kilolu bir genç kız dedim. genç kız diye kendimi bir tek ben tanımlarım heralde. ardımdan bakan der kaç tane çocuğu varsa diye.. kilolu olmak. girdiğin bir mağazada kıyafetin modelinden önce bedenine bakmaktır... elbise giyememektir çok sevsen de. utanç verici bi şey yapmışsın gibi yürürsün yolda. teyzelerin aşağılayıcı bakışlarından utanırsın. çocukların yanından kafan yerde geçersin bir şey demesinler diye bazen derler bazen sadece gülerler.. dolmusta yanındakinin alanına taşar kolların çevredekiler iğrenerek bakarlar sana. her kilo yiyerek alınan kiloymuş gibi az ye ayı derler arkandan.. kilolu olmak en çok parayı pantolona ayırmaktır cünkü pantolon ağları en fazla bir ay dayanır sana sonra bacagına bıraktığı büyük acı ve yarayla yırtılırlar.. çook beğendiğin bir elbiseyi arkadaşına denettirmektir. onun üzerinde görüp hevesini almaktır.1. sınıfta boy kilo ölçümünden sonra yüzün kırmızı bir şekilde arkadaşlarının bakıp ooooh demesini dinlemektir. büyüyünce bilim adamı olup kilo verdirme şeysi yapıcam diye hayaller kurmaktır. rüyalarda kendini zayıf görmektir. boydan fotoğraf çekinememektir. aynalardan kaçmaktır.arkadaşınız bi dk deyip yoldaki vitrinde kendini incelerken senin kendine bakmaktan korkup onu incelemendir. canın dondurma çektiğinde yolda yiyememektir. en sevdiğin sey gezmek olup dısarı cıkmak istememektir. ablanın kardeşin sanılmasıdır. ayrı bir türmüşüz gibi bakılır. kocaman 48 beden bir vücudun içinde 36 beden bir ruh vardır belki de.. 35 yasında gözüken bedende,18 yasında bi genc kızın hayalleri vardır.. yıkılmaz zırh gibi duran bedende yumuşacık bi kalp vardır belki de. en çok canımı ne yaktı biliyor musunuz? dün yolda birini gördüm ne kadar da yakışıklıymıs diye bakarken göz göze geldik. sonrasında baktım arkamda bi heves bi umut acaba dedim acaba ben de beğenilecek miyim. yanımıza geldi geldi. daha sonra yürüdük biraz arkadaşımdan hoşlanmış... bana abla evli misin sen dedi, işin en üzücü yanı ise benden 4 yaş büyükmüş...keske dedim ufalsam kücülsem gözyaslarımdan aksa yaglarım. üzülürmüs kızlar yağ bağlamıs kalp acıyabilirmis. tombul yanaklar da ıslanabilirmis gözlerin kuruyana kadar. (bu hesap başka bir arkadaşımın şimdilik ben kullanıyorum kızlar)