İçler acısı bir yorum
Eziklik ve kilo arasında kurulan bağlantıyı çözemedim
hep böyle mi olacak kilolu insanların kaderi
bakış açınızı değiştirin öyle insanlara karşı
ayıp gerçekten
İlaç da kullanıyo. İnsülin direnci varmış onu normal seviyesine düşürmek için. Bu yüzden kilo verememiş daha önceleri. Annem laf sokup duruyo. O benim moralimi çok bozuyo.
geçen gün içimden otobüste giderken şey geçti zamanımız güzellik dış görünüş zamanı olmuşeskiden 12 13 yaşındaki kızlar şöyle giyineyim böyle giyineyim derdi yoktu sokakta oynama derdindeydik şimdi ise maşalı saçlar diyet yapmalar hep bi güzellik derdindeyiz
sizin sorununuzda farklı değil derdiniz dış görünüş zayıflayınca kalbi değişicekmi veya kalbi şuanda sana neden yetmiyorbende kiloluyum 110 civarı nişanlımla 7 senedir birlikteyim ve başından beri böyleydim (kendide gayet yakışıklıdır kiloluyum diye çirkin sanmayın ) kasımdada evleniyoruz buzamana kadar kilomla ilgili hiç bir sorun yaşamadık zaten öyle düşünen biri olsaydı şuanda evleniyor olmazdık ben seni seviyorum ama kilo vermen lazım deseydi o an biterdi buiş sizde erkek arkadaşınızı daha fazla oyalamayın kimin ne düşündüğünün önemi varsa aşık falan değilsiniz
ayy lafları sizin gibi alıp istediği yerlere çeken insanlara tahammülüm yok
maksat muhalefet olsun da nolursa olsun düşüncesiyle boş boş konuşuyosunuz
adam tabi ki ezik işte ezik ki bitane kız onu elinde şebek gibi oynatıyo
kız ayrılırım senden dedi diye kilo vermek için imanı gevriyo
çıkıp diyemiyo ki kızım sen beni böyle sevdin
şimdi ayrılcam ne demek kilo için benden mi ayrılcan
karaktersizin teki işte kız olsun da elimden kaçırmayım mantığıyla hareket eden sünepenin teki
gururlu olan adam hakkaten kilo vereceği varsa da
"kilo vermezsen senden ayrılırım" lafından sonra vururdu tekmeyi
burda onu ezik yapan şey de kilosu değil
ama sen ne anlarsın
olaylara sizin gibi tekdüze ve yüzeysel bakacak bir beynim olabilseydi keşke
ahh ahh[/]
keşke size bu şekilde bir teşvik verseydi o zaman daha iyi olmaz mıydı? kilolarınızla mutlu olmanız çok garip, bir de üstüne savunur bir haldesiniz 110 kilo olmak maharetmiş gibi.
Benim onu ne kadar çok sevdiğimi,fedakarlık yaptığımı,ilgi gösterdiğimi benden başka kimse bilemez. Sadece yazdıklarımdan onu sevmediğim sonucuna varamazsınız. Kilolu diye ezik,sünepe gibi davranmıyorum. Her şeyden önce o bi insan ve benim sevgilim. İlişkimizin başından beri kendisi de düşünüyodu kilo vermeyi. Yanımda iyi görünebilmek için. Ama yapamadı. Çok yemeye alışan bi insan bi anda kilo veremiyo ki. O süre içinde kilo veremiyosun ayrılalım demedim! Eğer onu sevmeyip ayrılmak isteseydim işte tam da o zaman ayrılırdım. Önemli değil hayatım,üzülme kendi başına yapamıyosun demekki bi diyetisyenden yardım alırız elimizden geleni yaparız dedim. İyiki de almışız onun sayesinde vermeye başladı.
Onun dış görünüşüne değil kişiliğine aşık oldum. Kişiliği de hala aynı. Hala aşık olduğum adam. Zayıflayamıyo diye onu bırakıcak halim yok. Yeterince çaba gösteriyo bunları yok sayamam. Bi üyemiz de söylemiş kilolu olmanın her açıdan sorunu var diye. İkimizde bunu biliyoruz ve üzerimize düşeni yapıyoruz.
ama zayıf erkeklere bakınca gözlerin doluyor.
çağla şikele bakınca onun gözleri dolsaysı sen napardın?
Onun nedeni sevgilim adına üzülmem. O da özenerek bakıyo görüyorum. Onlar gibi olmayı her şeyden çok istiyo. Onu öyle melül melül bakarken görünce benimde içim sızlıyo haliyle.
Çağla Şikel bi ton estetikle o hale gelmiş. Hayatlarında eti ağızlarına sürmüyolar. Öyle olmam imkansız
Ekşi sözlük bu konuya da el atmış :) https://eksisozluk.com/kilo-ver-yoksa-iliskimiz-biter--4022049
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?