- 25 Ekim 2012
- 1.432
- 637
- 178
İlaç da kullanıyo. İnsülin direnci varmış onu normal seviyesine düşürmek için. Bu yüzden kilo verememiş daha önceleri. Annem laf sokup duruyo. O benim moralimi çok bozuyo.
Yanlış hatırlamıyorsam geçen gün annen senin üyeliğinden bir konu açmıştı erkek arkadaşınla tanışacak olması hakkında. Annen tanışmalarının ardından çok mu şey söyledi de sen bu mevzuya bu kadar taktın?
annesi mi? nasıl yani annesiyle ortak mı kullanıp konu açıyor konu sahibi? beni bilgilendirirseniz sevinirim
2 yıldır bi sevgilim var. Biz onunla internette tanışmıştık. Kilolu olduğunu anlamıştım fotoğraflarından. O da bana kilosunu boyunu tam söylememişti. Buluştuğumuzda gördüm ne kadar iri olduğunu. Hiç tahmin edememiştim ki. Şu zamana kadar gördüğüm en kilolu insan 90 kilodur. Boyu 1.90 kilosu 140 civarıydı sanırım o zamanlar.. Pek belli etmedim ona şaşırdığımı. Kendimi alıştırmaya çalıştım bu haline. O sıralar ciddi düşünmüyordum onunla. Dolayısıyla zayıfla demedim.
1 yılın sonunda ona gerçekten aşık olmuştum. Dünyanın en pamuk kalpli,en anlayışlı erkeği o. Bana o kadar değer veriyo ki. Hiç bişeyde gözümü koymuyor. '' Hadi bişey iste alıyım.'' ''Canın ne çekiyo söyle yoksa küserim.'' der her zaman. O da bana deli gibi aşık bunu biliyorum. Kilo vermen gerek yoksa bi geleceğimiz olamaz bu şekilde yapamam dedim. Söz veriyorum halledicem bende biliyorum mutsuz olduğunu dedi.
Yaz tatilinde 3 ay görüşmedik. Diyete ve spora başladı. O süre zarfında 21 kilo verdi! 3 gün önce geldi yanıma. Farkı gördüm. Ama hala istediğim düzeyde değildi. Bugün buluştuğumuzda etrafıma bakındım. Zayıf erkekleri gördükçe gözlerim doldu çok kötü oldum. Ona çaktırmamaya çalıştım. Yemek yerken bakamıyorum onun yüzüne. Vücuduna bakamıyorum. Bi kalabalıkta onun ne kadar göze battığını görüyorum. O masum bakışlarını gördükçe içim acıyo. 22 yaşında çocuk neden dikkat etmedi de bu kadar kilo aldı diyorum.
Onun 80-90 kilo olması için her şeyi veririm. İlerde hayatımda görmek istediğim tek erkek o. Diyorum ki bazen galiba hiç bişey dört dörtlük olmuyor.
Yalvarırım mutsuzluğumu yenmeme yardım edin kızlar.. Var mı içinizde benimle aynı durumda olan? Dertleşmeye çok ihtiyacım var.
kıza niye yükleniyorsunuz ki? eşiniz 140 kiloya çıksa sesiniz çıkmayacak mı?
bence hazır gelişme göstermişken teşvik etmeye, sporunu hatırlatmaya devam et. 21 kilo güzel başarı. kilo vermesinden dolayı mutlu olduğunu belli eder ve hissettirirsen devamı gelir mutlaka. ileride ayrılacak bile olsan ona bu iyiliği yap, senden başka kim ona bu teşviği verebilir ki?
sen istedin diye bak kilo bile vermiş..Bu bile çok önemli..bunu yaptıysa başardıysa bilki bu adam seni çok önemsiyor..
bunun karşılığı bu olamamalı..etraftaki erkeklerle sevgilini kıyaslamaya devam edersen ilerde kilosu dışında ki farklılıkları gözüne batmaya başlar
bırak etrafı da sevgiline odaklan onun iyi taraflarını güzelliklerini görmeye çalış..
Allah mutlulugunuzu bozmasin diyelim o zaman :) Benim ne dusundugum her seyden onemli. Basimda baski yapan bi anne olunca ister istemez bu kilo bu kadar onemli mi diyorum. Aklima bu sacma fikirleri o sokuyo cogunlukla.geçen gün içimden otobüste giderken şey geçti zamanımız güzellik dış görünüş zamanı olmuşeskiden 12 13 yaşındaki kızlar şöyle giyineyim böyle giyineyim derdi yoktu sokakta oynama derdindeydik şimdi ise maşalı saçlar diyet yapmalar hep bi güzellik derdindeyiz
sizin sorununuzda farklı değil derdiniz dış görünüş zayıflayınca kalbi değişicekmi veya kalbi şuanda sana neden yetmiyorbende kiloluyum 110 civarı nişanlımla 7 senedir birlikteyim ve başından beri böyleydim (kendide gayet yakışıklıdır kiloluyum diye çirkin sanmayın ) kasımdada evleniyoruz buzamana kadar kilomla ilgili hiç bir sorun yaşamadık zaten öyle düşünen biri olsaydı şuanda evleniyor olmazdık ben seni seviyorum ama kilo vermen lazım deseydi o an biterdi buiş sizde erkek arkadaşınızı daha fazla oyalamayın kimin ne düşündüğünün önemi varsa aşık falan değilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?