Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar iyi gunler nasilsiniz ben bugun daha iyiyim ,sabah 1.5 krep yedim 1dilim peynir 2zeytinle,1brdkda cay,az oncede yarim ekmek doner ve ayran arti tursu,spor yok aksama komsudayim ikramdan yerim dahada yemem
Kızceler nerdesiniz???
Hayalimsi,derya,destina...huuu kızlar.
İyi olmana sevindim canım....![]()
Ancak geldim canım. bugün ay sonu olduğundan maaşlar kasa devri vs... çok yoğundum wcye gidemedim :26: dahada bitmedi kahrolası işler
diyet güzel gidiyor gelmiyorum diye kaçamak yapmadım
sabah: yarım kepekli simit
3zeytin 1 kk peynir domates
ara: yarım muz
öğlen: 3 köfteli izmir köfte 2 dl patates vardı içinde
3 çatal nohut yanına da 1 turp
ekmek yemedim.. köftenin içindeki patates ve nohuttan dolayı
ara: 4 kuru kayısı
2.ara yaptım: 2 tane tahta etiform 1 üçgen peynir
yeşilçay , formçaylar onlar aynen devam ve bol su tabiki
benim gün böyleydi akşamda çorba var evde sadece yoğurt çorbası 1 kase içip yanına 1 dl ekmek yemeği düşünüyorum![]()
Tesekkur ederim canim ,odemi atarsin merak etme dikjat ediyorsun masallah saliya kadar 6li olursun,bugun suslendim giyindim foto cejtirdik kizimla esimle kendimi uzun zamandir bu kadar begenmemistim incecik olmusu m tabi eski halime gore inceyim cok mutlu oldum
Ancak geldim canım. bugün ay sonu olduğundan maaşlar kasa devri vs... çok yoğundum wcye gidemedim :26: dahada bitmedi kahrolası işler
diyet güzel gidiyor gelmiyorum diye kaçamak yapmadım
sabah: yarım kepekli simit
3zeytin 1 kk peynir domates
ara: yarım muz
öğlen: 3 köfteli izmir köfte 2 dl patates vardı içinde
3 çatal nohut yanına da 1 turp
ekmek yemedim.. köftenin içindeki patates ve nohuttan dolayı
ara: 4 kuru kayısı
2.ara yaptım: 2 tane tahta etiform 1 üçgen peynir
yeşilçay , formçaylar onlar aynen devam ve bol su tabiki
benim gün böyleydi akşamda çorba var evde sadece yoğurt çorbası 1 kase içip yanına 1 dl ekmek yemeği düşünüyorum![]()
Tesekkur ederim canim ,odemi atarsin merak etme dikjat ediyorsun masallah saliya kadar 6li olursun,bugun suslendim giyindim foto cejtirdik kizimla esimle kendimi uzun zamandir bu kadar begenmemistim incecik olmusu m tabi eski halime gore inceyim cok mutlu oldum
Diyet devamsa tamamdır.
Ne iş yapıyorsun canım sen?Allah kolaylık versin işlerine.
Afiyet olsun ayy bugun köfte yazınca secilde sende gebeşler gibi köfte istedi canım.Yarın dolaptan cıkarıp yapayım..Kv gitmezsek tabi.:2:
Afiyet olsun canim dengeli beslenmissin
Didem bu haftada sen beni gectin kesin daha eksi goremedim
ohh yooooo bozmak yok çok kararlıyım vericem..
Teşekkür ederim . Ben muhasebeciyim canım. Aynı zamanda mali müşavirlik sınavlarına hazırlanıyorum. haziranda gireceğim nasipse bu işte kariyer hedefliyorum. Bakalım hayırlısı...
teşkekkürler canım![]()
Dogru canım yazmıştın sen ilk basta kızlar sormuştu.:26:
kasa devri deyince bankacılık geldi aklıma.
Hayırlısı,istedikleriniz olur insallah.
yok canım banka işlerini hiç sevmem bankalarıda hiç sevmem Allah korusun Bankada staj yapmıştım acayip soğudumbizim firma İstanbul merkezli olduğundan kasayı devredip istanbula rapor gidiyor ay sonları vs.. :) benimde başka işlerle uğraşmaktan biriken evraklarım oluyo ay sonu çok sıkışıyom
![]()
Ne güzel canım.Cok sevindim adına.İncelmeye kg vermeye devam.
Dısardan fark edilir kg verdik....Hedefe yakınlasıyoruz.Sen beni gectin tabiii...
Ben bu ara spora,yürüyüşe cok yüklendim.67 görsem tekrar sadece eliptik yapcam.İc bacak sıkılastırmam gerekli...
Isırgan.ictim bakalım fayda saglıyacak.mı??
1 elma daha yedim
kolay gelsin canım bende şirket önmuhasebesine ve tüm finans işlerine bakıyorum her ay sonu aynı sıkışıklık bizde de oluyor
unutmadan hemen şu dakikaya kadar yediklerimi yazayım
kahvaltı :2 dilim çok tahıllı ekmek -6 zeytin-1 kk peynir-2 ince dilim hindi salam-1 tatlı kaşığı biber salçası-şekersiz çay
ara:2 incir kurusu-1 bardak süt
öğle : 1 porsiyon tavuklu patlıcan yemeği - 4 çatal yoğurtlu makarna
kaçamak :yarım avuç içi tahinli ekmek-yarım kurabiye
ara : 1 kase müsli / 10-12 tane fındık
müsli yi akşam üstü dolu dolu bir kase olmayacak şekilde tüketiyorum çünkü emzirdiğim için içim bayılıyor akşam yemeğine kadar.yoksa akşam yemeğinde saldırıyorum herşeye
Meraba canim bugun aile hekimime diyet yapmamda sorun olurmu dedim ,siki bir diyet olmaz ama yediklerine dikkat edebilirsin dedi et,sut,meyve,sebze eksit etme dedi,bizimde yaptigmiz bu zaten
Canim bende diyetten once cok bayginlik derecesine giriyordum ama gecti ,ara ogunler vede bebis buyudukce geciyo o durum
unutmadan hemen şu dakikaya kadar yediklerimi yazayım
kahvaltı :2 dilim çok tahıllı ekmek -6 zeytin-1 kk peynir-2 ince dilim hindi salam-1 tatlı kaşığı biber salçası-şekersiz çay
ara:2 incir kurusu-1 bardak süt
öğle : 1 porsiyon tavuklu patlıcan yemeği - 4 çatal yoğurtlu makarna
kaçamak :yarım avuç içi tahinli ekmek-yarım kurabiye
ara : 1 kase müsli / 10-12 tane fındık
müsli yi akşam üstü dolu dolu bir kase olmayacak şekilde tüketiyorum çünkü emzirdiğim için içim bayılıyor akşam yemeğine kadar.yoksa akşam yemeğinde saldırıyorum herşeye