Aramıza hoş geldin.Sen bize göre çıtır sayılırsın bence. Umarım sağ salim bebişini kucağına alırsınselam kızlar ben şişman rambo :) 74 kilo ile dün öğrendim maşallah topalak olurum diye ödüm kopuyorbiri dört kilo verdim demiş hamileyken allah bana da o iradeden versin inşallah
allah yardımcınız olsun. saglıkla alın ınsallah kucagınıza bebısınızı...Bende şişko hamilelerdenim 83 le pko lu olduğum halde hemen hamile kaldim Allaha şükür. Sonra ikinci ayin başından beri işkence gibi geçiyor, bulantı,hiç birşey yiyememe, istifra derken 1 ayda 79 kiloya istemeyerek düştüm.hala aynıyım.rahat bi hamilelik geçirip kilo bile almak isterdim..
allah yardımcınız olsun. saglıkla alın ınsallah kucagınıza bebısınızı...
merhabalar. oncelıkle moralınızı bozmamaya calısın. bende kılolu bır hamıle olarak sızı cok ıyı anlıyorum. hamıle oldugumu ogrenıp doktora ılk gıttıgımde benım moralım de oyle bozulmustu kı... ama cok takmadım. doktorun odasından cıktım ve elbette bır daha adımımı atmadım o doktora:) bana 40 kg alıp dogurursun demıstı. sız dusunun... ve ben 24. haftamın ıcındeyım sukurler olsun kı hıc kg almadım. kılolu hamıleler cok fazla kg almazlar tezı dogru sanırım. o yuzden dıkkat edebılecegınız olcude dıkkat edın yedıklerınıze kendınıze. ama moralınızı bozmayın.Merhaba arkadaslar ben de doksan kiloyum maalesef gecen carsamba ilk olarak dktra gttim dktr agzna geleni soyledi bu kiloyla hamile mi kalinir diye inanilmaz moralmi bozdu
merhabalar. oncelıkle bebegınız hayırlı olsun. Allah saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın. yukardada yazdıgım gıbı aynı seylerı yasıyoruz. canınızı sıkmayın. huzurlu bır hamıleleık gecırelım kı bebeklerımız de oyle olsun:)merhaba hanımlar bende 90+ yım perssembe gunu evde yaptıgım idrar testiyle hamile oldugumu ogrendim yarın gidicem doktora bakalım nolcak
amınnCok tesekkurler icimi rahatlattiniz ben de doktor arayisindayim su an da allah hepimize saglikla evlstlarimixi kucagimiza almayi nasip etsin
bulabıldınız mı doktor?amınn
ınsallah pozıtıf olumlu bır doktor da bulursunuz.
Bu cuma kontrolum var canim ücretsiz oluyo ya gidecem sonra baska dktr a gidecem insallah o kadar korkuyorum ki ya kalp atsini duyamazsam ya kese gelismemisse diye odum kopuyo hersey yolundaysa insallah o zmn bakcz artk ama kesin deistrmk istyrm sizin bebis nasil keyfi yerindedir ins.bulabıldınız mı doktor?
keseyı mutlaka gorursunuz. buyuk ıhtımalle kısa da olsa kalp atısını da dınletır doktorunuz. hıc korkmayın. hersey yolundadır Allah ın ıznıyle.Bu cuma kontrolum var canim ücretsiz oluyo ya gidecem sonra baska dktr a gidecem insallah o kadar korkuyorum ki ya kalp atsini duyamazsam ya kese gelismemisse diye odum kopuyo hersey yolundaysa insallah o zmn bakcz artk ama kesin deistrmk istyrm sizin bebis nasil keyfi yerindedir ins.
hayırlı olsun bebegınız. zaten kılo aldıran seyler tatlılar hamurıslerı. bunlardan uzak durursak ınsallah kılo almadan gecırırız hamılelıgımızı.bende 87 kiloyla hamile kaldım. geçen hafta gittim doktora kilomu da tam olarak orda öğrendim. doktorum hiçbir şey söylemedi kiloyla ilgili. kızartma yağlı tuzlu şekerli ve hamurişi yeme dedi sadece. zaten artık sık sık ve az yiyebiliyorum umarım fazla kilo almam :/
hayırlı olsun.Benım ilk hamileliğimde 65 le hamile kalmıstım, 85 le doguma gıtmıstım. Sonra emzirmeydi spora falan gıttım 10 kilo verebildim. Simdi ikinci hamileliğim, kızım 11 Aylıkken hamile oldugumu ögrendim, 76 yla hamile kaldım suan 80 kiloyum ve 31. Haftadayız.. Bu sefer kilo almadım nedense..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?