"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Kizlar iyi gunler nasilsiniz ben bugun daha iyiyim ,sabah 1.5 krep yedim 1dilim peynir 2zeytinle,1brdkda cay,az oncede yarim ekmek doner ve ayran arti tursu,spor yok aksama komsudayim ikramdan yerim dahada yemem

Kızceler nerdesiniz???
Hayalimsi,derya,destina...huuu kızlar.

Ancak geldim canım. bugün ay sonu olduğundan maaşlar kasa devri vs... çok yoğundum wcye gidemedim :26: dahada bitmedi kahrolası işler :37:

diyet güzel gidiyor gelmiyorum diye kaçamak yapmadım :56:

sabah: yarım kepekli simit
3zeytin 1 kk peynir domates

ara: yarım muz

öğlen: 3 köfteli izmir köfte 2 dl patates vardı içinde
3 çatal nohut yanına da 1 turp
ekmek yemedim.. köftenin içindeki patates ve nohuttan dolayı

ara: 4 kuru kayısı

2.ara yaptım: 2 tane tahta etiform 1 üçgen peynir

yeşilçay , formçaylar onlar aynen devam ve bol su tabiki

benim gün böyleydi akşamda çorba var evde sadece yoğurt çorbası 1 kase içip yanına 1 dl ekmek yemeği düşünüyorum:56:

İyi olmana sevindim canım....:38:

Tesekkur ederim canim ,odemi atarsin merak etme dikjat ediyorsun masallah saliya kadar 6li olursun,bugun suslendim giyindim foto cejtirdik kizimla esimle kendimi uzun zamandir bu kadar begenmemistim incecik olmusu m tabi eski halime gore inceyim cok mutlu oldum

Ancak geldim canım. bugün ay sonu olduğundan maaşlar kasa devri vs... çok yoğundum wcye gidemedim :26: dahada bitmedi kahrolası işler :37:

benim gün böyleydi akşamda çorba var evde sadece yoğurt çorbası 1 kase içip yanına 1 dl ekmek yemeği düşünüyorum:56:

Diyet devamsa tamamdır.:9:
Ne iş yapıyorsun canım sen?Allah kolaylık versin işlerine.
Afiyet olsun ayy bugun köfte yazınca secilde sende gebeşler gibi köfte istedi canım.Yarın dolaptan cıkarıp yapayım..Kv gitmezsek tabi.:2:

Afiyet olsun canim dengeli beslenmissin

Didem bu haftada sen beni gectin kesin daha eksi goremedim

Tesekkur ederim canim ,odemi atarsin merak etme dikjat ediyorsun masallah saliya kadar 6li olursun,bugun suslendim giyindim foto cejtirdik kizimla esimle kendimi uzun zamandir bu kadar begenmemistim incecik olmusu m tabi eski halime gore inceyim cok mutlu oldum

Ne güzel canım.Cok sevindim adına.İncelmeye kg vermeye devam.:48:
Dısardan fark edilir kg verdik....Hedefe yakınlasıyoruz.Sen beni gectin tabiii...
Ben bu ara spora,yürüyüşe cok yüklendim.67 görsem tekrar sadece eliptik yapcam.İc bacak sıkılastırmam gerekli...
Isırgan.ictim bakalım fayda saglıyacak.mı??
1 elma daha yedim

Diyet devamsa tamamdır.:9:
Ne iş yapıyorsun canım sen?Allah kolaylık versin işlerine.
Afiyet olsun ayy bugun köfte yazınca secilde sende gebeşler gibi köfte istedi canım.Yarın dolaptan cıkarıp yapayım..Kv gitmezsek tabi.:2:

ohh yooooo bozmak yok çok kararlıyım vericem..
Teşekkür ederim . Ben muhasebeciyim canım. Aynı zamanda mali müşavirlik sınavlarına hazırlanıyorum. haziranda gireceğim nasipse bu işte kariyer hedefliyorum. Bakalım hayırlısı...:32:

Afiyet olsun canim dengeli beslenmissin

Didem bu haftada sen beni gectin kesin daha eksi goremedim

teşkekkürler canım:38:

ohh yooooo bozmak yok çok kararlıyım vericem..
Teşekkür ederim . Ben muhasebeciyim canım. Aynı zamanda mali müşavirlik sınavlarına hazırlanıyorum. haziranda gireceğim nasipse bu işte kariyer hedefliyorum. Bakalım hayırlısı...:32:

teşkekkürler canım:38:

Dogru canım yazmıştın sen ilk basta kızlar sormuştu.:26:
kasa devri deyince bankacılık geldi aklıma.
Hayırlısı,istedikleriniz olur insallah.

