Kilolu sevgili.

İlaç da kullanıyo. İnsülin direnci varmış onu normal seviyesine düşürmek için. Bu yüzden kilo verememiş daha önceleri. Annem laf sokup duruyo. O benim moralimi çok bozuyo.

Yanlış hatırlamıyorsam geçen gün annen senin üyeliğinden bir konu açmıştı erkek arkadaşınla tanışacak olması hakkında. Annen tanışmalarının ardından çok mu şey söyledi de sen bu mevzuya bu kadar taktın?

annesi mi? nasıl yani annesiyle ortak mı kullanıp konu açıyor konu sahibi? beni bilgilendirirseniz sevinirim

kilo meselesi eğer sağlık sorunuysa ayrı beslenme alışkanlığındansa ayrı konudur ama şu var eğer beğenmiyorsan beğenmiyorsundur yani bunun 3ü 5i yok emin ol kilo verince anında basacak tekmeyi sana zira etrafta albenisi yükselecek. bu şekilde bak olaya bir de.

anlamadığım şey önemli olan iç güzellik lafları çoktan eskimiş erkek arkadaşınızın kilolu olmasını neden bu şekilde büyük ve aşılamaz bir sorun olarak algılıyorsunuz insanların kiloları sabit olamayabiliyor ki buna sizde dahilsiniz insanları bedensel olarak çok çabuk yargılar olduk bana sorarsanız erkek arkadaşınız sizi çok seviyor olmalıki 20 kilo verebilmiş hastalığına rağmen.başkalarıyla karşılaştırmanız ve bakış açınız hiç hoş olmamış gerçekten

konu sahibi 30u geçip bir sürü 'zayıf' erkekten darbeyi yesin bak nasıl can havliyle o kilolu sevgilisine koşacak şu anda gençken gözü başkalarında elbette ama evlenemeyince gördüğü ilk iyi erkekle evlenecektir bu işler böyle :)

Eğer erkek arkadaşınla ilk tanıştığınızda erkek arkadaşın zayıf olsaydı, sonradan şişmanlasaydı o zaman derdim ki kızcağız sevgilisinin eski hallerini özlüyor, bencil ama masum da aynı zamanda. Ama senin erkek arkadaşın tanıştığınızda şuanki halinden çok daha şişmanmış, çabalamış ve zayıflamış ama sana yetmemiş. Yok zayıf erkekleri görünce gözlerim doldu filan, annen sana ne derse desin bu kadar dramatik bir durum yok ortada. Senin için bu kadar üzücüyse bırak o çocuğu da onu olduğu gibi kabul edecek ve yürekten sevecek bir kız bulsun, mutlu olsun.

anlam veremedim doğrusu :26: ilk gördüğünde aşık değildin
sana uymadıgını bile bile neden devam ettin?

senin içinde zayıf erkek profıli varsa, erkek arkadaşın zayıflamaya çalışmıyorsa
yapacak bişi yok bence.

ama cidden anlam veremedım sana, neden ilk buluşmada kararını vermedın.

Benim de ilk erkek arkadaşımın boyu kısaydı. O kadar iyi birisiydi ki herhalde bununla evlenmezsem evlenemem derdim ama benim de aynı düşüncelerim olurdu. Sonra sonra fark ettim ki ben bu adamı sadece bana iyi davrandığı için seviyorum ve anladım ki o da onu hep seveyim diye bir sürü şey yapıyor ben de bencilce her istediğimi yaptırıyorum. Kızım ne oluyor dedim bir gün kendime adama da yazık, onu da her şeyiyle beğenecek bir insan vardır herkes yoluna gitsin, çok üzüldü ama sonraları o da bana hak verdi. Şimdiki sevgilime de gerçekten aşığım önceki erkek arkadaşımdan daha çirkin, daha huysuz diyenler oldu. Bana sorsan dünyadaki en mükemmel en yakışıklı adam hem de her şeyiyle. Sende çocuğa yazık etme, iyi düşün sevmiyorsan zorlama.

Butun yorumlari okudum. Tek tek cevap vermek yerine boyle bi mesajda yaziyim.

Haklisiniz kendimi boyle yaziyla ifade edemiyorum,cogu kez cok sert yaziyorum ve yanlis anlasiliyorum. Zayif erkeklere bakinca gozlerimin dolmasinin nedeni sevgilim boyle olucak mi acaba diye dusunmemdir. Ah o erkeklerden biri benim olsa diye degil. Ona zamaninda boyle giderse gelecegimiz olamaz deme sebebim boyle kilolu insanlarin genelde 40-45 yaslarinda kalp krizi gecirip olmeseydi. Evlendikten 10 sene sonra olucegini dusundugum bi adamla nasil beraber olabilirdim ki? Ayrica ona bunu soyledigim zaman suanki kadar cok sevmiyodum. Vazgecilmez degildi benim icin. Simdi durum cok degisti.

