- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Tatlım özür dileyerek soruyorum.. "yarın 3*5 başlıyorum" demişsin ya.. Ne demek 3*5?
Hah yazarken anladım.. 3' set 5 egzersiz.. E anladğıma göre sileyim bu mesajımı.. aman niye siliyom pıt pıt yazmışım di mi ama..
Hadi bakalım hayırlı olsun..
Çok seviniyorum.. dilerim içine siner ve devam edersin.. :121:
canım tebrik ederim. çok istikrarlı gidiyorsun.
bende azar azar veriyorum.1- 1,5 kilo daha versem yeter bana.
tşkler cnmmilk gün güzeldiii ilk hareketten sonra başım döndü hemen ayaklarıma baktım 1-2 sn dediğin gibi geçti
3. harekette fazla yaylanamıyorum geriye giderken zamanla düzeltirim inş.kesinlikle devam edeceğimm ilgin için çok tşkler
gitsinmde azar aar gitsin tatlım kalcı olması açısından daha sağlıklı
Zamanla tüm hareketleri çok daha rahat yapacaksın tatlım.. arada bi patricianın videosunu izlemeyi ihmal etme olur mu.. farkında olmadan hareketleri kendimize göre uyarlayabiliyoruz çünkü.. arada bakıp üstünden geçmekte fayda var.. elini ayağını nereye koyuyo, hızı ve ritmi nasıl, vğcudunun neresini büküyo vs.. gibi incelemek lazım..
Bakalım sende nasıl etkiler yapacak, merakla bekliyorum.. gelişmeleri diğer topikte takip ederim artık..
Hedef: 21 Haziranda yeniden 58 kilo olmak
Ceza: Kapalı bir takımı kaptan sıfatıyla açmak
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]HAFTA[/TD]
[TD]TARİH[/TD]
[TD]BAŞLANGIÇ[/TD]
[TD]BİTİŞ[/TD]
[TD]VERİLEN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD]18-24 Nisan[/TD]
[TD]63,3[/TD]
[TD]62,1[/TD]
[TD]1,2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD]24 Nisan-1 Mayıs[/TD]
[TD]62,1[/TD]
[TD]61,9[/TD]
[TD]200 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD]1-8 Mayıs[/TD]
[TD]61,9[/TD]
[TD]61,6[/TD]
[TD]300 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4[/TD]
[TD]8-15 Mayıs[/TD]
[TD]61,6[/TD]
[TD]61,1[/TD]
[TD]500 gr[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Toplam Verilen : 2,2 kilo
Hedefe Kalan: 3,1 kilo
Güncel Tartı Fotosu:
Eki Görüntüle 1115949
Güncel Kilo Verme Grafiği:
Eki Görüntüle 1115950
Püsküüütüm planladıgın gibi gidiyormu kilolar ?Hedef: 21 Haziranda yeniden 58 kilo olmak
Ceza: Kapalı bir takımı kaptan sıfatıyla açmak
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]HAFTA[/TD]
[TD]TARİH[/TD]
[TD]BAŞLANGIÇ[/TD]
[TD]BİTİŞ[/TD]
[TD]VERİLEN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD]18-24 Nisan[/TD]
[TD]63,3[/TD]
[TD]62,1[/TD]
[TD]1,2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD]24 Nisan-1 Mayıs[/TD]
[TD]62,1[/TD]
[TD]61,9[/TD]
[TD]200 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD]1-8 Mayıs[/TD]
[TD]61,9[/TD]
[TD]61,6[/TD]
[TD]300 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4[/TD]
[TD]8-15 Mayıs[/TD]
[TD]61,6[/TD]
[TD]61,1[/TD]
[TD]500 gr[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Toplam Verilen : 2,2 kilo
Hedefe Kalan: 3,1 kilo
Güncel Tartı Fotosu:
Eki Görüntüle 1115949
Güncel Kilo Verme Grafiği:
Eki Görüntüle 1115950
Günaydın puskuutcum 3, 1 kg kalmis ee 775gr versen haftada bu is tamam az biraz gaza bassan yeterde artar bile
Bu arada kendinide cok zorlama kendini su guzelim havalarda diyetle yipratma ohh mis gibi sut misir cikmis , buz gibi cikolatali dondurmalar bogazindan aksin gitsin...yani cezada alsan olurmalum senin takimi merak etmiyo degilim daha oncesi cok güzelmis sanirim biz bi iki takimla kaynasalim dedik kizlar firca yeyip geri döndü
İnşallah öyle olur sweetcim.. teşekkürler ilgin için..500 gr daha gitmiş canımcım tbrklerr3,1 kiloyu 4 haftada rahat rahat vereceğine eminim kolay gelsin cnm
aebenim şöyle düşünmüştüm ben.. başladığımda 5,3 kilo ve 10 hafta vardı.. Haftada 500 gr diye düşünmüştüm.. Kaldı 6 hafta.. 500 gr vermeye devam edersem tutacak sanırım.. Hedefimi daha fazla yükseltmek istemiyorum çünkü Cuma ya da Cumartesi akşamları takılıyorum da..Püsküüütüm planladıgın gibi gidiyormu kilolar ?
