Öncelikle Allah acil şifalar versin sevgilinize.Neden başladınız ki madem bir şeylere ? Aynı şeyleri onun hissettiğini düşünün.Onun zayıf kızlara bakıp gözlerinin dolduğunu... Kusura bakmayın ama ilerde görmek istediğiniz erkek o değil.Öyle olsa ona buna bakıp duygulanmazdınız.
Neden mi? Çünkü hiç bir şeyde gözünü koymuyormuş.
Yarın birgün o kilolara gelmem ben dikkat ediyorum diyorsun herhalde ama Allah'ın sopası yok. O zaman yanındaki erkek manken gibi kızlara gözleri dolu dolu olursa bugünlerini hatırlarsın.
Bir de bir kız vardı bizim işyerinde 90 kg falandı. Sonra zayıfladı. Zayıfladı dediysem 70 falan oldu. Kendime güvenim geldi dedi ilk iş kocasını boşadı. Şimdi oldu 100 kg. Gül gibi çocuğu da bıraktı. Bunalımlardan bunalım arıyor bulamıyor. Yani ne oldum deme ne olacağım de.
o ne yaw öyle sırf zayıfladı diye koca boşanır mı
belki de o da kilolu olduğu ve pek beğenilmediği için seni sevdiğini sanıyordur. onun hakkında düşündüklerini elbet az buçuk biliyor ve böyle düşünen biriyle özgüven eksikliği yüzünden beraber oluyordur. umarım zayıflar kendine güveni gelir ve gerçekten onu seven biriyle beraber olur. siz de fit ve sizin bütün kusurlarınızı yüzünüze vuran senin gibi şekilci biriyle beraber olursunuz. gözün zayıflara takılıp yaşarmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?