2 yıldır bi sevgilim var. Biz onunla internette tanışmıştık. Kilolu olduğunu anlamıştım fotoğraflarından. O da bana kilosunu boyunu tam söylememişti. Buluştuğumuzda gördüm ne kadar iri olduğunu. Hiç tahmin edememiştim ki. Şu zamana kadar gördüğüm en kilolu insan 90 kilodur. Boyu 1.90 kilosu 140 civarıydı sanırım o zamanlar.. Pek belli etmedim ona şaşırdığımı. Kendimi alıştırmaya çalıştım bu haline. O sıralar ciddi düşünmüyordum onunla. Dolayısıyla zayıfla demedim.
1 yılın sonunda ona gerçekten aşık olmuştum. Dünyanın en pamuk kalpli,en anlayışlı erkeği o. Bana o kadar değer veriyo ki. Hiç bişeyde gözümü koymuyor. '' Hadi bişey iste alıyım.'' ''Canın ne çekiyo söyle yoksa küserim.'' der her zaman. O da bana deli gibi aşık bunu biliyorum. Kilo vermen gerek yoksa bi geleceğimiz olamaz bu şekilde yapamam dedim. Söz veriyorum halledicem bende biliyorum mutsuz olduğunu dedi.
Yaz tatilinde 3 ay görüşmedik. Diyete ve spora başladı. O süre zarfında 21 kilo verdi! 3 gün önce geldi yanıma. Farkı gördüm. Ama hala istediğim düzeyde değildi. Bugün buluştuğumuzda etrafıma bakındım. Zayıf erkekleri gördükçe gözlerim doldu çok kötü oldum. Ona çaktırmamaya çalıştım. Yemek yerken bakamıyorum onun yüzüne. Vücuduna bakamıyorum. Bi kalabalıkta onun ne kadar göze battığını görüyorum. O masum bakışlarını gördükçe içim acıyo. 22 yaşında çocuk neden dikkat etmedi de bu kadar kilo aldı diyorum.
Onun 80-90 kilo olması için her şeyi veririm. İlerde hayatımda görmek istediğim tek erkek o. Diyorum ki bazen galiba hiç bişey dört dörtlük olmuyor.
Yalvarırım mutsuzluğumu yenmeme yardım edin kızlar.. Var mı içinizde benimle aynı durumda olan? Dertleşmeye çok ihtiyacım var.
benim erkek arkadaşım da 1.73 boyunda 63 kilo. ben de kilo al diyorum.
yani hepimiz doyumsuzuz ve bir şeyleri tırmıklıyoruz.
tabi ki fizik önemli ama bu kadar da takılma bence ne güzel senin için uğraşıyormuş da.
zaten vermeye başlamış kilo. bayağı bi vermiş, gerisi de gelir. neden bu kadar büyütüyosun ki eğer gerçekten aşıksan zaten sana dünya güzeli görünür her hali.
İlaç da kullanıyo. İnsülin direnci varmış onu normal seviyesine düşürmek için. Bu yüzden kilo verememiş daha önceleri. Annem laf sokup duruyo. O benim moralimi çok bozuyo.
İlaç da kullanıyo. İnsülin direnci varmış onu normal seviyesine düşürmek için. Bu yüzden kilo verememiş daha önceleri. Annem laf sokup duruyo. O benim moralimi çok bozuyo.
2 yıldır bi sevgilim var. Biz onunla internette tanışmıştık. Kilolu olduğunu anlamıştım fotoğraflarından. O da bana kilosunu boyunu tam söylememişti. Buluştuğumuzda gördüm ne kadar iri olduğunu. Hiç tahmin edememiştim ki. şu zamana kadar gördüğüm en kilolu insan 90 kilodur. Boyu 1.90 kilosu 140 civarıydı sanırım o zamanlar.. Pek belli etmedim ona şaşırdığımı. Kendimi alıştırmaya çalıştım bu haline. O sıralar ciddi düşünmüyordum onunla. Dolayısıyla zayıfla demedim.
