Kilolu hamile kalanlar

Bende hem kilolu hem hamile hemde mutlu olanlardanim😂 hepimize hayrlı olsun sag saglim kucagımıza alırız inşallah bebeklerimizi...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende suan 90 +yim acaba nasl olunuyor 6 7 aylikken benim simit bolgem wardi. Göbegim sisince kaybolurmu simit bölgesii?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende hem kilolu hem hamile hemde mutlu olanlardanim😂 hepimize hayrlı olsun sag saglim kucagımıza alırız inşallah bebeklerimizi...

Kaç kilosun kasim annesiydin dimi yanls hatirlamiyorsam.

merhaba bende kilolu bi anneyim şimdi üçüncü bebeğimi nasip olursa kucağıma alıcam ne zaman diyetisyene başlasam hamile kaldım önce zayıfladım sonra hamile kaldım nasip olmadı bi türlü zayıflamak..

Canım ben ilk oğlumda 135 le doğuma gittim sonra 107ye düştüm ikinci oğluma 107 le hamile kaldım ilk zamanlar 7kg verdim sonra onu aldım 107le doğuma gittim sonra 122ye çıktım doğumdan sonra biraz diet yaptım 93e düştüm sonra 97ye çıktım tekrar ve şu an 3.bebişe hamileyim çok kaygılıyım

Merhaba hayirli olsun bebeginiz..
Ne kadarda hamile kaldiniz acaba?

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Valla korunmamıza rağmen hamile kalmışım haberim olmadan:))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benimde boyuma göre kilom çok,gebelikten önce 4 kilo verdim ama yinede 71 kiloyla hamile kaldım, 12. haftanın içindeyim şu ana kadar kilo almadım,ekmek yememeye çalışıyorum,yürüyüş yapmam lazım ama başımı yastıktan kaldıramıyorum...böyle giderse ilk gebeliğimde 22 kg almıştım yine öyle olur heralde ((

iyi AKŞAMlar arkadaşlar bende 6.5 aylık hamileyim. ve 90 kiloyken hamile kaldım 4 aylıkken 3 kilo almıştım şuan ne durumdaym bilmyorum ama doğuma kadar çok kilo almaktan korkuyorum çnkü hep evdeyim yemek pek yok ama hareket sıfır çok uyuyrm...

Alllah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.

110 kilo ile başladım 3. buçuk aylık hamileyim 113 kiloyum 3 kilo aldım... doğuma kadar gemi gibi olacağım herhalde

Kilolu hamis anne adaylari:) keseyi gordukten sonra bebeginizi ne zaman gordunuz?

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Allah herkesin bebegini saglicakla kucagina almayi nasip etsin.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…