Kilolu hamile kalanlar

Dogum yapacaginiz kilo benim kaldigim kilodan daha az.
Ya dusunmeyeyim diyorum ama bazende cok moralim bozuluyor
Rabbim kolaylik versin. Saglikli hafif bir sekilde bu sureci tamamlamayi nasip etsin. Aminn

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

İnsanın morali bozulmaz mı? Her gören bi laf söylüyo bi kere. Ay hatta eşimin babannesi sezeryan olacağımı söylediğimde ' e tabi alt taraflar yağ bağladı demekki sezeryan olsun dedi doktorun' dedi. Mantığa bak. Halbuki çocuğun kafası büyük normal yapamazsın demişti doktorum.Ne kadar üzülmüştüm.
Rabbim hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin. Hamileliğimiz normal kilolara göre zor geçti bari doğumumuz kolay olsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben de 73.5 kg ile hamile kaldım 18.haftamın içindeyim.
bugün tartıldım 78.7kg yum çok aldım farkındayım
diyet günlükleri bölümüne konu açtım hamileler hergün yediklerimizi paylaşalım diye.
gelen olursa beklerim. birlikten dirlik doğar derler.diyet günlüklerinden 'hamileyim fazla kilo almayım diyenlerin günlüğü' diye başlığım var..
herkese kolay gelsin kızlar..

Ayy aglicam simdi
Nerdeyse biz kiloluyuz ya bizim cocuk dogurmaya hamile kalmaya bile hakkimiz yok.
Ben henuz olumsuz bisey duymadim cevreden aman duymayayimda kaldiramiyorum artik hicc....
Kendi kendime herseyi kuruyorum.
Vicdan azabi hissedicem nerdeyse kilolu hamile kaldigim iciin...
Ama sonsuz sukurler ilsun Rabbimiz nasip etti.
Hep dua edip dikkat edelim.
Evet bazi seyler daha zor olacak belki ama guzel gecirebiliriz gene de bu donemi degil mi??

Umarım sağ salim dünyaya gelmiştir bebeğin. Foruma girersen bizi bilgilendir

Evet kızlar bende hamileyim çok sukur kilom 79 dün tartildim.insallah 90 i gelmem hedefim bu. Hayırlısıyla sağlıkla kucağımiza alalım insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar Rabbım o bebegi sıze vermiş hiç sıkıntı yapmayın zayıf kılolu hıc onemı yok olacaksa olur. Ben 100+ ile ılk denemede hamıle kaldım ve toplsm 30 kılo aldım hıc agrım sızım olmadı hiç bır sıkıntım olmadı cok sukur dogum yaptım sezeryan ve super kolay geçtı sımdı yavrum 1aylık Rabbım hepınıze benım gıbı rahat hamılelık gecırmeyı nasıp etsın ve ısteyen tum annelere nasıp etsın

Allah hayirlisiyla buyutmenizi nasip etsin.
Dogumunuzu siz mivsectiniz doktorunuz mu onerdi?
Ve diyetisyen destegi almis miydiniz?
Genel olarak hic skntilariniz oldu mu?
Kusura bakmayin cok soru sordum:)

Canım doktorum en ıyısı epıdural sezeryan dedı bende çunku bebısım donmedı makat gelışıydı cok kolay bır dogum oldu normalı zaten dusunmezdım kendıme guvenım yok valla :) dıyetısyenede ha bu hafta ha sonrakı hafta gıtsemmı gıtmesemmı dedım ve gıtmedım ne bulduysam yedım yalan yok abarttım nasıl zayıf hamıleler nazlanıyorsa aynısını yaptım hıc kılomu sorun etmedım ben artık hamıleydım ve ınanıyordum guzel olacaktı hersey hıç sıkıntım olmadı sekerdır tansıyondur hep korktular akrabalar ama hepsı temız cıktı

