- 16 Nisan 2014
- 1.071
- 178
- 93
Kızlar 83 kiloyla hamile kaldım bende malesef. Ve de daha fenası 20 kilo aldım toplamında. Çarşamba günü doğuma gircem. Acayip ödem tuttu vücudum gerçi ne kadarı kilo ne kadarı ödem doğumdan sonra anlarım heralde. Hipertansiyon hastası olduğum için normalden çok daha fazla şiştim. Böyle bir ağırlık, hantallık hiç yaşamadım hayatımda. Doğumdan bikaç ay sonra hemen spora başlıcam ve tabi diyete de. Çok mutsuzum bu görüntümden dolayı ama bin şükür sonuna geldik artık. Az ağlamadım geceleri sağımdan soluma dönerken dönemiyorum diye. Çok şükür oğlum sağlıklı tek tesellim bu.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dogum yapacaginiz kilo benim kaldigim kilodan daha az.
Ya dusunmeyeyim diyorum ama bazende cok moralim bozuluyor
Rabbim kolaylik versin. Saglikli hafif bir sekilde bu sureci tamamlamayi nasip etsin. Aminn
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
İnsanın morali bozulmaz mı? Her gören bi laf söylüyo bi kere. Ay hatta eşimin babannesi sezeryan olacağımı söylediğimde ' e tabi alt taraflar yağ bağladı demekki sezeryan olsun dedi doktorun' dedi. Mantığa bak. Halbuki çocuğun kafası büyük normal yapamazsın demişti doktorum.Ne kadar üzülmüştüm.
Rabbim hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin. Hamileliğimiz normal kilolara göre zor geçti bari doğumumuz kolay olsun.
Kızlar 83 kiloyla hamile kaldım bende malesef. Ve de daha fenası 20 kilo aldım toplamında. Çarşamba günü doğuma gircem. Acayip ödem tuttu vücudum gerçi ne kadarı kilo ne kadarı ödem doğumdan sonra anlarım heralde. Hipertansiyon hastası olduğum için normalden çok daha fazla şiştim. Böyle bir ağırlık, hantallık hiç yaşamadım hayatımda. Doğumdan bikaç ay sonra hemen spora başlıcam ve tabi diyete de. Çok mutsuzum bu görüntümden dolayı ama bin şükür sonuna geldik artık. Az ağlamadım geceleri sağımdan soluma dönerken dönemiyorum diye. Çok şükür oğlum sağlıklı tek tesellim bu.
ben de aynen çok çabuk kilo alıyorum(
Kızlar Rabbım o bebegi sıze vermiş hiç sıkıntı yapmayın zayıf kılolu hıc onemı yok olacaksa olur. Ben 100+ ile ılk denemede hamıle kaldım ve toplsm 30 kılo aldım hıc agrım sızım olmadı hiç bır sıkıntım olmadı cok sukur dogum yaptım sezeryan ve super kolay geçtı sımdı yavrum 1aylık Rabbım hepınıze benım gıbı rahat hamılelık gecırmeyı nasıp etsın ve ısteyen tum annelere nasıp etsın
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Okadar yazılar okurdumkı kılolu hamıle kalıp dogum yapanlar olsun dıye dya ederdım gunlerce bılgısayar basında okudugum gunler geldı aklıma ama dedıgım gıbı hamıl oldugum gunden sonra attım hepsını kenara Rabbım nasıp ettı bırkere dedım tamam sız benım kadar rahat olmayın tabıkı gıdın dıyetınızı yapın ama yınede ben anlatmak ıstedım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Masallah...
Guzel atlatmissiniz Allah in izniyle.
Insallah bizlerde oyle oluruz. :)
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Kızlar bebişimi aldım kucağıma:) Allah hepinize nasip etsin inşallah:)
Toplamda 21 kilo aldım,15 gün önce doğum yaptım ve hiçbir şey yapmadan 11 kilosu kendiliğinden gitti. Muhtemelen çok ödem tuttuğum için suyu attım vücudumdan.
İnanın kilo falan hiç umrumda değil sizin de olmasın tosbiğinizi kucağınıza aldığızda dünya yansa umursamıyomuşsunuz:)
Hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?