı turta inşallah kilo olarak dönmez

Son düzenleme:
Bende hergün sabah tartiliyorum ama bu aralar hiç tık yok hele geçen art iyi gördüm. Okadar dikkat ediyorum sporda yapıyorum bakalım salı ne olcak
bu akşam hafif yer ve birazda yürüyüş yaparsan yarın o artılar gitmiş olur
Bende hemen hemen hergün tartılıyorum.Dr.söylemişti.Ne yedigini daha iyi anlarsın demişti.Kızlar bugun inanılmaz şişim 75 kg cıktım.Dr.arıcam bugun.:ssz:
Keske bende calışsam!!!Bu iş bekarların evlenmek istemesi,evlilerin bekarlık sultanlık demesi gibi bir konu.Calışmaya alısınca evde oturmak zor geliyor.:43:
çok spor yapıldığında sıkılaşıyorsun ve kaslaşıyor vücut kilo aldığını zannediyorsun ama değil bi süre sonra hızla düşüyor canım ben ne zaman fitnesse falan gitsem öyle oluyor. İyiki çalışıyorum bende kafam dağılıyor ama su an evdeyim geldim uyku ve yorgunluk tavan yaptı yemek ev işi çok yorgunum:43::43::43:
161 boyundaym 61 kiloyumm:17:
çok değilmiş aslında kilon ama verirsen daha iyi olur
saat 18 de yedim canım ..canım bende neredeyse her gün tartılıyorum napayım dayanamıyorum ama iyi oluyor artı ise yediklerime içtiklerime hareketlerime o gün dikkat ediyorum eksi ise motive oluyorum :21:

aynen bende öyleyim bugün biraz kaçırdım ama artı olarak dönmeyecek ama eksilmezde

Oh oh iyi yurumussun canım siskinligin nasıl doktoru aradin mi

Hatırlıyorum canım tanıdık verdi mi kilolarını detoksla değil tabide diyetle.detoks biraz sıkıntılı ben yapmıyorum sadece merak ettiği i in arkadaş bilgi verdim ben artık sadece yediklerime dikkat ederek ve sporla vermeye çalışıyorum

Aradım canım dr.yesilcay icmemem gerekliymiş ictigim ilaclarla ve kalp hastalarında yesilcay sıkıntı yaratırmış.Bugun cok cok şişim.
İlacı yarıma düşürdük.İlacın yan etkisi ödem oldugundan....
Bizim o tüp bebek için ugrasan hanım hic kg veremedi.... :( aksine kg aldı hic dikkat etmiyor ama.Dr.ben seni ikna edemem,sen gercekten istiyorsan gel dedi!!!

bu akşam hafif yer ve birazda yürüyüş yaparsan yarın o artılar gitmiş olur

çok spor yapıldığında sıkılaşıyorsun ve kaslaşıyor vücut kilo aldığını zannediyorsun ama değil bi süre sonra hızla düşüyor canım ben ne zaman fitnesse falan gitsem öyle oluyor. İyiki çalışıyorum bende kafam dağılıyor ama su an evdeyim geldim uyku ve yorgunluk tavan yaptı yemek ev işi çok yorgunum:43::43::43:

çok değilmiş aslında kilon ama verirsen daha iyi olur

aynen bende öyleyim bugün biraz kaçırdım ama artı olarak dönmeyecek ama eksilmezde

Bilmiyorum canım.Salıya kadar - olayım yada gecen hafta kg olayımda...
Spordan ne kadar sonra düşmeye baslıyordu kg???

slm komşu topiğin kızları, ben yaza kadar 15 kilo vermek isteyenler başlığındayım. amacımız aynı olduğu için sizi de ara ara takip ediyorum. umarım hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız.

İnsallah canım.Hedefi hepimiz görürüz.Ara ara görüyorum takip ediyorsun.

Back
X