Annemle hesabimizi ortak kullanmiyoruz o sadece bi kerelikti onun agzindan bise yazdim. Annem yapisi itibariyle biraz alayci bi insandir. Kizim keske biraz ufak birini bulsaydim. Gel vazgec bu sevdadan. demisti bi keresinde. Bagirdim. "Her sey fizik mi? Ben onun kisiligine asik oldum. Tertemiz kalbini sevdim" dedim..

Eger o benim fizigimle boyle ugrassaydi cok bozulurdum. Cogu zaman ona destek oluyorum. "Sevgilim ne olursa olsun yanindayim. Bunu beraber basaricaz." diyorum. Cani cekmesin diye o ne yerse onu yiyorum. Beraber yuruyuse cikiyoruz.

Bu yazdiklarimdan sonra kendimi daha iyi ifade ettigimi dusunuyorum :)

kıza niye yükleniyorsunuz ki? eşiniz 140 kiloya çıksa sesiniz çıkmayacak mı?

bence hazır gelişme göstermişken teşvik etmeye, sporunu hatırlatmaya devam et. 21 kilo güzel başarı. kilo vermesinden dolayı mutlu olduğunu belli eder ve hissettirirsen devamı gelir mutlaka. ileride ayrılacak bile olsan ona bu iyiliği yap, senden başka kim ona bu teşviği verebilir ki?

şu kırmızılı kısımlar nedir ya?

hele zayıf erkekleri gördükçe gözlerim doldu ne demek? neden gözlerin doluyor?

madem beğenmiyorsun kimse seni onunla zorla sevgili yapmadı ki. resmen erkek arkadaşından utanıyorsun.

kendini onun yerine koy ne düşünürdün?

bana öyle geliyor ki sen çevrende beğenilen bir kız değilsin. bir erkek arkadaşın sana ilgi göstermiş ondan onu kaybetmek istemiyor kendince şekillendirmeye çalışıyorsun.

zayıf erkekler seni sevse çoktan bırakmıştın sevgilini muhtemelen.

Bazen guzel giyiniyo sacini basini yapiyo "ay ne yakisikli olmussun sen biraz daha zayiflayinca evden cikartmam seni herkes bakar" diyorum Bugunden sonra daha cok destek olucam askima :)

sen istedin diye bak kilo bile vermiş..Bu bile çok önemli..bunu yaptıysa başardıysa bilki bu adam seni çok önemsiyor..
bunun karşılığı bu olamamalı..etraftaki erkeklerle sevgilini kıyaslamaya devam edersen ilerde kilosu dışında ki farklılıkları gözüne batmaya başlar
bırak etrafı da sevgiline odaklan onun iyi taraflarını güzelliklerini görmeye çalış..

geçen gün içimden otobüste giderken şey geçti zamanımız güzellik dış görünüş zamanı olmuş eskiden 12 13 yaşındaki kızlar şöyle giyineyim böyle giyineyim derdi yoktu sokakta oynama derdindeydik şimdi ise maşalı saçlar diyet yapmalar hep bi güzellik derdindeyiz

sizin sorununuzda farklı değil derdiniz dış görünüş zayıflayınca kalbi değişicekmi veya kalbi şuanda sana neden yetmiyor bende kiloluyum 110 civarı nişanlımla 7 senedir birlikteyim ve başından beri böyleydim (kendide gayet yakışıklıdır kiloluyum diye çirkin sanmayın ) kasımdada evleniyoruz buzamana kadar kilomla ilgili hiç bir sorun yaşamadık zaten öyle düşünen biri olsaydı şuanda evleniyor olmazdık ben seni seviyorum ama kilo vermen lazım deseydi o an biterdi buiş sizde erkek arkadaşınızı daha fazla oyalamayın kimin ne düşündüğünün önemi varsa aşık falan değilsiniz

Haklisiniz. Cok onemsiyo beni. Her zaman da soyler hem senin icin hem de sagligim icin zayiflamaliyim diye. Onun kisiligi herkesten ustun. Tek kusuru bu. Bunu da beraberce halledicez :)

Allah mutlulugunuzu bozmasin diyelim o zaman :) Benim ne dusundugum her seyden onemli. Basimda baski yapan bi anne olunca ister istemez bu kilo bu kadar onemli mi diyorum. Aklima bu sacma fikirleri o sokuyo cogunlukla.

Inanamiyorum...
Kilo vermezsen gelecegimiz olamaz demissin o da saf saf sana soz vermis halledecegine dair. Bu nasil bir asagilamadir? Sen bu adami sevdiginden emin misin?

Her genc kizin guzel vucutlu bir sevgiliye sahip olma hakki vardır :) o yuzden mutsuz olmakta haklısın. Onu oyle kabul etmek zorunda degilsin.
Beraber spor yaparsanız ikiniz için de iyi olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…