bende 71 kilo ile kaldım ınsaalh 10 kg geçmez
110 kilo ile başladım 3. buçuk aylık hamileyim 113 kiloyum 3 kilo aldım... doğuma kadar gemi gibi olacağım herhalde
geçen pazar öğrendim bende 90+ kiloyum 3-4 aylık olana kadar diet yapacağım en azından kilo almayım. sonra zaten alacağım... gemi gibi gitmeyim doğuma
ben de 71 kiloyum hamilelik planlıyorum ağustos ayı içinde:) Neler yiyorsunuz?
ben vejeteryanım cok caba sarfetmıyorum ama kılo almaya cok musaıt bır yapım var bu aralar daha cok yoğurt salata meyve ve sebze yiyorum.
Bende 97 kg ile hamile kaldım 11. Hafta şuan 99-98 kiloyum diyetisyene gitsem de kilo veremiyorum çünkü karnım çok acıkıyor ve tatlı şeyler istiyorum temelli kilo alacam diye korkuyorum doktorlarda zorlanacaksın deyip duruyor hayırlısı olsun herkesten dua bekliyorum lütfen dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Off yaa bu doktorlar neden boyle?
Niye moral vermiyorlar? Zaten birsuru endisemiz var.
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
Bebeginizi ve kalp atisini kacinci haftada duydunuz gordunuz?
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
can kuşcuğum 8. Haftada devlet hastanesindeki doktor duydu ben bilmediğimden sesini dinlet demek aklıma bile gelmedi :)) ben zaten ilk o gün öğrendim hamile olduğumu ondan benim ki tam bir kıstas sayılmaz diye düşünüyorum canım benim duaların için Allah razı olsun
Ne guzel tam surpriz yani:)
Biz yedinci haftada duyamadikgerci daha bilmiyorum gec dollenme mi degil mi?
Doktorda o kadar olumsuz konustu ki kilom var diye. Moralimi altust etti. Cuma gunu baska bir doktora gidicem umarim tatli dillidir:)
Kaç kilosun ki canım bide kaç haftalıksın
Sizden daha kiloluyum:)
Suanda 8+1 iz:)
Rabbim hepimizi en sağlıklı bi şekilde yawrularımıza kavuştursun inşallah
Hayirli olsun:)
Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin.
Ben size bisey sorabilir miyim?
Ne kadardir zamanda hamile kaldiniz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oldukça geç cevap verebildim,kusura bakmayın. Eşim ameliyat oldu,o süreçte de fırsat bulamadım siteye girmeye. Eylül-Ekim ayından itibaren korunmayı bırakmıştık,niyetimiz çocuk falan değildi zaten kilolu olduğum için hamile kalamayacağımı düşünüyorduk o yüzden rahattık.Şubat ayında diyetisyene giderek kilo vermeye başladım,120 kiloydum, nisanda hamile olduğumu öğrendim. Şu anda 17 +4 haftalık hamileyim. 105 kilo civarındayım. yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum,açlık şekerim sınırda çıkmıştı,doktorum da şekere dikkat etmem gerektiğini söyledi. Ben de tatlıları çok sevmiyorum ama meyve delisiyim.Meyveler de şeker konusunda hiç de masum değiller o yüzden kendimi çok zor frenliyorum. Kızımız olacakmış,herşey yolundaymış Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip eder yavrumuzu inşallah
TebriklerGecmis olsun
Size bunu sordugum siralar bende dusunuyordum kilolu halimle korunmayi biraksammi zaten hemen olmaz heralde diye... ve haziran ayindaki iki korunmasiz birliktelikten suanda hamileyim:) 8+1 iz henuz:)
Aslinda hala acabalarim endiselerim var. Ama dua ediyorum olumsuz dusunmemeye calisiyorum. Rabbim kolayligini verir insallah. Saglikli hafif gebelikler geciririz umarim:)
Doktorunuz hamilelelik boyunca diyetisyen onerdi mi gidiyor musunuz?
Masallah kiziniza:) Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?