Kilolu sevgili.

bende ilk değiştirilmişini okuyup daha sonra gerçek halini alıntıladan görenlerdenim...

SEevgilisi hastalığına karşı her türlü fedekarlğı yapmış sağlık bu başka şeye benzer mi... ilerde sağlık nedeni ile sizin aynı durumda olmayacağınız ne malum hiç koydunuz mu kendinizi sevgiliniz size bunu yapsaydı ne hissedersniz

insan bedeni o kadar aciz ve fani ki,guzellik,fizik..hepsi bir anda tepetaklak olabilir..karsisindaki insanin fiziksel ozelliklerini takinti haline getirebiliyorsa insan onu gonul gozuyle sevmiyor demektir..
80-90 kilo olmasi icin herseyimi veririm de ne demektir,zayif erkekleri gorunce gozlerim doldu filan..tobe yarabbim..sevgiliniz atletizimci olup da mukemmel bi fizik sahibi olmasina ragmen kaza gecirip yada hormal bozukluklar sebebiyle eski formunu tutamasa terk mi ederdiniz yani bende cogu arkdasa katiliyorum.birakin gitsin adami,kimsenin acinarak sevilmeye ihtiyaci yok..

Ahh anacım ah bu konuda bende seninle dertleşmeyi çok isterim.Benim erkek arkadaşım da 1,85 boyunda ve 152 kilo tam olarak şu an.İlişkimi başlayalı 2 gün sonra 6 yıl oluyor.Gerçekten çok çok zor bi durum.Utanarak söylüyorum ama yeri geldi arkadaşlarımın görmesinden utandım, yeri geldi sokakta insanların laf atmalarından ağladım.Bir de o durum da var karşılaşıyor musun bilmiyorum ama ben güzel uzun boylu zayıf bi bayanım yolda yürürken delikanlıların bize laf attığı çok oluyor adalet mi vs gibi.Artık aramızda bir şaka halini aldı bugün 5 kere bugün 6 kere duyduk rekor kaçtı falan gibi ama içten içe çok inciniyorum.Daha sonra onu bu haliyle sevmeye başladım şu an bence o şişman değil pofuduk Kilo da verebilecek kadar iradeli bi insan değil.Yapabilir istese tabiki ama yapmaz zor gelir.Yani tabiki uğraşıyor da her pazartesi başlayıp her salı bitiriyoruz uğraşlarımızı.Bu durum karşısında bende baskı yapmak istemiyorum kavgadan başka bir sonuç elde edebileceğime inanmıyorum.Onu da kendimi de gereksiz üzüyorum bu durumda.Neticede kendi kararı benden destek istediği sürece her zaman yardımcı olurum fakat çocuğummuş gibi eğitip yetiştiremem onu diye düşünüyorum.Belki birbirimizden biraz fikir alarak çözebiliriz ve daha sağlıklı yaşamalarına yardımcı olabiliriz umarım.

Arkadaş aldığı tepkilerden sonra ilk mesajını dğiştirmiş evet illk mesajında zayıf erkekleri görünce ağlamaklı olduğunu yazmış sonra silmiş.

olabilir..

Konu sahibi arkadaş..aşığım..demişsin..
Bazen karşındaki erkek o kadar iyi olur ki sen ona aşık olduğunu sanırsın sadece sana iyi geldiği için..

bence biraz düşün taşın..

gerçekten aşıksan mantık çerçevesi içinde kilosunu dert etmemen ve ona bu yolda en büyük desteği olman ve eleştirenlere de kapı gibi dik durman lazım..

Aşık olan insanın sorgulama yapacağını sanmıyorum..
Zira ortada sağlığından endişe durumunu da göremedim. (içeriğin ilk halini de okudum.)

Beğenmiyorsanız çıkmayın kardeşim, adam mı bitti..
O insana da yazık günah yahu..

