- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
herkese günaydın cumanız mübarek olsun
evet bu yöntemde uygulanabilir şuan 82.400 kilom canım. inşallah Allah ın izni ve sizlerin desteğiyle önce 80 li rakamlardan sonra da 70 li rakamlardan kurtulup eski kilom 65 e kavuşacağım
canım annem akşam yemeğine çağırdı ben evde fazla bakliyat pişirmiyorum ayıptır söylemesi etli nohut. pilav ve tavuklu patlıcan pişirmiş ben bir tabak nohut yedim ama suyunu süzdüm bir kaç kaşıkta tavuklu patlıcandan yedim salata ve ayran eşliğinde pilavdan almadım tabağıma ekmek hiç yemedim doğum günü olduğundan ince bir dilim pasta ve küçük hazır tatlıdan yarım aldım 1 çatal bişeydi inan ki bu kadarla kalmak bir mucize benim için çünkü ben tam bir tatlı canavarıyım
bende çok mutluyum canım aranızda olduğum için
canım kardeşimin diyetisyeni ödem için sabah kahvaltıdan önce ısırgan otu çayı vermişti bende sütüm bol olsun diye 1 hafta falan içtim gerçekten hafifletiyor ve bağırsakları düzenliyor bi araştır istersen
annemin gözü üzerimde emzirme döneminde olmasam ısrar etmez o kadar ama şu dönem asla bahane kabul etmez
kan şekerini en güzel tarçın düzenliyor birde hamur işi çok aldığınızda yürüyüşte kan şekerini düşürüyor eşim şeker hastası hareket ederek şekerini düşürmeye çalışır
tahlillerinizin normal çıkması çok güzel geçmiş olsun
bence menünüz çok güzel
Bence gayet iyi fenelemissin kendini canım ve yediklerin normal bir davet yemeği icin.bende tatli canavariyimdir seni gayet iyi anlıyorum ama artık canım tatli istediginde bitter cikolatalardan 2kare yiyorum küçük o beni frenliyo baya.boylece hem tatlı yemis oluyorum hemde diyetime devam ediyorum ama günde bir kere yapmaya çalışıyorum yasak değil istersem yerim kendime bu ödülü koydum yasak olunca insanın aklı kaliyo çünkü