Kilolu sevgili.

Yazık ya ... Böyle bayanlarda var işte ... Gözün dalıyorsa , ayrıl gözünün daldıklar ile çık... Hayret bişey ya ... Ne kadar onur kırıcı , erkek arkadaşının yerınde olsam seninle bir dakıka bile kalmazdım ... Onu fızıkı olarak beyenmeyebılırsın ... Ama üslup yanlış ... Başkaları ile karşılaştırmış sın ...hanı 60 kilo olanlarla !!! Hele bu kabul edılmeyecek birşey ...

benım boyle bı arkadsaım vardı o kılolarda o boylarda mıdesıne kelepce taktırdı bıraz zyaıfladı o halıyle bır kızla tansıtı evlendı ve
evlendıkten sonra eskı halını gecerek eskı kılosuna kavustu
bakıyorumda kızda 70 kılo cıvarına gelmıstır yanı o kıza uyamayınca kız cocuga dogru gıtmıs
ama haklısın estetık goruntu onemlıdır ılk bakısta senı rahatsız edıyorsa sorun var demektır

ayy lafları sizin gibi alıp istediği yerlere çeken insanlara tahammülüm yok
maksat muhalefet olsun da nolursa olsun düşüncesiyle boş boş konuşuyosunuz
adam tabi ki ezik işte ezik ki bitane kız onu elinde şebek gibi oynatıyo
kız ayrılırım senden dedi diye kilo vermek için imanı gevriyo
çıkıp diyemiyo ki kızım sen beni böyle sevdin
şimdi ayrılcam ne demek kilo için benden mi ayrılcan
karaktersizin teki işte kız olsun da elimden kaçırmayım mantığıyla hareket eden sünepenin teki
gururlu olan adam hakkaten kilo vereceği varsa da
"kilo vermezsen senden ayrılırım" lafından sonra vururdu tekmeyi
burda onu ezik yapan şey de kilosu değil
ama sen ne anlarsın
olaylara sizin gibi tekdüze ve yüzeysel bakacak bir beynim olabilseydi keşke
ahh ahh

görüşmedik dediğin yaz tatili 3 ay bu yaz tatili mi ? sen 1 ay önce bu adamla tatile gitmemiş miydin ?

İlaç da kullanıyo. İnsülin direnci varmış onu normal seviyesine düşürmek için. Bu yüzden kilo verememiş daha önceleri. Annem laf sokup duruyo. O benim moralimi çok bozuyo.

E yuh artık...
Hastalığı var ve sen hala kilosuna takılyorsun..
Seviyorsan kiloyu sadece sağlığı açısından kafana takman lazım. Yanımda nasıl duruyor diye değil !

ben niye bu konunun başlığını Kilotlu sevgili die okuyorum?

keşke size bu şekilde bir teşvik verseydi o zaman daha iyi olmaz mıydı? kilolarınızla mutlu olmanız çok garip, bir de üstüne savunur bir haldesiniz 110 kilo olmak maharetmiş gibi.

çok kilolu bir insanın, özellikle bir ilişkisi varsa, kilo vermeye çalışmaması bencilliktir bana kalırsa. karşısındakinin sevgisini kötüye kullanmaktır. çünkü bir insan sevdiği için elbette kilolu sevgilisinin/eşinin sorun ihtimalli sağlığına, hareketlerinin kısıtlığına göz yumar. ama kilolu taraf kilo vermeye çalışarak sevgilisine daha sağlıklı bir zaman sunmaya çalışmalı. beni böyle kabul etsin mantığı yanlış. o zaman alkolikleri de öyle kabul edelim, psikolojisi bozukları da, uyuşturucu bağımlılarını da. çünkü onlar da beni böyle kabul etsin diyorlar. yok öyle bir dünya. 100 kilo 140 kilo ne demek. obezite bir hastalık. tedaviye veya çözüme karşı durmak da psikolojik bir hastalık. yol yakınken zayıflamaya çalışmak en iyisi. herkes olaya dış görünüş olarak yaklaşıyor. kilolu bir insanla yürümek koşmak yemek yemek spor yapmak tatile gitmek dans etmek cinsellik sosyal hayat sağlık... neresinden tut sağlıksız. hadi hiçbirini umursamıyorsun yarın çocuğunun obez bir babası olacağını düşün. obez bir koca kabullenilse de çocuğunun obez bir babası olması psikolojisi bile kötü. bu kadar şeyi insanlar nasıl kabullenip hala yan gelip yatabiliyor anlamıyorum. kilo verebilen onca insan varken.

