Kızlar ben kilolu 90+ kilolarda hamıle kaldım şimdi 26haftalık hamıleyım ve malesef 13kilo aldım cok şukur sorunsuz gectı sımdıye kadar ama sonrası nasıl olacak korkuyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mrb cnm bende ilk hamileliğimde 92 ile hamile kalmıştım sonra anensefaliden bebeğimi kaybettm tekrar bebek düşünüyoruz ama kiloda veremedim bu haftana kadar sıkıntı yaşamadıysan dahada yaşmazsn merak etme doğumhanede gördüm ne kilolular doğuruyor hiç. korkma Allahın izniyle...
Bende hamileyim, 93 kg.. zayiflayamadim..
Canım ınsallah en kısa zamanda saglıklı bır bebişin olur Rabbım gonlune gore versın ınsallah ve artık yapacsk bırseyım yok saglıklı olsunda kılomu sonra verırım
Canım senın nasıl gecıyor kac haftalıksın ve dogumu nasıl dusunuyorsun
Bugün test yaptım, hamileyim. Test yaparken aninda pozitif oldu ,yarin kan testi yaptiracagim bakalım. Bu arada 100 den fazlayim.diyet yapıyordum 10 kg vermiştim,hayirlisi bakalim,hamilelik sürecinde de kilo vermek istiyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum
Bugün test yaptım, hamileyim. Test yaparken aninda pozitif oldu ,yarin kan testi yaptiracagim bakalım. Bu arada 100 den fazlayim.diyet yapıyordum 10 kg vermiştim,hayirlisi bakalim,hamilelik sürecinde de kilo vermek istiyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?