bana biraz yavaş gibi geldi .hedefine 1 ay var bu hızla gidersen biraz zor gibi hedef
.. hadi biraz hızlann
Ay ben yukarıda yazmakla uğraşırken erigimcim hesabı yapmış bile..Günaydın puskuutcum 3, 1 kg kalmis ee 775gr versen haftada bu is tamam az biraz gaza bassan yeterde artar bile
Bu arada kendinide cok zorlama kendini su guzelim havalarda diyetle yipratma ohh mis gibi sut misir cikmis , buz gibi cikolatali dondurmalar bogazindan aksin gitsin...yani cezada alsan olurmalum senin takimi merak etmiyo degilim daha oncesi cok güzelmis sanirim biz bi iki takimla kaynasalim dedik kizlar firca yeyip geri döndü
Ohhh be!Püsküüütüm bak erigimle benim mesaj seni gaza getirmezse dahada bişi getirmez
mısırrrrrr mısır....
620 gr. ....................İnşallah öyle olur sweetcim.. teşekkürler ilgin için..
aebenim şöyle düşünmüştüm ben.. başladığımda 5,3 kilo ve 10 hafta vardı.. Haftada 500 gr diye düşünmüştüm.. Kaldı 6 hafta.. 500 gr vermeye devam edersem tutacak sanırım.. Hedefimi daha fazla yükseltmek istemiyorum çünkü Cuma ya da Cumartesi akşamları takılıyorum da..
Ama şimdi yanlış mı hesap yaptım diye de düşünmeden edemedim.. Ahanda yanlış yapmışım.. Toplamda 10 değil 9 hafta varmış.. Annecim gitti koskoca bi hafta..
Neyse.. her hafta kalan kiloyu kalan haftaya bölüyorum ve hedefimi öyle belirliyorum.. Henüz paniklemedim sanırım.. mı ayhh
Ay ben yukarıda yazmakla uğraşırken erigimcim hesabı yapmış bile..
Dur bi de ben bakayım..
3,1 / 6 : 620 gram
Bak yaaaa neler demiş bi de.. aşkolsun..
Ben daha önce hiç kaptan olmadım ki.. Ama tahmin edebileceğin gibi herkese karışan bi üyeydim..
Ohhh be!
Arkadaşlarım kollarımdan tutuyo sanarken bi yandan da çimdikliyolarmış meğer..
Bak size inat vermezsem..
Ahanda yazdım..
yani................ :18:
İnşallah öyle olur sweetcim.. teşekkürler ilgin için..
aebenim şöyle düşünmüştüm ben.. başladığımda 5,3 kilo ve 10 hafta vardı.. Haftada 500 gr diye düşünmüştüm.. Kaldı 6 hafta.. 500 gr vermeye devam edersem tutacak sanırım.. Hedefimi daha fazla yükseltmek istemiyorum çünkü Cuma ya da Cumartesi akşamları takılıyorum da..
Ama şimdi yanlış mı hesap yaptım diye de düşünmeden edemedim.. Ahanda yanlış yapmışım.. Toplamda 10 değil 9 hafta varmış.. Annecim gitti koskoca bi hafta..
Neyse.. her hafta kalan kiloyu kalan haftaya bölüyorum ve hedefimi öyle belirliyorum.. Henüz paniklemedim sanırım.. mı ayhh
Ay ben yukarıda yazmakla uğraşırken erigimcim hesabı yapmış bile..
Dur bi de ben bakayım..
3,1 / 6 : 620 gram
Bak yaaaa neler demiş bi de.. aşkolsun..
Ben daha önce hiç kaptan olmadım ki.. Ama tahmin edebileceğin gibi herkese karışan bi üyeydim..
Ohhh be!
Arkadaşlarım kollarımdan tutuyo sanarken bi yandan da çimdikliyolarmış meğer..
Bak size inat vermezsem..
Ahanda yazdım..
yani................ :18:
Ay ama çok fenasın.. aklımda olmayanları aklıma soktun..bak ben yine mısır dedim dondurma dedim sen cuma ctesi zaten free takiliyormussun ben yine insafli yaklastim.
