Kilolu hamile kalanlar

110 kilo ile başladım 3. buçuk aylık hamileyim 113 kiloyum 3 kilo aldım... doğuma kadar gemi gibi olacağım herhalde

Allah analı babalı büyütsüz darısı başıma. Nasıl besleniyorsunuz?

geçen pazar öğrendim bende 90+ kiloyum 3-4 aylık olana kadar diet yapacağım en azından kilo almayım. sonra zaten alacağım... gemi gibi gitmeyim doğuma

Merhaba nasıl bir diyet uyguluyorsunuz?

Bende hamile kalırsam 80 le kalicam umarım çok kilo almayız

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende 97 kg ile hamile kaldım 11. Hafta şuan 99-98 kiloyum diyetisyene gitsem de kilo veremiyorum çünkü karnım çok acıkıyor ve tatlı şeyler istiyorum temelli kilo alacam diye korkuyorum doktorlarda zorlanacaksın deyip duruyor hayırlısı olsun herkesten dua bekliyorum lütfen dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Off yaa bu doktorlar neden boyle?
Niye moral vermiyorlar? Zaten birsuru endisemiz var.
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
Bebeginizi ve kalp atisini kacinci haftada duydunuz gordunuz?

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Off yaa bu doktorlar neden boyle?
Niye moral vermiyorlar? Zaten birsuru endisemiz var.
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
Bebeginizi ve kalp atisini kacinci haftada duydunuz gordunuz?

can kuşcuğum 8. Haftada devlet hastanesindeki doktor duydu ben bilmediğimden sesini dinlet demek aklıma bile gelmedi :)) ben zaten ilk o gün öğrendim hamile olduğumu ondan benim ki tam bir kıstas sayılmaz diye düşünüyorum canım benim duaların için Allah razı olsun

Ne guzel tam surpriz yani:)
Biz yedinci haftada duyamadik gerci daha bilmiyorum gec dollenme mi degil mi?
Doktorda o kadar olumsuz konustu ki kilom var diye. Moralimi altust etti. Cuma gunu baska bir doktora gidicem umarim tatli dillidir:)

Kaç kilosun ki canım bide kaç haftalıksın

Canım ben yenı doğum yaptım kilom cok fazlaydı ama cok sukur ıyıyız hiç korkma Rabbım verdıyse ınsallah sonu guzel olur buarada doktorumda cok rahattı koyde doguranlar kılomu bılıyıor kac cocuk doğuruyorlar bu arada 100+ ile hamıle kalıp 30 kıloda aldım

Bende boMicam moralimi diorum ama eşimle çok kavga ediyoruz bu aralar kavga ederken resmen kasıklarımın ağrıdığını hissediyorum eşimde hiç halden anlamıyor ne olacak bilmiyorum

Hayirli olsun:)
Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin.
Ben size bisey sorabilir miyim?
Ne kadardir zamanda hamile kaldiniz?

Oldukça geç cevap verebildim,kusura bakmayın. Eşim ameliyat oldu,o süreçte de fırsat bulamadım siteye girmeye. Eylül-Ekim ayından itibaren korunmayı bırakmıştık,niyetimiz çocuk falan değildi zaten kilolu olduğum için hamile kalamayacağımı düşünüyorduk o yüzden rahattık. Şubat ayında diyetisyene giderek kilo vermeye başladım,120 kiloydum, nisanda hamile olduğumu öğrendim. Şu anda 17 +4 haftalık hamileyim. 105 kilo civarındayım. yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum,açlık şekerim sınırda çıkmıştı,doktorum da şekere dikkat etmem gerektiğini söyledi. Ben de tatlıları çok sevmiyorum ama meyve delisiyim.Meyveler de şeker konusunda hiç de masum değiller o yüzden kendimi çok zor frenliyorum. Kızımız olacakmış,herşey yolundaymış Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip eder yavrumuzu inşallah

Gecmis olsun
Size bunu sordugum siralar bende dusunuyordum kilolu halimle korunmayi biraksammi zaten hemen olmaz heralde diye... ve haziran ayindaki iki korunmasiz birliktelikten suanda hamileyim:) 8+1 iz henuz:)
Aslinda hala acabalarim endiselerim var. Ama dua ediyorum olumsuz dusunmemeye calisiyorum. Rabbim kolayligini verir insallah. Saglikli hafif gebelikler geciririz umarim:)
Doktorunuz hamilelelik boyunca diyetisyen onerdi mi gidiyor musunuz?
Masallah kiziniza:) Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.

Tebrikler sevindim adına.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Diyetisyenime devam ediyorum elbette doktorum da önerdi devam et diye. Diyete %100 uyuyor musun dersen hayır Ama ipin ucunu da kacirmiyorum,kontrolluyüm.Elimden geldiğince hergun 30-40 dk yürüyorum, sana da tavsiye ederim Kilolu hamile kalmak normallere göre daha zor ama önemli olan birşey daha var dedi doktor.Hamilelikte aldığın kilo miktarı.Dikkat etmekten başka caremiz yok

Kızlar 83 kiloyla hamile kaldım bende malesef. Ve de daha fenası 20 kilo aldım toplamında. Çarşamba günü doğuma gircem. Acayip ödem tuttu vücudum gerçi ne kadarı kilo ne kadarı ödem doğumdan sonra anlarım heralde. Hipertansiyon hastası olduğum için normalden çok daha fazla şiştim. Böyle bir ağırlık, hantallık hiç yaşamadım hayatımda. Doğumdan bikaç ay sonra hemen spora başlıcam ve tabi diyete de. Çok mutsuzum bu görüntümden dolayı ama bin şükür sonuna geldik artık. Az ağlamadım geceleri sağımdan soluma dönerken dönemiyorum diye. Çok şükür oğlum sağlıklı tek tesellim bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…