1 yılın sonunda ona gerçekten aşık olmuştum. Dünyanın en pamuk kalpli,en anlayışlı erkeği o. Bana o kadar değer veriyo ki. Hiç bişeyde gözümü koymuyor. '' hadi bişey iste alıyım.'' ''canın ne çekiyo söyle yoksa küserim.'' der her zaman. O da bana deli gibi aşık bunu biliyorum. Kilo vermen gerek yoksa bi geleceğimiz olamaz bu şekilde yapamam dedim. Söz veriyorum halledicem bende biliyorum mutsuz olduğunu dedi.
Yaz tatilinde 3 ay görüşmedik. Diyete ve spora başladı. O süre zarfında 21 kilo verdi! 3 gün önce geldi yanıma. Farkı gördüm. Ama hala istediğim düzeyde değildi. Bugün buluştuğumuzda etrafıma bakındım. Zayıf erkekleri gördükçe gözlerim doldu çok kötü oldum. Ona çaktırmamaya çalıştım. Yemek yerken bakamıyorum onun yüzüne. Vücuduna bakamıyorum. Bi kalabalıkta onun ne kadar göze battığını görüyorum. O masum bakışlarını gördükçe içim acıyo. 22 yaşında çocuk neden dikkat etmedi de bu kadar kilo aldı diyorum.
Onun 80-90 kilo olması için her şeyi veririm. Ilerde hayatımda görmek istediğim tek erkek o. Diyorum ki bazen galiba hiç bişey dört dörtlük olmuyor.
Yalvarırım mutsuzluğumu yenmeme yardım edin kızlar.. Var mı içinizde benimle aynı durumda olan? Dertleşmeye çok ihtiyacım var.
sadece 1 dk lığına birbirinizin yerinde olduğunu düşün. Sadece 1 dk
onun annesi sen kilolusun diye laf soktuğunu, zayıf kızlar gördüğünde gözleri dolduğunu! Yüzüne bile bakamadığını!
Daha başka ne yorum yapılır bilmiyorum..
2 yıldır bi sevgilim var. Biz onunla internette tanışmıştık. Kilolu olduğunu anlamıştım fotoğraflarından. O da bana kilosunu boyunu tam söylememişti. Buluştuğumuzda gördüm ne kadar iri olduğunu. Hiç tahmin edememiştim ki. Şu zamana kadar gördüğüm en kilolu insan 90 kilodur. Boyu 1.90 kilosu 140 civarıydı sanırım o zamanlar.. Pek belli etmedim ona şaşırdığımı. Kendimi alıştırmaya çalıştım bu haline. O sıralar ciddi düşünmüyordum onunla. Dolayısıyla zayıfla demedim.
1 yılın sonunda ona gerçekten aşık olmuştum. Dünyanın en pamuk kalpli,en anlayışlı erkeği o. Bana o kadar değer veriyo ki. Hiç bişeyde gözümü koymuyor. '' Hadi bişey iste alıyım.'' ''Canın ne çekiyo söyle yoksa küserim.'' der her zaman. O da bana deli gibi aşık bunu biliyorum. Kilo vermen gerek yoksa bi geleceğimiz olamaz bu şekilde yapamam dedim. Söz veriyorum halledicem bende biliyorum mutsuz olduğunu dedi.
Onun 80-90 kilo olması için her şeyi veririm. İlerde hayatımda görmek istediğim tek erkek o. Diyorum ki bazen galiba hiç bişey dört dörtlük olmuyor.
Sadece 1 dk lığına birbirinizin yerinde olduğunu düşün. Sadece 1 dk
Onun annesi sen kilolusun diye laf soktuğunu, zayıf kızlar gördüğünde gözleri dolduğunu! yüzüne bile bakamadığını!
Daha başka ne yorum yapılır bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?