Kilolu sevgili.

Canım erkeklerin kilo ve boy orantıları kadınlarla aynı olmuyor bence. Kadına 1.70 boy 60 kilo fazla gelebiliyor ama erkek 1.90 boyla 100 kiloyu bile taşıyabilir. Zayıflık bir insanın yeter ki karakterinde olmasın fiziğinde değil.O öncelikle sizin için sonra kendi için azmedip 21 kilo vermiş! bu da seni ne kadar önemsediğini gösteriyor.Bir insan çoğu kişinin bakış açısına göre çok kilolu olabilir, ama bir çoğundan da çok iyi yürekli ,sadakatlidir.Kilo problemi düzeltilecek bir problem. Yeter ki ilişki açısından anlaşmazlık olmasın.Tabi kendi sağlığı için de çok önemli. Mesele çok kolay halledilebilecek bir mesele.Madem tek istediğin kişi o, ona sonuna kadar destek olmalısın.

Neden mi? Çünkü hiç bir şeyde gözünü koymuyormuş.

Yarın birgün o kilolara gelmem ben dikkat ediyorum diyorsun herhalde ama Allah'ın sopası yok. O zaman yanındaki erkek manken gibi kızlara gözleri dolu dolu olursa bugünlerini hatırlarsın.

Bir de bir kız vardı bizim işyerinde 90 kg falandı. Sonra zayıfladı. Zayıfladı dediysem 70 falan oldu. Kendime güvenim geldi dedi ilk iş kocasını boşadı. Şimdi oldu 100 kg. Gül gibi çocuğu da bıraktı. Bunalımlardan bunalım arıyor bulamıyor. Yani ne oldum deme ne olacağım de.

Sevmiyorsun, hatta sevmek nedir onu bile bilmiyorsun ..
Yoksa öyle başka erkeklerde olmazdı o gözlerin..
Boşu boşuna o adamın gunahına girme arkadaşım, yol yakınken kendine fit vucudu olan bir erkek bul ama dikkat et vucudu fit kişiliği boş olmasın..

Zamanında bir çoban varmış bir kıza aşık olmuş her gece Fırat'a atlar yüzerek karşıya geçer sevgilisini görüp sonra yüzerek tekrar dönermiş .Bu böyle aylarca devam etmiş .Yine bir gün genç yüzerek sevgilisinin yanına gitmiş tam ayrılacakları zaman kıza senin bir gözün körmüş yeni gördüm demiş.Kız sevgilisine bakmış iç geçirmiş sen bugün fırata atlama atlarsan bir daha çıkamazsın demiş Genç dinlememiş tabi sevgilisini atlamış nehre sonra akıntıya kapılıp boğulmuş.Meğerse genç yüzmeyi zaten hiç bilmiyormuş ,kızın tek gözü de doğuştan körmüş...
Nedir aşk karşındakini olduğu gibi kabul etmek mi yoksa kendine göre evirip çevirmek mi?

o ne yaw öyle sırf zayıfladı diye koca boşanır mı

Ah be canım ne kadarda yanls ifade etmişsn derdini. Bence 21kilo vermek bence çok büyük bi başarı.Seni önemsiyor ciddiye alıyor allah başka dert vermesin ya engelli filan olsa ne yapacaktn bi engeli bile yokmus halbuki azcık sabır seni bu kadar seven biri icin benim sevgilimden degerli kimse yok demen lazımm

Benim erkek arkadaşımda 1.85 boyunda 12o kilo falan . Ayrıca hasta falan olduğu için değil boğazına düşkün olduğu için böyle
2 senedir birlikteyiz . 1 defa olsun zayıf erkekleri görünce gözlerim dolmadı , yemek yerken yüzüne bakamamazlık yapmadım .

Ne saçma şeyler bunlar .

Kimsenin kimseye acımasına ihtiyaç yok .

Senin boyunu kilonu çok merak ettim . Sevgilin de acaba senin kilona yada fiziksel özelliklerine henüz istediğim gibi değil diye bir yorum yapsa , sana acıyarak baksa ne hissederdin.

Keşke okumasaydım konunu . Gece gece asabımı bozdun

Yani insan hoş görünmesini ister elbet sevdiğinin gözüne ama "zayıf erkekleri görünce gözlerim doldu" "böyle olursan geleceğimiz olamaz" falan çok ağır ithamlar. Biraz onsuzlukla sınansan anlarsın bence kıymetini. Hem baya da kilo vermiş zaten daha ne istiyorsun ki? Böyle böyle yavaş yavaş verir. İnan o da düşünüyordur yanına yakışmayı, filinta gibi olmayı.

"hala istediğim gibi olmamış", "dışarıda zayıf erkekleri görünce gözüm doluyor", "yemek yerken yüzüne bakamıyorum", "böyle onunla geleceğim olamaz" ?????

bunları bir kadına bir erkek söylese ne hayvanlığı kalırdı şimdi ne öküzlüğü. bu cümlelerinize ve tavrınıza rağmen bu erkek hala sizin sevgilinizse bilin ki o da çaresiz başka bir kadın bana bakmaz diye özgüvensiz olduğundan yanınıza size katlanıyor. bunlar ne biçim sözler yahu, ırkçılıktan farkı var mı şunun. çok ayıp, çooook ayıp!

onun sağlığı ve iyiliği için kilo vermesini isteyebilirsiniz bunu anlıyorum ama madem beğenmiyorsunuz ayrılın. elbette herkes düzgün vücutlu kadın ve erkekleri her daim daha çok tercih eder ben de yakıştırmıyorum kimseye kilo, hatta kilolu kadınların aldatılma oranı çok çok daha yüksek, ama böyle bir üslup ayıp gerçekten. siz önce bu kilo takıntınızı halledin. takıntı derecesinde bir hal almış.