Ben hep ınandım doktor hamılesın dedıgınde neeee ben şişkoyum ama demıştım oda bana koyde 9 10 cocuk yapanlar doktorsuz doguranlar cokmu zayıf demıştı o gun ogrendıgım gunden sonra kımseye laf soyletmedım güvenmek inanmak gerek

Okadar yazılar okurdumkı kılolu hamıle kalıp dogum yapanlar olsun dıye dya ederdım gunlerce bılgısayar basında okudugum gunler geldı aklıma ama dedıgım gıbı hamıl oldugum gunden sonra attım hepsını kenara Rabbım nasıp ettı bırkere dedım tamam sız benım kadar rahat olmayın tabıkı gıdın dıyetınızı yapın ama yınede ben anlatmak ıstedım

Masallah...
Guzel atlatmissiniz Allah in izniyle.
Insallah bizlerde oyle oluruz. :)

Kızlar bende 2 bucuk yıl tedavi gördüm aşılamayla falan olmadı 3 ay ara verdik o arada hamile kaldım rabbimin işleri işte. hipotroidim var zayıflayamyorum da zaten ilaçlar yetiyor şişmeye
113 kiloyla hamile kaldım hala aynı kilodayım bu haftalardan sonra kilo alınmaya başlıyormuş zaten. dikkat ediyorum diyetime. Allah'ım kimseyi fiziksel ruhsel mağdur edip bebeklerimizle sınamasın inşallah sağ salim kucağımıza alırız da sonrası Allah kerim :)
dua edelim

Kızlar bebişimi aldım kucağıma:) Allah hepinize nasip etsin inşallah:)
Toplamda 21 kilo aldım,15 gün önce doğum yaptım ve hiçbir şey yapmadan 11 kilosu kendiliğinden gitti. Muhtemelen çok ödem tuttuğum için suyu attım vücudumdan.
İnanın kilo falan hiç umrumda değil sizin de olmasın tosbiğinizi kucağınıza aldığızda dünya yansa umursamıyomuşsunuz:)
Hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah saglikli uuuupuzun mutlu omur nasip etsin bebisine canim. Aralik gelsede bende bebegime kavussamm.

Arkadaslar normal yollami hamile kaldiniz yoksa tedavi oldum 85 kiloyum 2 hafta sonra tup bebege baslayacaz korkuyorm bnde ;(

Arkadaşlar,cuma günü doktora gittim.İstanbulda yaşıyorum ama izmire ailemin yanına tatile geldim. doktora görüneli 1ay olmuştu ben de bi gideyim dedim bebişim ne durumda bir de vitamin ve kan hapım bitmişti onu yazdırayım diye. Bir öncekinde suyu gayet iyiydi ama doktor bu sefer suyun azalmış bol su iç,güneşte gezme dedi. moralim bozuldu. bu aralar kardeşimin düğünü-koşuşturmaca falan derken yoruldum ve de suyu az içtim farkında olmadan. Sizin de başınızdan böyle birşey geçti mi?
Buradaki doktor da vitamin kullanmama kızdı,kilolusun daha da kilo alırsın,doğumun zorlaşır nasıl bir doktor o gittiğin dedi .İstanbuldaki doktorum hergün 1 tane vitamin içmemi söymişti; siz nasıl ne oranda içiyorsunuz? Bİr de kan ilacını günde 2 tane vermişti buna da itiraz etti buradaki doktor. Günde 1 kez yeter dedi.Kan ilacını ne oranda içiyorsunuz? Kafam karıştı Osteocare verdi İstanbuldaki doktorum,kalsiyum-magnezyum için, 20.haftadan itibaren kullan dedi. Siz kullanıyor musunuz kalsiyum-magnezyum için birşey? Kafam çok karışık doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum

selam kızlar ben şişman rambo :) 74 kilo ile dün öğrendim maşallah topalak olurum diye ödüm kopuyor biri dört kilo verdim demiş hamileyken allah bana da o iradeden versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…