Ben guzel uzun boylu zayif bir bayanim nedir ya...

arkadaşım anneler hep öyledir.benimde erkek arkadaşlarma kusur bulmuştur hep.ya kıllı der beğenmez tüysüz der boyu kısa der uzun der der yani..şimdikinde kusur bulamıyo bu sefer bana sarıyo çocuk iyi sen şölesin die=)).bende 160 boylarında 44 kiloyum bu sıralar bana da kilo al denmeye başladı ki hayatım boyunca hep zayıflama çabasındayken ilk defa kilo almak için uğraşıyorum sırf erkek arkadaşımın laflarından bunaldım die.onuu anlayabiliyorum o da üzülüyodur duruma.ama inanıyorumki görntüsünden çok sağlığı için endişe ediyosundur o yüzden beğenmiyosun die tepki gösterenlere kızıyorum.sonuçtaa zayıf veya kilolu herşeyin ideali olmalı sağlık için.biraz sabır elbet zamanla olur.

bence sevgilin seni çok fazla el üstünde tutmuş......
hayatta 4dörtlük kimse yok.....
"önce inanca, sonrada gönle ve beyne" bak sen bence derim........

erkek dediğin az biraz göbekli olur hem zengin gösterir zayıf erkek mi o lurmuş öle çiroz çiroz ıyyy hiç sevmem canım şaka bi yana tamam aşırı kilosunu versin ama kendi kendine buhran geçirirsen çocuk daha sıkıntı yapar bırak kilovermeyi kilo alır üstüne . Benim erkek arkadaşım da 1. 85 falan boyu 110 kiloydu benimle ilk görüşmeye başladığında daha önce daha kiloluymuş sonra ben hiç umursamadım ama benim hiç öyle takıntım yoktur ben kişinin zeka seviyesi ve özgüveniyle doğrudan ilgilendiğim için hiç umursamadım ki benim sevgilim aşırı özgüven sahibi ve aşırı zeki bi adamdı emin ol ne ben ne de çevresindeki kimse farketmiyodu onun o kilosunu o yüzden hiç umursamadım. Sonra biz birlikte olmaya başlayınca o mutluluktan ve bizim pozitif enerjimizle yavaş yavaş öyle güzel kilo vermeye başladı ki 25 30 kiloya yakın kilo verdi ve ben bunun için asla ona zayıfla demedim bana sorduğunda sen bilirsin senin kilonla ilgilenmiyorum aksine böyle de ben seni çok çekici buluyorum sen nasıl rahat edeceksen ben sana destek olurum dedim o zayıflamaya başladı ama nasıl bir azim o zayıfladıkça bendeki coşkuyu desteği göreceksin " harikasın sevgilim . bunu nasıl başardın ? ben eski haline de hayranım ama böyle de çok daha sağlıklı olacaksın müthiş oldu ve çok disiplinli yapıyorsun bu işi kendine bir kez daha aşık ettin vs... " dedikçe o daha çok motive oldu bi süre sonra durdurmaya çalıştım yeter artık zayıflama hayır ben zayıf erkek sevmem lütfen vs.. sana tavsiyem adamın yanında yemek yerken ona bakamamak vücuduna bakamamak zayıf erkekleri görünce gözlerinin dolması falan ne demek ? kendini onun yerine koyar mısın lütfen o da emin ol halinden memnun değildir. Böyle düşünüyorsan baştan birlikte olmasaydın sonradan fikrim değişti ciddiyete bindi diyorsan da sen de koskoca 22 yaşında bir insan olarak duygularına gem vurup karşındaki insanın duygularını ve onurunu kırmamayı dene onun da bir kalbi vvar lütfen o senin sevgilin bu bu kadar kolay olmamalı yapmayın şunu

kilolu erkek iyi bir tercih değil. eğer evleneceksen sıkıntılı durum kilolu erkek. herşeyi sıkıntı giyimi kuşamı horlaması hareket kısıtlılığı vs vs ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…