kilo verince çevresinde fark edilir hale gelip de seni beğenmezse peki?
sen onun sağlığını düşünüp kilo vermesini istiyorsan tamam.
ama yok zayıflara bakıp ağlamaklı olmaklar falan nedir?
aşık olsan böyle düşünmezdin.[MENTION][/MENTION]

Benim herif o kadar zayıf ki, neredeyse gömleğin üzerinden kaburgalarını sayacağım. Ben ondan kiloluyum düşün halimizi. Bir de Allah epey boy vermiş, adeta elektrik direği. Benim annem de ilk tanıştığında "kim aç bırakmış bunu yazık" deyip uzunca süre dalga geçmişti. Hala da arada laf sokar :) Ben de "sen babamın uzun burnunu kısaltmayı başardığında, ben de ona kilo aldırırım" deyip geçiyorum. Çok da dert değil zayıflığı. İskeletor da olsa umurumda değil ki iskeletor kendisi :)

Bu durumu sıkıntı yapmanı anlıyorum. Seversen gözüne görünmez bla bla laflarını da boşver. Nasıl görünmez yahu? Kilo iyi bir şey mi ki görünmesin? Ben de epey kilo aldım son 2 yılda ve mümkünse herkes azarlasın ki bir an önce vereyim diyorum. Umarım tez zamanda kilo verir. Senin için değil, kendi sağlığı için.

edit: Başkalarına bakınca gözlerinin dolması kısmı gözümden kaçmış. O nedir yahu. Gözün niye doluyor arkadaşım? Ayrıl madem o kadar içine dert olduysa.

Son düzenleme:
belki de o da kilolu olduğu ve pek beğenilmediği için seni sevdiğini sanıyordur. onun hakkında düşündüklerini elbet az buçuk biliyor ve böyle düşünen biriyle özgüven eksikliği yüzünden beraber oluyordur. umarım zayıflar kendine güveni gelir ve gerçekten onu seven biriyle beraber olur. siz de fit ve sizin bütün kusurlarınızı yüzünüze vuran senin gibi şekilci biriyle beraber olursunuz. gözün zayıflara takılıp yaşarmaz.

aynen öyle kesinlikle. garibim başkasını bulamam diye onu seveni sevdiğini sanmış.

Bence sen onu sevmiyosun bunu kendine bi sor derim.. O kilo verse 90 kilo falan olsa bide eli yüzü düzgün olsa belkı oda seni sevmediğini anlar.. Şuanda beni bu halimle kabul ediyo ne iyi kız diye düşünüyo seni böylede olabilir.. Devir menfaat devri, insanlar çok kötü.. keşke sevgilinn sağlık sorunuda varken kilosuna rağmen arkasında durabilseydin..

bnmde eski sevgilim hafif kiloluydu (xl beden işte), annem şakayla karışık tombik diye dalga geçerdi. bende ben öyle kiloluları seviyorum anne derdim.. Aslında hiçte öyle sevmiyorum , ben sadece onu öyle severdim.. Belki beni aldatmasaydı hala öyle sevmeye devam edebilirdim, hayat işte.

Son düzenleme:
merhaba, benim sevdiğim adam 1.84 boyunda 115 kilo , kendisi çok üzülüyor ve takıyor, koşu bandı falan da aldı ,ama ben hiç onun gibi düşünmüyorum her haliyle gözüme dünyanın en yakışıklı en karizmatik erkeği , hatta ben üzülüyorum neden kilo vercen böyle çok iyisin ben seni böyle seviyorum diye, ama sağlığı için olduğunu bildiğimden pek laf etmiyorum arada vermesi duruyor yada direnci kırılıyor moral vermeye çalışıyorum , kilo herşey demek değildir , sizin söylemesenizde o takıntı haliniz ona yansır ve yanınızda kendisini mutsuz hisseder, ben mesela yemek yerken izlenmek istemezdim mesela :) herkesi olduğu gibi kabul edip çabasından ötürü taktir ettiğinizi hissettirirseniz kazanan mutlu olan siz olursunuz

kilosundan rahatsız olduğun 1 sene gezdikten sonra mı dank etti??
kusura bakma beğenmiyosan baştan yol vereceksin
biri senle 1 sene gezip sonra kusura bakma etraftaki kızları gördükçe içim sızlıyor dese ne hissederdin

O insan seni kaybetmemek adına senin için değişmeyi göze almışken sen neden hala nankörlük yaparsın be arkadaşım?
Hem bir şeyi de merak ediyorum.Neden böyle bir insanı değiştirmeye çalışmak yerine hazır değişmişini takıp koluna ona odaklanıp bir aşk yaşamıyorsun?(Bu sorum o gözlerinin zayıf erkeklere takılıp dolması ifadene ithafen)!!!

Ayrıca benim de eşim yüksek tansiyon siroz başlangıcı ve insülin direnci çıktı be 136 kilodan 110 kiloya düştü boyu da 1.83.Ama bunu ne benim için ne başka birşey için yapmadı.Sadece sağlığı için.Ve ne olursa olsun ben hiçbir zaman başka erkeklere bakıpta iyi ya da kötü düşünceler içine dalmadım...

Sizi yargılamak bana düşmez ama onun sağlığını düşünmelisiniz ve kilo vermesini bu nedenden dolayı istemelisiniz ve bu süreçte de ona destek olmalısınız çünkü diyet insanı psikolojik açıdan yıpratır. Kilolarını görmek yerine kalbinin güzelliğine odaklanırsanız sizde daha az takıntı yaparsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…