Fruambogazli cheesecake de diyebilirdim ... limonlu marquizde
Zamanla tüm hareketleri çok daha rahat yapacaksın tatlım.. arada bi patricianın videosunu izlemeyi ihmal etme olur mu.. farkında olmadan hareketleri kendimize göre uyarlayabiliyoruz çünkü.. arada bakıp üstünden geçmekte fayda var.. elini ayağını nereye koyuyo, hızı ve ritmi nasıl, vğcudunun neresini büküyo vs.. gibi incelemek lazım..
Bakalım sende nasıl etkiler yapacak, merakla bekliyorum.. gelişmeleri diğer topikte takip ederim artık..
Merhaba Püsküütcüm.
Tibete devam mı ? Uzun süre oldu başlayalı yeni güzel etkiler var mı ?
Merhaba tatlım.. Yeni bir etki yok.. en azından görebildiğim yeni bir etki yok.. Ama var olan etkiler tatmin edici olduğu için sağlıklı olduğum sürece tibet yogasını bırakmayı hiç düşünmüyorum.. Bir de hedefim var.. Son aşama olan 21 tekrarı oturttuktan sonra (kitapta ortalama altı ay diyor bunun için) meditasyon aşamasına geçmek istiyorum.. Bunu düşününce bile bi'gülümseme dudağımda..
Teşekkürler ilgin için..
Püsküütcüm tebrik ederim seni istikrarından dolayı, ben de çok istedim tibete hayat boyu devam etmeyi ama düzenli yapamıyorum, araya 1-2 gün girince başa dönüyorum ya da 1-2 sayı azaltıyorum, geri dönmek de sorun değil ama başla bırak vücudumun düzenini bozmaktan korktum da bıraktım en sonunda. Yalnız tibet sayesinde yoga ile tanıştım, sanırım bana en büyük yararı bu oldu, haftada 3-4 gün kadar yapıyorum içime huzuru, bembeyaz duyguları dolduruyorum, siyah kötü duyguları atıyorum. Umarım sen de bir an önce meditasyona başlarsın, insanın kendi için yaptığı en güzel şeylerden bu iç huzurumuzu sağlamak ve dışımıza yansıtmak
Merhaba canim dolasirken yorumunu gördüm. Yogaya nasil basladin biraz bahsedebilir misin? Benimde ihtiyacim var acikcasi nasil baslayabilirim fikir verir misin? Yani bi gruba katilmam gerekir mi sence?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba simenerya.
Ben yoga ile tibetin kadınlar kulübündeki bir ablam sayesinde tanıştım, saolsun bana çok yardımcı oldu, hatta ilk 21 gün alışkanlığım oluşsun diye her gün yaparken haberleştik destek oldu ve artık azıcık uzak kalsam eksikliğini hissediyorum.
Akif Manaf var büyük kitapçılarda satılıyor dvdleri, 3 aşamadan oluşuyor başlangıç orta ve ileri seviye olmak üzere, bunlarla başlayıp kendin çok rahat yapabilirsin ama bir grupta olmak da bence çok güzel olur, şu an ne yazık ki imkanım yok ama önümüzdeki sene istiyorum ben de, bahsettiğim akif manaf yoga academinin de kurucusu ve bir çok şehirde şubesi var buralara gidip eğitimini de alabilirsin çok daha güzel olacaktır eminim ama imkanın olmazsa da dvdler bile çok güzel oluyor, eğer dvdleri de kısa zamanda bulamazsan örnek videoları bulup atabilirim, bir de son olarak bir kursa katılacaksan tavsiyem orjinal yoga sistemine yönelik olması, bir çok farklı eğitimler oluyor, araştırdığım kadarı ile en sağlıklısı, en güzeli bu.
Tesekkur ederim canim cevabin için. Benim üniversitedeki danisman hocam çok ugrasti başlamak için gitmesin o zamanlar. Ama Duan o iç huzuruna ihtiyacim olduğunu dusunuyorum ve başlamak istiyorum. Ama yoganin da çeşitleri var sanirim arastirmadim pek ama senin olumlu düşüncelerin dikkatimi çekti canim. Akif manafin kitabına da bakacagim ama ornek video da yollayabilirsen sevinirim gerçekten. Grupla yapmak daha iyi olur belki ama eskişehirde varmi bir arastirayim hic görmedim bende bugüne kadar. Yalniz orijinal yoga sistemi dediğin nedir canim bu sekildemi sorayim eğitim veren bir yer bulursam.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?