Kilolu hamile kalanlar

eras8580

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
374
6
48
İstanbul
Kızlar ben kilolu 90+ kilolarda hamıle kaldım şimdi 26haftalık hamıleyım ve malesef 13kilo aldım cok şukur sorunsuz gectı sımdıye kadar ama sonrası nasıl olacak korkuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mrb cnm bende ilk hamileliğimde 92 ile hamile kalmıştım sonra anensefaliden bebeğimi kaybettm tekrar bebek düşünüyoruz ama kiloda veremedim bu haftana kadar sıkıntı yaşamadıysan dahada yaşmazsn merak etme doğumhanede gördüm ne kilolular doğuruyor hiç. korkma Allahın izniyle...

Bende hamileyim, 93 kg.. zayiflayamadim..

Canım ınsallah en kısa zamanda saglıklı bır bebişin olur Rabbım gonlune gore versın ınsallah ve artık yapacsk bırseyım yok saglıklı olsunda kılomu sonra verırım

İnş. olur cnm sağlıklı olsun yeter bebeğin için kilo nolcak cnm :) sıkma canını onuda üzme :)

kızlar bende 87 ile hamile kaldım 19 haftalık hamileyim şuan 89 um doktorum 97 ile bitiricez gebeliği fazla kilo istemiyorum dedi başta korkuyorum ya aşarsa :18: ama bebeğimi içimde hissedince bütün olumsuz düşünceler gidiyo o anlık Allah hepimizin yardımcısı olsun

Canım senın nasıl gecıyor kac haftalıksın ve dogumu nasıl dusunuyorsun

Daha benim 3 haftalik falan cnm. Daha doguma var.

Bende 85 kilo ile hamile kaldım ilk 24 haftada 9 kilo aldım sonra gebelik şekerim çıktı biraz diyet yapmak zorunda kaldım şimdi 35 haftadayız hala 94 kiloyum yani 10 haftadır hiç almadım. Isteyince oluyor aslında :)

geçen pazar öğrendim bende 90+ kiloyum 3-4 aylık olana kadar diet yapacağım en azından kilo almayım. sonra zaten alacağım... gemi gibi gitmeyim doğuma

Kizlar bende kilolu hamile 100 + kaldim. Diyete başladım ve megersem ayni zamanda hamileymisim yani ilk 4 hafta bilmeden diyete başladım. Su an 23. Haftadayim hic kilo almadim 20. Haftaya kadar 14 kilo verdim su an da hedefim kilo almadan bitirmek. Tabi hem diyetisyen hem de doktor takibinde. Abur cubur fast food ve karbonhidrat almayinca oluyor. :)

bende 4 kg verdim 17. haftamdayım inş az kilo alarak bitiricem doktorum cok iyi motive ediyor kesinlikle diyet önermiyor ekmegi hamur isini tatlıyı kes sebze ,süt peynir yogurt ve meyveye yogunlas dedi ve gitti 4 kg inş böyle devam eder

Ben yeni evliyim 4 bitti 5.ayimiz
Evlenmeden önce 68 kiloydum evlenince 75i gördüm ilk defa hayatmda ve hamile kaldim ve kilo verme problemim var smdi cok kilo alirsam naparm korkuyrm

Arkadaşlar bende hamile kaldım 94 kiloyla olsun genede mutluyum :) ama daha cok yeniyiz

Kızlar ben de ilk bebeğimde 68 ile hamile kalmıştım ve doğuma kadar çok fazla kilo almadan tamamladım ne olduysa emzirme döneminde oldu ve 78 i buldum. Şimdi 81 kilo ile ikinciye hamile kaldım hayatındaki en kilolu dönemim ve hamilerim. Aslında 76-75 lerdeydim 1,5 yıldır her ay kendimi hamile zannedip rahatça yedim ve kilo vermek bi yana daha çok aldım. Çok şükür hamile kalabildim ama alabileceğim minimum seviyede kilo ile tamamlamak için ne yapmalıyım. Diyetisyene mi gitmeli? 7. Haftadayım ve bulantılar başladı bu dönem bi kaç kilo gider inş. Doktor 8 ile 11 kilo alımını zararlı bulmuyoruz dedi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah nasip edince hersey oluyor arkadaslar. Ne insanlar var zayiflar ama farkli tahatsizliklari olup gebe kalamiyorlar ayni sekilde tam tersi de. He tabi bitaz kg verilip hamile kalinsa o donem daha rahat atlatilir. Ama kilolu hamile kalinca da o guzel donemi olumsuz dusunerek mahvetmemek lazim. Fazla kiloyla hamile kalan arkadaslar varsa lutfen burdan yazsinlar. Destek olalim.moral verelim. Bende kiloluyum. Henuz bebek dusunmuyoruz baska sebeplerden dolayi. Bu zaman zarfinda da ben de kg vermek istiyorum. Rabbim herkesin hakkinda hayirlisini versin. Amin.

Bugün test yaptım, hamileyim. Test yaparken aninda pozitif oldu ,yarin kan testi yaptiracagim bakalım. Bu arada 100 den fazlayim.diyet yapıyordum 10 kg vermiştim,hayirlisi bakalim,hamilelik sürecinde de kilo vermek istiyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum

Son düzenleme:

Hayirli olsun:)
Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin.
Ben size bisey sorabilir miyim?
Ne kadardir zamanda hamile kaldiniz?

Canım hayırlı olsun bebişin test yaptırdınmı bılmıyorum ama kıloyu hıc takma Rabbıme emanetler anladımkı bu işin zayıflıkla kıloyla alakası yok. 31 haftalık olduk bebişim çok ıyı masallah ve ben kötu ornek olmak ıstemem ama hıc dıyet yapamadım 90+ile hamile kaldım ve toplam 15 kilo aldım kı bı 5kılo daha alırım kesın yeterkı bebegım saglıklı olsun sonra gıdecek kılolar emınım

bebişin hayırlı uğurlu olsun,kilonu kafana takma yeterki sağlık problemin cıkmasın sende ve bebekte kılolar verılır hemen gebelıgın boyunca dıkkat edersın yedıgıne ıctıgıne sorun olmaz hatta dıyetısyenle beraber götürürsün işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…