Canım hayırlı olsun bebişin test yaptırdınmı bılmıyorum ama kıloyu hıc takma Rabbıme emanetler anladımkı bu işin zayıflıkla kıloyla alakası yok. 31 haftalık olduk bebişim çok ıyı masallah ve ben kötu ornek olmak ıstemem ama hıc dıyet yapamadım 90+ile hamile kaldım ve toplam 15 kilo aldım kı bı 5kılo daha alırım kesın yeterkı bebegım saglıklı olsun sonra gıdecek kılolar emınım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende hem kilolu hem hamile hemde mutlu olanlardanim😂 hepimize hayrlı olsun sag saglim kucagımıza alırız inşallah bebeklerimizi...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım ben ilk oğlumda 135 le doğuma gittim sonra 107ye düştüm ikinci oğluma 107 le hamile kaldım ilk zamanlar 7kg verdim sonra onu aldım 107le doğuma gittim sonra 122ye çıktım doğumdan sonra biraz diet yaptım 93e düştüm sonra 97ye çıktım tekrar ve şu an 3.bebişe hamileyim çok kaygılıyım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
98ile hamile kaldım:) şu an 7 haftalığım
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla korunmamıza rağmen hamile kalmışım haberim olmadan:))
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iyi AKŞAMlar arkadaşlar bende 6.5 aylık hamileyim. ve 90 kiloyken hamile kaldım 4 aylıkken 3 kilo almıştım şuan ne durumdaym bilmyorum ama doğuma kadar çok kilo almaktan korkuyorum çnkü hep evdeyim yemek pek yok ama hareket sıfır çok uyuyrm...
Alllah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah herkesin bebegini saglicakla kucagina almayi nasip etsin.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?