Dogru canım yazmıştın sen ilk basta kızlar sormuştu.:26:
kasa devri deyince bankacılık geldi aklıma.
Hayırlısı,istedikleriniz olur insallah.

yok canım banka işlerini hiç sevmem bankalarıda hiç sevmem Allah korusun Bankada staj yapmıştım acayip soğudum :51: bizim firma İstanbul merkezli olduğundan kasayı devredip istanbula rapor gidiyor ay sonları vs.. :) benimde başka işlerle uğraşmaktan biriken evraklarım oluyo ay sonu çok sıkışıyom :ssz:

unutmadan hemen şu dakikaya kadar yediklerimi yazayım

kahvaltı :2 dilim çok tahıllı ekmek -6 zeytin-1 kk peynir-2 ince dilim hindi salam-1 tatlı kaşığı biber salçası-şekersiz çay

ara:2 incir kurusu-1 bardak süt

öğle : 1 porsiyon tavuklu patlıcan yemeği - 4 çatal yoğurtlu makarna

kaçamak :yarım avuç içi tahinli ekmek-yarım kurabiye

ara : 1 kase müsli / 10-12 tane fındık

müsli yi akşam üstü dolu dolu bir kase olmayacak şekilde tüketiyorum çünkü emzirdiğim için içim bayılıyor akşam yemeğine kadar.yoksa akşam yemeğinde saldırıyorum herşeye

yok canım banka işlerini hiç sevmem bankalarıda hiç sevmem Allah korusun Bankada staj yapmıştım acayip soğudum :51: bizim firma İstanbul merkezli olduğundan kasayı devredip istanbula rapor gidiyor ay sonları vs.. :) benimde başka işlerle uğraşmaktan biriken evraklarım oluyo ay sonu çok sıkışıyom :ssz:

kolay gelsin canım bende şirket önmuhasebesine ve tüm finans işlerine bakıyorum her ay sonu aynı sıkışıklık bizde de oluyor

Ne güzel canım.Cok sevindim adına.İncelmeye kg vermeye devam.:48:
Dısardan fark edilir kg verdik....Hedefe yakınlasıyoruz.Sen beni gectin tabiii...
Ben bu ara spora,yürüyüşe cok yüklendim.67 görsem tekrar sadece eliptik yapcam.İc bacak sıkılastırmam gerekli...
Isırgan.ictim bakalım fayda saglıyacak.mı??
1 elma daha yedim

Evet canim hedef gunden gune yaklasiyor ,ben kac gundur yapamadim spor benim simitler var biraz oralardanda gittimi tamam,isirgan insallah gosterir etkisini

kolay gelsin canım bende şirket önmuhasebesine ve tüm finans işlerine bakıyorum her ay sonu aynı sıkışıklık bizde de oluyor

Meraba canim bugun aile hekimime diyet yapmamda sorun olurmu dedim ,siki bir diyet olmaz ama yediklerine dikkat edebilirsin dedi et,sut,meyve,sebze eksit etme dedi,bizimde yaptigmiz bu zaten

kahvaltı :2 dilim çok tahıllı ekmek -6 zeytin-1 kk peynir-2 ince dilim hindi salam-1 tatlı kaşığı biber salçası-şekersiz çay

müsli yi akşam üstü dolu dolu bir kase olmayacak şekilde tüketiyorum çünkü emzirdiğim için içim bayılıyor akşam yemeğine kadar.yoksa akşam yemeğinde saldırıyorum herşeye

Canim bende diyetten once cok bayginlik derecesine giriyordum ama gecti ,ara ogunler vede bebis buyudukce geciyo o durum

iyi akşamlar hanımlar

bugün çocuklardan bana sıra gelmedi uğrayamadım ee bide evin işi gücü derken günü bitirdik ..

sabah kahvaltım : 2 kk peynir ,domates salatalık 5 zeytin ,yarım elma,yeşilçay

ara :2 ceviz ,bir elma

öğle: 3-4 çatal peynirli makarna ,bir tabak haşlanmış brokoli,2 kaşık yoğurt

ara: bol bol maydanoz suyu

akşam : balık ,salata, 2 dilim ekmek ,1 bardak ayran

ara : 1bardak ayran ,1 elma

kızlar bugün doktorum programında osmanlı mutfağı araştırmacısı bir yazar vardı Osmanlılar balığı sirke gezdiripte yerlermiş bende bugün denedim veee bayıldım gerçekten nefis oldu :56: ve isterseniz fırında pişirirken üzerine bir çay bardağı sirke gezdirip pişirin dahada nefis oluyo dedi en kısa zamanda bunuda deneyeceğim ben kızartıp servis yaptım balığın üzerine limon gezdirir gibi gezdirdim :31:

Son düzenleme:
Meraba canim bugun aile hekimime diyet yapmamda sorun olurmu dedim ,siki bir diyet olmaz ama yediklerine dikkat edebilirsin dedi et,sut,meyve,sebze eksit etme dedi,bizimde yaptigmiz bu zaten

evet canım aynen benimde yapmaya çalıştığım da bu zaten kilo almamdaki en büyük etken hamurişleri ve abur cubur alışkanlığım onları terk ettiğimde diğer yediklerimle birazda hareketimi arttırınca inşallah kilolar gidecek

Canim bende diyetten once cok bayginlik derecesine giriyordum ama gecti ,ara ogunler vede bebis buyudukce geciyo o durum

birde bende düşük şeker var 3 ana 3 ara bana yetmiyor ara öğünlerim buradaki arkadaşlardan daha sık olabilir ama elimden geldiğince miktarlarına ve yediklerimin sağlıklı şeyler olmasına dikkat edeceğim

akşam yemeğimide ekleyeyim :

1 servis kaşığı bakla -2 kaşık yoğurt-avucum kadar yufka ekmek-1 tabak etli nohut -1 ısırık tahinli ekmek -roka salatası

ara : ara olarak meyveli yoğurt yemeyi düşünüyorum bakalım

Back
X