Vaoovv iyice gaza gelmişiz ezik sünepe zavallı bu nedir kardeşim ya
Sen kilolu olursan kendini böyle hissedersin belki ama herkesi kendinle bir tutma
Nereden biliyorsun sünepe ezik zavallı olduğunu?
Belki sırf sevdiği için katlanıyor ya da gerçekten haklı buluyor
O kişiyi böyle ezmeye hakkında böyle konuşmaya ve yazıklarını okuyan tüm kilolu insanlara böyle baskı yapmaya ne hakkın var senin?
Bir de 'sen ne anlarsın' edaları falan ne oluyor mahalle kavgası mı var?
Ayrıca yanlış biliyorsun herşeye muhalefet olmuyorum iki cümlemle nasıl hemen belli katagorilere sokuyorsun beni
Devamını getirmeyeceğim yoksa senin gibi olurum Allah korusun.

Son düzenleme:
keşke size bu şekilde bir teşvik verseydi o zaman daha iyi olmaz mıydı? kilolarınızla mutlu olmanız çok garip, bir de üstüne savunur bir haldesiniz 110 kilo olmak maharetmiş gibi.

Ben maharet gibi bahsetmedim örnek verdim kiloyla sevmenin askın alakasi yok!! kiloluyum diye dünyayı kendime zehir edicek degilim benimde kilolarim sizi niye rahatsiz etti onuda anlamadım

Benim onu ne kadar çok sevdiğimi,fedakarlık yaptığımı,ilgi gösterdiğimi benden başka kimse bilemez. Sadece yazdıklarımdan onu sevmediğim sonucuna varamazsınız. Kilolu diye ezik,sünepe gibi davranmıyorum. Her şeyden önce o bi insan ve benim sevgilim. İlişkimizin başından beri kendisi de düşünüyodu kilo vermeyi. Yanımda iyi görünebilmek için. Ama yapamadı. Çok yemeye alışan bi insan bi anda kilo veremiyo ki. O süre içinde kilo veremiyosun ayrılalım demedim! Eğer onu sevmeyip ayrılmak isteseydim işte tam da o zaman ayrılırdım. Önemli değil hayatım,üzülme kendi başına yapamıyosun demekki bi diyetisyenden yardım alırız elimizden geleni yaparız dedim. İyiki de almışız onun sayesinde vermeye başladı.

Onun dış görünüşüne değil kişiliğine aşık oldum. Kişiliği de hala aynı. Hala aşık olduğum adam. Zayıflayamıyo diye onu bırakıcak halim yok. Yeterince çaba gösteriyo bunları yok sayamam. Bi üyemiz de söylemiş kilolu olmanın her açıdan sorunu var diye. İkimizde bunu biliyoruz ve üzerimize düşeni yapıyoruz.

ama zayıf erkeklere bakınca gözlerin doluyor.
çağla şikele bakınca onun gözleri dolsaysı sen napardın?

ama zayıf erkeklere bakınca gözlerin doluyor.
çağla şikele bakınca onun gözleri dolsaysı sen napardın?

Onun nedeni sevgilim adına üzülmem. O da özenerek bakıyo görüyorum. Onlar gibi olmayı her şeyden çok istiyo. Onu öyle melül melül bakarken görünce benimde içim sızlıyo haliyle.

Çağla Şikel bi ton estetikle o hale gelmiş. Hayatlarında eti ağızlarına sürmüyolar. Öyle olmam imkansız

''Ama hala istediğim düzeyde değildi. Bugün buluştuğumuzda etrafıma bakındım. Zayıf erkekleri gördükçe gözlerim doldu çok kötü oldum.'' senin istediğin düzeye gelmesi gerekmiyoki, kendini iyi hissettiği düzeye gelmesi lazım. öncelikle kendisi için zayıflaması lazım bi başkası için değil.
estetikli veya estetiksiz ne farkeder, erkekler bakıyomu bakıyo

sen onun için niye üzülüyorsun, çocuk diyet tututor spor yapıyor, zayıflamaya başlamış bile ve öylede devam edecek
yani sıkıntı yok

diyete devam

Sen ona aşıksan yapman gereken tek şey destek olmak gerekirse onunla beraber diyet yap seviyosan beraber halledin bu sorunu ama onu üzme yüzüne vurma o da istemezdi sonuçta eminim kimse istemez öyle erkeklere falan bakıpta ağlama şükret ki huyu güzel bi insanla birliktesin seni üzen bi insanla değil.Zayıf kaslı olup seni her gün ağlatan,aldatan biriylede olabilirdin.Doğru insanı bulmuşsan eğer bu sorunlar aşılır merak etme.Ama asla ayrılık sebebiniz bu olmasın çok kırıcı,üzülür fazlasıyla bence.

O kadar yazinin icinden sevgilinizin verdigi kiloya takildim ben:)
Tebrik ederim valla guzel basari 3 ayda.
Sizin icin ugrasmasi dahada bir etkileyici ama:))

Konu sahibi, mümkün mü bilmiyorum ama bence üyeliğini falan kapattır. Sevgilin olur da ekşisözlükteki başlığı okursa açtığın konulardan seni tanıyabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…